icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

majkake
19. feb 2012

ahojte kočky aj ja budem mamina pridate ma k vam

teerry
19. feb 2012

@majkake jej, gratulujemeeee :D

majkake
19. feb 2012

@teerry dakujem

jajuuus
19. feb 2012

ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala. včera vyšiel pozitívny test, dúfame, že tentokrát to už dotiahneme do úspešného konca 😵

emilii
19. feb 2012

ahojte .. aj sa k vám pripájam 🙂)) / ak teda môžem / som v 7tt ... v 6 tt som bola u gyn .. a bol tam vidieť len tehu. vačok a žltko ... a kázal mi jesť kyselinu listovú .. nevraciam, no býva mi dosť ťažko od žalúdka ... a prsia ? ani nehovorím , pobolievajú, pichajú 🙂)) mám problém doplnúť rifle a najradšej by som bola len v teplákoch .-))) ku gyn mám ísť o mesiac ... tak sa neviem dočkať, kedy toho nášho anjelika uvidím.-)

kacena85
20. feb 2012

Babulky co ste tu tehulky ak niektora pijete alebo by ste chceli pit calibrum babyplan na planovane a prvy trimester mam skoro cele balenie, 26ks, poslem to uplne zadara, je mi to luto vyhodit, spotrebovat treba do 30.9.2012 keby nieco piste IP 😉

lucia198307
20. feb 2012

Ahojte baby...mozem sa k vam pridat? Som v 6tt a termin mam 14.10. Velmi sa tesim 🙂

danuska111
20. feb 2012

ahojte baby pridávam sa k vám, ešte nemám potvrdené tehu, ale dúfam, že vo štvrtok to bude tak

janusa_
20. feb 2012

@jajuuus
@danuska111
@lucia198307
@emilii gratulujem vam k tehu napiste potom do ip @mima01 ona vas prida do sukromnej temicky 😉

lucia198307
20. feb 2012

dakujem 🙂 . Uz som tam, pridala ma 😉

olimon
20. feb 2012

Ahojte maminy a budúce maminy. Rada by som sa k Vám pridala. Včera večer sa mi na teste zobrazili //. V piatok ideme na sono 🙂

mima01
20. feb 2012

Babule, ktore este nie ste v sukromnej, dajte mi vediet. Ja to tu moc nesledujem a pokial ma neoznacite tak si tu spravu nemusim vsimnut 😉
@olimon teba vidim 😀...pridavam 😉

andulqa
20. feb 2012

@mima01 ahoj, pridas aj mna? nemame to sice potvrdene este, ale dufam ze vsetko bude ok 😵 😵 😵

mima01
20. feb 2012

@andulqa jasnacka, pridavam 🙂

danuska111
20. feb 2012

@janusa_ už sa stalo, som tam

emilii
20. feb 2012

a kde to nájdem ??? som nejako dezorientová 🙂)) dnes som od rána KO.. stále mi je ťažko od žalúdka .. najradšej by som bežala na WC :((

timety13
20. feb 2012

ahojte. minuly tyzden som tiez zbadala 2 //. Som v 5. tyzdni. Ak som dobre rátala, tak mi vychadza na 25. októbra.
V kolkatom tyzdni treba ist k lekarovi?... Cakam 1. dieta.... 🙂

katren
20. feb 2012

ahojte maminky, mozem sa pridat???som si nasla 2// na tehu teste...nejako s tym este nie som stotoznena, Michal ma len 7 mesiacov, ale co, uz to nezmenim 😉

malapepka
20. feb 2012

@mima01 ahojte maminky, prednedávnom som aj ja objavila //. Rada by som medzi vami nabrala zopár rád a skúseností. Môžem sa pridať? Ďakujem

mima01
20. feb 2012

@timety13 @katren @malapepka ste tam babule 😉 Ak by vam to neslo, piste, moze sa stat, ze dam niekde preklep.

koala7
21. feb 2012

Aj ja sa pridavam k oktobrovym buducim mamickam, som v 6tt 🙂 😀 😕 😲 😀

lenkaziskova
21. feb 2012

@lucia198307 Ahoj. Gratulujem. Máme rovnaký termín. Tiež sa teším, ale aj bojím. Idem budúci utorok k lekárke pozrieť, koľko narástlo. Lebo som tam bola pred dvoma týždňami a bol vidieť len čierno - biely fliačik.

veronikabussolengo
21. feb 2012

ahojte kocky..aj ja sa pridavam mi sme v 6tt+0 a termin mame 21.10.uz mame 2 hcg za sebou a aj prve sono minuly piatok...uz bolo vidno aj malicku gulicku vo vacku....strasne sa tesime,tento stvrtok ideme na dalsie sono na tlkot srdiecka aspon moja lekarka je presvedcena ze ho uz bude pocut. ...vsetkym vam drzim palce
😀

kukutska
21. feb 2012

..ahojte tehulky 😀 Vyzera to tak, ze budeme mat tretie mimi, podla kalkulacky mi vychadza termin 11.10. Buduci tyzden idem na gyndu kvoli potvrdeniu akcie, zatial bol len gestacny vacok.

kukutska
21. feb 2012

..pozeram, ze je tu nejaka sukromna skupina, mozete mi napisat, co to znamena?? Velmi sem nechodim, tak nie som v tom "zbehla" 😝

kukutska
21. feb 2012

@katren ..taktiez neplanovane mimi?? U nas uplne, ani neviem, kedy sa nam zadarilo 😎

katren
21. feb 2012

@kukutska no, neplanovane....ale ja viem, kedy sa zadarilo....hoci som dufala, ze to nebude mat nasledky 😅 😀 ale ty mas starsie, ja mam 2 rocnu a 7 mesacneho....

kukutska
21. feb 2012

@katren ..to mas pravdu, ze to bude jednoduchsie v tom, ze budu deti v skolke a doobedie budem mat relativne kludne, ale zas 9 rokov doma?! ..to uz je na palicu 😀 Hlavne, ze som si po vyse pol roku hladania nasla pracu a bum, prislo tretie dietatko. No co, len nech je zdrave, prijmeme ho rovnako ako tie nase dve predosle, planovane 🙂

lucia198307
21. feb 2012

@lenkaziskova jeeeej super 🙂 . Ja zijem v zahranici v UK, tu je tu uplne ine. Vcera som bola u doktora a ten mi povedal ze prvy ultrazvuk budem mat az v 13tt. Tak som trochu sklamana ja by som tiez chcela vidiet ako rastieme 😉 .

katren
21. feb 2012

@kukutska no ja som rozhodnuta davat Dominicku do skolky....nechcela som, ved som doma s Miskom, ale pojde....