icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

monkka21
19. apr 2012

@lenka_enka aj mne je luto ale aspon dava pozor na bianku.toho sa ja najviac bojim ze sa nieco stane lebo teraz mam tie iste priznaky ako pri prvom tehu ked som potratila.pri bianke som mala ine priznaky.ked to zvladnem do 10tt tak si kupim ten dopplerov ultrazvuk co mozem pocuvat ci babatku bije srdiecko 🙂

lenka_enka
20. apr 2012

@monkka21 No, ty sa poznas, asi vies o com hovoris, ale nebude to len taky cervicek v hlave, ktorý ta strasi 🙂 snad bude vsetko ok a je to len plany poplach ;) Pozrela som si nieco o tom ulatrazvuku a vyzera to byt fajn vecicka, len trosku draha na mj rozpocet 🙂

tina_22
20. apr 2012

@monkka21 Ahoj, ja som tiež potratila. 2x, potom sa nam podarilo tehotenstvo dotiahnuť do úspešného konca, má 2,5 roka 😵 No a teraz čakame druhe. Tiež som tak v strehu, že čo bude, ja mam 6tt a včera ešte Dr. nevidel akciu, tak že o týždeň, mám obavy, aby sa plodíček pekne vyvíjal a rastol a hlavne, aby bolo srdiečko. Ale no proste na to nemyslím, muž mi zakázal 😀 Venujem sa staršiemu anjelikovi a ako má byť, tak bude.
Myslím na teba, hlavu hore 😉

monkka21
20. apr 2012

@lenka_enka ahoj.novies je tam aj ten strach ale,snazim sa tiez na to nemysliet.kolko stoji na svk ten dopplerov?ja som ho naslaa na ebay angel sound za 22£ tak si ho objedna ak bude vsetko ok

monkka21
20. apr 2012

@tina_22 ahoj.no ja viem,ze by som nemala na to mysliet ale prikazdom pichnuti alebo bolesti v podbrusku som uz v strehu.aj na zochod chodim kontrolovat ci so nezaacala spinit.prsto ja nedokazem na to nemysliet.ja si hovorim ze ked zvladneme prvy trimnester tak potom uz budem v pohode

tina_22
20. apr 2012

@monkka21 To poznám, veľmi dobre. Ale keď bolí, tak hádam rastie 🙂 Drž sa

monkka21
20. apr 2012

@tina_22 no mala by sa roztahovat maternica.nieje to silna bolest takze v pohode.

mona22
20. apr 2012

Tak sa pridavam po 1,5 ročnom snažení dnes na testiku // termin 22.12.

monkka21
20. apr 2012

@mona22 jeej gratulujem a prijemne tehulkovanie 🙂

mona22
20. apr 2012

monkka21 Ďakujem.

lenka_enka
20. apr 2012

@mona22 kraaasa, blahozelam a prajem vela stastia 🙂
@monkka21 ja som nasa taky za 60e, od ruky nejaka baba predavala taky, co kupila v GB 🙂)
a to pred tym sa prejavovalo bolestami bruska? prepac ze sa pytam, asi to nie je nalepsia tema, ale vies ze ja sa teraz tiez bojim teraz ked mam uz tyzden take silne krce pri vsetkom co robim....

monkka21
20. apr 2012

@lenka_enka ked som zistila ze som tehotna tak som zacala spinit,ale potom sa to stupnovalo.bolest nebola zo zaciatku ziadna az v noci som mmala strasne bolesti az som plakala a zrazu som zcala silno krvacat.teraz aj mna pobolieva brusko obcas ako keby som mala dostat menzes ale to sa roztahuje matenica.ak nespinis alebo nemas silnejsie bolesti tak by to malo byt v pohode

monkka21
20. apr 2012

@lenka_enka ja chcem taketo nieco.dovoz po celej europe http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Heartbeat-Fetal-...

lenka_enka
20. apr 2012

@monkka21 no...az po to silne krvacanie je to ako moj minuly vikend :( Dr mi dala duphaston na udrzanie, a uz nespinim, ale boli stale...no co....budeme dufat a modlit sa ;)
ano, aj tamten je podobny co som ja nasla- a este som nasla taky za 2000 eur takze asi su rozne kvalitne a maju rozne funkcie...staci si vybrat 🙂

monkka21
20. apr 2012

@lenka_enka tak ja niesom taka narocna 😀 no drzim ti palce aby babo zabojovalo zostalo s tebou.kedy ides na utz?

lenka_enka
20. apr 2012

@monkka21 😀
Idem 7.5. bola som vcera, ale nebolo asi nic poriadne vidiet, lebo sa Dr nijak presne nevyjadrila, len mi predpisala este 2 krabicky duphastonu a povedala nech pridem o 2 tyzdne....budu to dlhe 2 tyzdne, ale snad to zvladneme 🙂

monkka21
20. apr 2012

no veru to cakanie je najhorsie.a v ktorom tyzdni asi si priblizne?

monkka21
20. apr 2012
pacica
Odpoveď bola odstránená
lenka_enka
20. apr 2012

@monkka21 no podla MS v 5 a podla Dr som v pondelok mala hCG na 4.tyzden ("okolo") cize neviem presne....uvidime v maji ako sa to vyvinie...

monkka21
20. apr 2012

@pacica ahoj.ja viem ze ma pocas tehu nesmu vyhodit,ale oni by si nieco nasli len aby ma mohli vyhodit a po tom co som prvy krat potratila tak som radsej pri druhom tehu dala vypoved sama .za tie peniaze mi to nestoji.a ako sa ti dari.niesi unavena teraz ked si tehu a pracujes?ja som dala pred mesiacom a pol vypoved a som doma s dcerou a sa nam postastilo aj druhe tak si teraz tiez budem tehulkovat.dufam,ze bude vsetko v poriadku.

monkka21
20. apr 2012

@lenka_enka no hej to bude uxz asi lepsie ci sa hcg zvysilo.ja som len zvedava kedy ma midwife objedna na utz

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
nelynka
20. apr 2012

@pacica preco by si nemohla? ved ho jest nebudes..och

nelynka
20. apr 2012

@pacica ked budes kukat na to co mozes a co nemozes, tak sa cele tehu poriadne nenajes..jedz to co ti chuti a na co mas chut..
😠

pacica
Odpoveď bola odstránená
monkka21
20. apr 2012

@pacica no ja som par dni predtim pickovala bedne s mrkvou.tomu to davam za vinu.co sa tyka biliniek tak sa to vzahuje skor na caje alebo vacsie mnozstvo skorice.bobkovy list kludne mozes.

nelynka
20. apr 2012

@pacica ach necitaj tie kraviny uz prosim ta.. 😀 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená