Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Taky Vám chci popřát do Nového roku jen to nejlepší a užíjte si poslední týdny s miminkama v bříšku 😉 🙂
@petpop Zlatino krásny pohodový večer 🙂
A ako píšeš, už len počkáme na tie naše šťastííííčka 🙂
Teraz sme s mm dopiekli minihamburgery 😀 Už len počkať, čo vychladnú, rozkrojiť a naplniť 😀
@kokorunecka ...a sníst 😀
Krásný večer i Tobě. My budeme doma sami, ale nevadí, jsem ráda, a na večer se moc těším 🙂 Hlavně na půlnoc, až pomyslně překročíme ten práh, který nás dělí od našich miminek 😵
@veronika9686 Hmmm, tak to je opravdu sichrovka! Já bych asi mimínkovi červený koupit nemohla - s ohledem na to, že je to chlapeček 😅
♥ ♥ ♥ Nádherný celý příští rok, naplněný radostí z našich drobečků, kteří budou všichni zdraví a naše porody budou procházky rajskou zahradou!!! ♥ ♥ ♥
Všem maminkám a bříškům do nového roku 2012 hlavně zdraví! Petja s rodinou 😵
Babulky všetko len to najlepšie v Novom roku 🙂
@petpop Polovicu sme rozdali (našim a svokrovcom-aj za cenu, že to jesť nebudú 😀 ) a druhú už takmer pojedli 😀 😀 😀
My sme tiež doma len my dvaja a havino 🙂 Žiadne vymýšľanie u niekoho, s niekým... 🙂
Zajtra pobeháme 😀
Žienky, ešte raz - už len dnešný večer a od zajtra úpenlivé čakanie na bejbo 🙂 Všetko len a len dobré 🙂
PF 2012 😉
Krásný Nový rok 2012 🙂 🙂 , tak už jsme blíž našim drobečkům......hurááááá 😉
@rossalinda Myslim,že pokud jde o psychiku tak by ti mohly k porodu skvěle posloužit Bachovy květové esence a konkrétně toto?
http://www.produkty-bio.cz/jednotlive-esence-/k...
Dobré rááááno a ještě jednou Štastný Nový rok, což on bude, o tom nepochybujeme, že? 🙂
Ještě bych spala, ale bylo třeba vyprovodit chlopka do práce. 🙂 Vidím to ale tak, že budu dneska jen odpočívat a poléhávat. Spát jsem šla v 1, ale i tak mě to zmohlo. SIlvestr fajn, bylo nám hezky i samotným 🙂
A první ranní myšlenka - "tak UŽ" 😀 Prďolkovi v bříšku jsme gratulovali už po půlnoci k narozeninám, jakožto už vždy bude jeho rok narození, že? 🙂
Hezký den a odpočívejte
Krásný nový rok plný jen šťastných chvil 🙂
Dobré ráno v Novém roce!!!
Já jsem zase rozlámaná, že sotva lezu. Myslím, že se začínám na ten porod těšit, protože v postli jsem se teda štelovala asi hodinu, než jsem upadla do kómatu (a to už jsem byla ospalá). Já mám hrozný problémy s dýcháním, nevím, jestli to někdo máte taky, prostě hrozně funím, ale přitom mám pocit, že v tom vzduchu není žádnej kyslík. A když už jsem usnula, tak mě vzbudil muž, který se šel lehnout.
Včera byl navečer manžel s malým venku okouknout ohňostroje a ten z toho byl tak vydřenej, když přišli, tak mi sdělil úplně rozzářenej, že viděl "BUM". Na tohle se prvomatky fakt těště, to nadšení v dětských očích je to úplně nej na světě 😵 😵 😵
NO a kupodivu čuba včerejšek přežila taky celkem dobře - trošku mi vrtá hlavou, jestli na starý kolena už nehluchne. Jindy je totiž mimo tak od čtyř odpoledne, včera jako tady pobíhala a byla trošku nervózní, ale nic proti tomu, co dělá normálně. Do stavu největší hrůzy upadla až o půlnoci a vydrželo ji to jen asi půl hodinky, takže to se dá v pohodě přežít.
ahojte dievcata aj ja vam prajem vsetko dobre v novom roku...mne od vcera vecera nejako castejsie tvrdne brusko...och ☹ v utorok mam poradnu tak neviem co z toho bude...
Ahojky v novém roce!
Tak máme slavení úspěšně za sebou,dvě rodiny tu spalii a dobrý,nakonec jsme to šlii zalomit kolem třetí,ale mě to mimošek dal pěkně sežrat,to celoodpolední stání u plotny a večerní nespaní,mlel se tam tak,že jsem nevěděla jak si mám lehnout. 😒 ale zas jsem si říkala,že by za 14dí vporadně mohl bt nějaký dobrý nález,blížící se porodu,ikdyž v to moc nedoufám.
@jancag já mám od včera břicho jako kámen. 😅
ahojte,vcerajsia silvestrovska kapustnica mi narobila riadne trampoty,boli ma cele brusko,mam ho ako skalu,snad to rychlo prejde
@veronika9686 no a beries na to nieco..ja kopec magnezka🙂) jedine co ma ukludnuje ze ma to neboli...a bojim, ze kebyze sa zjavim v nemocke tak si ma tam zas nechaju...tak uvidime do utorka..kvoli rizikovemu predcasnemu sa sice hlasim do poradne v nemocnici..ale je tam zlata dokotorka
@jancag nie,nic neberiem,mam nizky tlak,tak ani magnezko nemozem,tak si to len musim odskakat,uvidim,co mi povie v stredu na poradni,aj ked mi netvrdne casto,ale dost ma to boli,hlavne v okoli pupka
@veronika9686 juuj ..ja mam tiez nizky tlak, ale neviem co by bolo keby som to magnezko nejedla...no ja tomu svojmu brusku pekne dohovaram, nech nevymysla a nech este cusi v brusku 🙂 snad ma pocuvne
Ahojte dievčatá 🙂 Želám Vám všetko dobrá v roku 2012 a hlavne zdravé vytúžené bábätko 🙂
Ja mám termín tiež 23.2.2012 tak by som sa rada pridala do vašej diskusie. Ako čítam, s tvrdnutím bruška tu máme problém viaceré, aj mne tvrdne asi tak 10x za deň a vám? Neviem, či je to málo, veľa, alebo akurát
@martina77ba Ahoj,děkujeme za přání a vítej tady mezi náma 🙂 . Bříško mi taky tvrdne dost často, myslím že je to u konce už celkem normální jev. Jinak na to piju magnesium,ale tvrdne i tak 😉
@defs
@martina77ba no ja to ratam uz tak ze ked to je raz za hodinu tak je to ok...🙂) lebo inak by som uz bola riadne na nervy z toho...

Tak holky, jdu Vam pomalu taky poprat, i kdyz uz Vas to tady hodne dneska nebude cist ..
Do Noveho roku nam vsem preju hlavne zdravicko, pohodovy porod, a hodne miminka 🙂 Nic jineho ani nema smysl prat, to nejdulezitejsi k nam prijde hned zacatkem roku, a pak se svet bude tocit dal, uz bohatsi o ty nase uzlicky 😵
Ja mam pomalu hotovo, v 6 mi prijde Drahous, naskladam vsechny dobrutky na stul, poustime TV a cekame.......az prekrocime do toho roku 2012 😵 Ja se tááááááááák tesim, ...snad teprve ted mi dochazi, jak uz je to blizko 🙂
Hezky vecer děvčata!!!!!