Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@lenka_enka dakujem 🙂 aj ja gratulujem 🙂 podobne som si uz vypocula aj ja :D poznam par ludi co maju narodky okolo vianoc a ked boli mali nadavali na to.... ale teraz su radi ze maju jednu oslavu naraz :D
@adrianka127 to mi je strasne ľúto ☹ 😢 😔 držkaj sa 😔
@mirreckall tak to je super, ze ti nie je zle 😉 len pomalicky s turistikou veľmi sa nenamáhaj... 🙂
@adrianka127 Och, Adrianka, citim s tebou, ozaj mi to je strasne luto ☹ ..aspon ze mas doma jeden pokladik, co ti robi radost 😉 dufam, ze ta to cim skor preboli 😔
@franina Ano, len sa bojim, ze mu tie strsy ublizia a ... 😒 no nic...priroda si vybera sama...my jej nijako nepomozeme....ostava verit a dufat.
@mirreckall ja mam narodky 9.12 a nemenila by som za nic 🙂 stale som dostala keš a na Vianoce bolo za čo nakupovať :-P segra musela šetriť od prázdnin :-P
@franina No bola som uz v siestom tyzdni a teraz mam ist az 29. maja...strasne daleko, vypisana nie som, akoze zatial to zvladam v praci, uvidime ako dalej a predsa aj ten cas mi rychlejsi ubehne v praci a aspon nemyslim na to, ze mi je zle. Ty pracujes? 🙂 Ja koncim 8. tyzden. A ty? NO a co sa tyka tych polievok...to mam presne aj ja. Zjem vsetky a na litre a najviac mi chutia strukove...tie, co by som zrovna nemala 🙂
@lenka_enka Tak ta hlava, to ti nezavidim...skus mokre studene obklady, mne to zvykne pomoct...Mne - zatial- je len zle 🙂))
som si zaspominala... takto pred rokom som zistila ze som tehotna, mala sa narodila 28.12.2011. prajem vam bezproblemove tehotenstvo, lahky porod a stastne a zdrave babatka 🙂
@pacica ahoj uz ano , uz to nejak nezakamuflujem hlavne v tychto teplotach 😉
@lenka_enka ale zvládneme všetko 😉 skus nestresovat a keby dačo september to istí...
@miruska1903 mna doktorka vypisala, uvidime co bude 10tého idem na ultrazvuk... inak ako píšeš presne strukovinová polievka na litre... v kuse by som to jedla 😅
@franina @miruska1903 Inak s tou poliekou to mam aj ja :D vcera som si navarila obrovsky hrniec zeleninovej, a skoro cely som ho vychlipala :D ani som si ju neohrieala, taku vlaznu, bolo to skvele proti smadu 🙂 ale ja som to pripisala tomu, ze moj drahy miluje same nezdrave jedla a ine v chladnicke tazko hladam, kedze on je u nas kuchar :D a taaaak som tuzila po tej zelenine! samozrejme, on sa tej polievky ani nedotkol :D
@franina Ides na prve sono? to v kolkom tyzdni budes? ja mam prist az v 12., ale teda na druhe, ale az potom mi da tehotensku knizku. Preco ta vypisala?
@lenka_enka ale ja si myslim, ze polievka je super v tehotenstve, obzvlast zeleninova. A coho ja este dokazem vypit na litre...je pomarancovy dzus, popripade pomarance. Dufam, ze si tym nejako nerobim zle. A ty ako? uz mas za sebou prvy ultrazvuk?
@miruska1903 ja som bola este v 4-5 tyzdni, lebo som mala problemy...ale vela tam toho nevidela podla mna 🙂 len sucho oznamila ze tehotenstvo je potvrdene a ze sa snad dobre zahniezdi.....takze 7 e do kosa 😀 a uvidime, co bude v pondelok 🙂 ja uz tiez chcem tehotensku, ale myslim, ze moja mi da az niekedy neskor.....skupe su na papier :-P
@miruska1903 ano idem na prve sono, uz aj srdiecko by malo vidiet...budem v 8tt, uz aby to bolo 😅 vypisala ma lebo sa dlho snazime o babo a aby sa nic nestalo... 😕
Holky a co by sme mali, prípadne nemali jesť?
ahojte kocky chcem vam len povedat ze existuje aj sukormna tema a ak mate zaujem o pridanie do tejto sukromky staci mi napisat a samozrejme vas tam pridam, je nas tam uz viac tak ak ma niekto zaujem staci napisat
stafetu admina preberam od nelynky cize jej uz nepiste ona to uz nespravuje
@st2 Ahoj, no mna tam mozes pridat. ako to funguje?
@franina to je tazko povedat, mne doktorka nezakazala nic...mam jest to, co mi chuti, akurat nic kofeinove. Na kazdej stranke je milion veci, ktore by si mala alebo nemala, ale podla mna telo si same vypyta to, co chce a co mu najviac vyhovuje...ja jem v podstate vsetko, akurat sa vyhybam udenym veciam a potravinam s obsahom glutamanu...inak vsetko. Sladkosti mi ale vobec nejdu na chut...
@miruska1903 no uz si pridana a teraz na lavej strane vo fore vidis temu s klucikom decembrovky 2012 tak to je ono 😉
@st2 dakujem...uz som sa tam aj kukla.
@miruska1903 no treba aj napísať a zapojiť sa do debatky 😀
@st2 ahojky môžeš aj mňa pridať 😅
@miruska1903 juuuuuuuj sladkosti nieeee skôr tá polievka a zeleninka a syr s chlebíkom... 🙂
ahojte teraz som objavila tuto temu, tak snad to dotiahneme vsetky do uspesneho konca a pod stromcekom budeme mat vytuzene babatká.. 🙂 🙂 🙂

@franina dakujem 🙂 a v pohode... mne nic nie je len sem tam mi rano nechuti jest ale zle mi nebyva... cez vikend sme boli aj na takej miernejsej turistike a uplne v pohode... jedine co ma trapi su bolestive prsia...