Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kokorunecka ja sa vzdy bavim na predpovedi pocasia,ze snezi a ked zacnu spominat Spis,tak ze ha ha bo snehu nikde,ja asi na SK nebyvam 😀
@veronika9686 moja drzim palecky,nech to vydrzite 2v1co najdlhsie,teraz je fakt kazdy den naviac dobry
@kokorunecka No všaaaak, a at uz to jaro pekne vydrzi. Tady to skace v rozmezi 6 az 12 supnu, a kdyz nefuci ten vitr, je venku fakt skvele! 😉
Treba dneska pri tom slunicku je mi az trapne, ze tu mam jeste Vanocni stromecek 😀 Nejak mi tu uz nepasuje, ...asi jsem nam nasla s chlopkem zabavu na odpoledne - zklikvidovat ho ...stromek, ne chlopka 😀 😀
@veronika9686 tak šup nohy nahoru a klid,je po svátcích,tak teď už můžem odpočívat v klidu.
@bambula1307 presne ako pises. moja mama ma prenasala 2 tyzdne, takze ja chcem tu 2tz rezervu. moja lekarka tvrdi ze babo je o nieco mensie, ale primar povedal ze je v norme. takze ked podla PM mam termin 6.2, podla usg 14.2. a podla posledneho usg v 36-tz (teda presne 35+1) 19.2. tak aspon ma nechaju na pokoji tie 2 tyzdne po termine v pripade potreby 🙂 krcok mam uzavrety dobre, lekarka povedala ze predcasny porod mi nehrozi.
@martina77ba - je to Purelan 😉
http://www.medela.cz/produkty/purelan.php
a stačí to malé balení
holky, taky vás tak bolí záda v bedrech? Mě už delší dobu, ale dnes v noci a teď ráno, je to peklo, nemůžu sedět, ležet, nic, je mi z toho i tak celkově divně, mám pocit že vážím jednou tolik než před několika dny, jak je to bříško najednou těžké..... neznáte nějaký cvik, který by mohl pomoci?
@petpop tak už je to tady,už se to na nás valí http://www.novinky.cz/domaci/255232-do-ceska-vt...
@loretana mně bolí záda snad už od 15. tt, si připadám jako důchodce. Dneska se mi ještě nějak venku blokla kyčel, tak jsem ještě kulhala - no radost je to, už abych porodila 😉
Jinak teda já nemůžu ležet na zádech, já okamžitě omdlívám. A ono by se na těch zádech ani ležet nemělo, děloha tlačí na nějakou velkou tepnu a i pro miminko to není dobře, protože se uzavírá přísun okysličené krve...
babulky,ked sa chcete zasmiat,kuknite posledne fotky,co som hodila do albumu 😀
@kokorunecka aha 🙂 Lebo pri BA na Záhorí je najzápadnejšia dedina Záhorská Ves, tak som myslela, že tam 🙂
Holky, určitě jste to tady už řešily, ale ja poznám, že to, co se děje v mém těle, jsou poslíčci nebo už porod?🙂 já vím, že tahle otázka paád pořád dokola, ale já jsem bezradná🙂
Já třeba cítím, že mi tuhne bříško, ale trvá to třeba 20 minut a pak nic pak třeba až odpoledne... nebo ta bolest zad - v noci mě to budilo co půl hodinu, ostrá bolest v kříži, ráno to spíš bylo dlouhodobější a trvalo to taky třeba hodinu intenzivně, a pak se to trochu zlepšilo...
Vždycky když mi kamarádky vyprávěly, jak to u nic začalo, byli to klasické kotrakce, které přišly a pak hned odešly a za určitý interval znovu, Z toho usuzuji, že u mě se ani o poslíčky ani o porod nejdedná, je to asi tak, že jo?
@tunylyk no jako usínací polohy mají fakt supr-kdekoliv a kdykoliv,co?? 😀 😀
@loretana já tu bolest a táhnutí bříškka při spaní mám až eď posledních pár dníí.A jinak ,,porod,,mi začal tím,že mě v noci probudilo strašné chtění čůrat a břicho jak šutr,co šutr,jak skála a když jsem se pak vátila do postele,tak mi projela hodně mírná křeč podbříškem jak kdybych to měla dostat,no a pak přicházela pravidelně co 7mminut.
@martina77ba ahoj tak s tehotenskou nadchov nema skusenosti, ja som astmaticka ale tehotenstve ma astma vobec netrapila...citim sa zdrava. Jedine co ma trapi je gynekolog. mykoza..nie a nie sa jej zbavit....co sa masticiek tyka na bradavky citala som myslim na fore tehotenstvo po tyzdnoch v naj mame ze je vhodna kalciova a nechtekova... BOlo to pisane v 35 tyzdni tehotenstva aj zoznam do porodnice tam bol. Pisem z postele laptom mam na kolenach ale mam akesi kratke ruky, tak ak bude niekde preklep ospravedlnujem sa.
Mne chyba uz len vanicka na kupanie prebalovacia podlozka a vlozky po porode a ta masticka....Ostane budeme riesit za pochodu. Das aj fotky kocika sem? Sa tesim
@krakorka aha, tak já příště zkusím skočit do vany, teď to asi nechám, zacvičím si a uvidím... Musím říct, že i ráno jsem se probudila s takovým "divným" pocitem, neumím to moc popsat🙂 teď už je to v dobrý, až na ty záda, ale pořád na to myslím🙂 a předpokládám, že se nedá říct, že když teď něco cítím, ž třeba do týdne se mimi narodí, to asi nemá vůbecvliv, že?
@loretana no, ono se někomu i stává, že nemá klasické kontrakce, ale křížové bolesti - já to teda nezažila, ale dvě kamarádky takhle rodily a nic moc teda, prý. Takže to kidně poslíčky být můžou, ale jde ti to prostě do zad. Teplá vana a uvidíš - poslíčci by měli odeznít a pokud je to porod, tak se to rozjede..
A poslíčci s porodem fakt vůbec nesouvisí, ono nějak asi nic 😀 Já v prvním těhu poslíčky vůbec neměla, když jsem byla v poradně, tak mi doktor říkal, že čípek drží na deset západů a že se nemám nijak stresovat, že jen tak rodit nebudu... A druhej den se malej narodil 😀 😀 😀

@petpop 😀 Tak musíš z Brna sadnúť na vlak aspoň do Hodonína, to mám 3km 😀 😀
Tak tu je originál jarné počasie...Tvrdila by som, že čistý apríl.. Včera slniečko a do 10°C, dnes tak do 5°C a dážď 😀