Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@krakorka
@petpop sem tam sa im tak zadari zaspat 😀 vsade inde len nie v posteli 😀
@loretana
@mell no presne take kontrakcie skor krizove som si uzila pri prvom,nic prijemne,pre mna dost bolestive,uz len z toho dovodu,ze dobrych 7hodin som este pritom musela cely cas lezat na monitore bez otacania blbli malemu ozvy,tak mi nedovolili ani vstat 😝to cakanie bolo pre mna fakt desne, kym sa maly nenarodil
Jinak počasí se znovu pokadilo i u nás, ...to aby Vám nebylo líto 😀
Já už stihla sundat stromek, něco málo poklidit a těším se, až příjde Drahouš, asi se spolu "na hodinku" natáhnem 😉
Co taky jinak dělat při takovém počasí 😖
Tak já jsem tu taky trochu poklidila,ale nijak jsem to nepřeháněla,tak nás dyžtak hold pomluví,že tu máme bordel,no,pro mě je nejdůležitější,že mi přivezou ten přebalovák.
Tady je tma jak v pytlli,fakt počasí na ho.....
@petrusew moc moc pěkné🙂
já myslím, že ještě ne, teď třeba hodinu vůbec nic necítím, záda jen mírně, spíš při nějakém pohybu se ty bedra ozvou..... jsem ale zvědavá, co mi řeknou v pátek v porodnici, jdu tam poprvé, jestli už se to třeba chystá, nebo že jsem na hlavu, když si myslím, že když se vzbudím s bolestí zad, že hned rodím🙂 tak uvídme🙂 nicméně pro jistotu jsem teď dobalila věci do porodnice🙂🙂
Ale stejně je to sranda, holky, já třeba teď plaším a nakonec porodím za měsíc🙂🙂🙂
Ahojky.... máme kontrolu za sebou 🙂
Teda já mám zlobivý děti...doma se kluk sotva ani nehne ale co dneska předváděli na monitoru to byla síla,pořád utíkali před sondou a sestra z nich byla na nervy Jinak jsme narazily na super paní doktorku,podle ní váží obě děti cca 2400g což je prý krása a byla nadšená z toho že chci rodit přirozeně,prý jsou raději když se nemusí řezat polohy od minule se nezměnily takže vše spěje ke zdárnému konci za týden máme ještě kontrolu a pak snad už porod
Babule... @kohutovci ako vidím sa už neozvala... Ja som trochu schrupla a teraz pozerám, normálne mám strach o ňu...
@suzamen To je dobre, ze respektuji Tve prani prirozeneho porodu 😉 Ale budou Ti ho vyvolavat, nebo jak? U dvojcat se prece neceka do terminu, ale nemuzes vedet, jestli zrovna napr. za dva tydny zacnes rodit, ne? 🙂
Jinak vaha je nadherna, a dceruska je silny charakter uz ted, co? 😀 Tak se ji tam libi, tak si do toho nenecha kecat 😀
@kokorunecka Ale ne, treba taky odpociva. No a mozna i jela... snad se nam ozve 😉
@kokorunecka Třeba opravdu šla do porodnice se poptat co a jak. Uvidíme, ona se určitě ozve...ale taky na ni myslím.
@petpop jj jsou rádi že chci rodit normálně 🙂 pokud se nezačne něco dít samo tak to vyvolají 😝 ale podle toho že už sem dost nachystaná by to mohlo být rychle zamnou 🙂 Za týden mám poslední kontrolu a to už dohodneme termín porodu,u dvojčat se nechává většinou do konce 38tt víc ne takže si můžu ještě 2 týdny "užívat" 😀 Jj holka ta bude drak zlobí mě už ted ale chlapeček bude asi andílek 🙂
@kokorunecka Nooo, a takovych stresu tu ted nejblizi mesic a pul bude habadej 😀
@suzamen O jaj, vyvolavani......O tom jsem slysela tolik, ze bych radsi 3 dni v kuse vybehavala schody v mrakodrapu 😀 😀 No ale co nadelas, jak pises, radsi spolehat na to, ze se telo uz samo pripravuje, ono vi nejlip ... 😉 Jsem na ten tvuj porod strasne zvedava, jak to bude s tou tvou princeznou, jestli vyleze diky braskovi normalne, ...jen aby nedelala problemy 😉
Nechci strasit, jen se zeptam ze zvedavosti, co kdyby vysel chlapecek, a holcicce by se nechtelo, ze by se tam nejak sprajcla, nebo ja nevim..... to by te narychlo uspali a cisar?? 😕
@petpop 😀 😀 No, išla odpočívať, mala som od nej správu na FB. 🙂 Tak snáď všetko v poriadku 🙂
Ahojky hlásím se zpět z poradny.Miminko hlavičkou dolů,takže předpoklad pro přirozený porod zatim splňujeme 😉 Ručička na váze nemilosrdně ukázala 80,tak doufám,že do těch 15kg nahoře se vejdu,už tak to bude zatim nejvíc nabraných kg za moje všechna těhotenství.
Po cestě jsem se stavila v DM na zdravé kypřící prášky a jdu péct štolu,na vánoce měla obr úspěch
@petpop Sára je taky vyvolávaná a to sem si teda "užila" nejhorší byly ty bolesti z roztahování 😖 pak co mi prdla voda tak malá byla za 2 a půl hodiny venku 🙂
Podle dr. je tohle ideální poloha k porodu že vůbec nevadí když půjde prdýlkou páč už bude všechno průchodný a to že by se šprajcla je málo pravděpodobný on jak vyleze kluk tak vytáhnou malou za nohy,tak mi to aspon popisoval můj gyndař 😀 ale kdyby přece jen tak by se šlo hned na císaře,už jsem si o tom hodně přečetla,císařem by bylo mimčo do pár minut venku 🙂
je vidět, že všem začala mateřská a dětičky jsou ještě v bříškách, protože jinak nakecat tolik stran za jedno dopoledne... 😅 ... to není v lidských silách dočíst 🙂
@loretana mně porod taky začal křížovými bolestmi, v podstatě jsem v břiše nic necídila celou dobu porodu, kontrakce u mně vlastně byly křížové bolesti - ale pravidelně a vždy jen chviĺku a pak ustaly... tohle může být něco jako poslíčci... no blíží se to....
já teď taky spim blbě, dcera konečně spí celou noc a já několikrát vstávám na wc 😝
@suzamen to jsi dobrá, že budeš dvojčata rodit přirozeně 🙂 Taky bych volila tuhle variantu, kdybych byla Tvé situaci a miminka měla správnou polohu, ta rekonvalescence bude pak mnohem jednodušší 🙂 držím moc pěsti.
@kokorunecka No vidis, zase jsme tady "samo-se-stresujici" 😀
@petja Myslim, ze 15Kg u tretiho mimi je i tak paradni vaha, ne? 😉 A jak jsem koukala na tvoje fotky, postavicka "ham ham", nebudes mit problem se dostat zpet na svou vahu, hmm? 🙂
@suzamen Aha, tak uz jsem chytrejsi i klidnejsi 🙂 A prvni dcerku vyvolavali proc? Dlouho jsi prenasela, nebo...?
Tak aspon vis, do ceho jdes no 😅 Ale muze to byt tentokrat uz opravdu lehci..
@mavanka No vsak to vsechny uvidime, jak to tady bude "zarustat mechem a pavucinama", az budou mimca na svete 😀 Maximalne si tady budem chodit pro rady, ale tak to je normalni, zatim mame cas no 😀
@petpop 😀 Presne.. My by sme ju tu aj odrodili asi už 😀
@kokorunecka 😀 😀 😀 No a ne, vzdyt rano uz jsme tu resily i cestu z porodnice 😀
@petpop
@kokorunecka ano, ano. Uvidíme, třeba je fakt v porodnici a už tam zůstane...třeba se nám holka jedna ještě ozve a budeme vědět co a jak......ale začala jsem trošku plašit a dobaluju tašku do porodnice 😀
@petrusew Nene, @kokorunecka uz psala vyše, ze od ni mela zpravu, je doma, nic se nedeje 😉 To jen my se tady tak nervujeme 😀 Ale je fakt, ze tasku jsem uz taky preletela 😀

@loretana Tak jestli se pak nějakou dobu neukážeš, budeme vědět ... 😀
@mell Tohle mě právě baví na těch doktorech. Někoho straší, že má ležet s nohama nahoře, jinak porodí, přitom prd... Jinému poví, že "určitě!!" se ještě nic nechystá a jsou i tací, co porodili ještě ten den... Nevěřit slepě jen doktorům, ale hlavně svému instinktu no ne ? 😉