Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@natalinda88 my sme si museli vybrať tému ešte v zimnom sem. .-( .. v podstate si to vystihla : báger 🙂)) aj teraz rozmýšlam, že do čoho zakúsnem .-)))
@emilii my nie a ma to štve, takto to budem mať veru perné...a čo ak si vyberiem tému sama a požičiam si knihy a témun mi potom neschvália.... no bude to krása.... 😒
aj mne sa slinky zbiehajú, len sa premáham, že asi sa radšej napijem 😀
@veronicka85 ahoj. od vecera cca od siedmej nemozes nic jest. az kym ti neodoberu druhy krat krv a vlastne sa tym skonci test. ale nie je to take hrozne. ja som tiez hrozny jedak, rano ranajkujeme uz o pol siestej. ale prezila som to, napit vody sa mozes, tak som to tak vyriesila. mne sa ten test nezda nejak hrozny, ved aj ked ides na odber krvi tak mas prist na lacno, takze ja som nevidela rozdiel. a isla som na test hned na siedmu rano, nech to mam velmi rychlo za sebou. a pocas testu som nebola hladna, pretoze ta sladka voda ma zasytila. len mi bola tazka na zaludok trosku.
@ivianocka mne ked idem na odber krvi sa kazu najest aj minule ked som bola na kontrole nesla cigankam krv a sestricka sa ich pytala ci nieco jedli ony ze nie.. ze sa musia najest.. mohli by sa teda aj doktori zhodnut ci sa ma jest alebo nie ....pre istotu brknem sestricka a popytam sa 🙂
@veronicka85 jj, skus sa popytat. aj ked na ten glukozovy test sa urcite ide na lacno, bez jedla. ale na ten odber krvi tiez chodim na lacno, aj ja sa nabuduce spytam, nie ze sa mucim zbytocne, ma porazi🙂
@veronicka85 no tam treba ist hned rano, u nas po pol 8ani nechcu moc brat, treba prist pred 7hodinou!
@emilii no ja som bola v knižnici na konci semestra , aj tak tam nič nebolo, a teraz som tam bola tento týžden a mam nejake knižky...aspon čosi.. :D tak ja som tiež ako kyselinka, a obzvlašt melon, nektarinky a marhule to je moje !!! :D
@natalinda88 do IP ti napišem kde sa ešte oplati ist u nas v Čadci :D
@ivianocka hehe :D radsej sa opytaj ale aj tak vela ludi vela nazorov..ale aj ked chodime darovat krv tak jeme tak si myslim ze na odber krvi to urcite nevadi 😀 bude to drsne ja som teraz naucena pravidelne jest a ak nezjem bude mi zle hadam to zlvadneme 🙂 ved uvidime potom ti dam vediet 🙂
@mishita2401 ja som objednana na 8.00 tak to hadam bude stacit myslim ze skor ani nerobia 🙂 ved oni uz vedia co a ako 😀
@veronicka85 no to zaleži od doktora :D a nemocnice :D ja by som o 8umrela hladom :D ale to daš určite :D
@mishita2401 budem sa snazit ale neviem o osmej mam uz ranajky davno za sebou 😉 no hadam zvladnem ved to horsie porod naa este len caka 😀 tak nejaky odber glukozy 😀 by som mala
@veronicka85 neboj, nejak zvládneš. ale presne viem, z čoho máš obavy, pri prvom tehu som mala totiž to isté, ráno som vstala a do pol hodky som sa musela najesť, inak mi bolo zle na odpadnutie, tak tiež som mala obavy. no prežila som, nebolo to síce bohviečo,ale dalo sa.. Mňa čaká glukóza v utorok, ráno o siedmej už musím byť u dr.
@kakika007 tak ti budem drzat palce 😉 aby vsetko dobre dopadlo..my to tiez urcite zvladneme pre mna je vsetko nove kedze cakame prve babetko 😎 a som rada informovana 😎 nemam rada ked pozeram nie nieco ako tela na nove vrata :D ci tak nejak sa to hovori takze vy uz mate druhe babetko 😅
@mishita2401
@natalinda88 kočky vidím, že máme rovnaké chute 🙂)) ja som celú noc rodila ... no des ... ani neviem, prečo sa mi taký deb... sen sníval, bola to hotová katastrofa 🙂))) a ráno budíček od môjho synáčka " mami, ja som sa ostrihal" otovrím oči a on uprostred hlavy plešinku .... skoro ma porazilo 🙂)) pekný .. u nás upršaný deň prajem .-)
@emilii o porode sa snivalo aj mne,ale mala som dobry porod 😉 tych snov si este uzijeme 😕 a s tymi chutami to je veru sranda 😀 nofmalne som sa pobavila na tvojom synovi,aky podareny,este sa aj sam ostriha 😀 no ty asi velku radost nemas,vsak? Inak s tym strihanim vlasov to asi kazde dieta vyskusa, 😉
@emilii teeda takze mate doma veselo 😀 len clovek ani nevie jak sa ma v takej chvili zatvarit ci ho zbit alebo sa smiat ze? 😉 ja som zvedava ked ten nas sa narodi jaky to bude vymyselnik ..ked bude po tatovi no mam sa naco tesit 😒
@natalinda88 to sa nestalo prvý raz , keď som ešte chodila do roboty tak som ho raz ráno priviedla do školky a nevšimla som si, že má " letný " zostrih ... keď som neskôr prišla do práce, tak si ma kolegyne doberali, že aký ma Kubčo účes .. ja som na ne pozerala, že o čom hovoria .. a keď sa moje krásne dieťa dovalilo do školskej jedálne a ja som ho uvidela .. no gorteska 🙂)
@gumidekmomo v jeho prípade , už len smiať 🙂)) niekedy žasnem , že aké kraviny ho dokážu napadnúť .. a to ide v sep. do školy .. normálne mám strach , predpokladám, že budem nonstop na koberci 🙂)) on je totiž v správaní úplný opak strašieho syna ... a v podstate celý po svojom otcovi 🙂
@emilii no a tak hadam to nebude v tej skole az take zle 😉 a ked ano tak co uz aspon vies ze ho mas ..ja vravim ze vzdy lepsie ked vymysla ako by mal byt uplne nejaky utiahnuty ...neboj bude dobre 😉
@emilii tak to hned pekne prekvapenie na rano :D no tak to si mala divný sen, mna celu noc nahanal medved okolo našho domu-bývam pri lese , ale aj tak neviem prečo sa mi snival taký sen....pohoda...
@emilii 😔 ja som zvedava na mojho maleho loptosa,co ma s nim caka,ale kazdopadne sa na tie dobrodruzstva tesim 😀
doma mate veru veselo,ale prava velitelka len coskoro pride 😉
Inak babky aj u nas prsi a rapidne sa ochladilo. Napapali sme sa,mm so svokrom robia na zahrade,aj ked prsi. Ja sa chystam poupratovat a pozehlit. Konecne sa po tych upekoch na nieco zmozem,lebo som bola ako mechom ovalena 😕 pekny dnik vam prajem 😵
NO tak už mame 20kg uhoriek zavarených, zajtra ma čakaju marhule... och joj, ako sa mi nechce...
@natalinda88 no celý den dnes prši,a je kosa, ako dost rozdiel, taketo brutalne ochladenia narazove nemam moc v laske... mna to upratovanie čaka zajtra...
@veronicka85 ja som tiež bola taká keď som čakala prvé bábo, všetko bolo nové a informácií nebolo toľko čo teraz. dokonca ani net nebol tak dostupný ako teraz, čo je veeeliká výhoda. Aj ja držím palce nech ti všetko dobre dopadne. a hlavne, pred vyšetrením aspoň jeden-dva dni nejedz veľa sladkého, ani ovocie. ja som to vtedy podcenila a veru som mala zvýšené hodnoty 😒 , tak teraz idem od nedele "diétovať" (myslím iba so sladkosťami, xixi)
@mishita2401 my sme mali dnes iba 12 stupňov ... a dážď ☹
synátor už má hlavičku ostrihanú, teda skultúrnenú 🙂)) teraz s asíce podobá na amerického vojaka , ale neva ... dúfam, že sa poučil .-)
@kakika007 ta informovanost je naozaj super.. vsetko je take velke neznamo a clovek ma tolko otazok na ktore potrebuje odpovede .. 😀 okik nebudem ziadne sladkosti 🙂 aj tak ich snazim obmedzovat ale niekedy to nejde ani dnes ked som zjedla tolkooo vela zmrzlinyyy ale ked je taka dobraaa 😎
@veronicka85 no niečo mi o tom hovor, práve sa snažím zmobilizovať moju pevnú vôľu,aby som nešla do kuchyne pre čokoládu. 😀
@kakika007 tak ako si dopadla vcera s tou cokoladkou?? pevna vola zvitazila?? vies ja sa toho priberania bojim lebo segra pribrala 28kg pri prvom a 16 pri druhom 😒 a dlho sa to snazi zhadzovat aj ona je nestastna ako vyzera ..ja viem ze babetko je prednejsie ale myslim ze taka vaha je ufff... tak sa snazim to korigovat
Ahojte baby, tak ja sa po týždnovej prestávke hlásim opať k vám a idem si prečítat čo ste to tu stihli popísat 😉
Inak som bola v piatok na 3D a Dr. mi oznámil, že na 99% čakáme dievčatko 😀 a ja som bola taaak velmi presvedčená, že to bude chalan..moj mm bol sice tak trošilinku sklamaný, ale už ho to prešlo..teraz vyberáme meno vhodné pre našu babiku, uff ale bude to tažke, lebo sa nejako nezhodujeme zatial...ale tak ešte je času dost 😵 hlavne že je malinká zdravá a pekne rastie..má niečo okolo 900gr. no ale netuším, prečo tolko kg mám ja navyše 😅 😨 😝 ..asi začnem tiež obmedzovat sladké 😝 nech sa to nevyšplhá do extrému...v pondelok ma čaká gluk. test 🤐 teším sa 😖
papa a pekný zvyšok víkendíku 😉 😵

@emilii tak to by som aj mala zájsť po nejaké materiály do knižnice, len čo keď nemáš ešte vybratú tému na diplomku, ach... 😒
ja som tiež taký bager... 😀piate cez deviate... ešteže som nebola na nákupoch 😀