icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

kiss35
25. apr 2012

@karinka2105 dakujem napisem 🙂

kiss35
25. apr 2012

@nelynka ahojky pridas ma k Vam do sukromnej temy?? dakujem 🙂

barbora21
25. apr 2012

@kiss35 Ahoj, napis nelynke aj IP - myslim, ze na to reaguje skor... 😀

kiss35
25. apr 2012

@barbora21 oki 🙂 nappisem 🙂) dik

barbora21
25. apr 2012

@kiss35 Nemas za co a potom napis, ked uz budes v sukromke 🙂

kiss35
25. apr 2012

@barbora21 jasne napisem uz sa na vas tesim 🙂)

bambulka101
26. apr 2012

ahojte. dnes o 13:00 ideme k nasmu dok. 1.krat sa ukazat, kedze nas zatial videli iba v centre. snad je vsetko ok a dostaneme uz aj "vodicak" 😎 🙂

petulka90
26. apr 2012

Ahojte, tak my sa tiež k vám pridávame 🙂

bubutko
26. apr 2012

ahojte, tiez sa k vam pridavam. termin zatial 24.12. 2012 🙂 baby, ktore ste boli v 5.tt + 3 dni cca na utz stalo sa aj vam ze este nebola na plode vidno akcia srdiecka?

barbora21
26. apr 2012

@bambulka101
@petulka90
@bubutko
Napiste @nelynka aby vas pridala do sukromnej temy - vsetci su tam 🙂

enima
26. apr 2012

Ahojte,
som tehotná 7t , termín by som mala mať 7 decembra. Hľadala som maminy ktoré majú rovnaký termín. Neviem, našla som ? Môžem sa pridať?
Teraz som sa zaregistrovala, takže ešte neviem ako to tu funguje. Stránku poznám, lebo keď som bola na IVF tak som tu čítala príspevky, čo mi veľmi pomohlo, baby mali veľa skúseností. Preto som sa teraz zaregistrovala, lebo je dobré ak človek komunikuje s niekym, kto prežíva to isté.
Mám 32, čakám prvé bábo, po 4 neuspešných IVF sme sa rozhodli pre adopciu a týždeň na to som zistila, že som tehotná. Tak sa veľmi tešíme.

enima
26. apr 2012

@nelynka
Ahoj hladala som "decembrové maminy" aj som sa tam napisala príspevok. A barbora 21 tam píše 3 babám, aby ti napísali kvoli pridaniu do súkromnej skupiny - ak som správne pochopila tak diskusia prebieha tam. Chcem ťa poprosiť či by si nepridala aj mňa.
Niečo málo o mne:
Ahojte,
som tehotná 7t , termín by som mala mať 7 decembra. Hľadala som maminy ktoré majú rovnaký termín. Neviem, našla som ? Môžem sa pridať?
Teraz som sa zaregistrovala, takže ešte neviem ako to tu funguje. Stránku poznám, lebo keď som bola na IVF tak som tu čítala príspevky, čo mi veľmi pomohlo, baby mali veľa skúseností. Preto som sa teraz zaregistrovala, lebo je dobré ak človek komunikuje s niekym, kto prežíva to isté.
Mám 32, čakám prvé bábo, po 4 neuspešných IVF sme sa rozhodli pre adopciu a týždeň na to som zistila, že som tehotná. Tak sa veľmi tešíme.

tina_22
26. apr 2012

@bubutko Ahoj, mne sa to stalo, 5+4 tt, potom som šla neskôr a 6+4 už krásne bolo vidieť akciu- teda že je to živé. Najkkrajšie, čo mohol Dr. povedať- je to živé 🙂

wolfskinka
26. apr 2012

ahojte, tak aj my sa pripájame ... termin 17.12. ... zajtra idem na sono na srdiecko, tak dufam, že bude všetko ok

bubutko
27. apr 2012

@tina_22 dakujem za povzbudenie 🙂 ved mi aj doktorka povedala, ze to je bezne, ale tak clovek predsa znervoznie.

bubutko
27. apr 2012

@enima ahoj, aj ja mam 32 a tiez cakam prve babo, a mam s tebou toho dost spolocneho 🙂

vvia
27. apr 2012

@bambulka101 v centre ti dali nejaky vystup? aj krvne testy? alebo bude treba vsetky vysetrenia opakovat? myslim, ci bude treba brat krv ako tehulke u gyndu

enima
27. apr 2012

@babutko Ahoj , tak sa teším, že mám spriaznenú dušu.

siska25
27. apr 2012

Ahojte aj ja by som sa rada k Vám pridala, v stredu sme boli u doktorky a tá nám potrvdila, že sme v 7- týždni 🙂

mirka32o
27. apr 2012

Ahojte. Môj predbežný termín je na 24. 12. 2012, takže sa tešíííme 😀

szdan
27. apr 2012

@bubutko ja som bola v šiestom týždni, ked som bola na prvom ultrazvuku a kázal mi prísť až o dva týždne, aby videl, že srdiečko bije a až potom mi vystavia i materskú knižku

wolfskinka
27. apr 2012

tak ja som dnes bola na kontrole, srdiecko bolo krasne vidiet ale termin porodu nam posunula dr. na 22.12. ... takze vianočné prekvapenie 🙂

vladabukina
28. apr 2012

ahojte, aj ja sa pripajam, zatial termin 30.12.2012, sestricka povedala do telefonu, ze mam prist az o tri tyzdne na kontrolu, bude to nase druhe 🙂 blahozelam Vam vsetkym 🙂

katasa
28. apr 2012

Potvrdené 🙂 24.12 🙂

kajuska09
28. apr 2012

@katasa nadherny datum 🙂 preco nie v nasej sukromnej teme? sem uz prispieva malo bab...

katasa
28. apr 2012

neviem 🙂 až v piatok som dostala knižku 🙂 a nepísala som Nelynke 😒

katasa
28. apr 2012

a vlastne ani neviem, ako do sukromky a ako sa volá 🙂

kajuska09
28. apr 2012

@katasa napis nelynke do IP a ona ta potom prida 🙂

ika84
29. apr 2012

ahoj, tak asi sa pridam k vam do temy...chcem sa spytat,podla tehotenskej kalkulačky som v 5 týždny a 2 dni tehu. Je nacase isť k lekarovi, ci este pockat...ultrazvuk nie je 100x zdravy tak sa mu chcem co najviac vyhnut, ale mam zvlastne pocitiy v brusku, obcas ma sklbne, obcas pichne, zaboli...a mam strach ci je vsetko ok....ake amte skusenosti? bolo uz vidiet srdiecko u niektorej z vas?

cenculinka
29. apr 2012

@ika84 ahoj kocka, no mne v tomto tyzdni nebolo este vidiet mimco, iba "bublinku". k lekarovi chod cim skor, podla mna ten prvy usg je dolezity z hladiska mimomaternicoveho tehu a tak, ved lekari vedia co robia. a budes mat istotu, ze je vsetko ok 🙂 drzim palce