Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
Ahojte 🙂 mozem sa pridat medzi vas? My mame termin s nasim drobcom 31.10.2012 🙂 pred par dnami som bola na vysetreni a drobcekovi uz bilo srdiecko 🙂 takze tehotenku knizku uz mam v ruke a moc sa tesime 🙂
@natalinda88 tak to sme na tom rovnako :( ale tak snad to uz tento raz vyde 🙂
@adka_praha ahoj 🙂 verim ti...a hlavne sa necudujem kedze uz mas jedno dietatko..ja cakam prve..ale uz nepracujem..akonahle sa dozvedeli ze som tehotna dali mi vypoved pretoze som bola len v skus.dobe..takze teraz sa doma nudim 🙂
@lublanka no ja som sa takto nudila pri prvej... som robila v pizzerke, ale po tretom mesiaci som dostala zakaz- dost narocne to sem tam bolo a nemas sancu si vylozit nohy, ked by bolo zle... 🙂
ja mam strasne sedave zamestnanie 🙂 takze vylozit nohy alebo lahnut si na fatboy by nemal byt problem, snad
@adka_praha no ja som robila krupierku cize mala som problem s nocnymi...a aj niekedy cez den..12 hodin..🙂
@lublanka no tak to hej veru... 🙂
Ahojte, pridavam sa k vam. My mame termin 25. oktobra. Tak sa velmi tesime, ze to vyslo. Zajtra uz snad dostanem aj knizku, srdiecko uz krasne bilo pred dvoma tyzdnami🙂)
Cafte, aj ja sa pridavam, po dnesnej kontrole🙂))) Termin mam 15.oktobra. Babetuso uz ma krasne nozky, rucky..prsteky...no nadhera...Tesime sa velmi..Je to nase prve vytuzene dietatko 🙂
ja som zas svoju tehotensku knizku dostala len vcera, a to v piatok zacinam uz 13. tyzden.....mozno je to aj tym, ze som po ivf, tak cakali ci sa oplati mi ju vypisovat.... ☹ ☹ .....ale mam ju konecne 🙂 🙂
Mne knizku nedali, lebo moj gynekolog ordinuje iba dve hodiny denne poobede a to by nestihli. Navyse odbery sa robia rano, takze mi este nebrali ani krv. Zajtra idem rano a tam uz dostanem ak knizku:DD
kocky, ak sa niektora chcete pridat do sukromnej, dajte mi vediet....tam sa toho pise viac, je tam zivo 😉
.ahojte baby...aj ja by som sa chcela k vam pridat...my mame termin na 18.10.2012 a velmi sa tesim...ranne nevolnosti nemam takze sa citim super :D
@didianac niekedy mi pomaha zima neviem, ci ma chapes chodim von ako letny blazon, ale vo vsetkom mi je teplo a vsade zle...
no v spalny musi byt tiez vetrane celu noc, a dycham niekedy, aj hodiny, predychavam kym zaspime 😠 , hladkanie bruska nevem co sa dozaduje skrecok, obcas tie susienky, niekedy studena voda, a hlavne vela ovocia a zeleniny to papame na kila, nic ine nezabera 😅 😅

@lublanka ahoj... 😀 ... dnes by som sa aj ja rada nudila, ale smola... 😅 tento tyzden bude perny, zacinajuc dneskom... eeeej... a pracem spat, nech aj rano ku malej vstanem... 😝 😅