icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petpop
4. jan 2012

@loretana Tak jestli se pak nějakou dobu neukážeš, budeme vědět ... 😀

@mell Tohle mě právě baví na těch doktorech. Někoho straší, že má ležet s nohama nahoře, jinak porodí, přitom prd... Jinému poví, že "určitě!!" se ještě nic nechystá a jsou i tací, co porodili ještě ten den... Nevěřit slepě jen doktorům, ale hlavně svému instinktu no ne ? 😉

tunylyk
4. jan 2012

@krakorka
@petpop sem tam sa im tak zadari zaspat 😀 vsade inde len nie v posteli 😀
@loretana
@mell no presne take kontrakcie skor krizove som si uzila pri prvom,nic prijemne,pre mna dost bolestive,uz len z toho dovodu,ze dobrych 7hodin som este pritom musela cely cas lezat na monitore bez otacania blbli malemu ozvy,tak mi nedovolili ani vstat 😝to cakanie bolo pre mna fakt desne, kym sa maly nenarodil

petpop
4. jan 2012

Jinak počasí se znovu pokadilo i u nás, ...to aby Vám nebylo líto 😀
Já už stihla sundat stromek, něco málo poklidit a těším se, až příjde Drahouš, asi se spolu "na hodinku" natáhnem 😉
Co taky jinak dělat při takovém počasí 😖

mell
4. jan 2012

@petpop nj, každý tělo je jiný, někomu se k porodu připravuje třeba měsíc, někomu pár hodin 😉 Takže na to jsou i doktoři krátcí 😀 😀 😀

krakorka
4. jan 2012

Tak já jsem tu taky trochu poklidila,ale nijak jsem to nepřeháněla,tak nás dyžtak hold pomluví,že tu máme bordel,no,pro mě je nejdůležitější,že mi přivezou ten přebalovák.

Tady je tma jak v pytlli,fakt počasí na ho.....

petrusew
4. jan 2012

tak přikládám fotky ze včerejšího předělávání bytečku 😀 Bordel omluvte, musíme zabydlet 😀

petrusew
4. jan 2012

@matulat Já jsem taky astmatička a to hodně těžká, ale naštěstí jsem jedna z mála, které se astma v těhu stabilizovalo...teď jen aby to vydrželo do porodu. Léků mám hromadu a sprejů taky, ale naštěstí i skvělou, obětavou a nejlepší doktorku 😵
@loretana ale ale...další? 😉

loretana
4. jan 2012

@petrusew moc moc pěkné🙂
já myslím, že ještě ne, teď třeba hodinu vůbec nic necítím, záda jen mírně, spíš při nějakém pohybu se ty bedra ozvou..... jsem ale zvědavá, co mi řeknou v pátek v porodnici, jdu tam poprvé, jestli už se to třeba chystá, nebo že jsem na hlavu, když si myslím, že když se vzbudím s bolestí zad, že hned rodím🙂 tak uvídme🙂 nicméně pro jistotu jsem teď dobalila věci do porodnice🙂🙂
Ale stejně je to sranda, holky, já třeba teď plaším a nakonec porodím za měsíc🙂🙂🙂

suzamen
4. jan 2012

Ahojky.... máme kontrolu za sebou 🙂
Teda já mám zlobivý děti...doma se kluk sotva ani nehne ale co dneska předváděli na monitoru to byla síla,pořád utíkali před sondou a sestra z nich byla na nervy Jinak jsme narazily na super paní doktorku,podle ní váží obě děti cca 2400g což je prý krása a byla nadšená z toho že chci rodit přirozeně,prý jsou raději když se nemusí řezat polohy od minule se nezměnily takže vše spěje ke zdárnému konci za týden máme ještě kontrolu a pak snad už porod

kokorunecka
4. jan 2012

Babule... @kohutovci ako vidím sa už neozvala... Ja som trochu schrupla a teraz pozerám, normálne mám strach o ňu...

petpop
4. jan 2012

@suzamen To je dobre, ze respektuji Tve prani prirozeneho porodu 😉 Ale budou Ti ho vyvolavat, nebo jak? U dvojcat se prece neceka do terminu, ale nemuzes vedet, jestli zrovna napr. za dva tydny zacnes rodit, ne? 🙂
Jinak vaha je nadherna, a dceruska je silny charakter uz ted, co? 😀 Tak se ji tam libi, tak si do toho nenecha kecat 😀

petpop
4. jan 2012

@kokorunecka Ale ne, treba taky odpociva. No a mozna i jela... snad se nam ozve 😉

petrusew
4. jan 2012

@kokorunecka Třeba opravdu šla do porodnice se poptat co a jak. Uvidíme, ona se určitě ozve...ale taky na ni myslím.

kokorunecka
4. jan 2012

@petrusew @petpop Veď to, že písala o tom aj o zátke a pôrodnici a naraz ticho 😀

suzamen
4. jan 2012

@petpop jj jsou rádi že chci rodit normálně 🙂 pokud se nezačne něco dít samo tak to vyvolají 😝 ale podle toho že už sem dost nachystaná by to mohlo být rychle zamnou 🙂 Za týden mám poslední kontrolu a to už dohodneme termín porodu,u dvojčat se nechává většinou do konce 38tt víc ne takže si můžu ještě 2 týdny "užívat" 😀 Jj holka ta bude drak zlobí mě už ted ale chlapeček bude asi andílek 🙂

petpop
4. jan 2012

@kokorunecka Nooo, a takovych stresu tu ted nejblizi mesic a pul bude habadej 😀

petpop
4. jan 2012

@suzamen O jaj, vyvolavani......O tom jsem slysela tolik, ze bych radsi 3 dni v kuse vybehavala schody v mrakodrapu 😀 😀 No ale co nadelas, jak pises, radsi spolehat na to, ze se telo uz samo pripravuje, ono vi nejlip ... 😉 Jsem na ten tvuj porod strasne zvedava, jak to bude s tou tvou princeznou, jestli vyleze diky braskovi normalne, ...jen aby nedelala problemy 😉
Nechci strasit, jen se zeptam ze zvedavosti, co kdyby vysel chlapecek, a holcicce by se nechtelo, ze by se tam nejak sprajcla, nebo ja nevim..... to by te narychlo uspali a cisar?? 😕

kokorunecka
4. jan 2012

@petpop 😀 😀 No, išla odpočívať, mala som od nej správu na FB. 🙂 Tak snáď všetko v poriadku 🙂

petja
4. jan 2012

Ahojky hlásím se zpět z poradny.Miminko hlavičkou dolů,takže předpoklad pro přirozený porod zatim splňujeme 😉 Ručička na váze nemilosrdně ukázala 80,tak doufám,že do těch 15kg nahoře se vejdu,už tak to bude zatim nejvíc nabraných kg za moje všechna těhotenství.
Po cestě jsem se stavila v DM na zdravé kypřící prášky a jdu péct štolu,na vánoce měla obr úspěch

suzamen
4. jan 2012

@petpop Sára je taky vyvolávaná a to sem si teda "užila" nejhorší byly ty bolesti z roztahování 😖 pak co mi prdla voda tak malá byla za 2 a půl hodiny venku 🙂
Podle dr. je tohle ideální poloha k porodu že vůbec nevadí když půjde prdýlkou páč už bude všechno průchodný a to že by se šprajcla je málo pravděpodobný on jak vyleze kluk tak vytáhnou malou za nohy,tak mi to aspon popisoval můj gyndař 😀 ale kdyby přece jen tak by se šlo hned na císaře,už jsem si o tom hodně přečetla,císařem by bylo mimčo do pár minut venku 🙂

mavanka
4. jan 2012

je vidět, že všem začala mateřská a dětičky jsou ještě v bříškách, protože jinak nakecat tolik stran za jedno dopoledne... 😅 ... to není v lidských silách dočíst 🙂

@loretana mně porod taky začal křížovými bolestmi, v podstatě jsem v břiše nic necídila celou dobu porodu, kontrakce u mně vlastně byly křížové bolesti - ale pravidelně a vždy jen chviĺku a pak ustaly... tohle může být něco jako poslíčci... no blíží se to....

já teď taky spim blbě, dcera konečně spí celou noc a já několikrát vstávám na wc 😝

@suzamen to jsi dobrá, že budeš dvojčata rodit přirozeně 🙂 Taky bych volila tuhle variantu, kdybych byla Tvé situaci a miminka měla správnou polohu, ta rekonvalescence bude pak mnohem jednodušší 🙂 držím moc pěsti.

petpop
4. jan 2012

@kokorunecka No vidis, zase jsme tady "samo-se-stresujici" 😀

@petja Myslim, ze 15Kg u tretiho mimi je i tak paradni vaha, ne? 😉 A jak jsem koukala na tvoje fotky, postavicka "ham ham", nebudes mit problem se dostat zpet na svou vahu, hmm? 🙂

@suzamen Aha, tak uz jsem chytrejsi i klidnejsi 🙂 A prvni dcerku vyvolavali proc? Dlouho jsi prenasela, nebo...?
Tak aspon vis, do ceho jdes no 😅 Ale muze to byt tentokrat uz opravdu lehci..

@mavanka No vsak to vsechny uvidime, jak to tady bude "zarustat mechem a pavucinama", az budou mimca na svete 😀 Maximalne si tady budem chodit pro rady, ale tak to je normalni, zatim mame cas no 😀

suzamen
4. jan 2012

@mavanka děkuji 🙂 přesně tak budu se cítit mnohem líp než po císaři a budu se moct plně věnovat prckům 😵

suzamen
4. jan 2012

@petpop Sáře se nechtělo ven 😀 10 dní jsem ji přenášela 🙂 Doufám že ted to půjde jako po másle 😀 ted se jdem s prckama odměnit do cukrárny kávičkou a zákuskem 😀

loretana
4. jan 2012

@petja jeee, zdarvé kypřící prášky? tak to je dobré, to musím zkusit! gratuluji k pozitivní kontrole!

@mavanka asi to tak bude, budou to poslíčci a ne bo taky vůbec nic🙂 holky, ale nevěřily byste, jak rychle jsem měla zabaleno, a to do dneška jsem si to přád jen chystala🙂🙂🙂

kokorunecka
4. jan 2012

@petpop 😀 Presne.. My by sme ju tu aj odrodili asi už 😀

petpop
4. jan 2012

@kokorunecka 😀 😀 😀 No a ne, vzdyt rano uz jsme tu resily i cestu z porodnice 😀

petrusew
4. jan 2012

@petpop
@kokorunecka ano, ano. Uvidíme, třeba je fakt v porodnici a už tam zůstane...třeba se nám holka jedna ještě ozve a budeme vědět co a jak......ale začala jsem trošku plašit a dobaluju tašku do porodnice 😀

petpop
4. jan 2012

@petrusew Nene, @kokorunecka uz psala vyše, ze od ni mela zpravu, je doma, nic se nedeje 😉 To jen my se tady tak nervujeme 😀 Ale je fakt, ze tasku jsem uz taky preletela 😀

petrusew
4. jan 2012

@petpop tak nic, a já myslela, že první prcek tu bude 😀 Mě v tašce už chybí jen drobnosti (manikůra, šampon na vlasy, mp4, knížka, nab. na mobil, ale to dodám těsně před)