Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petpop no mňa pri kontrakciách, tých naozajstných, vôbec nebolelo brucho ale kríže,
@loretana - CS je cervix score
http://www.9mesicu.cz/cervix-skore-cs
@xxx.klarka dúfam, že malá bude rýchlo ok,
Tak u nás zase noc proběhla hrozně. Večer jsem nemohla usnout a pak jsem se vzbudila v půl páté a nemohla asi do šesti vůbec zabrat. Pak jsem usnula a chvilku na to zvonil mm budík a tím to skončilo. Jé, jak já se těším, až půjde Maty spát, dám si taky dvacet 😀
@loretana CS je stav čípku. Do kolika ta stupnice je, si nepamatuju, snad do 5? Takže to znamená, že už se ti zkracuje...
@krakorka já mám navařeno od tchýně - dovezli jsme si zmraženou svíčkovou, tak něco s prckem zbodnem
Ahojte maminy, dnes mi dosli vysledky krvy, mam pocet cervenych krviniek -3,32, krvne farbivo -110, a cholesterol 8,38 co si o tom myslite mala ste niektora tak podobne ? alebo mate ? velmi som z toho nervozna...doteraz som ziadne problemy nemala..
@petja ahoj, ešte k tým homeopatikám, nejaké univerzálne homeo na podporu laktácie, či tam to tiež záleží od konkrétneho prípadu?
@nikolet_89 naťukaj do googlu a ono ti vyhodí aké majú byť,
@nikolet_89 - řekla bych, že Ti chybí železo a máš hoooodně vysoký cholesterol ... 😕
http://www.orift.com/cs/cholesterol-hodnoty-100
@kristinaanna čauky na laktaci jsou ricinus comunis-needostatečná tvorba,i v průběhu kojení pokles tvorby,ředění 5CH a Agnus castus-+reakční depresivní syndrom,ředění 5CH.
tak jsem si teď volala na gyndu, tak mám krevní testy v pořádku, ještě ty stěry a můžeme jít rodit.
Taky nevím co budu vařit, malej před chvilkou oloupal pomelo, tak jsme ho slupli, ale za chvilku bude mít asi hlad...... to dítě toho tolik spořádá.... že až někdy nechápu. Až bude v pravé pubertě, tak nás s prominutím "sežere" zaživa 😀. Ve 3 letech mi snědl 3 knedlíky, to dodneška nechápu a je jak žoužel, i když už se začíná oplácávat, býval kost a kůže. 6e by jsme si dali taky kašičku 😉 .... tak jsemse ho ptala a docelanadšeně řekl, že jo, tak tomám vyřešený.....děkuji za typ 🙂
Ahojte koceny.. ako ste silvestrovali? ja som ledva vydrzala do pol noci na pripitok a potom som sa supla do hajan 😉 od soboty som u rodicov.. mamina je dlhodobo na PNke a mangel ma ukecal, ze dvom nam bude veselsie ako samej doma.. tak tu zostanem asi do konca tyzdna.. vychutnam si tu posledne dni ticha, a kludu 😀
@petja k tomu urieknutiu.. asi je fakt lepsie uviazat stuzku na zapestie babatka.. neviem ci sa to robi aj dnes.. ale volakedy to vraj sestricky v nemocnici viazali automaticky..
@defs ahoj holky, tak jsem sem teď nakoukla, přečtu příspěvek o kaši a nabídla jsem jí k obědu dceři - jste měly vidět ten potěšenej výraz 🙂 tak mám taky vyřešeno, díky moc 🙂
nějak už mě teď všechno unavuje, k tomu jsem nachlazená, takže fakt nic moc...
Vy už jste všechny do porodnice zbalené? já teda o Vánocích pro mimčo vyprfala a vyžehlila, všechno drogistického a lékárenského jsem objednala přes eshop, takže mi minulý týden přišel megabalík, ale mám to bez lítání... na tašku se zatím moc nechystám, i když bych už možná měla... i když plánuju rodit nejdřív na konci ledna (termín mám pátého)...
@silente vsak to viem, ze je vysoky ale neviem co s nim drzanie diety a jest iba urcite potraviny to viem...ale by ma skor zaujimalo ci aj niake ine zeny mali podobny problem a ako to dopadlo..
Holky z čr, máte některá pojišťovnu průmyslovou?? Četa jsem, že se tam dá čerpat jako mateřský příspěvek, přemýšlím, že bych jela dle jejich seznamu a objednala si to přes internetovou lékárnu a pak šla si to nechat proplatit, máte některá zkušenosti s tím??
Já nechávala zatím proplácet jen plavání.
No....mi se zase udelalo spatne, nastesti blinkani neprobehlo, i kdyz moc tomu nechybelo... Nevim, co jsou tohle za stavy 😒
Psaly jste o vaze, tak me napadlo, ze bych se konecne mohla taky kouknout, ....no mozna i z toho se mi udelalo zle 😝 Vaha zase stoji, uz 3 tydny 😢 Ja jeste poradne nenabrala ani 10 kg, a tim se fakt nechlubim, naopak mam strach, jestli je vsechno v poradku.. Minule mi PA rekla, ze vahu budeme resit teprve ted na poradne, co mam pristi tyden, tak jsem zvedava, co mi na to rekne. Ze za 3 tydny nepriberu ani pul kila, jeste k tomu pres vanoce....to mi fakt neprijde normalni ☹
@defs
@mavanka teda jsem netušila,že kaše takhle zaboduje 😀 😀 😀 U nás jí jim jen já.
@mell já mám za posledních 14dní 2kila a nějak z toho nejsem nadšená,kor když do poradny jdu až za ten týden,už minule to bylo za tři týdny 3 kila a teď????!!! 😅
Jo a jinak s přebalovákem to dopadlo tak,že buď zítra nebo pozítří ho budu mít doma.
@petpop mě je většinou zle večer,nezvracím,ale stojí to za to!!!A ještě to někdy mívám tak obden,což je v tom lepším případě,jinak je to každej den.Pomáhá mi na to mátovej čaj a nebo ledová voda,kterou ucucávám.S váhou neporadím,nevím jestli je to dobře,nebo špatně nebo to nevadí?!Asi budeš muset počkat až co ti řeknou v poradně.
@petpop tak to sme na tom rovnako, ja som od poslednej poradne pribrala nejakých 0,3 kg a celkovo som nabrala ani nie 9 kg. Malý mal naposledy váhový odhad 1800 g v 33tt, vraj je to v poriadku. Ja toho teraz zjem oveľa menej aj kvôli neskutočnému páleniu záhy. Zo sladkého idem zhorieť, tak sa kŕmime len ovocím a zeleninou. A vďaka ľanovému semienku a feferónkam, ktorých sa neviem vzdať sedím veľmi často na wc-ku 🙂 🙂 🙂
@vrabciatko Tak to jsme na tom fakt stejne. Pocitam, ze prdolka asi bude pekne malinky a hubenoucky ☹
S jidlem mam taky trapeni, vubec na nej nemam chut, jedine taky jeste to sladke do sebe narvu ..
No nic, ted si jdu dat obed, a nezbyva nez cekat, co povi pristi tyden PA...
@petpop priberanim sa teraz velmi netrap,nech len je drobatko v poriadku,mamina priberat nemusi 😉 moja skusenost uz pri tretom tehu teraz +7kg,viac ako tych 8kg som nepribrala ani pri tych predchadzajucich,to sa v nicom cielene neobmedzujem,mne dr. povedal,ze je to uplne v poriadku,sesternica mala zas opacny problem,nabrala 25kg no babo bolo velmi malinke,potvrdilo sa,ze samotne priberanie,ci nepriberanie maminky konecnu vahu babatka neovplyvni 😉 a akonahle babo klesne nizsie,mali by prestat aj nevolnosti 😉

ahojte, konečne som sa sem dostala 😀 mm som poslala s malou na klzisko, obed uvarený od včera tak mám chvíľu čas, 😀
ja som si včera dobre dala, Kristy sa chcela lyžovať, tak sme obuli lyže, no jasné že jej to po rovine nešlo, tak som ju potlačila a tam sme sa natiahli, že som myslela, už ani nevstanem. 😲 uroblia som takú šnúru že som nevedela či mam kĺb ešte spolu, kým som sedela tak dobre ale najhoršie bolo chodiť 😝 takže so celý večer prestonala, ale dnes už je lepšie len stále to nie je ono, 😠 , najhoršie je začať chodiť, potom sa už dá,