icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

mima01
6. feb 2012

@elian @felinka kurnik, a to ako...ostatným to dúfam funguje....ale už nás tam pár je, tak hádam hej. Tak skúste v témach na boku v súkromných násjť ♥OKTOBER 2012♥ a požiadať ma o pridanie. Vyskúšame tak, hádam to pôjde. Ale malo by vás tam pustiť, mám vás medzi členmi skupiny.

elian
6. feb 2012

@felinka a ty pracuješ?
@mojalaska ty si ako ja doma s malým, že? máme trošku výhodu, že si môžeme zdriemnuť s našimi dietkami 😉

felinka
6. feb 2012

@elian no, pracujem 🙂 sedim v robote a neviem sa dockat, kedy pridem domov a vylozim nohy a budem mat pokoj 🙂

2mimi2
6. feb 2012

@cantharis no my sme mali inak problem tu so skolkymi mne ho nikde ne chceli vziat ze je oktobrovy vsade ze az od januara no des..tak su nacpane skolky riaditelka mi vravela ze sa hlasi 86 deti a prijimaju len 25 a ak vezmu pod 3r tak sa im to pocita za 2 ale tak nakoniec sa podarilo 😉 vzali mi ho od oktobra...
@katarina_st no toto je des snami druho maminami xixi 🙂 a ako sa dnes citis??kedy ides k dr?
ja sa citim hrozne zobudila som sa o pol 4tej rano ze mi je zle sttriasala ma zima napinalo zatial som to rozdychala nevraciam ale je mi hrozne aj teraz ledva somdosla z prace domov ☹

2mimi2
6. feb 2012

@mojalaska no presne a to ja som studovala mam pocit viac na nete pri prvom ako teraz...vtedy som ale hned utekala ku dr teraz sa mozno preto bojim ze som este nebola...uz nech je streda dufam ze to vsetko bude ok🙂

2mimi2
6. feb 2012

@elian
@felinka vitajte kocky 😉
@certica1979 velmi ma to mrzi drzim palceky aby si cim skor patrila do dalsej tehulkovskej temy...drz sa moja 😢

lawrus
6. feb 2012

@anjelik87 🙂 ja som dnes 4tt+3...33 DC....a tiež zatial len podla testu viem 🙂

anjelik87
6. feb 2012

@lawrus A odkial vies ze si 4tt+3? Ako sa to pocita? Ja som dnes 32 DC a myslela som si ze som uz 4tt+4 😅

lawrus
6. feb 2012

@anjelik87 no ja som si to kukala len na tehotenskakalkulacka.sk...tam zadas prvy den poslednej a napise ti to 🙂

felinka
6. feb 2012

@anjelik87
@lawrus
kocky, podla mna to ukazuje na tej tehotenskejkalkulacke akosi divne, logicky mi to vychadza, ze ked som v 4. tyzdni aj 3. dni, tak to vlastne znamena, ze som v 5. tyzdni, nie? 🙂 ked si vezmeme ze 1. tyzden zacal vtedy, ked mi zacal posledny menzes, tak 4. tyzden + 3 dni je vlastne 5. tyzden tehotenstva. Dobre hovorim, ci? 😀

certica1979
6. feb 2012

anjelik2509 .2mimi2 dakujem koceny tak som sa strasne tesila ☹

mojalaska
6. feb 2012

@elian hej hej som doma s malym no ja som si dnes aj zdriemla 😀

mojalaska
6. feb 2012

@2mimi2 aj ja som utekala pri malom tyzden po MS k dr a videli sme len gestacny vacok tak ma len vystrasil som chodila k takemu dedkovi ze to nic neznamena kym neni srdiecko tak teraz preto nejdem skor ako v 7tt 😉

2mimi2
6. feb 2012

@certica1979 neboj moja budes sa este urcite tesit a urcite sa dockac uzlicka 🙂 drzim pastiky moja...

2mimi2
6. feb 2012

@mojalaska jasne ved ak si ok tak je lepsie pockat 🙂

julieso
6. feb 2012

@certica1979 to mi je ľúto, viem čo prezívaš

julieso
6. feb 2012

@mima01 môžem sa aj ja pripojiť do súkromnej skuopiny, poprosím IP 🙂

mima01
6. feb 2012

@julieso už si tam...tak šup šup 😉

luludi
6. feb 2012

@mima01 ahoj, mozem sa prosim aj ja pridat do sukromnej temy? 🙂

timona
6. feb 2012

baby, po akom dlhom case po oplodneni vas zacali boliet prsia?

luludi
6. feb 2012

@timona mna pocas prveho tehu a zatial aj teraz pocas druheho neboleli vobec 🙂

timona
6. feb 2012

@luludi a pred MS zvykli boliet?

luludi
6. feb 2012

@timona tiez nie 🙂

julieso
6. feb 2012

Baby, ake vitamíny ste začali užívať.

nija8
6. feb 2012

Tak baby, pridávam sa k vám, ale tiež len po domácom testovaní. Zajtra ma čaká vyšetrenie u doktora, tak dúfam, že mi to potvrdí ... Ak by to bolo v októbri, bola by som šťastná, nakoľko 1. októbra budeme mať rok od svadby 🙂 zajtra sa vám ozvem, ako som dopadla 🙂

simcatko11
6. feb 2012

Dnes mame 6tt+1 a prve foto nasho drobca 🙂)) tesim...

simcatko11
6. feb 2012

@timona mna hned a niekedy mam pocit ako by som tam mala 1000 ihiel...

aduska_ba
6. feb 2012

@simcatko11 chcem vidiet foto moja 🙂

simcatko11
6. feb 2012

@certica1979 drzim palce aby sa to co najskor podarilo, aby si aj ty bola stastna ako sme my....