Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
ahojte dievcata, tak ja som doma z nemocnice, bola som necely tyzden a uz som rada, ze som spat, vsetko je ok, fazulka nam rastie 🙂 len najhorsie pre mna bolo, ked som sa v piatok prisla hlasit do nem. a robili mi prvy ultrazvuk tak mladej doktorke sa nevidelo ci je plodovy vak v maternici, alebo mimo, toto bol pre mna najhorsi vikend, v takej neistote, ci to bude vsetko ok, nastastie v pondelok na sone uz bolo pekne vidiet, ze je to v maternici a je to ok 🙂
@mima01 ahoj aj ja by som sa rada pridala do vasej skupiny, dakujem 😉
ahojte.. tak mne sa konečne podarilo dovolať k doktorovi.. mám ísť k nemu v pondelok.. tak mi ddržte palce, aby bolo všetko v poriadku..
@delfinik855 @oriesok babule už ste pridané 😉
Ahojte baby, tak dnes som bola u Dr. a vyzerá to na október 🙂 Po pre mňa dlhej dobe snaženia, sa mi objavili v piatok dve čiarky na testíku 🙂
ahojte, pridavam sa k vam, vcera som si nasla na testiku dve kolajnice silne ze by po nich mohol chodit vlak dnes som volala doktorke a buduci utorok mam prist sa aspon ukazat, poslednu mrchu som mala 3.1 ale vraj este nebude nic vidiet, co myslite? 🙂
darinka.b ja som mala tiež poslednú mrchu 3.1. :D a dnes som bola u lekára a bolo pekne vidieť bublinku na sone, a hlavne aj to že je v maternici, takže si myslím že je dobré ísť ... 🙂
ahojte, robila som si v pondelok test a 2 ciarky boli silneee 🙂 nam sa to s manzelom podarilo uplne na 1x 🙂 k doktorovi pojdem buduci tyzden, to by som mala mat koniec 6tt 🙂
drzim nam vsetkym palce !!
@cmuky27 ahoj - kedy si mala poslednu mrchu? Lebo ja som 25 dc, ešte mi to ani nemešká, ale dufam, že bude a ak som tehu, mi to vychadza na 23.10 - ja som mala poslednu 17.1 - pozeram, že ty maš označený o jeden den skor termín, už veš že si tehu? Brali ti krv?
@kattarinab Ahoj, mrchu som mala 9.1. a ano som tehu, brali mi krv v pondelok hcg bolo 81, v stredu bolo 172, a dnes bolo uz 633 a som v 4tt. Dufam že budeš tiež tehu, držím palce a potom daj vedieť.
@cmuky27 ahaaaa tak to potom už môže byť, len ma zmiatol ten datum 22,10, lebo podla tehotenskej kalkulačky mi to vyšlo, že by si temin mala mať okolo 15.10 - tajne dufam,že sa nám to tento mesiac podarí...
@kattarinab velmi Ti drzim palce, ja som bola uz nestastna, najhorsie je to ked sa snazis a kazdy mesiac cakas.
@cmuky27 poznam to... a ešte horšie, ked sa podarí a o pár týždnov je všetkému koniec... v septembri som bola tehulka, no iba 7 týždnov ☹ tak sa snažíme a veríme,že sa nam to podarí a konečne budem patriť medzi oktobrovky, zatial teplota je ukažková 🙂

@manamani1
@ivi17 drzim palceky baby aby ste sa k nam pridali