icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

kajuska09
5. apr 2012

@kkatka113 moja zlata, som taka happy 🙂))) strasne sa tesim spolu s Tebou 🙂

janina7911
5. apr 2012

@ivoka Prečítaj si pozorne leták. 😉 Femibion 800 obsahuje 400 μg listovky a 416 μg L-metylfolátu (iná forma listovky, zodpovedá 400 μg), dokopy teda 800 μg. U Femibionu 400 je to rozdelené už len na 200+200, od 13tt už netreba toľko listovky. 🙂
Mne doky povedal, že femibion postačuje, že brať viac kyseliny listovej ako je odporúčaná denná dávka tiež už nerobí dobrotu.

kkatka113
5. apr 2012

@kajuska09 Dakujem, vsak aj ja s tebou, uz nech nam to len vyjde.... 🙂

ivoka
5. apr 2012

@janina7911 mne je jasné,že v začiatku treba brať viac listovky,už som bola 2x tehu...momentálne nechcem rozoberať,čo čo obsahuje,ale či to vobec nie je škodlivé,keď mi lekár poradil brať femibion 800 + listovku ďalšiu,.., 😎 😉

kkatka113
5. apr 2012

Ja Femibion beriem uz nejake druhe alebo tretie balenie, a su to sice lieky co moc neuznavam, ale obsahuju rozne vitaminy potrebne pre babatko, tak to beriem aj napriek tomu ze mam sice pestru stravu ale clovek nikdy nevie.... 🙂

kajuska09
5. apr 2012

@kkatka113 v pondelok ti napisem do IP, cez net v mobile mi to velmi nejde 🙂

tianka
5. apr 2012

Ahojte, tak pridavam sa k vam dievcatka 🙂 , termin este nevieme kedze ja som mala LF vzdy inu a podla BT den oplodka bol 15.03 🙂 takze ak spravne ratam je to 3 TT? Na ultra bolo vidno len fliacik cierny ale nie ten vacok. Je to nase prve takze ak sa vyjadrujem nespravne tak prepacte 🙂

gubinka
5. apr 2012

Ahojte žienky, rada by som sa k vám pridala. Pred vyse tyzdnom som si nasla pozitivny tehu test a dnes som bola u gynekologa a som v cca v 5 tt. O dva tyzdne sa mam prist ukazat. Doma mam uz skoro trojrocneho synceka. 🙂

gubinka
5. apr 2012

@tianka aj mne vychadza ze okolo 15.3. som mala ovulku. 🙂

janina7911
5. apr 2012

@ivoka Ale jasne... ja som pri prvom tehu niekde čítala, že nie je dobré brať viac ako 800 listovky denne... ale teda nepamätám, čo presne v tom článku bolo. Väčšinou sa aj tak všade píše, že v tehu je doporučené množstvo 400 denne. 🙂

gubinka
5. apr 2012

S tou kyselinou listovou mam tiez zmatok, beriem Femibion 800 a neviem ci mam este brat extra aj listovku. 😕 mojho dokiho sa ani pytat nebudem, ten je proti takymto umelym vitaminom.

gubinka
5. apr 2012

@janina7911 takze ten femibion staci, vsak? 🙂 Sorry, ze sa vam montujem do toho ale citam, ze to prave rozoberate. 🙂

nelynka
5. apr 2012

@karinka2105 to vazne si uz mala srdiecko a si 5tt4d?
Wooow,to je ozaj skoro a uplne ale uplne super,gratulujem 😀

janina7911
5. apr 2012

@gubinka V pohodke stačí. 🙂 A kľudne sa montuj, o tom to tu predsa je. 🙂

tianka
5. apr 2012

@gubinka uz ti urcili termin? ja idem vo stvrtok lebo dnes nebolo vela toho na pozeranie , ale vraj je to vcasne tehu tak preto

gubinka
5. apr 2012

@janina7911 dakujem 🙂

gubinka
5. apr 2012

@tianka ale vobec nie, moj gyndo je tiez velmi opatrny a popravde ja tiez. 😝 Ja idem az 19.4. ale v utorok po sviatkoch mam prist este na krv, kvoli hcg.

gubinka
5. apr 2012

@janina7911 pozeram, ze mas doma este take babo 9-mesacne. 🙂

emode
5. apr 2012

Takze babule, lucim sa s Vami, druhy test negativny a na zazrak uz neverim ☹ mrcha pride, skor ci neskor, uz to citim ... a tak dobre to vyzeralo tentokrat 😒

Ale Vam vsetkym zelam vela sil a stastia do vytuzeneho materstva 🙂

janina7911
5. apr 2012

@gubinka Hej, máme doma malú, skoro desaťmesačnú, ale zato 12 kilovú slečnu. 🙂 Rodila som ju cisárskym, takže sa trošku každý tvári, že ďalšie tehu prišlo dosť skoro, ale tak čo už, keď sa zadarilo? A keďže je to krátko po prvom, tak ma cisarák neminie ani tentoraz, aspoň tak sa doky vyjadril. 😅

gubinka
5. apr 2012

Ze 12 kil, ten moj krpec bude mat tri roky zachvilu a ma ledva 13,5 kg. Ten je zase jak sliz, odkedy nenosi plienky mam problem s kupou nohavic, vsetko mu z tej malej prdele pada. 🙂
Neboj zvladnes to, zvladli ine. 🙂 A deti budu aspon partaci, budu si vekovo velmi blizko a to ma tiez velke vyhody. 😉

janina7911
5. apr 2012

@gubinka Viem, že zvládnem, musím. 🙂 Len ona je taký lenivec, neštvornožkuje veľmi, o chodení ani chýru (šak načo by sa vláčila s toľkými kilami, nie? 😀), furt by sa nosila na rukách. A to pri jej kilách nebudem veľmi môcť, takže asi viac zamestnám manžela, babky, dedkov, ... 😉

gubinka
5. apr 2012

@janina7911 ale ved na chodenie ma este cas, mne zacal chodit v 13 mesiacoch. Ja som to nejako neriesila a jedneho dna sa v detskej izbe zdvihol zo zeme a presiel az do kuchyne (cez chodbu a obyvacku). S muzom sme skoro odpadli. 😀 A co sa tyka toho nosenia na rukach, moj je tiez taky ceckos a stale vymysla ze ho bolia nozicky a ze uz nevladze, tak som to uz stopla. 😅

ivoka
6. apr 2012

@janina7911 ja sa zase celkovo toho obáva,moj chlap si kupuje v čechách,taký vedecký časopis 100+1 a pred dvoma mesiacmi tam bol článok o tom,ako kyselina listová vobec nepomáha na to,na čo je určená,dokonca niekedy sama sposobuje neurodefekty a rázštepy..hrozné,škoda,že som si článok nenechala,ale možno ho cez sviatky vyhrabem a odfotím...vraj sú to najnovšie štúdie..dúfam,že sa mýlia.A ešte mnoho iných vedľajších účinkov vraj v nej našli... 😒

lovula
6. apr 2012

baby odpadávam ☹
malý mal v noci 39 horúčku, celú noc som bola hore a teraz ledva vidím. Ako to zvládnem keď bude aj druhé na svete? A babky ďaleko ☹

lllucia
6. apr 2012

@karinka2105 vitaj vitaj.. 🙂 podľa mojich výpočtov som tehotná tak isto ako ty.. len k dr. idem až 12.4. - dlhé čakanie.. ale teším sa (a dúfam), že budem vidieť už aj srdiečko 🙂

kikaneu
6. apr 2012

ahojte, vyzerá to tak, že sa k vám pridám 🙂 podľa poslednej MS je termín 13.12 🙂 aj keď tá čiarka je ešte slabučká, viem, cítim, že je to tam 😉

karinka2105
autor
6. apr 2012

@nelynka ahoj,nooo,ma novy uzv takze super kvalitkaaa

nelynka
6. apr 2012

@karinka2105 ahoj,super, my sme srdiecko ani raz nemali,
fakt super.
Aj moj gynos sa teraz stahoval a vravel,ze ma nejaky novy
usg tak uvidim podla krvicky v utorok,ci k nemu v stredu neskocim

karinka2105
autor
7. apr 2012

@nelynka sa tesim,pri malej som tam chodila kazdy tyzden,teraz 23 idem.ma uz aj 3d-4d,takze pohlavie mi snad povie aj skor,hihi
som zvedava na spravickyyy, 🙂