Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
baby my sme dnes 7tt + 4 a v noci ma dost bolelo brucho, malicke spinenie. vo stvrtok sme videli babo a poculi srdiecko a babo bolo ok. zazili ste niektora taketo bolesti v podbrusku?
@bambulka101 ked spinis, urcite chod hned k lekarovi....drzim palce aby bolo vsetko v poriadku....
aj ja chcem ist do sukromnej miestnosti , napiste mi do ip jej nazov dakujem 😉
caute baby, zatial to vyzera tak, ze cakame druhe babo v decembri, tak s radostou sa k vam pridavam🙂
ahojte ja sa pridavam aj do tejto temy termin 6.12. neplanovane 😀 mam 2 baby doma z toho jedna je 7 mesacna a aj ked som uzila tabletku PO - escapelle ostala som v tom no co uz vychovame. ozaj nemohli by sme si dat tu temu sukromnu co sme baby co mame septembrove zlaticka 2011 tak sme si dali sukromnu aby sme si videli prispevky len my v skupine co vy na to?
@janka29 mi uz sukromku mamee
a kamoska tiez uzzila tabletku po a ma uz 5mesacnu maluu 😀 😀
@karinka2105 dik uz viem uz som tam 😉
Na otvorený list o nástrihoch, adresovaný MUDr. Cupaníkovi sa podpísalo viac ako 100 žien s dlhodobými problémami po nástrihu. Mnohe z nich nam aj poslali svoj pribeh.Nebolo pre nás lahké, ani radostné, čítat ich. Dakujeme však každej žene, ktorá sa ozvala, velmi si to vážime. Je dôležité, aby sa táto téma odtabuizovala.Tu je vyber z reakcii :
http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/item/12......
Ženské kruhy
Ahojte, mozem sa pridat? Dnes 3x 2// - istota je gulomet :D poobede volam lekarovi, ze kedy mam prist. Som 19dpo.
Ahojte, ja tak opatrne, ale rada by som sa k vam pridala, už máme tehu potvrdené od Dr. Ešte čakať, čo bude ďalej.
Ahojte, prave idem od lekarky 🙂)))) v pondelok mi brali krv a hCG mam 95,51, co je vraj 4tt, co asi aj sedi 🙂 ak budeme v poriadku, v 21-24. 12. uz budeme trojclenna, regulerna rodina 🙂)
len sa bojim, ci budem vazne ok, lebo cez vikend som mala teploty a dost biedne mi bolo a Dr povedala ze to moze poskodit plod :(( ale za "snad bude vsetko ok" tak drzte prsty ;)
@pacica to ja mam cely tyzden, ale take bolesti ze au! :D drobec si obi miesto, aspon tak mi dnes povedala DR. ze je to normalne a nemam sa bat 🙂 a to som chora, takze ked kycham a kaslem tak musim byt skrcena do klbka ako jezko :D picha ma to stale ked pouzivam brusne svaly, vraj niekoho viac, niekoho menej, drzim prsty ;)
@pacica :D to som rada, ze sa ti ulavilo 🙂 ja som sa tiez zlakla ked to zacalo, a tie prve 2 dni som mala teploty, poooriadne bolelo brucho-1 den po tteste a ja som si myslela, ze je to potrat....krvi by si sa mi nedorezala...ale zatial sme tu a sme ok, takze huráá do druhého mesiaca 🙂
ahojte mamicky.vcera som mala pozitivny test a asi sa zaradim do decembrovciatok.termin mi vychadza na 24.12.ale presne mi to musia urcit az na sone kedze mam nepravidelny menzes.uz sa tesim aj ked som bola vcera zaskocena trochu 😀
@pacica no ty si, ja som mala poslednu 16-ho a Dr. povedala ze som v stvrtom...ale tu mi to hodilo piaty, takze....nemam sajnu ako sa to rata 🙂 tak ako @monkka21, tiež mám nepravidelnú MS a vsetko budu musiet zistit sonom...7.5 idem 🙂 tiez uz by som najradsej mala babo- vonku, zrave, pene ruzove...ale este dlha cesta pred nami 😀
@lenka_enka tu ti preto ukazuje lebo mozes byt napr. 4tt+3dni a to uz vlastne prebieha ten 5tt.ja idem v pondelok porodnej asistentke a tam ma tiez objedna na utz
@monkka21 Aha, takze Dr. oznamila ten tyzden co prebehol a tu to rata ten co bezi 🙂 kazdy den sa clovek uci 🙂
pozeram, ze uz mas dvoch drobcov doma, tak to uz asi celu teoriu ovladas 🙂 je to krasne, aj ja ich chcem viac 🙂 len dovtedy este vela vody pretecie 🙂 A mozem sa opytat na tu asistentku? ja som v tom este hlupacik 😵 to si ju najmes a ona ti pomaha prejst celym tehotenstvom a asistuje pri porode, alebo si to predstavujem zle?
@lenka_enka no mam doma jedno babetko 13 mesacne a v nebi mam jedneho anjleika ktory dava na nas pozor.pred dvomi rokmi som o prve babo prisla.spontany potrat ☹ ja zijem v anglicku a tu nechodis na poradnu k dr ale k midwife to je ta porodna asistentka.ona sa vlastne o mna stara pocas tehu.a tak isto pri porode ma nerodi doktor ale midwife 🙂
@monkka21 Och, toho anjelika mi je luto, ale druhe zlaticko ti teraz asi robi radost 🙂 Snad nas to ani jednu necaka a v decembri sa budeme tesit 🙂 a dakujem za vysvetlenie ;)...tak ma to zaujalo ;)

@zstachurova krása,gratulujem.V ktorom týždni,prípadne v ktorom dni po ovu ti robili to sono???pekný obrážtek 😉 držím palce, 🙂