icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

eri28
30. mar 2012

@lenuska26 aha sorry a ju nepoznas 😀

eri28
30. mar 2012

@lenuska26 v aprili caka druhe teraz, ale tu nie je zevraj uz registrovala niekych dvoch inych tak, tu uz nechcela 😅

mima01
30. mar 2012

@eri28 sak uz si tam, ved nam tam pises uz dlho

eri28
30. mar 2012

@mima01 ja vobec nechapem, teraz som pisala o segre, ze tu nie je...

mima01
30. mar 2012

@eri28

eri28 mima01 aj sa chcem pridat, raz som sa uz tusim davala, ale nepodarilo sa mi to

Dnes o 14:56

lenuska26
30. mar 2012

☹...no tak z nasho babatka v oktobri nic nebude, mozno az zaciatkom roka 2013...som potratila ☹, ale nastastie je vsetko v poriadku tak budeme pracovat na dalsom....samozrejme na vas bude mysliet a hlavne budte zdrave a hlavne babatka...

lenuska26
30. mar 2012

@eri28 poznam ju len z videnia, ale maleho viac...Dusan (jej svagor) ho casto varuje 🙂

eri28
30. mar 2012

@mima01 aha ti si myslela v tej sukromnej skupine som dlho 😀 😀 😀, no neviem 😉

sima21
30. mar 2012

eri28 no som ta stastnejsia zatial ale sak hadam uz nebudem mat nevolnosti :D

sima21
30. mar 2012

lenuska26 to mi je luto...hadam sa co najskor podari dalsie budem drzat palce 🙂

didianac
2. apr 2012

DObre rano 🙂 tak svrtok rano som objednana na sono :D strasne moc sa tesiiim 🙂

terez24
2. apr 2012

dievcata, kukam, ze uz mate väcsina knizku 🙂. Moj lekar ju dava az ku koncu tretieho mesiaca, takze my ju dostaneme 11.4. 🙂
Mame termin 25.10. - predbezny zatial 🙂.
Uz byvam menej unavena, ale moje nevolnosti (od poobedia do vecera) sem-tam nahradi bolest hlavy. Ale aj tak je to uzasne, pre babätko sa vsetko oplati 🙂!

zuzka8961
2. apr 2012

ahojte,aj ja budem oktobrova mamicka🙂)) 😉

ulalala
2. apr 2012

Ahojte, podarilo sa mi zaregistrovať až dnes, ale patrím k vám už nejaký ten 4.mesiačik, teda asi, lebo sa v tých týždňoch a výpočtoch nevyznám.... 🙂

janla
3. apr 2012

Ahojte, ja sa tiež pripájam k októbrovým mamičkám 🙂. Som teraz v 10.týždni a akoby mávnutím čarovného prútika je mi od 10. týždňa omnoho lepšie ako predtým, až mám strach, či je všetko v poriadku. Ako je to u Vás, má niektorá podobné pocity? Dík.

skakalka
3. apr 2012

Ahojte, aj ja sa k Vám pridávam zatial termín 5.10 🙂..prajem všetkým príjemné tehuľkovanie 🙂

skakalka
3. apr 2012

@janla ahojky aj mne prestalo byť zázrakom zle po 11-tom týždni..cítim sa uplne fajn ako keby som ani nebola tehotná až mám z toho tiež strach🙂..už sa neviem dočkať daľšieho ultrazvuku či je všetko v poriadku 🙂)

anuliiik
3. apr 2012

mne bolo uz dva tyzdne celkom fajn a dnes som sa doblinkala jak male decko 😀 😀 😀 a mam pocit ze som este neskoncila ☹

janla
4. apr 2012

@skakalka jej, tak to si ma potešila, že nie som v tom sama. Ja idem na ultrazvuk o 3 týždne a tiež dúfam, že bude všetko ok 🙂. Ja som ešte len v 11. týždni, no najradšej by som sa už prehupla do druhého trimestra 🙂 .

janla
4. apr 2012

@terez24 ahoj, aj môj lekár mi vystaví teh. knižku až v v 13. týždni, máme podobný termín, ja mám 28.10. a na kontrolu idem 20.4.12, tak dúfajme, že bude všetko ok.

dulkagabulka
4. apr 2012

Otvoreny list Dr. Cupanikovi o bolestiach po nastrihu, prosim sirte dalej:

Vážený pán doktor,

v relácii Medicína, ktorá bola odvysielaná dňa 26.3.2012, ste ohľadom bolestí po nástrihu povedali: "...Tie bolesti v priebehu pár mesiacov ustúpia. A nepoznám žiadnu rodičku, alebo ženu, ktorá by si sťažovala, že pred piatimi rokmi bola šitá a v dôsledku toho má nejakú poruchu. Pokiaľ samozrejme... tam nebol iný dôvod...." Táto téma je pre nás veľmi intímna a nie je pre nás jednoduché o nej hovoriť a zdá sa, že je tomu tak pre väčšinu žien, keďže ani Vy ako gynekológ ste sa s takouto ženou nestretli. Preto sme sa rozhodli, ze je načase túto tému odtabuizovať a týmto listom sa Vám verejne zdôverujeme, že hoci od nástrihu ubehli roky a iný dôvod ako nástrih tam nebol, neustále nám jazva po nástrihu spôsobuje problémy (nielen) v intímnom živote.

Dovoľujeme si Vám taktiež zaslať knižku, ktorú vydala SKSAPA "Je rutinný, profylaktický nástrih hrádze opodstatnený?". Veľmi by nás zaujímal Váš názor na túto publikáciu.

S pozdravom,

Ing. Zuzana Krišková, PhD. (2009, Bratislava)
Mgr. Miroslava Kotríková Rašmanová (2009, ČR)
Ing. Ivana Antalová (2000, ČR Zlín)
.....
.....

Ak sa chcete aj Vy pod uvedené vyhlásenie podpísať, napíšte nám na zenskekruhy.oz@gmail.com, do predmetu uveďte prosím "Nastrih" a uveďte prosím, ako sa chcete podpísať. Napríklad len Zuzana z Bratislavy (ideálne však celým menom). A taktiež rok pôrodu a mesto, kedy a kde Vás nastrihli (prípadne ak ste boli nastrihnutá viackrát, tak aj tie ďalšie roky). List zašleme Dr. Cupaníkovi poštou spolu s publikáciou http://www.sksapa.sk/2009031159/Publikácie/nova.... List zverejníme na www.zenskekruhy.sk

mia258
6. apr 2012

@ulalala ahooj, máme skoro rovnaký termín 🙂

dulkagabulka
Odpoveď bola odstránená
katka_g
9. apr 2012

ahojte, taaak my mame termin 26.10. 🙂

ulalala
10. apr 2012

@mia258 To je super, aj keď sa to dovtedy ten termín ešte sto krát pomení a nakoniec aj tak bude iný, no ale cca áno 🙂 a ty kde budeš rodiť?

ulalala
10. apr 2012

Ste už nervózne aké pohlavie to bude? 🙂

dede28
10. apr 2012

ahoj,aj ja sa pripajam,termin mam 25.10. zatial,vo stvrtok idem na ultrazvuk tak som strasne zvedava a dufam,ze,je vsetko ok 😎 😎

adka_praha
10. apr 2012

@ulalala preco by sme mali byt nervozne? 🙂 zvedave hej, ale ziadna panika... 😀

mia258
10. apr 2012

@ulalala aj nam sa mozno zmeni, to len tak predbezne 🙂 ja som prvu rodila skor, neplanovane, takze mozno sa historia zopakuje.
Ja budem rodit asi uz vo Svajciarsku, lebo sa tam zaciatkom leta stahujeme.

Ty by si si co viac priala? Chlapca ci dievca? 😵

mia258
10. apr 2012

@dede28 ahoj, vitaj medzi oktobrovkami! Drzim palce nech stebv poriadku 😉