Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala. včera vyšiel pozitívny test, dúfame, že tentokrát to už dotiahneme do úspešného konca 😵
ahojte .. aj sa k vám pripájam 🙂)) / ak teda môžem / som v 7tt ... v 6 tt som bola u gyn .. a bol tam vidieť len tehu. vačok a žltko ... a kázal mi jesť kyselinu listovú .. nevraciam, no býva mi dosť ťažko od žalúdka ... a prsia ? ani nehovorím , pobolievajú, pichajú 🙂)) mám problém doplnúť rifle a najradšej by som bola len v teplákoch .-))) ku gyn mám ísť o mesiac ... tak sa neviem dočkať, kedy toho nášho anjelika uvidím.-)
Babulky co ste tu tehulky ak niektora pijete alebo by ste chceli pit calibrum babyplan na planovane a prvy trimester mam skoro cele balenie, 26ks, poslem to uplne zadara, je mi to luto vyhodit, spotrebovat treba do 30.9.2012 keby nieco piste IP 😉
Ahojte baby...mozem sa k vam pridat? Som v 6tt a termin mam 14.10. Velmi sa tesim 🙂
ahojte baby pridávam sa k vám, ešte nemám potvrdené tehu, ale dúfam, že vo štvrtok to bude tak
@jajuuus
@danuska111
@lucia198307
@emilii gratulujem vam k tehu napiste potom do ip @mima01 ona vas prida do sukromnej temicky 😉
dakujem 🙂 . Uz som tam, pridala ma 😉
Ahojte maminy a budúce maminy. Rada by som sa k Vám pridala. Včera večer sa mi na teste zobrazili //. V piatok ideme na sono 🙂
@janusa_ už sa stalo, som tam
a kde to nájdem ??? som nejako dezorientová 🙂)) dnes som od rána KO.. stále mi je ťažko od žalúdka .. najradšej by som bežala na WC :((
ahojte. minuly tyzden som tiez zbadala 2 //. Som v 5. tyzdni. Ak som dobre rátala, tak mi vychadza na 25. októbra.
V kolkatom tyzdni treba ist k lekarovi?... Cakam 1. dieta.... 🙂
ahojte maminky, mozem sa pridat???som si nasla 2// na tehu teste...nejako s tym este nie som stotoznena, Michal ma len 7 mesiacov, ale co, uz to nezmenim 😉
Aj ja sa pridavam k oktobrovym buducim mamickam, som v 6tt 🙂 😀 😕 😲 😀
@lucia198307 Ahoj. Gratulujem. Máme rovnaký termín. Tiež sa teším, ale aj bojím. Idem budúci utorok k lekárke pozrieť, koľko narástlo. Lebo som tam bola pred dvoma týždňami a bol vidieť len čierno - biely fliačik.
ahojte kocky..aj ja sa pridavam mi sme v 6tt+0 a termin mame 21.10.uz mame 2 hcg za sebou a aj prve sono minuly piatok...uz bolo vidno aj malicku gulicku vo vacku....strasne sa tesime,tento stvrtok ideme na dalsie sono na tlkot srdiecka aspon moja lekarka je presvedcena ze ho uz bude pocut. ...vsetkym vam drzim palce
😀
..ahojte tehulky 😀 Vyzera to tak, ze budeme mat tretie mimi, podla kalkulacky mi vychadza termin 11.10. Buduci tyzden idem na gyndu kvoli potvrdeniu akcie, zatial bol len gestacny vacok.
..pozeram, ze je tu nejaka sukromna skupina, mozete mi napisat, co to znamena?? Velmi sem nechodim, tak nie som v tom "zbehla" 😝
@katren ..to mas pravdu, ze to bude jednoduchsie v tom, ze budu deti v skolke a doobedie budem mat relativne kludne, ale zas 9 rokov doma?! ..to uz je na palicu 😀 Hlavne, ze som si po vyse pol roku hladania nasla pracu a bum, prislo tretie dietatko. No co, len nech je zdrave, prijmeme ho rovnako ako tie nase dve predosle, planovane 🙂
@lenkaziskova jeeeej super 🙂 . Ja zijem v zahranici v UK, tu je tu uplne ine. Vcera som bola u doktora a ten mi povedal ze prvy ultrazvuk budem mat az v 13tt. Tak som trochu sklamana ja by som tiez chcela vidiet ako rastieme 😉 .

ahojte kočky aj ja budem mamina pridate ma k vam