Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@nelynka Ja som rozmýšľala ísť dnes no počkám už a pôjdem po sviatkoch , tuším , že aj moja doktorka má dovolenku . 🙂 Ja sa snažím túto informáciu vstrebať lebo neviem čo a ako bude , nedávno som mala 18 priateľ má tiež len 18 , jediné s čoho mám strach sú rodičia , ale určite bude aj to ok 🙂
@nelynka
Samozrejme , že sme bábätko neplánovali aj keď nie raz u nás padla o tom reč . Už sme si plánovali letnú dovolenku a môžme tak surfovať po internete a vyberať kočiar 😀 priateľ na moje prekvapenie zareagoval celkom v pohode , povedal , že keď to chcem ja chce to aj on , s toho som bola trošičku smutná prišlo mi to ako keby som ho nútila do niečoho 😒 no už včera pozeral na nete byty tak ma potešil 🙂 bojíme sa ako to zvládneme ale myslím si , že sa dá všetko keď sa chce 🙂
Nie ja ešte ani z ďaleka nie som na konci , som druháčka , prestupovala som zo školy na školu a musela som ísť od prvého ročníka takže mám jeden rok stratený , teraz by som bola tretiačka a o rok maturovala . S maminou si myslím , že to bude lepšie než s ocinom a to aj u priateľa . Ocinkova jedina dcérka jaj to neprežije ... ale zas musia ma chápať veď oni na tom boli úplne rovnako . Začínali od 0 ako my a tiež mala mamina 18 keď som sa im narodila .
@siminimis neboj sa rodičov,oni to vstrebú,možno zo začiatku sa im to nebude páčiť,ale zvládnu to neboj 😉 a hlavne pozri,my čo sme si viacerí nechávali na čas,tak máme teraz s tým problémy,podstupujeme rozne zákroky,liečby,operácie,aby sa podarilo,sme nadupané liekmi a tebe sa to prihodilo prirodzene,čo je super,teš sa z toho 🙂 😵
@siminimis no ale predpokladam ze mamina mala uz po skole vtedy..keby si uz mala zmaturovane tak by to bolo jednoduchsie aj pre nic a lahsie aj pre teba..ale pokial velmi chces, zvladnes aj tu skolu hlavne ju nenechaj, lebo to budes pekne lutovat do buducna, vybav si nejaky ten extra studijny plan alebo daco..mamina ti isto pomoze..
len to vsetko asi bude chciet cas
Dobre ranko zienky 🙂 ako sa dnes mame? 🙂
@biibii a mas aj nejake ine priznaky ?? ja mam totalne naliate prsia, obycajne ich mavam take skor nafuknute, a pred mrchou sa zmensuju, ale teraz su tazke ... a byva mi nevolno, zatial som nezvracala, iba je to taky neprijemny pocit nevolnosti, hlavne, ked zacinam byt hladna ... a tiez ma zacina pobolievat v podbrusku ... tak ja uz neviem ☹ stale sa bojim testovat, lebo clovek uz fakt nevie asi racionalne posudit tieto pocity ...
reakcia na reláciu Medicína na temu Moderné metody porodov
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/nase-aktivity/i...
@kajuska09 Ja som bola na PN počas prvého tehu a mala som striktne od 9:00-11:00, 15:00-17:00 tuším. Lekár mi povedal, že je to takto dané poisťovňou.
@janina7911 jasne som si aj myslela, ale podla mna je to blbost, mohli by dat aspon 4 hodiny vkuse......
@kajuska09 Ja som sa tiež snažila všelijak vybicyklovať iné časy a viac, ale vraj sa absolútne nedá. Ale kontrola mi neprišla ani raz, aj keď je pravda, že ja som to dodržiavala. Platila som si predtým DNP, takže ja som už počas PN mala pekné peniaze a potom aj maximálnu materskú. Teraz môžem len snívať... ešte aj počas druhej materskej mi vezmú rodičák na malú. 😠
@janina7911 hmmmmm mi hovor, ja som si platila DNP 3 roky a nebudem mat z toho ani cent....☹ strasneeeee
@kajuska09 Hej čítala som... sila.

@siminimis no to mas terminik cca tak ako ja 😀 😀 😀 😀 plus minus dva dni..
jasnee, to chapem..
ja uz som si stihla lekara obehat, na vytery bo infekcia dade vo mne pajazuje 😝