icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

nelynka
3. apr 2012

@darja20 jaaaaj..no uvidis o tyzden..to je uz zachviku 😀

my sme sli prvykrat koli MM, mal rakovinu a musel koli ozarovaniu cakat..to nevyslo..
potom KET (z mrazenych) vysiel ale potrat v 6tt
a potom 3roky nikde nic..tehu, potrat a uz som na to nemala nervy, MM ma slabe spermie, 99% patologia..tak preto 😀

zstachurova
3. apr 2012

@darja20 ahoj, aj mne vycházda presne termín 2.12. a aj na kontrolu idem ako ty 12.4. tak sa teším s tebou, aj my máme ročného chlapčeka, veľmi by som chcela dievčatko, ale hlavne aby bolo zdravé 🙂

emode
3. apr 2012

@nelynka tak som to myslela, aby to vyšlo do uplneho konca 😀 no vies, vy ste vedeli, kde je problem, si myslim, u nas bolo ze vraj vsetko oki ... este som teraz uvazovala nad tym cvicenim pilates na podporu pocatia ... neviete o tom niekto???

darja20
3. apr 2012

@zstachurova ano? ja radsej chlapca este, ale ak bude dievcatko, tiez budem rada, aspon budem mat doma citlivu dusu 😀 a jasan, hlavne zdravicko, ostatne je jedno 🙂

@nelynka no ty vole.. 😕

janina7911
3. apr 2012

@nelynka Ste si toho statočne prešli... takže teraz si to plne zaslúžite, klop klop klop, nech vám to neurieknem. 😉

nelynka
3. apr 2012

@emode no hej, lenze si vezmi ze aj s tou patologiu som otehotnela normalne, akurat ze som zase raz potratila.. a az po tomto potrate mi zistili tuto mutaciu a na genetike v prahe nam povedali ze je vsetko Ok 😀 😀

@darja20 ta hej, ale pohoda 😀 😀 😀 😀

@janina7911 snad som si to nezariekla uz zase sama, ze som sa sem pridala..
naposledy som uz mala aj peknu fotecku a pridala sa do juloviek a tyzden na to som uz aj slapala na kyret 😀
ale teraz je to ine, citim to 😀

mata_ba
3. apr 2012

@karinka2105 juuuj,aj ja idem vo stvrtok..teda dufam,ze tam doki bude..dnes mu zavolam...a hadam uz bude vidiet aspon gestacny vacok 🙂

@lllucia vitaaaaj 🙂

sestrickapg
3. apr 2012

Ahojte baby tak je to potvrdené som v 5 tt,zatiaľ vyzerá všetko v poriadku ale trochu má dnes vystrasila doktorka, lebo mi našla na materinici aj myom, povedala že e veľmi maly(15mm) a že je celkom na dobrom mieste tak že si nemám robit starosti, tak dúfam e bude všetko fajn a bude rast len bábätko , držte palce
Ak máte niektorá s týmto problémom skúsenosti budem rada ked mi napíšete 🙂)
Všetky sa drzkajte🙂)

janina7911
3. apr 2012

@nelynka Určite to bude iné, neboj. 🙂

@mata_ba Gestačný bude vidieť určite, ja som s prvou bola v 5tt na prvom USG a to už bol aj celkom veľký. 🙂

@sestrickapg Z myómu si ťažkú hlavu nerob, mne sa pri prvej dcére urobil na maternici počas prvého trimestra, našli mi ho, keď som bola na skríningu na downov syndróm a potom sa potvrdil pri cisaráku. Myóm, pokiaľ nezačne robiť problém, tak sa nerieši, len priebežne každého pol roka sleduje. Takže kľud, nič sa nedeje. 🙂 Mne sa počas tehu urobila aj cysta v pravom prsníku, s tým idem v júni na kontrolu, tak verím, že bude všetko ok... lebo ako som teraz otehotnela, začalo ma to v oblasti cysty bolieť na dotyk.

nelynka
3. apr 2012

@sestrickapg ja som pri prvom tehu mala len vela vela cist, na vajecniku..
ale potom sa vstrebali..
s myomom priamo skusenost nemam..
a gratulujem 😀 😀

@mata_ba urcite bude GS viediet, mozno uz aj drobca uvidite 😀

nelynka
3. apr 2012

@janina7911 no uvidime 😕 😅 😀

mata_ba
3. apr 2012

@janina7911 @nelynka no dufam,ze bude 🙂 lebo minuly stvrtok este nic nebolo...

ajka81
3. apr 2012

ahojte 🙂
júúúúúúúúúúúúúj baby, tak vy ste toho dnes neskutočne veľa popísali, som veľmi rada, že sa to tu tak pekne rozbehlo 🙂 novým tehuľkám gratulujem a držím palce tým, ktoré ešte čakajú na krásne 2// 🙂
tak ja som nakoniec bola už dnes u dr., robil mi aj sono, ale iba tak kratučko, drobca ešte nebolo vidieť, tak ďalšie sono o dva týždne, ale som spokojná, že drobček je pekne v maternici, ako má byť 😉 😉

karinka2105
autor
3. apr 2012

@mata_ba snad hej ,sa neviem dockat

@ajka81 superrr,v ktorom tt si,
inak v ktorom tt sa da zistit ci je tam viac babatiek

mata_ba
3. apr 2012

@karinka2105 ani mi nehovor..podobne 🙂

ajka81
3. apr 2012

@karinka2105 ja som dnes 5tt1d 🙂 hovoril, že o dva týždne, by sme už mali vidieť aj srdiečko, veľmi sa teším, ale aj trošku bojím 😉 už nech prejdu tie dva týždne 😉
neviem, ale myslím, že v nejakom 7tt-8tt by to už malo byť vidieť 🙂

karinka2105
autor
3. apr 2012

@ajka81 veru tak nejakk

@mata_ba ja som tiez 5tt tusim

lllucia
3. apr 2012

občas ma pichne v podbrušku.. dúfam, že to nie je nič zlé..
nech už je 12.4. a som u dr.! dovtedy budem nepokojná..

biibii
3. apr 2012

@emode ja som na tom tak isto ako ty 😀 (ne)ocakavam mrchu od vcera. poslednu som mala 6. 3., ale uz 5ho som trosku krvacala... vo stvrtok testujem, ak nepride.
a ty?

vsetkym tehulkam gratulujem a urcite vsetko dobre dopadne a na konci roka budete mat doma zdrave, krasne deticky 🙂

biibii
3. apr 2012

este sa chcem opytat, ci je tu nejaka kojaca mamicka. mna prsia nebolia, iba obcas pri kojeni ma strasne bolia bradavky a mam horuce prsia.

nelynka
3. apr 2012

@ajka81 jeeeej supeeer..

@karinka2105 ja si myslim ze v tom 7-8tt by malo uz byt vidiet ci tam biju dva srdiecka alebo len jedno ked su jednovajecne..
ked dvojvajecne tak aj skorej.. 🙂

karinka2105
autor
3. apr 2012

@nelynka som zvedava ci tam bude len jedno ci dveee 🙂 ,unas nabeh je takzeee🙂)

aj vy ste tak strasne unaveneee?

ajka81
3. apr 2012

@karinka2105 u nás je tiež vyššia možnosť dvojičiek, je to veľmi pekné mať dvojičky, ale aj veľmi náročne na výchovu, ufff, to by bola makačka 😀
na mňa v takomto poobedňajšom čase ide neskutočná únava a zima, pravidelne ležím pred telkou s čajom zababušena v deke 😵

nelynka
3. apr 2012

@karinka2105 no vzhladom na IVF aj my mame nabeh na dve, aj ked ja si myslim ze dve nebudu, ze bude len jedno..

mna tiez poobede chyta unava, ale ja ju furt presedim pret PC alebo pred TV ale zato o deviatej vecer uz zalomim stale 😀 😀

eviis
3. apr 2012

Ahojte baby 🙂 Dnes som sa dozvedela,ze cakame 2.bábo <3 <3

janina7911
3. apr 2012

@eviis Jeej, pozerám, že tiež dosť skoro po prvom. 🙂 Ty si asi rodila normálne, nie cisárskym, že? 🙂

zstachurova
3. apr 2012

@eviis Gratulujem, pozerám, že máte ešte mladšie dieťatko ako my, náš Maxim ide mať rôčik teraz 11.4. takže som tiež ešte v šoku ako pri ňom zvládnem tehotenstvo, keďže on je ako atómová elektráreń, ale je to super 🙂

nelynka
3. apr 2012

@eviis jeeeej supeeer..gratulujeeem 😀

ivoka
3. apr 2012

Ahojte,pridávam sa i ja k vám.Dnes mi zatiaľ len z krvi potvrdili tehotenstvo,na bud.týždeň ma čaká prvé sono.chcem sa vás spýtat,je normálny málinko tmavší výtok ako biely v začiatku tehu? možno je to práve po vyšetrení,čo som dnes absolvovala,mám tak ružovohnedastý,ale slabučký výtok.

nelynka
3. apr 2012

@ivoka ahoj moja 😀
vytok je normalny, v case ked mas mat mrchu..pokial to nie je cista krv, nic nehrozi 🙂
a ano moze to byt kludne aj tym vysetrenim ,, 😉
kolko si mala HCG?