Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Dievcata ja vam tiez prajem SNR, vela zdravicka vam aj vasim detickam, nech je vsetko v poriadku a nech pridu na svet stastne a lahucko. 🙂)
Ja som poslickov v tomho tehu este nemala. ale pri prvom hej. To sme sli autom cez babu a mimi nemalo rado cestovanie autom. Citila som kontrakcie..stahovanie..pichanie ale bolo to nepravidelne..raz po 5 min..potom po 10..po 3 a tak. asi po hodine mi to preslo.
Inak mna tiez hrozne trapi kyselina, polovicu noci presedim :(. Mamina citala v lunarnom kalendari, ze le lepssie lezat na lavom boku..tak sa snazim aspon tak.
Este som chcela..do nemocnice si urcite vezmem masticku na bradavky..tie dost bolia ako mimi cmula.
@martina77ba no ani to raz za hodinu neviem ci je ok...viem ze ak sa to opakuje 2-3 krat za hodinu ze to je uz moc...ta tak...sice sa maternica cvici..ale vzdy mam pritom blby pocit
@martina77ba no ja jem tiez tak 3-4 krat magne B6 plus qauracuran 2 tbl to je tiez na nejake uvolnenie svalstva..no ale tvrdne casto..neviemci predstavit co to bude ak mi to doktorka vysadi...lebo vraj okolo 36. tyzdna sa pomalicky vysadzuje magnezko
@rossalinda copak?
Já jsem dneska jak přejetá vlakem, od rána se jen válím, jsem unavená, teď už i zlámaná, ufff.
Tak jsem tu zas, dala jsem si zase hodku a pul v pelechu, ale ze bych se citila odpocatejsi, to ne. Spis jak placnuta lopatou. Venku uz se dela tma, tak z toho dne nic nemam...
No ted uz snad vydrzim do vecera, jinak snad v noci zas nebudu spat vubec..
@loretana tak co se týče strií, u prvního synka jsem mazala podstivě a také mi popraskalo břísko v podbříšku.Tam je todobrý, to se Ti bříško ještě nevytahá tolik a je to " pod kalhotkama", takže koupáky atd....dobrý. Ale u dcery jsem přibrala o 10kg více, taky mazala a mám břicho popraskaný až nad pupík..... a to ☹ je mazec. Už jsem se s tím naučila za těch 8 let žit, i když toho svého nepříjemného pocitu z nich se už asi nikdy nezbavím- kor před chlapem. Ale už jsem se odhodlala i na koupák.... se kůli tomu nebudu pařit a ty naše detičky mi za to stojí 😉
Ahojte babule 🙂 Všetko len to dobré do nového roku 🙂
V noci som nedokázala zaspať... Nehorázne kŕče v bruchu, ktoré bolo celé stvrdnuté... Strašne častá frekvencia opakovania....
Takže od cca druhej hodiny rannej hnačkujem a zvraciam celý deň.
Ale aspoň, že tie kŕče snáď patrili k hnačke.
Malú už druhý deň takmer necítim, len občas tak ako na úplnom začiatku, len také bublinky..
A mm do toho stresuje..
@kokorunecka Kdy mas prosimte dalsi poradnu? To bych si asi radsi zasla k Dr nebo i na pohotovost.. Pro jistotu ze je vse v poradku..
@petpop Ďalšiu poradňu mám 16.1.... Ale keď bude tento stav ešte aj zajtra pokračovať, tak pôjdem na pohotovosť..
Teda, aj keby som nechcela, tak ma mm odvezie, lebo ten je z toho viac na nič 😀
@kokorunecka fuuch..sice to nerada vravim, ja tu vetu ze chod radsej do nemocnice neznasam...ale asi by si mala zajst k dokimu...
@jancag Len to, že v stredu večer som bola na poradni a všetko ok a zrazu dva-tri dni total v háji...
@martina77ba no už aby ta odměna byla 😀
@kokorunecka ti verim..ja idem do poradne v utorok a cakam na nu ako na spasenie ze ci je vsetko ok...no neviem zalezi aj od toho ze ci nieco zjedla od coho mozes hnackovat a zvraciat..a brucho mas stale tvrde??
@jancag no, tak ak to bude častejšie, tak poletím radšej do nemocnice, dík za radu
@jancag Veď aj ja si hovorím, že možno som voľačo zjedla, tak nechcem hneď stresovať..
S tým tvrdnutím.. U mňa to akosi nie je na počet.. Mne menejkrát do dňa tvrdne, ale na dlho.. Aj na dve-tri hodiny apod.
A to mi dr. povedal, že to je ok..
@jancag no ak je to pravda, tak si neviem predstaviť, čo budeme potom robiť ☹ aby nám tak často netvrdlo ... snáď mi povedaia o týždeň v poradni. Už máš vybaveného pôrodníka? Kam pôjdeš rodiť?
@defs tiež sa neviem dočkať, kedy malú uvidím, ako vyzerá 🙂 to bude najväčšia odmena 🙂
@kokorunecka Bud to bude tema vsema svatkama, Silvestr, nejakym jidlem atd., ale jak rikas, jestli do zitrka nebude lip, jed 😉 Ja mela taky v planu uz dneska jet na pohotovost, kdyby nepreslo paleni pri curani, ...ale brusinkovy dzusik a litry vody opet zabraly, uuff 🙂 Maleho ale napr. dneska taky citim strasne malo. Myslim si, ze to muze byt i tou neprospanou noci a tim ze dneska jsem celkove cela zhnila ..?
@defs Tak ja nastesti to mivam fakt jen vecer, a neni to nijak katastrofalni. Co se tyce ovoce, jeste tak mesic zpatky jsem kazdy den musela mit aspon 2,3 kusy + kazdy den jogurt.. Posledni dobou bych spis rekla ze trpim nechutenstvim.. Strasne malo jim, na to, ze bych mela naopak zvysit prijem.. ☹
@martina77ba no aspon tak to vysvetlovali mne v nemocnici..hlavne to nesmie byt pravidelne...ja prave preto chodim pravidelne kazdy tyzden do nemocnice na ctg zaznam..lebo ak sa porod zacne uz to nestopnu..ale inak to este vedia infuzkami potlacit..ale je to u kazdej individualne...drz sa...nejako vydrzime🙂))))))))
@petpop pokud si myslíš, že už to nejsou jen poslíčci, zkus teplou vanu, tady to radí všichni. Pokud to budou jen poslíčci, tak topřestane, pokud to už bude naostro.... tak pojedeš, protože se to ještě rozjede v té teplé vodě, ale myslím, že se i u toho rychleji v té teplévodě otevřeš a bude to rychlejší. Já jsem to tak měla, Nevěděla jsem jako prvorodička, jestlije to ono, tak jsem dala vanu a jela jsem. Pravda v sanitce mě to téměř přešlo, ale dojela jsem do porodnice a byla jsem otevřená na 4 a do 2hodin byl malej na světě. U dcery jsem byla ráda, že jsem dojela a došla na příjem. Od příjmu byla na světě za 5 min.
@martina77ba ahoj , nam sa podarilo otehotniet prirodzenou cestou asi tak dva roky po vysadeni antikoncepcie, ale brala som femibion tak asi to nejak pomohlo.
Cakam prve dieta a zatial nam vzdy povedeali ze je to dievcatko...tak len dufam ze sa to nezmeni... . Poznam par mamiciek co nacali dievcatka a narodili sa im chlapci... . My sme si vybrali meno Terezka... som zvedava ci sa narodi na termin alebo si vyberie vlastny den... . Ako prezivas tehotenstvo? Je to krasny pocit citit baby , pohyby... .Mas uz vsetko pripravene pre dieta? A do porodnice si co beries???Ja este veci do porodnice nemam kupene.
@kokorunecka ahoj citam co prezivas, nechcem ta strasit ale ak mas pocit ze malu citis malicku utekaj hned k lekarovi... Aj ty budes kludna a budes vediet co je pricinou... .
@petpop Veď to, buď to do zajtra prejde, alebo naopak zasa začne a potom poletím s vetrom opreteky.
Brusnice vždy zaberú 🙂 Len dosť často sa ti to opakuje... Či?
No, ja tiež, keď preležím celý deň, tak aj malá buď vymýšľa jak ďas, alebo spinká a párkrát dá len aby som vedela, že ju mám nejakú bublinku 🙂
@matulat Tak on mi stále tvrdí, že to je v rámci normy, keď sú aj pokojné dni... V stredu večer som u neho bola na poradni... Do zajtra počkám a potom to bude riešiť, keď sa nič nezlepší..
@kokorunecka No co si vzpominam, vzdycky s tim mam problemy aspon 2x do roka ☹ Na pristi poradne chci ale poradne testy moci, protoze takhle brzo k porodu uz fakt nechci zadne infekce riskovat, a jestli je tam neco spatne, at mi na to konecne neco daji! Zvysene leukocyty uz jsem mela 2x, a vzdy mi jen rekli, ze je to v norme.. tak nevim ☹
Ted se mi tam akorat prdolka vrti, asi citi, ze o nem mluvime 🙂 A mam hodne casto v brichu pocit "bublinek", fakt jakoby mi tam sumely bublinky treba z coca-coly 😀

@xxx.klarka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀