icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petpop
31. dec 2011

Tak holky, jdu Vam pomalu taky poprat, i kdyz uz Vas to tady hodne dneska nebude cist ..
Do Noveho roku nam vsem preju hlavne zdravicko, pohodovy porod, a hodne miminka 🙂 Nic jineho ani nema smysl prat, to nejdulezitejsi k nam prijde hned zacatkem roku, a pak se svet bude tocit dal, uz bohatsi o ty nase uzlicky 😵

Ja mam pomalu hotovo, v 6 mi prijde Drahous, naskladam vsechny dobrutky na stul, poustime TV a cekame.......az prekrocime do toho roku 2012 😵 Ja se tááááááááák tesim, ...snad teprve ted mi dochazi, jak uz je to blizko 🙂
Hezky vecer děvčata!!!!!

suzamen
31. dec 2011

Taky Vám chci popřát do Nového roku jen to nejlepší a užíjte si poslední týdny s miminkama v bříšku 😉 🙂

kokorunecka
31. dec 2011

@petpop Zlatino krásny pohodový večer 🙂
A ako píšeš, už len počkáme na tie naše šťastííííčka 🙂

Teraz sme s mm dopiekli minihamburgery 😀 Už len počkať, čo vychladnú, rozkrojiť a naplniť 😀

petpop
31. dec 2011

@kokorunecka ...a sníst 😀
Krásný večer i Tobě. My budeme doma sami, ale nevadí, jsem ráda, a na večer se moc těším 🙂 Hlavně na půlnoc, až pomyslně překročíme ten práh, který nás dělí od našich miminek 😵

amrash
31. dec 2011

@veronika9686 Hmmm, tak to je opravdu sichrovka! Já bych asi mimínkovi červený koupit nemohla - s ohledem na to, že je to chlapeček 😅

amrash
31. dec 2011

♥ ♥ ♥ Nádherný celý příští rok, naplněný radostí z našich drobečků, kteří budou všichni zdraví a naše porody budou procházky rajskou zahradou!!! ♥ ♥ ♥

petja
31. dec 2011

Všem maminkám a bříškům do nového roku 2012 hlavně zdraví! Petja s rodinou 😵

petja
31. dec 2011

@amrash u nás má Filípek nejradši červenou barvu 😉

danka483
31. dec 2011

Babulky všetko len to najlepšie v Novom roku 🙂

kokorunecka
31. dec 2011

@petpop Polovicu sme rozdali (našim a svokrovcom-aj za cenu, že to jesť nebudú 😀 ) a druhú už takmer pojedli 😀 😀 😀
My sme tiež doma len my dvaja a havino 🙂 Žiadne vymýšľanie u niekoho, s niekým... 🙂
Zajtra pobeháme 😀

Žienky, ešte raz - už len dnešný večer a od zajtra úpenlivé čakanie na bejbo 🙂 Všetko len a len dobré 🙂

silvia10131
1. jan 2012

PF 2012 😉

defs
1. jan 2012

Krásný Nový rok 2012 🙂 🙂 , tak už jsme blíž našim drobečkům......hurááááá 😉

defs
1. jan 2012

@loretana To je asi tím těšením a čekáním....jinak si to nedovedu představit 😉 , ta pozitivní zpráva je...... už, už se dočkáme 🙂

petja
1. jan 2012

@rossalinda Myslim,že pokud jde o psychiku tak by ti mohly k porodu skvěle posloužit Bachovy květové esence a konkrétně toto?
http://www.produkty-bio.cz/jednotlive-esence-/k...

petpop
1. jan 2012

Dobré rááááno a ještě jednou Štastný Nový rok, což on bude, o tom nepochybujeme, že? 🙂
Ještě bych spala, ale bylo třeba vyprovodit chlopka do práce. 🙂 Vidím to ale tak, že budu dneska jen odpočívat a poléhávat. Spát jsem šla v 1, ale i tak mě to zmohlo. SIlvestr fajn, bylo nám hezky i samotným 🙂
A první ranní myšlenka - "tak UŽ" 😀 Prďolkovi v bříšku jsme gratulovali už po půlnoci k narozeninám, jakožto už vždy bude jeho rok narození, že? 🙂
Hezký den a odpočívejte

silente
1. jan 2012

Krásný nový rok plný jen šťastných chvil 🙂

mell
1. jan 2012

Dobré ráno v Novém roce!!!
Já jsem zase rozlámaná, že sotva lezu. Myslím, že se začínám na ten porod těšit, protože v postli jsem se teda štelovala asi hodinu, než jsem upadla do kómatu (a to už jsem byla ospalá). Já mám hrozný problémy s dýcháním, nevím, jestli to někdo máte taky, prostě hrozně funím, ale přitom mám pocit, že v tom vzduchu není žádnej kyslík. A když už jsem usnula, tak mě vzbudil muž, který se šel lehnout.
Včera byl navečer manžel s malým venku okouknout ohňostroje a ten z toho byl tak vydřenej, když přišli, tak mi sdělil úplně rozzářenej, že viděl "BUM". Na tohle se prvomatky fakt těště, to nadšení v dětských očích je to úplně nej na světě 😵 😵 😵
NO a kupodivu čuba včerejšek přežila taky celkem dobře - trošku mi vrtá hlavou, jestli na starý kolena už nehluchne. Jindy je totiž mimo tak od čtyř odpoledne, včera jako tady pobíhala a byla trošku nervózní, ale nic proti tomu, co dělá normálně. Do stavu největší hrůzy upadla až o půlnoci a vydrželo ji to jen asi půl hodinky, takže to se dá v pohodě přežít.

jancag
1. jan 2012

ahojte dievcata aj ja vam prajem vsetko dobre v novom roku...mne od vcera vecera nejako castejsie tvrdne brusko...och ☹ v utorok mam poradnu tak neviem co z toho bude...

krakorka
1. jan 2012

Ahojky v novém roce!

Tak máme slavení úspěšně za sebou,dvě rodiny tu spalii a dobrý,nakonec jsme to šlii zalomit kolem třetí,ale mě to mimošek dal pěkně sežrat,to celoodpolední stání u plotny a večerní nespaní,mlel se tam tak,že jsem nevěděla jak si mám lehnout. 😒 ale zas jsem si říkala,že by za 14dí vporadně mohl bt nějaký dobrý nález,blížící se porodu,ikdyž v to moc nedoufám.

@jancag já mám od včera břicho jako kámen. 😅

veronika9686
1. jan 2012

ahojte,vcerajsia silvestrovska kapustnica mi narobila riadne trampoty,boli ma cele brusko,mam ho ako skalu,snad to rychlo prejde

jancag
1. jan 2012

@krakorka no tak to som rada,ze v tom nie som sama...ale radsej som ked je vsetko ok a nic necitim..

veronika9686
1. jan 2012

@jancag
@krakorka to sme na tom podobne,mne tiez velmi tvrdne brusko

jancag
1. jan 2012

@veronika9686 no a beries na to nieco..ja kopec magnezka🙂) jedine co ma ukludnuje ze ma to neboli...a bojim, ze kebyze sa zjavim v nemocke tak si ma tam zas nechaju...tak uvidime do utorka..kvoli rizikovemu predcasnemu sa sice hlasim do poradne v nemocnici..ale je tam zlata dokotorka

veronika9686
1. jan 2012

@jancag nie,nic neberiem,mam nizky tlak,tak ani magnezko nemozem,tak si to len musim odskakat,uvidim,co mi povie v stredu na poradni,aj ked mi netvrdne casto,ale dost ma to boli,hlavne v okoli pupka

jancag
1. jan 2012

@veronika9686 juuj ..ja mam tiez nizky tlak, ale neviem co by bolo keby som to magnezko nejedla...no ja tomu svojmu brusku pekne dohovaram, nech nevymysla a nech este cusi v brusku 🙂 snad ma pocuvne

defs
1. jan 2012

@mell Ahoj, mám úplně stejný pocit, pořád se snažím lapad po dechu abych se úplně nadechlaa kolikrát to trvá pěknou chvilku..... je to takovej nepříjemnej pocit.... jak na dušení..... asi nám ty naše zlatíčka tlačí pěkně na plíce 😉

martina77ba
1. jan 2012

Ahojte dievčatá 🙂 Želám Vám všetko dobrá v roku 2012 a hlavne zdravé vytúžené bábätko 🙂
Ja mám termín tiež 23.2.2012 tak by som sa rada pridala do vašej diskusie. Ako čítam, s tvrdnutím bruška tu máme problém viaceré, aj mne tvrdne asi tak 10x za deň a vám? Neviem, či je to málo, veľa, alebo akurát

defs
1. jan 2012

@martina77ba Ahoj,děkujeme za přání a vítej tady mezi náma 🙂 . Bříško mi taky tvrdne dost často, myslím že je to u konce už celkem normální jev. Jinak na to piju magnesium,ale tvrdne i tak 😉

jancag
1. jan 2012

@defs
@martina77ba no ja to ratam uz tak ze ked to je raz za hodinu tak je to ok...🙂) lebo inak by som uz bola riadne na nervy z toho...

petja
1. jan 2012

@kohutovci Článek o uřknutí sem si přečetla,díky. A neměla by červená mašle být spíš na zápěstí miminka,někde přmo na těle?