Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@natalinda88 no a dnes som bola po výsledky a je to OK :D tak som štastna :Dtak to paradne :D mi mame doma tiež bazen ale len v pivnici tento rok-pretože sa mi vydava segra a travnik by bol od neho zničený... tak sa nemam kde ja omočit :D tak keby si bola z CA nemam problem ale Oščadnica...to je na mna už vela, hlavne dnes ked som zasa taka uchodena.... chapeš bola som v knižnici že si chcem dat urobit rešerš knih a časopisov na tu moju pracu a ta pani že pridte neskôr-aj ked nemala čo robit....ako ja sa do CA dva krat trepat nebudem :D pojdem inokedy :D neboj to zvladneš tri hodky nepapat :D ked som to dala ja čo každých 10minut niečo žujem tak to zvladneš aj ty :D inak sa mi zdaš velmi povedoma len netušim odkial by som ta mohla poznat :D ale pristane ti to s tým bruškom :D
@adka_praha tak dufam ze to s tymi prsiami je pravda :D chceli by sme dievcatko :D
no tak mne sa ako prvý príznak zväčšili prsia ešte pred vynechanou menštruáciou 😀 a čakám chlapca. A teraz ma každá podprsenka tlačí, takže chodím naostro 😉 problém je len, keď šaty presvitajú, ale tak radšej pohodlie 😅
@veronicka85 mne sa prsia nezväčšili a čakáme dievčatko .... pri synoch zasa naopak ano .-) myslím, že u každej ženy je to individuálne .. i keď ja som sa pri synoch cítila úplne rovnko a teraz pri dievčatku úplne opačne ...
hihi baby, ja neviem, co je na tom pravdy, vravim len, co som citala... 😀 ale teraz mi nic do vystrihu nedorastlo a pri teri som ako rada nosila vystrihy... 😀
@ivianocka mna by teda take nieco nezneistilo... ked sa niekomu nepaci, nech sa nediva a trhne si plutvou... 😉
baby uskvarena som totalne... 😅 sauna moze ist viete kam... 😅 nejake mraciska dosli, tak som zvedava, ci nas vsetko zasa obide, alebo aj nejaka burka bude... sesterka pisala, ze oni mali v prahe v noci taku burku (skoro celu noc), ze sa citili jak celebrity... 😅 ze strasny randal a aj auta hulakali... 😅 tak som zvedava, kolko z toho dojde tu... 😝 😅
idem... este mam kopec roboty v kuchyni, nech na zajtra nachystam teri a ocovi jedlo, my s mm prasime do ba... bru noc... 😉
@mishita2401 teším sa, že výsledky sú OK 😉 takže nepríjemné vyšetrenie je úspešne za tebou 😉 hádam prežije tú pár hodinovú hladovku... 😔
no v pivnici mu je veru dobre 😀 😀 ale nie chápem, že chcete mať pekný trávnik... 😉
no my sme ho dali na terasu, máme takú väčšiu, takže trávnik ušetríme 😉 inak dnes som sa tam už bacla a voda bola perfišne osviežujúca 😉 😵 hádam žiadnu infekciu nedostanem, pre istotu som si dala tampón.. 😝
možno sme sa niekedy stretli, ani nevieš... 😵 😵 inak @adka_praha my sa poznáme z detstva 😀 😀 podľa fotiek som ťa spoznala 😝 kedysi sme bývali u Hluška 😝
ďakujem, ale veď všetky maminky s bruškami sú príťažlivé 😝 😝
no to poteší, že pani pracovníčka ti bude ešte diktovať kedy máš prísť.... akože to sa už na tehotné ani ohľad neberie ???? 😨 😨
pozerám, že riešite didy 😀
no mne veru podrástli a budeme mať chlapčeka.....neviem to porovnať, či rastú pri babách alebo pri chalanoch, keďže to bude naše prvé dieťa.... všetky fájne podprsenky, ktoré som mala rada sú v ťahu....zo všetkých mi vyletúvajú dvorce... vrrr... musím si kúpiť väčšie podprdy a tom som zvedavá, že aké ich budem mať , ked´v nich bude mliečko 😝 😝 ale zase splnil sa mi sen, chcela som mať veľké prsia a aspoň teraz ich mám veru väčšie...ale idú mi na nervy, lebo keď si dám dole podprdu , tak sa mi trú o brucho a znervózňuje ma to...a stehná sa mi tiež trú o seba a z toho ma ide urvať,,,chodím ako pokakaná 😀 😀
@ivianocka by som sa im vykašlala na také dristy, nech sa starajú o seba.... veď nežijeme v praveku alebo v arabských krajinách, kde ženy sú stále zahalené.... ja by som sa veru just vyzliekala, nech ich aj urve..
veď tehotné určite nepoburujú, skôr naopak, všetci tehuľky zbožňujú a obdivujú ich holé brušká 😵 😵
tak sa neda znechutiť 😵
@adka_praha aj u nás veru pofukuje a je to po veeeeeeeeeeeeeeeľmi dlhom čase jeden z tých príjemných vetrov.... no nech príde aj trma-vrma...nech sa len ochladí.,prosím....
idete na výlet do ba ?
@natalinda88 hej? 😀 hah no vidis... ja si ta ale ze vobec nepamatam... 😅 sme aj spolu lietali po sidlisku? 😅 kde ste byvali?
@natalinda88 ideme do ba zaniest papiere z hypo, lebo keby to mali posielat postou, tak uz osediviem este viac, ako som... 😝 ale rovno spojime prijemne s uzitocnym a spojime to s obchodmi... 😀
@emilii tak uvidime 🙂 babetko nas prekvapi dufam ze vydrzim nevediet 🙂 chceme prekvapenie
@natalinda88 mam presne take iste problemy so stehnami prsiami ...stare podpiry uz nepouzivam 😒 ale manzel sa nevie zasa nabazit :D tiez som zvedava ako to bude po porode tiez je to nase prve babetko
@natalinda88 a neboj vydržiš určite :D no a ja som zasa bola na kožnom, už ma si urve s tých mojich labiek...no to by som sa aj ja bala na infekciu lebo na mna sa vždy všetko nalepi.... ale videla som tam jednu mamičku s pekným kočikom- master tak ho idem hladat na nete :D inak mne tiež riadne podrastli prsia....:D a tiež sa mi dru o bruško... ale neviem či rastu pri dievčatku alebo chlapcovi :D heh...
Baby prosim vas ake oblečenie nakupujete pre babo?- myslim velkost množstvo...ja si neviem rady :D dakujem :D
@mishita2401 ja mám nachystané 56 a 62 / tej viacej ... lebo babatko ti rýchlo vyrastie z 56 / ale to záleží od toho aké veľké sa narodí ... moji chalani mali 3300 a 3750 a 56 nosili cca ani mesiac .... viac určite nie ...
@emilii aj ja sa dnes chystam na nakupy ked som robila doma kolaudaciu veci ktore uz mame som prisla na to ze ziadne svetriky sme este nekupili tak hadam dnes nieco pekne najdem uz sa neviem dockat.. aj sa tesim ze nevieme co to bude aj skoda lebo nemozem nakupovat priamo ale neutralne 😎
@adka_praha nooo 🙂 ak sa nemýlim tak vy ste bývali v takom vysokom pod nami a my sme býyvali v takom bielom nízkom, bol tam aj obchod, určite budeš vedieť... 🙂
ja som ťa spoznala podľa fotiek, mám dobrú pamäť na tváre 😉 vidíš, sranda, aký je ten svet malý 😉
aj sme čosi vystrájali 😀 určite 😀 ako deti 😀 😝
takže ide sa nakupovaaaaaaaaaaaaaaaaaaať 😝 😝 kto by to nespojil..je to fajná kombinácia 😉 a verím, že je lepšie také veci zaniesť osobne 😉
@mishita2401 fakt ti nezávidím to chodenie na kožné a ešte v týchto teplách... ja som rada, že som doma 😝
vraj didy rastú viac pri dievčatách, ale keďže viaceré z nás z fóra čakajú chlapcov a didi im podrástli tak už neviem, čo je na čom pravdy 😀 😕 takže kočík si objavila, hmm ?? no my zatiaľ neriešime, plánujem zájsť do PL , ale akosi to mm časovo nevychádza... 😒
ja mám tiež viacej vecičiek veľkosti 62, aj tie súpravičky z netu a aj taký overal.... len prvú vec, čo som kúpila boli 2 overaly veľkosti 50- a to som vtedy ešte nevedela a teraz vidím, že pochybujem, že to baby aspoň raz oblečie...ale no čo už....a pár mám aj 56...tento mesiac pokukám zase niečo ďalšie, nech mu ten šatník pribúda 😝
@veronicka85 ach tí chlapi, všetci sú rovnakí 😝 😝 😀 😀 necháme sa prekvapiť, čo nás čaká po pôrode... 😉
@veronicka85 ja už viac menej mám doma všetko .. čakám už len na detský nábytok ... inak som viac menej pripravená .-)) posledné som kupovala kozmetiku ... vsadila som na overenú značku, kt. sa mi pri synoch osvedčila, čiže žiadne experimenty sa konať nebudú 🙂)) my už vieme, čo budeme mať ... a neskutočne sa tešíme ... dnes mi pre našu princezničku dorazlili malilinkaté capačky adidas ... no nádhera .-)
@emilii dakujem. a kolko toho treba? ja ani neviem ako to poriadne obliect ked to bude na jesen... :D a čitala som že už maš aj kozmentiku, aku maš oskušanu???
@natalinda88 no tak ja mam toho len jedny body s dlhým rukavkom a jednu supravičku skladaujucu z 2x halenka tepla a dupačky a čiapka a jeden cumlik :D nič viac nemam :D asi poviem až mi to už z povala znesu tie vrecia až si môžem pozriet čo mame doma :D lebo pozeram že niektore sú už vyzbrojene tolkým,,arzenalom"na oblečenie a ja zatial ,,nič" :D no ved mi pojdeme do PL tiež-a kam sa tam pojdete pozriet?? lebo neviem tam nejak o nejakom dobrom obchode... ale chceme tam ist popozerat a hlavne naživo vidiet a oskušat ...lebo z netu to neni take ako naživo. a tak nevieš ake velke babo sa ti narodi :D možno aj tu 50tku oblečie :D hehe...
@mishita2401 to neviem koľko ... ja mám tak odhadom, čo som potrebovala pri mojich ..
ke´d si to požehlím , hodím sem orientačný zoznam .. ale podľa toho sa prosím vás neriaďte ... možno mám podľa niekoho toho priveľa, možno málo .-))
a kozmetiku ? sprchový gel a telové mlieko SEBAMED a rybacia masť ... no neodpustím si ani Aviril detský olejíček ... a odporúčam Imazol krém pastu / tá je super , keď má babatko vyštípanú riťulku/ u nás sa do nemocnice nosí kozmetika : detské mydlo a modrá indulóna .. ale to som vždy po návrate z pôrodnice hneď aj odložila .. mne to babatko poom nevoňalo tak pekne 🙂))
No a nemám ešte flašku a cumlík ...
@mishita2401 neboj, doženieš nás 🙂 dnes som kúpila takú chutnučkú mikinku v Tescu- za polovičnú cenu 😉 tak sa z tých maličkých vecičiek vytešujem 😉 😵
takže bude sa triediť ? 🙂 😉 neviem kde do PL pôjdeme, tiež pôjdeme na slepo a hádam natrafíme na dobré ceny 😉 je pravda, že naživo to je o inom, ale ja som riskla aj cez net a neľutujem 😝
na nete skôr väčšie veci objednávam, tie malinké sú risk...., ale zase ak je dobrá cena, tak prečo nie 😵 😵
no možno oblečie 😵 veď sa necháme prekvapiť aké veľké budú tie naše bábenka 😉
@emilii aj ja sa rada nechám inšpirovať koľko čoho budem potrebovať 😉pre teba to už je malina, už to máš odskúšané... inak prvé bábätká sú také testovacie, všakže ? 😀
inak pekná fotečka, maminka 😉 😉
@natalinda88 ďakujem 🙂)) to sme sa nechali fotiť celá rodinka v u fotografa ... to je pravda .. pri prvom som nemala ani šajnu čo a ako . a podľa toho som mala aj výbavičku 🙂))) pri druhom som si to "čakanie" pekne užívala ... a teraz ? teraz je to náádherné .-)
@emilii jéj 🙂 aj ja túžim po takom niečom... ajb s bruško, dúfam, že sa nám to podarí 😉
ja sa snažím čo to pochytať, rady zbieram, študujem, ale nie je nad vlastnú skúsenosť.... budem múdrejšia po prvom, ale vraj my ženy-mamy to máme v sebe 😉 😵
si to musíš krásne užívať 😵 😵 a ešte k synáčikom pribudne dievčatkom tak to ešte o to viac 😵 😵
@natalinda88 tak to ano .. staršne sa tešíme na dievčatko .. len dúfam, že mu do pôrodu nenarastie čvirik .-))) aj my sa chceme dať nafotiť s bruškom, predsa len to bude naše posledné tehu 🙂)) a pri chalanoch nemám ani jednu takú fotku 🙂) chcem dobehnúť všetko, čo som nestihla .-)) a vychutnať si to do konca 🙂
@mishita2401 Ja som si kupila aj velk.56 aj 62 ...teda z kazdeho nieco ak by nahodou bolo babo vacsie a aj keby nie tak myslim ze vyrastie rychlo 😉 takze na skodu to neni a myslim ze vela malinkych veciciek je zbytocnych aj ked su roztomile 🙂 😀

@anelka5 ani ja nechapem, ze preco nerastu, ale asi to dobehnu, maju este cas 😀
a u nas iba tetky maju takyto problem s mojim tehu, mm to nejak neriesi. ale aj tak ma stvu, doba sa zmenila, tak nech si trosku poupravia aj oni obraz o svete...a ked nad tym rozmyslam, tak potom sa pozeram po kupalisku ci na mna niekto neziza s divnym pohladom, ci nema taky isty nazor. neprida to na sebavedomi, vie to predsa len zneistit.