Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@cantharis no my sme mali inak problem tu so skolkymi mne ho nikde ne chceli vziat ze je oktobrovy vsade ze az od januara no des..tak su nacpane skolky riaditelka mi vravela ze sa hlasi 86 deti a prijimaju len 25 a ak vezmu pod 3r tak sa im to pocita za 2 ale tak nakoniec sa podarilo 😉 vzali mi ho od oktobra...
@katarina_st no toto je des snami druho maminami xixi 🙂 a ako sa dnes citis??kedy ides k dr?
ja sa citim hrozne zobudila som sa o pol 4tej rano ze mi je zle sttriasala ma zima napinalo zatial som to rozdychala nevraciam ale je mi hrozne aj teraz ledva somdosla z prace domov ☹
@elian
@felinka vitajte kocky 😉
@certica1979 velmi ma to mrzi drzim palceky aby si cim skor patrila do dalsej tehulkovskej temy...drz sa moja 😢
@anjelik87
@lawrus
kocky, podla mna to ukazuje na tej tehotenskejkalkulacke akosi divne, logicky mi to vychadza, ze ked som v 4. tyzdni aj 3. dni, tak to vlastne znamena, ze som v 5. tyzdni, nie? 🙂 ked si vezmeme ze 1. tyzden zacal vtedy, ked mi zacal posledny menzes, tak 4. tyzden + 3 dni je vlastne 5. tyzden tehotenstva. Dobre hovorim, ci? 😀
anjelik2509 .2mimi2 dakujem koceny tak som sa strasne tesila ☹
@certica1979 neboj moja budes sa este urcite tesit a urcite sa dockac uzlicka 🙂 drzim pastiky moja...
@certica1979 to mi je ľúto, viem čo prezívaš
baby, po akom dlhom case po oplodneni vas zacali boliet prsia?
Baby, ake vitamíny ste začali užívať.
Tak baby, pridávam sa k vám, ale tiež len po domácom testovaní. Zajtra ma čaká vyšetrenie u doktora, tak dúfam, že mi to potvrdí ... Ak by to bolo v októbri, bola by som šťastná, nakoľko 1. októbra budeme mať rok od svadby 🙂 zajtra sa vám ozvem, ako som dopadla 🙂
Dnes mame 6tt+1 a prve foto nasho drobca 🙂)) tesim...
@timona mna hned a niekedy mam pocit ako by som tam mala 1000 ihiel...
@simcatko11 chcem vidiet foto moja 🙂
@certica1979 drzim palce aby sa to co najskor podarilo, aby si aj ty bola stastna ako sme my....

@elian @felinka kurnik, a to ako...ostatným to dúfam funguje....ale už nás tam pár je, tak hádam hej. Tak skúste v témach na boku v súkromných násjť ♥OKTOBER 2012♥ a požiadať ma o pridanie. Vyskúšame tak, hádam to pôjde. Ale malo by vás tam pustiť, mám vás medzi členmi skupiny.