icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

annickka
30. dec 2011

@matulat boze kiez by ot tak bolo no ani nas davidko nebol zly az na koliki ako vravis mi sme stym museli aj na pohotovost chodit leboo dplacu a bolesti mi aj modral a tam mu tkou specialnou jak streikackou vzdy pomohli....tak som zvedava hlavne tohot sa zasa aj bojim a to ako bude reagovat na neho strasi syn Davidko budem at len necele 2.... a rodit sa chystam do skalice a termin mama 15februara a inak ja som 22.2 a pozerala som ze ty mams mat 23 🙂

defs
30. dec 2011

Mamulky, tak dobrou a snad na chvilku zítra 🙂

kohutovci
30. dec 2011

@amrash cervene maslicky chrania proti urieknutiu.. viazu sa bud na zapastie babatka, alebo na kocik .. nazorna ukazka 🙂

amrash
30. dec 2011

@kohutovci Aha... Moje babicka mela spoustu navodu proti uhranuti, ale cervenou maslicku ve spojeni s miminkem neznam 🙂

siwinka1717
31. dec 2011

Krásny Nový Rok 2012!
S.

rossalinda
31. dec 2011

@defs no ja mam takeho doma niekedy je to komedia a niekedy horor, ide maslak z neho trafiť najhorsie je že cela rodinka je taka uzasna ..... a to s nimi dnes silvestrujem to bude zazitok 😠 😠

defs
31. dec 2011

Dobré ráno všem 🙂

defs
31. dec 2011

@rossalinda Tak to Ti nezávidím, ale většinou jsou takové akce nejlepší..... když člověk není na ně tak natěšenej, tak uvidíš, třeba to bude fajn 🙂 . Jsem myslela, že jsem sama, kdo tak brzo otvírá oči po ránu a nee.... taky nemůžeš spávat ?

petja
31. dec 2011

@mell ahojky,5CH ti nezabere,to je na úplně jiné indikace,než strach z hluku,ran,rachejtlí.V tomhle případě afty,kinetoza,moučnivka.
To zajeď k veterináři na nějakou medikaci a příště si to podchytíš dřív

xxx.klarka
31. dec 2011

AHOJKY,

jen jsem to rychle prolítla a nějak moc nedočítala, tak snad jste všechny v pořádku. 🙂

Zahlídla jsem že jste řešili jídlo a kojení, při dcerce jsem měla výhodu, že jsem mohla jíst úplně všechno a nic ji nevadilo, takže jsem se nemusela nijak omezovat. Tak jsem zvědavá jak nám to půjde teďka.

viknat
31. dec 2011

@suzamen Já jsem si tam taky nakráčela jen s malou kabelčičkou na kontrolu.... a manžel pak rychle šupal pro tašku 😀 😀 😀 A chudáček, když jsem mu ještě ten večer volala, že rodím, aby přijel, tak se mě ptal "A kdy mám přijet?" Zrovna totiž usnul, tak jsem mu udělala šokový probuzení 😅 Furt nechápal, že nám to už začíná 😀
Neboj, určitě to bude v poho, i kdyby to byl císař. Zase budeš myslet na mimoušky, tak na nějaké nevolnosti nebude čas 😎

suzamen
31. dec 2011

@viknat Já bych mýmu chlapovi přála aby viděl jaký to je 😠 minule mě viděl jen jak se svíjím v bolestech a stačilo mu to 😀 😀

rossalinda
31. dec 2011

@defs presne budievam sa okolo 6 rano a moje dieťa až okolo 9 30

rossalinda
31. dec 2011

@petja ahoj chcela by som ta poprosiť ak mas neake skusernosti s homeopatikami keby si mi este raz poradila ake pri porode a potom neviem to tu uz najsť a v lekarni na mna pozerali s otvoreným,i ustami že čo chcem a predali mi sedativ hc alebo take niečo, ak aj poznáš neaku masť na bradavky dakujem

kohutovci
31. dec 2011

Dobre ranko tehulky .. ako ste sa vyhajali? 🙂
@rossalinda ak dovolis, zapojim sa do temy o homeo.. skus vo svojom okoli vyhladat homeopatika, ktory ti predpise homeo, alebo to objednavaj cez net.. v lekarnach maju velmi uzky vyber a mnohe vobec nepoznaju.. k tomu kremu na bradavky.. ja mam 100% lanolin.. pytala som sa tu nanho a vraj je dobry.. ma tie iste ucinky ako kalciova alebo bepanthen s tym, ze sa nemusi pred kojenim zmyvat.. babanu nijako neskodi.. 🙂

petja
31. dec 2011

@rossalinda to ti zas neporadili nic extra špatnýho,sédatif pc,ne? Myslíš na ten strach z doktorů?Fajna mast na bradavky je z dm babylove nebo bepanthen.Já osobněnepotřebovala,nechala jsem zaschnout MM a stačilo

jancag
31. dec 2011

Ahojte dievcata...a chcem sa vas opytat na masirovanie hradze pred porodom..skusala to nejaka??

kokorunecka
31. dec 2011

Dobré ránko dievčence 🙂
Mám taký intímnejší problém a neviem, kde ho s kým riešiť...
Včera sme s mm pri masáži hrádze postrehli, že nejako ťažko sa mi dá čo i len 1 prst vopchať do pošvy..
A keď mm zisťoval, čo sa mi tam "zmenilo", tak som mala pocit ako keď mi dr. kontroluje krček.. Je možné, aby mm tak rýchlo a hneď narazil na krček??
😲

veronika9686
31. dec 2011

@amrash cervena stuzka sa dava dietatku, aby ho niekto neuriekol.stara povera.my sme to posilnili aj kocikom,okrem stuzky bude este aj v cervenej farbe 😀

veronika9686
31. dec 2011

baby,vsetkym vam zelam vela stastia a zdravia do noveho roku,ved pre nas to bude najkrajsi rok ,kedze sa nam narodia nase anjeliky 🙂 🙂 🙂

petpop
31. dec 2011

Dobré ránko holky,
já měla zas na pytel noc. Zdá se mi, že mám zas nějaký zánět, už to znám - ukrutný pocit na čurání, pak pár kapek a jakoby to pálí.. 😖 Poslední dvě návštěvy u DR mi vycházely zvýšené leukocuty v moči, ale vždy jsme ještě posílali vzorek do laboratoře, a výsledky byly vždy OK-v mezích. Tak nevím, je možné, že se to zhoršilo.. ☹ No nic, někdy mi zabere prolívat se celý den litrama vody, vyzkouším a jinak pádím na kontrolu!

Vy píšete, že nemůžete dospat, já teda v noci nespím a ráno se pak nemůžu dokopat z postele. Dneska mě vzbudila až bolest v podbřišku, ..že by zas lehčí poslíčky? 😕

@jancag Na masaz hraze se chystam, ale jeste jsem se nedokopala 🙂 Zrovna tu o tom pise @kokorunecka .
To teda nevim, ono se tam urcite dole vsechno meni, ale az takhle..? 😕 Ja jen za sebe muzu rict, ze sex uz je pro me hodne neprijemny, pripada mi, jako by mi tam neco drazdil.... takze utlum 😔 Kazdopadne s tou masazi uz bych mela zacit taky...

jancag
31. dec 2011

@petpop skus urologicky brusnicovy caj v tehotenstve sa moze..mne aj celkom chuti, dokonca aj manzel si ho hocikedy spravi 🙂)mne ho odporucila teta je obvodna lekarka, lebo tiez som zo zaciatku mala zvysene leukocyty a teraz si ho tak sporadicky spravim a vsetko je ok..
no a som rada ze nie som sama co niekedy citi taku mienru bolest v podbrusku alebo skor tlaky neviem ako to definovat🙂) tak snad to je ok 😉
ja idem v utorok do poradne sa chcem doktorky opytat na tu hradzu,lebo neviem ked som hroziaci predcasny ci to je vobec vhodne, lebo sex mame zakazany uz od 30 tt.. ☹

kokorunecka
31. dec 2011

@petpop No, ja mám "spodok" ako keby zablokovaný, ale predvčerom to ešte nebolo, aj sex bol v poriadku...
Mm stresuje, že už mám všetko nacvakané dole a že už pôjdem rodiť.. Reku, ty mi dávaš 😀
A na tie močové cesty mne osobne pomohol Urinal Akut Forte tabletky, ale neviem či a pod akým názvom sú v UK.

Aj ja som sa dnes ráno zobudila úplne mŕtva... Kŕče v bruchu, tlak na spodok a než som vstala z postele, myslela som, že sa pocikám 😀

petpop
31. dec 2011

@jancag @kokorunecka Nechce uz se mi dneska do lekarny, ale pujdu do Tesca, tak se po tom caji podivam tam, a jestli nebude, zarucene vim, ze maji 100%tni brusinkovou stavu, tak kdyztak vezmu to..
Jsem z toho nestastna, ptz tyhle problemy mam uz nekolik let. Nastesti to nikdy nedoslo to stadia nejakeho velkeho zanetu, ale se.re me to i tak 😖 A nechci, aby to nejak ublizilo prdolkovi, az mi bude prechazet porodnima cestama! 😨

@jancag Tak ty se urcite porad nejdriv s Dr. abysis tim jeste neprivolala porod 😀 i kdyz, to pochybuju 🙂
@kokorunecka Ti chlapi nas fakt dokazou psychicky podrzet a uklidnit, co? 😀 Jinak ja si myslim, ze ty vsechny problemy uz ted k tomu konci tehu proste patri.. dokud nezacnou ty prave kontrakce, nepraskne voda apod. muzeme byt prece v klidu, ne? Jen abychom si ten porod samy tema vsema nervama, stresama a strachama neprivolaly 😀 😀

kokorunecka
31. dec 2011

@petpop Aj čistá šťava ti určite pomôže 🙂 Keby si tu niekde na blízku donesiem ti zavárané brusnice 😀 Stará mama ma zásobuje 😀
No toto, že úplne podpora 😀 😀 No, ja som bola v úplnom pokoji, nič neriešila až začal v noci mm stresovať, že on stále musí na to myslieť, že nemôže spať, aby ma mohol odviezť 😀 Blázon 😀
Veru, stres... Kamoške sa 28.12. narodila dcérka a mala termín okolo 7.1. 😀

petpop
31. dec 2011

@kokorunecka Tak ten je dobrej, to muj je oproti nemu jeste klidas 😀 Tak nakonec, aby uklidnovali oni nas, budem jeste uklidnovat my je, ne? 😅
Mi ted v posledni dobe porodily dve kamosky v CR , jedna 3 tydny pred terminem, druha az 2 tydny po .. Obe prvorodicky. Ale ta prvni byla otevrena uz od 32 tydne, a mela poslicky uz dva tydny, vedela ze to prijde. Tu druhou nakonec myslim si i vyvolavali..

jancag
31. dec 2011

@petpop No to hej..ved som zvedava co povie..uz aby bol utorok..som zvedava kolko vazime a ako to s nami vyzera...a tiez si vravim ze klud ..ale aj tak som nerovzna...ale vydrzali sme uz mesiac aj nieco tak snad este nieco potiahneme..🙂)

tunylyk
31. dec 2011

Dievcence v novorocnom mojom vinsi nemoze byt pozdrav insi ako:
Nech sa vam vyplni,po com srdce tuzi,
radost a laska vstupia na vas prah.
Prajem tiez,nech zdravicko sluzi
a zite krasne ako v rozpravkach. 😉

petpop
31. dec 2011

@jancag Vidim, ze jsi 35 tyden, tak aspon ty 2 tydny jeste, pak uz je mimi pripraveno 😉 Ale co, citis, ze uz by to snad melo prijit? 😨

@tunylyk To je krasne 😵 Krasny Novy rok i Tobě!!

kokorunecka
31. dec 2011

@petpop No, ja toho môjho určite upokojovať budem ešte aj keď ma povezie 😀 Ja to už vidíííím 😀
Pekne.. Ja mám poslíkov tiež, ale našťastie otvorená ešte nie som 😀 Aj keď čo nie je môže byť 😀 😀
Ale už to je len chvíľa, to ešte potiahneme 😀
@tunylyk To bolo kráááásne...Aj ja želám Tebe a celej rodinke len to najlepšie v nadchádzajúcom roku, veľa zdravia, lásky a síl 🙂