Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
☹...no tak z nasho babatka v oktobri nic nebude, mozno az zaciatkom roka 2013...som potratila ☹, ale nastastie je vsetko v poriadku tak budeme pracovat na dalsom....samozrejme na vas bude mysliet a hlavne budte zdrave a hlavne babatka...
eri28 no som ta stastnejsia zatial ale sak hadam uz nebudem mat nevolnosti :D
lenuska26 to mi je luto...hadam sa co najskor podari dalsie budem drzat palce 🙂
DObre rano 🙂 tak svrtok rano som objednana na sono :D strasne moc sa tesiiim 🙂
dievcata, kukam, ze uz mate väcsina knizku 🙂. Moj lekar ju dava az ku koncu tretieho mesiaca, takze my ju dostaneme 11.4. 🙂
Mame termin 25.10. - predbezny zatial 🙂.
Uz byvam menej unavena, ale moje nevolnosti (od poobedia do vecera) sem-tam nahradi bolest hlavy. Ale aj tak je to uzasne, pre babätko sa vsetko oplati 🙂!
ahojte,aj ja budem oktobrova mamicka🙂)) 😉
Ahojte, podarilo sa mi zaregistrovať až dnes, ale patrím k vám už nejaký ten 4.mesiačik, teda asi, lebo sa v tých týždňoch a výpočtoch nevyznám.... 🙂
Ahojte, ja sa tiež pripájam k októbrovým mamičkám 🙂. Som teraz v 10.týždni a akoby mávnutím čarovného prútika je mi od 10. týždňa omnoho lepšie ako predtým, až mám strach, či je všetko v poriadku. Ako je to u Vás, má niektorá podobné pocity? Dík.
Ahojte, aj ja sa k Vám pridávam zatial termín 5.10 🙂..prajem všetkým príjemné tehuľkovanie 🙂
mne bolo uz dva tyzdne celkom fajn a dnes som sa doblinkala jak male decko 😀 😀 😀 a mam pocit ze som este neskoncila ☹
Otvoreny list Dr. Cupanikovi o bolestiach po nastrihu, prosim sirte dalej:
Vážený pán doktor,
v relácii Medicína, ktorá bola odvysielaná dňa 26.3.2012, ste ohľadom bolestí po nástrihu povedali: "...Tie bolesti v priebehu pár mesiacov ustúpia. A nepoznám žiadnu rodičku, alebo ženu, ktorá by si sťažovala, že pred piatimi rokmi bola šitá a v dôsledku toho má nejakú poruchu. Pokiaľ samozrejme... tam nebol iný dôvod...." Táto téma je pre nás veľmi intímna a nie je pre nás jednoduché o nej hovoriť a zdá sa, že je tomu tak pre väčšinu žien, keďže ani Vy ako gynekológ ste sa s takouto ženou nestretli. Preto sme sa rozhodli, ze je načase túto tému odtabuizovať a týmto listom sa Vám verejne zdôverujeme, že hoci od nástrihu ubehli roky a iný dôvod ako nástrih tam nebol, neustále nám jazva po nástrihu spôsobuje problémy (nielen) v intímnom živote.
Dovoľujeme si Vám taktiež zaslať knižku, ktorú vydala SKSAPA "Je rutinný, profylaktický nástrih hrádze opodstatnený?". Veľmi by nás zaujímal Váš názor na túto publikáciu.
S pozdravom,
Ing. Zuzana Krišková, PhD. (2009, Bratislava)
Mgr. Miroslava Kotríková Rašmanová (2009, ČR)
Ing. Ivana Antalová (2000, ČR Zlín)
.....
.....
Ak sa chcete aj Vy pod uvedené vyhlásenie podpísať, napíšte nám na zenskekruhy.oz@gmail.com, do predmetu uveďte prosím "Nastrih" a uveďte prosím, ako sa chcete podpísať. Napríklad len Zuzana z Bratislavy (ideálne však celým menom). A taktiež rok pôrodu a mesto, kedy a kde Vás nastrihli (prípadne ak ste boli nastrihnutá viackrát, tak aj tie ďalšie roky). List zašleme Dr. Cupaníkovi poštou spolu s publikáciou http://www.sksapa.sk/2009031159/Publikácie/nova.... List zverejníme na www.zenskekruhy.sk
ahojte, taaak my mame termin 26.10. 🙂
Ste už nervózne aké pohlavie to bude? 🙂
ahoj,aj ja sa pripajam,termin mam 25.10. zatial,vo stvrtok idem na ultrazvuk tak som strasne zvedava a dufam,ze,je vsetko ok 😎 😎
@ulalala preco by sme mali byt nervozne? 🙂 zvedave hej, ale ziadna panika... 😀

@lenuska26 aha sorry a ju nepoznas 😀