icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

mata_ba
10. apr 2012

@nelynka hm...tak ja mam sama kancelariu a sef sem takmer vobec nechodi..ani nevola,ani nic...nastastie,ziadne stresy nemam..

janina7911
10. apr 2012

Ahojte baby, ako sa máte? Ani som sa nestihla medzi sviatkami ozvať, manžel prišiel v piatok zo služobky, tak sme sa snažili byť čo najviac spolu, lebo dnes nám zase odišiel až do piatka preč. Snáď stihnem aspoň trošku prečítať, čo sa tu deje. 🙂
U mňa akurát to, že Simi začala konečne štvornožkovať a ja sa len modlím, nech začne aj chodiť, pokiaľ sa narodí druhé, lebo inak to bude u nás asi hodne veselé. 🙂
Čo sa týka lekára, idem v utorok na prvé veľké odbery, ďalšie sono - koľko drobcov tam vlastne je a aj kontrolu srdiečka a tipnem, že dostanem aj techničák (tehu knižku), aspoň pri Simi to tak bolo. 🙂
Všetky nové tehuľky zo srdca vítam a všetkým nám želám absolútne bezproblémové tehuľkovanie, nech je to tu len o tom, ako nám rastú brušká, ako budeme chodiť v kuse cikať a všetky tie ostatné veselosti. 😀

lllucia
10. apr 2012

@janina7911 Ďakujeme 🙂 🙂 🙂
dúfame, že to bude tak, ako píšeš.. ja idem k dr. na potvrdenie tehu vo štvrtok - už sa neviem dočkať.. a dúfam, že bude všetko v poriadku..

vysviatkovaná? oddýchnutá?

janina7911
10. apr 2012

@lllucia Aby som sa priznala, celý minulý týždeň som doma upratovala jak besná, bolo mi neskutočne na grc, tak aspoň keď som tu kmitala, tak sa to nejak popri tom stratilo. 🙂 Potom sviatky celkom fajn, len nedeľu sme strávili na návšteve, takže tam sme si moc neoddýchli.
A držím prsty k dokymu, neboj, všetko bude ok a Ty sa nám budeš vo štvrtok chváliť, čo ste už videli na sone. 😉

martinkaastefanek
10. apr 2012

Cafte tak mne mala ms dojst vcera a zatial stale nic.. Tak uvidime ci sem budeme patrit aj my.este sme sa netestovali.. 😉

lllucia
10. apr 2012

@janina7911 šikula, keď si stíhala pri malej upratovať jak besná 😉

ja teraz len oddychujem a hľadám si robotu, koncom marca mi vypršala zmluva na dobu určitú a koncom marca mi aj vyšiel pozitívny test 🙂 tam som teraz na PN..

a dúfam, že sono ukáže to, čo čakáme.. 🙂

janina7911
10. apr 2012

@lllucia Určite ukáže. 🙂
Fúha, hľadanie roboty Ti veľmi nezávidím. Ja som po výške bola rok doma a nebolo mi všetko jedno. A v tehu to je asi ešte ťažšie. Ale verím, že dobrí ľudia nevymreli a Tebe sa pošťastí nejaká normálna robotka, ktorá dovolí pokojné tehulkovanie. 🙂

lllucia
10. apr 2012

@janina7911 ďakujem.. prax nejaká je, tak dúfam, že sa robota pošťastí..
mala som chvíľu ťažké srdce na nepredĺženie zmluvy v pôvodnej robote.. a keď som sa posledný deň lúčila s kolegyňami v práci, všetkým som vyhlasovala, že najlepšie, čo by sa mi mohlo stať, je, že by som otehotnela.. a na druhý deň som si našla // 🙂 🙂 🙂

gubinka
10. apr 2012

Ahojte zienky. Hlasim sa tiez po predlzenom vikende, boli sme na chate nacerpat energiu. 🙂 Len pocasie nas zaskocilo, tak tam snezilo. 😝

dnes rano som bola na krv na hcg a zajtra budu vysledky...sice uz mam tehu potvrdene zo sona. Aj vam gyndo berie krv a robi aj sono?

Inak co sa tyka sledovania priznakov, tak som taka ista, ked ma jeden den bolia prsia menej uz chaosim...aj podbrusko ma v case mrchy bolelo riadne a to v podstate preslo, len obcas ma pichne pri vajecniku, alebo ked viacej robim tak trosku citim brusko.

To cakanie na potvrdenie srdiecka je taaak dlheee...vsak? 😀

nelynka
10. apr 2012

@jujulinka ano ano aj ja som po IVF a tiez sme mali PK 🙂
preto sa pytam..

nelynka
10. apr 2012

@mata_ba to mas super..len ja k tomu nemam ani sedavu pracu, stojim, taham tazke vrecia takze mne je lepsie doma..aj ked praca mi chyba 😀 😀

@janina7911 ahoj, mi to pride akoby si mala mojho gyndosa..xixi..lebo asi len on jediny, co zatial viem tu v KE a okoli dava tehu knizku hned po potvrdeni tehu na UZV 😀

@gubinka ja som dneska sla na gyndu koli vyterom koli infekcii a robil mi aj USG a nic nevidel, ale ani sa necudujem, este mam nizke HCG aby nieco videl.. 😀

janina7911
10. apr 2012

@nelynka Ja som mala tehu potvrdené už minulý týždeň, to som bola 5tt+0, vtedy mi ešte knižku nedal. Teraz idem na krv a sono v 7tt+1. Teraz by som ju mala už dostať. 🙂
Neviem kam chodíš (pozerám, že si z KE), ja na polikliniku na jazere. 🙂

mata_ba
10. apr 2012

@nelynka juuuj,tak to je jasne..to si len pekne uzivaj PN .-)

trish22
10. apr 2012

Baby, vyzerá to tak že budem patriť medzi vás. Aj ked som mala patriť povodne k novembrovkám, tak dnes už viem že to bude decembrové babätko.
Aj ked na začiatku som mala nejake komplikácie, teraz to už vyzerá dobre. Na ďalšiu poradňu idem 20.4 kde by sme mohli vidieť už aj plod a srdiečko. Potom mi doki upraví termín pôrodu.Som z toho nervôzna a veľmi sa bojím. dúfam, že srdiečko tam už naozaj bude. Plodový vak mám teraz 9 mm, a ževraj musí narasť ešte raz toľko aby sme tam videli plod a srdiečko. Ale plodový vak rastie, lebo v nedelu som mala 7mm a dnes takmer 10mm. takže je to dobrá správa. Tak nakoniec z mimomaternicového bude asi normálne tehu 🙂

nelynka
10. apr 2012

@janina7911 jeeeeej..tak to heeej..
ja chodim k Janovskemu uz teraz do Myslavy ☹ 😀 😀 😀

@mata_ba uzivam ako len viem..
teraz zase studujem svdobne satky na fotenie..ach a nic neviem najst co by cenovo bolo vpohode a pacilo sa mi 😢

kajuska09
10. apr 2012

@trish22 ahoj, vitaj, drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙂 Teba najskor vystrasili, ze mas mimomaternicove? ☹

trish22
10. apr 2012

@kajuska09 ano vystrašili ale poriadne. bola som aj v nemocke. povodne by som mala byť v 7tt ale podľa mňa nie som. pred 10 dňami som nemala v maternici ešte nič, preto si mysleli, že to je mimomat. ale teraz tam už je, lenže je ešte maličké. myslím si že môžem byť tak 5-6tt.

kajuska09
10. apr 2012

@trish22 to je sila ako vedia lekari vystrasit, strasneeeee ☹ a ty mas predstavu kedy si asi mohla otehotniet? ja som bola minule tehu tiez vselijako posuvana...ale ktovie ci to bola pravda alebo nie.....teraz presne viem kedy som mala ovulaciu....

janina7911
10. apr 2012

@nelynka Čo som počula, tak Janovský je vraj skvelý pri problémoch s otehotnením. Som ani nevedela, že sa presťahoval z mesta do Myslavy. 🙂 Ja som pri Hoppanovi, tiež úžasný lekár, vyhovuje mi po každej stránke, predtým bol aj pôrodník, ale 4 mesiace pred mojím prvým pôrodom si nechal už len ambulanciu. Ale nakoniec som si našla skvelú pôrodníčku, takže sa na ňu obrátim znovu. 🙂

nelynka
10. apr 2012

@trish22 je mozne ze si len mala posunutu ovu a tak sa pozdejsie aj zahniezdilo..
aj ja som to tak mala pri minulom tehu..

@janina7911 no je super, naozaj..venuje sa celou dusou pacientke..dneska jak som tam bola tak sestricka bola po nom aj zazerat aby uz skoncil, lebo fakt take preslovy niekedy ma ze konec 😝
ale inak je fajn..len ozaj skoda ze sa prestahoval..tak ma to stve..lebo som ho mala v jednom dvore vtedy..len som vysla z bytu a bola som pri nom a teraz sa musim trepat na opacny koniec mesta joj 😠
no tak super, tak mi potom das typ na porodnicku..kde si rodila prvy krat?
ja sa stale nemozem rozhodnut..

kajuska09
10. apr 2012

@nelynka kedy ti kazali prist na dalsi ultrazvuk a kontrolu?

nelynka
10. apr 2012

@kajuska09 na ultrazvuk nekazal..vraj ako budem chciet mam sa objednat..
a na HCG som dohodnuta v piatok..

kajuska09
10. apr 2012

@nelynka jasne 🙂 to cakanie je najhorsie vsak?

kajuska09
10. apr 2012

@nelynka myslis ze mozem ist na masaz chrbtice? citala som rozne nazory, tak teraz neviem 🙂

nelynka
10. apr 2012

@kajuska09 veru najhorsie..och 😲

ja by som na masaz urcite nesla..tiez som pocula ze masaziam sa v tehu je dobre vyhybat.. 😖
ale skorej mi pride ze len tym reflexnym a thajskym ale to sa skus opytat gyndosa racej co ti na to povie

misulka30
10. apr 2012

Ahojte, ja teraz takisto čakám, a to dlhokánske dva týždne, dúfam, že už konečne bude niečo vidno 🙂 a nielen malinkú bublinku

nelynka
10. apr 2012

@misulka30 vidis, ja som ani bublinku este nemala.. 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. apr 2012

baby, kedy by som mohla skusit clearblue? 13 DPO nie je skoro?

kkatka113
10. apr 2012

Caute, no ste si toho stihli popisat za ten den....ja mam tuto stranku bloknutu v praci, tak mozem kukat az z domu.....no v kazdom pripade sa tesim ze je nas tu uz tolko 🙂 A dnes som volala mojej doktorke a objednala ma na prvy ultravkuk na 2.5., co je vlastne uz o tri tyzdne, tak sa strasne tesim, to by som mala byt podla mojich vypoctov presne 8tt, tak snad uz bude nieco vidno, ze kolko cervickov tam je a pocut srdiecko....no nejak tie tri tyzdne budem musiet vydrzat... 🙂 Moje jedine priznaky su ze ma bolia prsia, no a ze sa mi celkom s prepacenim grga, co sa mi normalne tolko nezvykne....nevolnosti zatial nemam ale to je mozno aj skoro...uvidime 🙂

janina7911
10. apr 2012

@nelynka Jasne že dám typ. 😉 Rodila som u Rošákovej v novej nemocke, tá jediná v KE má novorodeneckú JIS-ku, to jednoznačne rozhodlo. A z vlastnej skúsenosti som nemohla vybrať lepšiu lekárku. Robila mi plánovanú sekciu a potom nebolo dňa, aby sa na mňa neprišla pozrieť. 🙂