icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kohutovci
24. nov 2011

@petra123456789 bozinku to co mas za fetostavy? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to som este nepocula..aby niekomu vonalo savo.. 😀 😀 😀 😀

amulienka
24. nov 2011

@kohutovci a to za ake obdobie si nabrala? to je pre telo dost sok. ja som takto bola pred svadbou, klasika ze heh, schudla som 10 kil a potom za polroka pribrala 15, ale moje telo sa uplne zblaznilo z toho soku, mala som problemy s menzesom a s otehotnenim.

kohutovci
24. nov 2011

@amulienka v priebehu necelych dvoch rokov 10-12 kil a za posledne tri mesiace co mi zvysili davky tak dalsich 10kg.. ked som otehotnela z fleku som dala dole 9 kil.. lebo som stale zvracala.. a nabrala som spat 7kg..
takze v podstate ani neviem ako to mam ratat.. do knizky mi znacia vahu od 3 mesiaca.. tak sa z toho vysomarme 😀 😀 😀

amulienka
24. nov 2011

@kohutovci toto je ako domaca uloha z matematiky, uz mozme trenovat s mimi co? 🙂
vysledok tipujem: vaha B minus vaha A a mas to 😀
B je dnes, A je pred 2 rokmi... to medzitym je len premenna.
a to ti tak chutilo alebo to bola voda?

krakorka
24. nov 2011

Ahoj,po dnešní poradně vše v pořádku.Hrdlo uzavřeno,čípek dlouhý a tuhý.Prďolka je hlavičkou dolů a váhový odhad 1400g.Akorát teda musím dlabat železo.

krakorka
24. nov 2011

jo a zatím mám nahoře 5kilo 🙂

kohutovci
24. nov 2011

@amulienka 😀 😀 😀 nooo aj mi velmi chutilo jest.. v robote si baby robili prcu, ze viac pojem ako zarobim a za tie posledne tri mesiace asi aj voda.. inak odkedy som teho jem ovela menej... je pravda ze sladke si neodpustim.. ale oproti tomu ako som zravala jem misacie porcie 😀

amulienka
24. nov 2011

@kohutovci no a co mam povedat ja, ladujem sa ako s gigapasomnicou a este mi kazdy v rodine vravi, ze to je normalne, ze to teraz tak musim! a najlepsia je nasa senilna manzelova babicka, ta bila muza po hlave, ze ci mi dava teraz na ranajky vzdy dva chlebiky, hadam mi nedava len jeden! velmi bola podarena 🙂

defs
24. nov 2011

Ahoj, přeji pěkný večer,taky jsem dnes byla na kontrole, vše v pořádku a malé se daří dobře 🙂 . Kolikátého máš termín (krákorko) 😉
Co se týče váhy, tak to Ti opravdu závidím, se mnou je to horší ☹

petra123456789
24. nov 2011

@amulienka ani nehovor aj ja väčšinou len sladké jem... Ja som pribrala za posledný mesiac 5 tak som zvedavá čo mi povedia.. doteraz som vždy pribrala za mesiac okolo 3 kíl... a teraz 5... pekne

petra123456789
24. nov 2011

@amulienka ja za to nemožem ... normálne chodím do kúpelne a otvorím domestos a čuchám ho... určite je to nezdravé ale keď mňe to strašne velmi tak vonia 😀

petra123456789
24. nov 2011

@kohutovci no vidiš.... mne aj na kúpaliskách vždy voňal chlór ale teraz, normálne som si musela ísť čuchnúť z domestosu hehe

kokorunecka
24. nov 2011

@petra123456789 😀 To mne tak vonia nafta,benzín a lepidlo 😀

vrabciatko
24. nov 2011

@kohutovci pozerám, že máme skoro rovnaký termín, teda ja deň po tebe 😉 . Myslím že si písala niečo o výpočte materskej a že si na PN-ke. Nevieš ako to bude keď mám nástup na MD 26.12., či nám príde materská už v januári alebo až vo februári? Nemám šajnu ako sa to prelína a či posledná PN-ka bude teda decembrová?

marry26
24. nov 2011

@vrabciatko materska sa posiela spätne mesiac pozadu okolo 15teho v mesiaci, no ak to mas zrovna na konci mesiaca, kym donesies papier od doktora zamestnavatelovi, ten posle na socialku - asi to nestihnu v januari, a doplatia ti to vo februari naraz

kohutovci
24. nov 2011

@vrabciatko jeej no mozno aj budeme rodit v ten isty den 😉 neviem ako ty.. ja si casto hovorim.. ze do februara nevydrzim a porodim este v januari 😀
som rada, ze @marry26 odpovedala.. lebo toto fakt netusim ako robia 😅

vrabciatko
24. nov 2011

@kohutovci Ja mám tiež tajného tipa na 22. januára, lebo vtedy máme s mm výročie zoznámenia sa 🙂. Februáru dávam tak 5% šancu 😀

paja83
25. nov 2011

@amulienka Aha, tak to jsem nevěděla, že to takhle přesně hlídají. Je tedy pravda, že já když měla v 5. měsíci +5kg, tak taky něco poznamenala, že dobře rostu☹. No a co, mně stejně přijde,že každá to má jinak a tělo prostě něco chce, tak si to udělá😀

kohutovci
25. nov 2011

@paja83 pozri..ja uz mam postavu aj vahu tak dohukanu... ze by mi teraz nepomohlo ani keby som do porodu zrala len korienky.. 😀 😀 😀 davam si pozor.. a nech mi niekto skusi nieco povedat.. naschval alebo umyselne som neni tucna.. 😠 uz to nejako vydrzim a po porode sa zacne makat 😉

paja83
25. nov 2011

@kohutovci Kořínky, no brrr 😀. To víš, ře jo. Já to beru tak, že mimouš potřebuje teplo a všechny potřebné látky, tak proč mu je nedoda 😀

krakorka
25. nov 2011

@defs termín mám 8.února,tak uvidíme

veronika9686
25. nov 2011

@kohutovci suhlasim s tebou,ja si z toho priberania nic nerobim a povedala som to aj doktorke,ta vie,co som si odskakala,aby som otehotnela,tak ma plne chape,ale kamoska mi vravela,ze ked ona rodila,tak jej v nemocnici na porodnici davali dobre pocitit ,kolko pribrala.vraj jej doslova povedali,ze co zrala,ked tolko pribrala?

amulienka
25. nov 2011

@kohutovci korienky 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inac muzik vcera linu nezohnal, ale revans boli 2 horalky a 2 mila kekse 😉

luckatonko
25. nov 2011

ahojte...tak teda s tou vahou, ja som zatial pribrala 8kg, no 2x na poradni mi lekar prizvukoval ze pocas mesiaca mozem pribrat max. 1.5kg a dva krat sa mi stalo, ze som za mesiac pribrala po 2kg, a to sa mu nepacilo...tak sa snazim jest zdravo, ovocie, zeleninu, lebo moja povodna vaha tiez nie je idealna a som nizka a dost mi tie kg isli do noh a zadku 🙂 je to dost tazke, lebo mam teraz chut na sladke, co som predtym skoro vobec nemala....
...a k materskej, tiez som mala dilemu ci ist uz v decembri abo januari, no kedze si doplacam dobrovolne nemocenske na maximum uz asi 3 roky, tak mi to je v podstate jedno 🙂

kokorunecka
25. nov 2011

Ahojte 🙂
U mňa ešte ani raz sestrička neriešila koľko som pribrala... Iba si zapíše čo jej poviem a nekomentuje...
Baby, už pečiem 😀 Takže o zábavu mám postarané 😀
@kohutovci Se*kaj na korienky 😀 Daj si na čo máš chuť a bez čoho neprežiješ... Ako ja včera.. Celú orieškovú čokoládu 😀 No neprežila by som 😀 😀
@amulienka Hííííííííííííííí, aj ja ľúbim Milu 😀 Ale viac fičím na Kofile 😀

elisisse
25. nov 2011

@kokorunecka vies co ani by som to nepovedala, je to lepsie ale kazdy vecer zaspavam s bolestami v oblickach. takze ziadna slava. snazim sa vela vody cez den pit aby sa mi troska precistili. cez den je to v pohode ale akonahle sa blizi vecer je to horsie. :( popravde kazdy vecer zaspavam a dufam ze ma v noci zasa nechyti ta neskutocna bolest.

veronika9686
25. nov 2011

@elisisse tak to ti nezavidim,prajem ti skore uzdravenie 🙂))

elisisse
25. nov 2011

@veronika9686 dakujem dufam ze ma uz nic neprekvapi. lebo uz ma to prestava bavit odkedy som tehotna tak uz tri krat som bola v nemocnici.2x som si polezala vyse tyzdna a treti krat som musela utekat na pohotovost lebo uz som nevedela co mam robit od bolesti. :( ale co tam po mne hlavne ze je malinka zdrava 🙂 a co uz vies co budete mat, ale sa stale malinke hambi? 🙂

elisisse
25. nov 2011

@kokorunecka co dobre pecies ja by som tiez uz chcela nieco asi zacnem s medovnickami. 🙂

veronika9686
25. nov 2011

@elisisse no stale nevieme co to bude,moja gynekologicka mi to nechce povedat,tak cakam,kym pojdem na velky ultrazvuk,a to az v 32tt