icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

krakorka
4. jan 2012

@kohutovci jestli to není hlenová zátka,já jí měla u prvního teda nahnědlou,ale každý to má jiné(co jsem se dočetla)taže se pravděpodobně už asi něco chystá 😉

@xxx.klarka přeji aby to byla jen nějaká chřipazna a nic horšího!!!!

Venku je takovej hnus,že se mi ani nechce chodit ke kotli,sakra proč jinde nebylo místo než jen ve stodole!!!Vrrr. 😠

defs
4. jan 2012

@kohutovci , no aby jsi tam ještě vůbec došla 🙂 , to vypadá, na hlenovou zátku... že by Ti začala odcházet ???? 😉

defs
4. jan 2012

@krakorka Jako že kotel máte ve stodole ?? Aspň se vám nepráší doma 😉

silente
4. jan 2012

@kohutovci - souhlas s holkama, vypadá to na hlenovou zátku. A přesně jak píše @petrusew, může odejít i několik týdnů před porodem (mně odešla v sobotu ráno a v neděli byla malá na světě 😀 ). Každopádně dobal tašku a odpočívej, hin sa hukáže 😉

defs
4. jan 2012

@petrusew tak tak, je to Tvoje mimi a Tvoje zdraví, asi bych raději šla se přesvědčit, že je vše ok .

kohutovci
4. jan 2012

@petrusew Jeeeeej ahoooooj.. teba som tu dlho nevidela.. ako sa mas? 🙂 aj ja si myslim, ze to bude asi zatka.. a to mas pravdu.. moze sa uvolnovat niekolko tyzdnov.. a preto pokial necitim fakt velke bolesti.. alebo zo mna netecie plodovka... snazim sa nepanikarit 😝
@krakorka ono ak to mam presnejsie popisat.. ked sa vytriem je to ruzovkaste.. a na imtimke uz do hneda.. no a ja jej to neberiem... nech sa mlada chysta.. len by mohla este vydrzat aspon do 38tt.. to su este necele dva tyzdne 😉

tunylyk
4. jan 2012

@kohutovci nooo to fakt vyzera na hlienovu zatku,no ako spominala @petrusew ta moze zacat odchadzat aj niekolko tyzdnov pred porodom,no ak mas akukolkvek pochybnost,nechaj sa skontrolovat,mas na to plne pravo,mne odisla pri prvom v den porodu,no pridalo sa k tomu aj postupne odtekanie plodovky,nemala som bolesti,no uz ma z nemocky nepustili,maly sa narodil este v ten den,no to som mala den pred terminom 😉

inak babulky ja to vidim tiez na januar,od vcera ma morduju celodenne MS bolesti,nejak ich nejde rozchodit,ani magnezko nepomaha,tak uvidim,dufam,ze aspon do buducej poradne vydrzim

krakorka
4. jan 2012

@defs no doma se nám práší od krbu,takže to je prašť jak uhoď,ale je fakt,že dobrý to je,protože dřevo je složený hned vedle,takže ještě že nemusím někam jinam pro dřevo.

mě zátka začala odcházet taky den před porodem 😉 ale může to být i pár týdnu před,takže jak napsala silente hin sa ukáže 😉

kohutovci
4. jan 2012

@silente ale to sa ti zacala uvolnovat asi vo velkom, nie? ja mam pocit, ze mi to tu imtimku len postrasi malym fliacikom 😒

petrusew
4. jan 2012

@kohutovci Ahooooj máme se dobře. Miminko nezlobí, konečně dodělaný pokojíček, jen sestavit postýlku a vyzvednout kočárek a jsme snad kompletní 🙂 Ono od 35tt má miminko vyvinuté plíce, takže by to zas takový problém nebyl. Ale chápu tě, jen ať vydrží co nejdýl co to jde. Já bych panikařila, pokud bych měla kontrakce, plodovka může prasknout klidně až na sále při tlačení...

petrusew
4. jan 2012

@kohutovci teď jsem si vzpoměla, že kamarádce začala taky odcházet ten den porodu...plodovka až na sále...ale je to fakt hodně individuální.

krakorka
4. jan 2012

@kohutovci já jsem tu zátku měla jak hodně mírný výtok

já bych už na jednu stranu klidně rodila,ale na druhou stranu ještě nee 😅 ,brala bych to tak za ty 4 týdny,ale uvidíme

teda ta rýma mě zničí,relativně už jí nemám,ale z té jedné nosní dírky,to je zážitek,vůbec se nemůžu dosmrkat

kohutovci
4. jan 2012

@petrusew tak to ste sikovni.. 😉 my uz mame pre mimi snad vsetko a vcera som si dokupila posledne veci do porodky (krem na tvar, zubnu pastu atd) chcem mat vsetko pekne zvlast.. nechcem s kontrakciami este behat po kupelni a hladat kefku, dezodorant a podobne 😝
kontrakcie urcite nemam.. teda nic take necitim.. citim iba ten tlak na cely spodok.. dnes rano je uz oki.. ale vecer som sa ledva otocila na druhy bok.. aj sa mi zda, ze mala zase klesla. mala som pri prsiach vyssie brusko.. nech sa deje cokolvek.. som zatial kludna.. pohyby citim.. aj maternica pravidelne cvici.. do rana snad vydrzime.. 😉 a ked nie.. tak nie.. apson to budeme mat uz za sebou 😉

petrusew
4. jan 2012

@krakorka uaaaa, ani nemluv, já to mám taky! nejhorší je, že můžeš jenom mořskou sůl 😠 Moc to nepomáhá, ale zase nemám takový ten nepříjemný pocit suchého nosu...

petrusew
4. jan 2012

@kohutovci To je přístup, ten se mi líbí!

hulda
4. jan 2012

Ahoj holky, tak koukam, ze už se ty naše porody fakt blíží 😉 . Za chvíli tady začnou přibývat fotky čerstvých miminek... 🙂 . Já ale nemam nic připraveno! Ještě počkejte 😀 .

xxx.klarka
4. jan 2012

@kohutovci Asi Ti odchází zátka ne? Jsem zvědavá, pak dej vědět. Tlaky na konečník jsem měla při dceři těsně před porodem, snad to bude dobré.

Mě hlenová zátka ani neodcházela, až v porodnici.

@krakorka ještě zkusíme sirup a pokud se to nezlepší letíe v pátek k dr, teď jsem bez auta a nemám jak tam doject.

kohutovci
4. jan 2012

No ved uvidime.. ci je to plany poplach.. alebo sa uz fakt na nieco chysta.. este mam par veci neopranych ako uteraky pre malu a pod.. nechavala som si to na poslednu chvilu.. nech to dlho nelezi v skrini.. ale idem to pekne hodit do pracky.. keby ma to chytilo uz teraz.. mm bude mat kopec inych stresov a ne ze prat mi uteraky 😀 😀

silente
4. jan 2012

@tunylyk - zkus teplou vanu, ta by měla na poslíčky zabrat 🙂
@kohutovci - ono hlenová zátka není tuna kdovíčeho, intimky stačí 🙂

Já měla největší hrůzu z toho, že mi prdne voda a doma bude binec (směšné, vím, ale ....) ... nakonec mi vodu rupli až na sále 😀

silente
4. jan 2012

@kohutovci - já asi týden před termínem nakupovala domů zásoby jídla, jako bych měla být v porodnici minimálně rok, aby mi manžílek (soběstačný normální chlap) doma přežil 😀 😀 😀

mell
4. jan 2012

@tunylyk tak já tomu termínu podle PM moc nevěřím. U prvního porodu mi to ani sedět nemohlo, protože jsem cyklus měla 26 dní a ne 28, podle kterého se to počítá. No a teď? Ještě se mi to ani nestihlo nějak srovnat po tom prvním porodu, takže to je taky úplně mimo 😉

@kohutovci možná si do té porodnice zavolej a zeptej se - pro jistotu, lepší stokrát plašit než pak něco zanedbat. A nebo tam rovnou zajeď, vezmi tu vložku s sebou, oni i zjistí, jestli v tom není plodovka.

kohutovci
4. jan 2012

@silente ja mam zase hrozu z toho ze mi prdne v aute.. ze budem cela mokra a bude mi zima 😖

kohutovci
4. jan 2012

teraz sa tak zamyslam nad tym.. v com ste odchadzali z porodnice? tieto teho rifle mi budu po porode asi dost volne, nie?

kohutovci
4. jan 2012

@petrusew na kedy mas planovany ten cisarsky? aby som vedela, kedy mam na teba mysliet 😉

mell
4. jan 2012

@kohutovci neboj, ono to břicho bude mizet postupně 😀 Nepočítej s tím, že odejdeš z porodnice jako laňka, bude to dost podobné jako když jsi tam šla 🙂

kokorunecka
4. jan 2012

@kohutovci Ňu ňu ňu, to už? 🙂 Zachovaj paniku 😉 😀

kohutovci
4. jan 2012

@mell takze sa nemusim bat, ze statim gate po ceste, ze? 😀 😀 😀

kohutovci
4. jan 2012

@kokorunecka 😀 😀 😀

elisisse
4. jan 2012

@bambula1307 no tak to je super 🙂

xxx.klarka
4. jan 2012

@kohutovci Já při dceři šla z porodnice v kalhotách co jsem nosila před těhu 🙂 Ale byli mi dost napresované. 😀