Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@pacica prepáč, že sa vám tu vmiešam, ale nepozeraj na to, čo môžeš a čo nemôžeš, lebo to sa potom kľudne zavri na 9 mesiacov do nejakého vákua 🙂 mne doktor nič extra nezakazoval, samozrejme žiadny alkohol, žiadne cigarety a hlavne obmedziť bylinkové čaje, piť skôr ovocné a 100 % šťavy... ale telu musíš dodať, čo potrebuje, takže sa neboj uvariť si polievku s bobkovým listom 😉
@pacica hej zjem vsetko na co mam chut a na co chut nemam na to sa vykaslem lebo to do mna nikto nedostane..
a ty si myslis ze niekedy sa pisali taketo clanky prisibane??? jedlo sa to co prislo po ruku..
to len tote nove vymsli vecne mutia hlavy a potom si to vsugerujes a jasne ze ti je zle..
ved si skus spocitat dva a dva, ked budes jest len to co "mozes" tak zijes cele tehu na 4 veciach a vode
baby ja sa tiež nezamyšlam zjem čo mi chutí, u mna je problem že mi nechutí skoro nič, som v 21 tt a mám minus 4 kilá, takže niekedy by som sa tak rada schuti najedla a bolo by mi srdečne jedno čo by to bolo. ale neda sa no ☹
@pacica pri ženách čo čakajú prvé je to uplne bežné, bola som rovnaká 😉 poradim ti, skus hladať kočiky zabaviš sa pri tom 😀
@pacica je to blbost moja ver mi..
ja som tiez prvorodicka, mam 3 potraty zasebou a urcite to nebolo spolobene tym ze som pila cierny caj, jedla meso alebo pila kolu..
proste toto je kravina prvej triedy, ved si zober alkoholicky..kolko chlastu vypiju a pritom maju zdrave deti..
zober si fajciarky, kolko toho vyhulia a maju zdrave deti..
zober si ciganky, myslis ze oni pozeraju na to co jedia?
kaslu na to a predsa maju zdrave deti..
dieta si samo zapyta na co ma chut a samo ti povie co mu nechuti..
nepozeraj na to ci mozes to alebo hento a tamto nemozes lebo ti prisaham ze cele tehu sa nenajes
a dolezita je pestra strava..a ked mas chut na mango, daj si mago..ked mas chut na kavu, daj si kavu..
ahojte mne zatial vychadza decembrove,len neviem co to bude lebo som len v 6tyzdni🙂
@pacica, ja možno teraz trošku odveci, ale ja som pri prvom tehu mala fantastickú pani doktorku... bola som vtedy mladá a tiež som mala kadejaké otázky a robila som paniku... hlavne keď mi vychádzali zlé testy... ale ona mi raz povedala, že ak sa mienim takto trápiť celé tehu nad tým, čo môžem, čo nie, čo sa môže stať a čo ak sa to stane, tak mám veľkú šancu, že kvôli tomuto neustálemu stresu z toho, čo keď bábenku uškodím... tiež mi povedala, že aj pôrod bude taký aký ho budem chcieť... len tejto doktorke vďačím za to, že ja aj simka sme to prežili v pohode, veď som skoro skolabovala, keď mi na utz iný doktor čo ju zastupoval tvrdil, že jej chýba močový mechúr a ešte neviem čo, krvné testy boli katastrofálne a pod... a o pôrodne som si stále hovorila ako mi nakázala, že to bude super... a hoc som bola prvorodička s úzkou panvou, simku som porodila ani neviem ako, z príjmu ma chceli vyhodiť, že nerodím, lebo nemám bolesti, nakoniec ma ale poslali hore a tam len lekár zhrozene skonštatoval, že rodím... 😀 😀 za tri hodiny bolo po všetkom...
niekedy psychika zohráva viac, ako sme si ochotné priznať...
ak by sme sa ako tehotné riadili tým, čo môžeme a čo nie, tak by sme nemohli žiť ani zo vzduchu, lebo aj v tom je smog... viac si uškodíš tým, že na niečo máš chuť a odoprieš si to, lebo sa písalo, že sa to nemá, ako tým, že si z toho kúsok dáš...
toť môj názor....
@pacica, nie, nemala som žiadny špeciálny jedálniček, ak som na niečo mala chuť, tak som si trošku dala... samozrejme určite veci som vylúčila, napr. alkohol, vnútornosti (pečienka a pod, ale z toho mi bolo aj tak zle...)
dosť vecí som nemohla, lebo mi vadil už len ich pach, napr. mäso mi príšerne vadilo, tak som ho jedla iba minimálne. jedla som veľa ovocia a zeleniny ale zásadne som nečítala články, čo by som jesť nemala, lebo vážne netuším, čo by som potom jedla 😀 😀
@nelynka ahoj supnes ma do sukromky? dakujem
ahojte 🙂 Jakubko je december 2003 a teraz to vyzerá, že budeme opäť čičíkať v decembri 🙂
baby, aj vas tak boli podbrusko ked dlhsie stojite? ja som bola vcera na nakupoch a ked som dosla domov som myslela ze zomriem....hned som si musela sadnut....a hned som zaspala, lebo som bola unavena ako kon 🙂 kedy ta podrazdenost prejde ? 🙂 kazdy vravi, ze si fazulka robi miesto.....ale teraz tam uz musi mat dieru ako pre 3 rocneho 😅
@lenka_enka mňa skôr pichá ako bolí :/
@katasa no, ono to je tazko popisat...take krcovite bolenio-pichanie...ako pred MS, ale takou poriadnou 🙂 ked niec nerobim a sedim, tak som v pohode...ale ked sa postavim, alebo vstavam z postele, sadam si na stolicku, tak to citim...a niekedy to tak pichavo boli ze ako krce.....je to moje prve tehotenstvo, takze neviem co a ako...dufam, ze to cim skor prejde 🙂
@lenka_enka juuuuj, keď ja si už nepamätám, či som to mala aj pri Kubkovi 😀 ale áno, dobre to popisuješ 🙂
@katasa 😀 to znamena, ze to nebolo az take strasne ked si to uz nepamätas :D
mala som bezproblémové tehotenstvo 🙂 keby mi nerastie bruško ani neviem, že som tehotná 🙂
Ahojte, chcela by som sa tiež k vám pridať, dnes mi doktor potvrdil 8tt + 4 🙂
@karinka2105 ahojky mozes ma pridat do vasej sukromnej temicky vcera som bola u dokyho a som 4+5 🙂) takze termin je 31,12 🙂) dakujem