icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

mojalaska
7. feb 2012

@manamani1
@ivi17 drzim palceky baby aby ste sa k nam pridali

anjelik87
8. feb 2012

@felinka Ano dobre hovoris 🙂 Teraz sme v 5 tt a od soboty uz v 6tt.

aduska_ba
8. feb 2012

@manamani1 drzim moccc palcekyyy

delfinik855
8. feb 2012

ahojte dievcata, tak ja som doma z nemocnice, bola som necely tyzden a uz som rada, ze som spat, vsetko je ok, fazulka nam rastie 🙂 len najhorsie pre mna bolo, ked som sa v piatok prisla hlasit do nem. a robili mi prvy ultrazvuk tak mladej doktorke sa nevidelo ci je plodovy vak v maternici, alebo mimo, toto bol pre mna najhorsi vikend, v takej neistote, ci to bude vsetko ok, nastastie v pondelok na sone uz bolo pekne vidiet, ze je to v maternici a je to ok 🙂

delfinik855
8. feb 2012

@mima01 ahoj aj ja by som sa rada pridala do vasej skupiny, dakujem 😉

oriesok
8. feb 2012

ahojte.. tak mne sa konečne podarilo dovolať k doktorovi.. mám ísť k nemu v pondelok.. tak mi ddržte palce, aby bolo všetko v poriadku..

oriesok
8. feb 2012

@mima01 ahoj.. dáš mi tiež povolenie do súkromky?

mima01
8. feb 2012

@delfinik855 @oriesok babule už ste pridané 😉

manamani1
8. feb 2012

@aduska_ba dakujeeem🙂

hammy
8. feb 2012

Ahojte baby, tak dnes som bola u Dr. a vyzerá to na október 🙂 Po pre mňa dlhej dobe snaženia, sa mi objavili v piatok dve čiarky na testíku 🙂

darinka.b
8. feb 2012

ahojte, pridavam sa k vam, vcera som si nasla na testiku dve kolajnice silne ze by po nich mohol chodit vlak dnes som volala doktorke a buduci utorok mam prist sa aspon ukazat, poslednu mrchu som mala 3.1 ale vraj este nebude nic vidiet, co myslite? 🙂

hammy
8. feb 2012

darinka.b ja som mala tiež poslednú mrchu 3.1. :D a dnes som bola u lekára a bolo pekne vidieť bublinku na sone, a hlavne aj to že je v maternici, takže si myslím že je dobré ísť ... 🙂

darinka.b
8. feb 2012

@hammy jej parada tak uz sa tesim ze aj u mna bude nieco vidiet, sak prave kvoli tomu umiestneniu chcem ist, aby sme mali klud, ze je vsetko OK 🙂

beemajkus
9. feb 2012

ahojte, robila som si v pondelok test a 2 ciarky boli silneee 🙂 nam sa to s manzelom podarilo uplne na 1x 🙂 k doktorovi pojdem buduci tyzden, to by som mala mat koniec 6tt 🙂
drzim nam vsetkym palce !!

beemajkus
9. feb 2012

@anjelik87 ahoj, ja som na tom presne tak ako ty.. v sobotu zaciname 6tt 🙂 supeeer 🙂

anjelik87
9. feb 2012

@beemajkus Kedy si mala poslednu mrchu? 6.1.? Lebo podla mna 6tt sa zacina uz zajtra.

beemajkus
9. feb 2012

@anjelik87 ja som mala poslednu 7.1... takze ja zacinam az jeden den po tebe 🙂

anjelik87
9. feb 2012

@beemajkus Takze termin mas potom 13.10.? Takze ja zacinma uz zajtra 6tt .. myslela som si ... lebo gynekolog mi povedal ze az v sobotu budem 6 tt neviem podla coho ved to tak vobec nesedi. No neva ..
Ty si uz bola u dokyho?

beemajkus
9. feb 2012

@anjelik87 ano, tak mi to vyslo podla kalkulacky tehotenskej ze 13.10.. ku gyndoske som objednana buduci stvrtok. tebe uz aj robil ultrazvuk nejaky?

anjelik87
9. feb 2012

@beemajkus Nie ja som bola zatial iba vcera na krv a na ultrazvuk mam prist 7.3. A ty ides o tyzden uz na ultrazvuk?

beemajkus
9. feb 2012

@anjelik87 no zatial neviem co mi bude robit, vcera som sa objednala iba na ten termin, ked tam pridem, poviem co je vo veci a uvidim, ze co mi bude vsetko robit.

darinka.b
9. feb 2012

@beemajkus @anjelik87 ahojte, ja idem k lekarke buduci utorok, sestricka mi do telefonu povedala ze fazulka je este mala ze sa bude jednat este len o detekovanie tehotenstva tak som zvedava co to zahrna 🙂

voso
9. feb 2012

@beemajkus ahoj, sme na tom rovnako, dve ciarky, posledny menzes 7.1, takze 13. oktobra to isti. ja som objednana na stredu. uz druhe babo, tak zhruba viem co ma caka....

kattarinab
10. feb 2012

@cmuky27 ahoj - kedy si mala poslednu mrchu? Lebo ja som 25 dc, ešte mi to ani nemešká, ale dufam, že bude a ak som tehu, mi to vychadza na 23.10 - ja som mala poslednu 17.1 - pozeram, že ty maš označený o jeden den skor termín, už veš že si tehu? Brali ti krv?

cmuky27
10. feb 2012

@kattarinab Ahoj, mrchu som mala 9.1. a ano som tehu, brali mi krv v pondelok hcg bolo 81, v stredu bolo 172, a dnes bolo uz 633 a som v 4tt. Dufam že budeš tiež tehu, držím palce a potom daj vedieť.

kattarinab
10. feb 2012

@cmuky27 ahaaaa tak to potom už môže byť, len ma zmiatol ten datum 22,10, lebo podla tehotenskej kalkulačky mi to vyšlo, že by si temin mala mať okolo 15.10 - tajne dufam,že sa nám to tento mesiac podarí...

cmuky27
10. feb 2012

@kattarinab velmi Ti drzim palce, ja som bola uz nestastna, najhorsie je to ked sa snazis a kazdy mesiac cakas.

kattarinab
10. feb 2012

@cmuky27 poznam to... a ešte horšie, ked sa podarí a o pár týždnov je všetkému koniec... v septembri som bola tehulka, no iba 7 týždnov ☹ tak sa snažíme a veríme,že sa nam to podarí a konečne budem patriť medzi oktobrovky, zatial teplota je ukažková 🙂

suzie12
10. feb 2012

ahojte, zrejme sa pridavam =)
@cmuky27 ja som tiez mala na jednom teste slabucku ciarku, na dalsich troch nic, aj pri dvojtyzdnovom meskani... a dnes na preventivke sme mali 2 mm =)

cmuky27
10. feb 2012

@suzie12 Ja idem na USG 23 tieho tak dufam ze uz bude vidiet aspon bodku velmi sa tesim ale zaroven sa aj velmi bojim.