icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

st2
11. apr 2012

@ludka77 no a u mna je to prve tak neviem preco sa hra na balonik 😀 😀 😀
@nelynka cize je este moznost ze tie rifle co mam zapnem a nemusim ich darovat segre 😀 😀 😀 😀
@janina7911 ja vyzeram aj zozadu ako tank 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

st2
11. apr 2012

@vvia fakt mamatest si neksuala?

janina7911
11. apr 2012

@sestrickapg Po tom kréme jej hodne zosvetlili existujúce, bolo ich menej vidieť a ani sa jej nerobili ďalšie.

kikaneu
11. apr 2012

ahojte kočky, som tu pár dní nebola....a vy ste tu toľko strán zapísali, nemám šancu to prečítať...čo je nové? 😉

nelynka
11. apr 2012

@st2 no uz s tym moc nepocitaj,tak 8mesiacov urco 😀

st2
11. apr 2012

@nelynka 😀 😀 😀 😀

karinka2105
autor
11. apr 2012

ahojte,ja ranoo splasnuteee,lebo mi je zleee..
a cez den jak balonnn sommm

kkatka113
11. apr 2012

@janina7911 Ahoj, ja viem ze vsade odporucaju pockat rok...ale poznam kopec bab ktore otehotneli po pol roku a nemali ziadne problemy....moja doktorka vravi ze jazva je prakticky zahojena po troch mesiacoch, ale ze je lepsie pockat zhruba toho pol roka a potom je to uz uplne ok, no verim ludom co si takyto odstup zazili ze to bolo fakt ok a aj mojej doktorke ze mala dovod mi toto povedat, tak uz len dufat ze jazva ku koncu nezradi, snad budem dobre sledovana....a ty sa nemusis bat urcite, u teba to uz bude urcite ok aj ked budes mat megababo v brusku :D

misulka30
11. apr 2012

@sestrickapg skús eucerin olej proti striám 🙂 vraj je dobrý

sestrickapg
11. apr 2012

To asi v lekárni kúpim čo🙂)

trish22
11. apr 2012

no ja mám hnusné strie po prvom tehu....takže mne už asi nič nepomôže. Inak pri prvom som sa natierala od prvého týždňa ako som zistila, že som tehu. Asi sú to gény, alebo čo....mne nič nepomohlo ☹

janulap
11. apr 2012

ahojte kočky,ako sa mate?nechodim casto na net,lebo mi byva zle,tak len lezim 😅 Dnes som bola na potvrdenie tehu u dr.Tak sme 6tt+4,mame 5,1mm a srdiecko nám krasne bije 🙂 Drzte sa,a ak mate nevolnosti,nech ich skvele zvladate 😀

kkatka113
11. apr 2012

@janulap Nevolnosti nezavidim, ale to potvrdenie tehotenstva a zistenie ze je vsetko ako ma byt ano, gratulujem!!! 🙂 Ja si este do 2.5. musim pockat a nevolnosti ocakavam, este je asi skoro.... 🙂 Drzim palce nech nevolnosti skoro prejdu...

janulap
11. apr 2012

@kkatka113 dakujem,ano to potvrdenie je uzasne,ze babatko je v poriadku a je tam,kde ma byt.A tie nevolnosti,kym neboli,tak som ich strasne chcela,nejako bez nich som si nepripadala ani tehu 😀 teraz ich mam 5 den a pripada mi to,ze ich mam uz mesiac 😖

kkatka113
11. apr 2012

@janulap No, snad prvym trimestrom aspon skoncia, treba vydrzat...tak rozhodne nie si jedina z decembroviek koho toto caka :D Ja som tiez mavala nevolnosti pri predoslom tehotenstve, celkom pomahalo stale nejaku drobnost jest, nejake suche pecivko, len ked som mala prazdny zaludok tak bolo zle ze som vracala....inak zaludok jak na vode cele dni....a zazvor asi trochu pomohol.... preto to aj ja cakam ze som to mala minule ;)

janulap
11. apr 2012

@kkatka113 ano,kym jem je dobre.Ale len v tej chvili,ked jem...ked dojem,zas je zle 😀 Prosim ta a ten zazvor si si struhala alebo ako si ho jedla?

mirka100911
11. apr 2012

Ahojte baby, hlasim sa medzi vas!!! 🙂))) Podla UTZ som v 4tt a nejake dni. Nedala sa este ta machulka presne zmerat.. 🙂 Asi 4,1 mm. Ale videla som svoj prvy zaber na bodecku. Nejaka som precitlivena.. 🙂 Inak mam bezne priznaky (podbrusko, prsia, uuuunava!, wc stale...) nastastie mi este nebyva zle. Neviete ktory tyzden to asi zacina? Na dalsi tyzden idem znova doktorovi, aby sa lepsie pozrel na fazulku ako rastie. Tesim sa!!!!!!!! 🙂

kkatka113
11. apr 2012

@janulap Bud predavaju zazvorovy caj bud v lekarni alebo v obchode.....moja doktorka mi odporucila aj v lekarni zazvorove lizatka, len neviem ci ich maju vsade....potom predavaju aj taky kandizovany zazvor, alebo moja suseda co chodia casto na jachtu tak ona ked ma morsku chorobu tak si da len platok cerstveho zazvoru pod jazyk a aj to moze ukludnit zaludok.....alebo len kupis cerstvy zazvor, nastruhas trosku a zalejes vriacou vodou, nechas vyluhovat a dochutis medom a citronom, mnamka 🙂 Ale kazdy tu chut nelubi, ja teda ano, tak skus, nic za to nedas 🙂

janulap
11. apr 2012

@kkatka113,tak by mi mal pomoct aj len zazvorovy caj?Lebo momentalne ten mam doma...sypany...moze byt?

nelynka
11. apr 2012

no je toto mozne :( kazdy uz fotecky a bodecky a mne nic nevidel vcera joj 😢

kkatka113
11. apr 2012

@janulap Vyskusaj a uvidis...kazdemu zabera nieco ine, ale snad to trochu zmierni....ale podla mna stale nieco lahke jest je najlepsie no... :D

kkatka113
11. apr 2012

@nelynka Este je skoro, nebud smutna, budes vidiet pri dalsej navsteve uvidis ;)

nelynka
11. apr 2012

@kkatka113 normalne ma depky chytaju ze ani len sliznica na tehu nevyzerala no..
😢

st2
11. apr 2012

@nelynka mojko este je urcite skoro

st2
11. apr 2012

@nelynka ale urcite vyzerala len ti to nepovedal, ved to hcg by sa netvorilo z nicoho len tak

st2
11. apr 2012

@mirka100911 jeeee super ze tak skoro to uz bolo aj vidiet

nelynka
11. apr 2012

@st2 nevyzerala, on sam povedal, ze zatial nemoze povedat ze to je tehu..mi aj na PC ukazoval uzv..ze ta sliznica je skor taka estrogenmi nadupana, nie tehotenstvo, lebo ze je tmava a v tehu by mala byt krasna svetla..
normalne ma to uz sere boha..ani neprezijem do piatku uz 😀

misulka30
11. apr 2012

@sestrickapg áno v lekárni 🙂

st2
11. apr 2012

@nelynka aaaale ved sa len dva krat vyspime 😝

ludka77
11. apr 2012

@sestrickapg ja som sa pri malej natierala obyčajným detským olejom s vitamínom E (ktorý dáva pokožke pružnosť) a nemám ani jednu striu, týždeň pred pôrodom mi praskla trošku koža okolo pupka ale teraz tam nič nemám. Treba sa ale natierať pravidelne a hneď od začiatku!