Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@sestrickapg Po tom kréme jej hodne zosvetlili existujúce, bolo ich menej vidieť a ani sa jej nerobili ďalšie.
ahojte kočky, som tu pár dní nebola....a vy ste tu toľko strán zapísali, nemám šancu to prečítať...čo je nové? 😉
ahojte,ja ranoo splasnuteee,lebo mi je zleee..
a cez den jak balonnn sommm
@janina7911 Ahoj, ja viem ze vsade odporucaju pockat rok...ale poznam kopec bab ktore otehotneli po pol roku a nemali ziadne problemy....moja doktorka vravi ze jazva je prakticky zahojena po troch mesiacoch, ale ze je lepsie pockat zhruba toho pol roka a potom je to uz uplne ok, no verim ludom co si takyto odstup zazili ze to bolo fakt ok a aj mojej doktorke ze mala dovod mi toto povedat, tak uz len dufat ze jazva ku koncu nezradi, snad budem dobre sledovana....a ty sa nemusis bat urcite, u teba to uz bude urcite ok aj ked budes mat megababo v brusku :D
@sestrickapg skús eucerin olej proti striám 🙂 vraj je dobrý
To asi v lekárni kúpim čo🙂)
no ja mám hnusné strie po prvom tehu....takže mne už asi nič nepomôže. Inak pri prvom som sa natierala od prvého týždňa ako som zistila, že som tehu. Asi sú to gény, alebo čo....mne nič nepomohlo ☹
ahojte kočky,ako sa mate?nechodim casto na net,lebo mi byva zle,tak len lezim 😅 Dnes som bola na potvrdenie tehu u dr.Tak sme 6tt+4,mame 5,1mm a srdiecko nám krasne bije 🙂 Drzte sa,a ak mate nevolnosti,nech ich skvele zvladate 😀
@janulap No, snad prvym trimestrom aspon skoncia, treba vydrzat...tak rozhodne nie si jedina z decembroviek koho toto caka :D Ja som tiez mavala nevolnosti pri predoslom tehotenstve, celkom pomahalo stale nejaku drobnost jest, nejake suche pecivko, len ked som mala prazdny zaludok tak bolo zle ze som vracala....inak zaludok jak na vode cele dni....a zazvor asi trochu pomohol.... preto to aj ja cakam ze som to mala minule ;)
Ahojte baby, hlasim sa medzi vas!!! 🙂))) Podla UTZ som v 4tt a nejake dni. Nedala sa este ta machulka presne zmerat.. 🙂 Asi 4,1 mm. Ale videla som svoj prvy zaber na bodecku. Nejaka som precitlivena.. 🙂 Inak mam bezne priznaky (podbrusko, prsia, uuuunava!, wc stale...) nastastie mi este nebyva zle. Neviete ktory tyzden to asi zacina? Na dalsi tyzden idem znova doktorovi, aby sa lepsie pozrel na fazulku ako rastie. Tesim sa!!!!!!!! 🙂
@janulap Bud predavaju zazvorovy caj bud v lekarni alebo v obchode.....moja doktorka mi odporucila aj v lekarni zazvorove lizatka, len neviem ci ich maju vsade....potom predavaju aj taky kandizovany zazvor, alebo moja suseda co chodia casto na jachtu tak ona ked ma morsku chorobu tak si da len platok cerstveho zazvoru pod jazyk a aj to moze ukludnit zaludok.....alebo len kupis cerstvy zazvor, nastruhas trosku a zalejes vriacou vodou, nechas vyluhovat a dochutis medom a citronom, mnamka 🙂 Ale kazdy tu chut nelubi, ja teda ano, tak skus, nic za to nedas 🙂
no je toto mozne :( kazdy uz fotecky a bodecky a mne nic nevidel vcera joj 😢
@mirka100911 jeeee super ze tak skoro to uz bolo aj vidiet
@sestrickapg áno v lekárni 🙂
@sestrickapg ja som sa pri malej natierala obyčajným detským olejom s vitamínom E (ktorý dáva pokožke pružnosť) a nemám ani jednu striu, týždeň pred pôrodom mi praskla trošku koža okolo pupka ale teraz tam nič nemám. Treba sa ale natierať pravidelne a hneď od začiatku!

@ludka77 no a u mna je to prve tak neviem preco sa hra na balonik 😀 😀 😀
@nelynka cize je este moznost ze tie rifle co mam zapnem a nemusim ich darovat segre 😀 😀 😀 😀
@janina7911 ja vyzeram aj zozadu ako tank 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀