Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
Ahojte tehulky, môžem sa aj ja k vám pridať? Termín mám okolo 23.10 😉
ja uz ani neviem na brusku nejako spat...citim sa divne ked si nanho lahnem...v noci sa na to budim a casto uz potom neviem zaspat 🙂
dakujem za radu :}..ja uz som si pomaly tak zvykla ze ak nahodou zaspim na brusku tak sa zobudim :}
vsetkym oktobrovym mamickam drzim palce a samozrejme blahozelam :}
ahojte dievcata, mozem sa aj ja pridat? termin mame 11.10. 🙂
ahoj Lenuška, to ma hrozne mrzí, fakt... neboj nič, o chvilu mi napíšeš ze maš pozitivny testík a bude
ok. neboj sa. hlavne nevešaj hlavu.
My sme zatial ok, v sobotu som bola na kontrole, mame 8 mm . dufam to bude ok i nadalej.
dulkagabulka Dňa 26.3.2012 bude na STV2 odvysielaná relácia Medicina, ktorej témou budú Moderné metódy pôrodov. Hosťami relácie budú prednosta nemocnice na Kramároch, Doc. MUDr. Igor Rusňák CSc. a riaditeľ sanatória Koch MUDr. Vladimír Cupaník, PhD.. Členky OZ Ženské kruhy pripravili pár diváckych otázok, ktoré zaslali redakcii STV a ktoré si môžete prečítať v príspevku . Nevieme či otázky budú aj hosťom relácie položené. Ak vás otázky zaujali a chcete vidieť odpovete, pozrite si reláciu v pondelok dňa 26.3.2012 na stanici STV2
Ahojte, aj ja sa hlasim k buducim oktobrovym mamickam 🙂
Ahojte aj ja poprosím o pridanie, termín mám 23 oktobra bude to naše prvé tak sa tešíme...
babenky, ako funguje sukromna skupina ? Ako ju nájdem ? ja som z tejto stranky jelen 🙂))))
@matulka0000
ahojky, napis mima01 IP, a ona ta prida do sukromnej skupiny 🙂
@luciana5 mozes aj ty, ked chces 🙂
@marianka0101 ahoj j som tiez neocakavaôa 2.2 a ani neprisiel na moje meniny pekny darcek 😀
ahojte mne vseca upresnili oficiany termin 15.11 podla druheho ultrazvuku hodila som ho do mojho fotobloku, mrknite, u mna by to mal byt holand, ka zijeme v amsterdame, ale buduci muzik je z nigerie, Afrika, cize cakame kraaaaaaaaaaaaaasne kapucinko 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte,aj ja sa hlásim k októbrovkám! 18.10.2012 čakáme druhé bábätko! 🙂
ahojte!my mame termin 8.10, tak snad to vyde.
sa vas chcem opytat...aj vy mate uz brusko???je to moje prve tehotenstvo, a nejako som ocakavala ze to utajim do piateho mesiaca....zacala som 11.tyzden, a mam pocit ze mi za dva dni rapidne podrastlo brusko....

@mima01 môžem sa pridať?
termín polovica októbra, v piatok upresním 😉