Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@mell No, ja som to písala o tom Bepanthene. Ešte som krabičku ani neotvorila a ani nepozrela "návod" , ale to mi hovorila lekárnička, že treba zmyť... Tak neviem 😀
@martina77ba ahoj krem na bradavky som este neriesila ale pozriem sa.My mame tiez kocik britax ciernej farby a je uplne lahko ovladatelny. Som s nim spokojna.Poslednu dobu sa citim velmi unavena, nevladzem sediet, lezat a ani stat som zvedava co to bude za mesiac.Koncom januara idem na profesionalne fotenie s bruskom a ked sa mala narodi tak potom pojdeme aj s nou...uz sa velmi tesim.Stale sa malej prihovaram ze ked vydrzi v brusku zoberiem ju na vylet... .
baby, želám šťastný nový rok!!! 🙂 ja sa už tak teším na drobčeka a konečne sme mu dovymýšľali aj menko...Matúško...ako ste na tom vy? Mám trošku obavu, lebo sa ešte neotočil..vám áno?
@andryskam tam už jsem právě taky koukala, v eshopu mají dostupnost 3 dny, tak nevím, jestli je budou mít na lékárně. Ale tak v nejhorším si je nechám objednat... Ten balíček mi přijde celkem blbej, jako na 40 vložek dvoje kalhotky?
Jinak já momentálně třídím vyprané prádlo, mám vypraný župan, košile, takže začínám právě balit kufr 😀
@kokorunecka no, i když jsem to teď zagooglila, tak píšou, že se smývat nemusí... Ale jako já to dávala hned po kojení a před kojením jsem si vždycky bradavky potřela MM, ono je to i prý nějak antibakteriální a navíc, když si trošku odstříkneš před kojením, tak se bude miminku i líp tahat 😉
@nera123 po tom 30.tt by se měly miminka už pomalu přetáčet, ale tak ještě máš pořád čas, zatím se tím nijak netrap. Kamarádka měla mimi pořád KP, už řešili i císařský řez (teda i kvůli jejímu astmatu) a nakonec se jí otočil koncem 38.tt 🙂
A Matouška mám už jednoho doma, je to krásné jméno 😉
@mell Aha,aha... Dobré vedieť 😀 Aj keď nejako som to neriešila, že keď zmyť, tak zmyť, no bóóóže 😀
@kokorunecka já hlavně nedám fakt dopustit na to potření MM, fakt jsem neměla jedinou prasklinku a jediný problém. Opravdu je to asi všelék 😀 😀 😀
@nera123 nj, ale když půjdeš do takového toho speciálního bazénu pro těhotné, tak to jsou většinou malé bazénky, tam si moc nezaplaveš 🙂 Ale fakt to zatím neřeš, času je ještě dost a určitě se přetočí 😵
@andryskam když si koupíš tu krabičku, tak tam jich je 5 ks, já spíš řeším, jestli koupit jedno balení a nebo dvě. Třeba doma už si je asi přeperu, ale v porodnici to budou fakt jednorázovky...
A jinak už mám sbalenou půlku kufru, teď ještě dokoupit ten zbytek a budu - resp. manžel bude klidnější 😉
@mell No, uvidím až vyskúšam 😀 Predsa, som prvorodička a všetko je pre mňa nové 😀
A k jednorazovým nohavičkám... Ja mám dve balenia (teda dokopy 10) 🙂
Já ty síťovaný kalhotky z lékárny vždy jedny nosila a druhý měla v porodce na topení,byly velice rychle suchý,takže sem vystačila s dvěma ks
Tak holky, já začala balit do porodnice dnes...
Ještě taky nemám vaničku a vložky na šestinedělí. Manžel mi je prý kupovat nebude 😀
Ty porodnické vložky mi taky přijdou zybtečné hlavně drahé,stačí velké vložky bez lepítek
@kokorunecka - Bepanthen doporučovali smývat, ale Purelan apod. na bázi čistého lanolinu smývat nemusíš 🙂
@kessinka podle mě to super dýchá,nic netlačí,a rychle schne.Žádné tlačící švy a chválí si po císaři
já mám tyto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36033211&tab=0
tie sieťové nohavičky sú vhodné aj hneď po prirodzenom pôrode?
Baby drzte prsty...idem do poradne...tak uz teraz bojim ..dufam, ze je vsetko ok ..
nazdárek,ať žije ponocování!!šla jsem spát o půl jedenáctý totál ko a o půl jedný už jsem byla vzhůru!!!Vzbudilo mě bolavé břicho a pocit hladu.No a pak vzhůru před půl šestou a o půl sedmé budíček,jak mě se nechtělo vstávat!!! 😒
Tak síťované kalhotkyy mám ty samé a tenkrát jsem v nich jela i domu,ale zábl mě docela zadek 😀
Jdu tu trochu poklidit,kdyby náhodou se tu stavili dnes s tím přebalovákem(v což doufám).
ahojky,
tak já zachvíli letím do poradny a na monitor, tak jsem zvědavá. Tak držte palce 🙂
Pak jedus měr globus - kde chci dokoupit bebe sušenky a pití do tašky do porodnice, a odpoledne umyju manželovi pantofle a dobalím to. Pak už bude jen to čekání, a to bude nekonečné zase. Jéj, jak já se na to netěším.
Ahojky, také jedu jako @xxx.klarka na kontrolu, poslední u mé dr. a příště už do porodnice, tak uvidím, jestli se ještě něco dozvím.... Potom na zkoušku do školy a jelikož jsem zase blbě spala, tak to vidím odpo na pěkného šlofíčka🙂. Přeji vám hezký den bez různých těhu bolístek🙂
@jancag Držíme a dej vědět, jak jsi dopadla!🙂
dobré ráno, taky mám dneska poslední kontrolu u doktora, doufám, že potvrdí polohu hlavičkou, vzhledem k neustálým šťouchancům vlevo bych si na ní nevsadila, ale pevně doufám, že se pletu....

@mell Já se dneska koukala, co všechno je třeba si zabalit do porodnice, protože ještě nic nemám 😀
Na síťované kalhotky jsem koukala na e-shopu lékárny Dr. Max. Mají i takové speciální balíčky http://www.drmax-lekarna.cz/balicek-do-porodnic...
Prodávají je i zvlášť. Když zajdeš do této lékárny, tak je určitě koupíš 😉