icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

loretana
4. jan 2012

@petrusew tak to jsme na tom stejně, ještě musím zkontrolovat baterky do foťáku🙂 a taky přibalit hroznový cukr a vodu a snad to bude vše.... a že je to obr taška🙂🙂🙂 ony na svžch stránkách píšou, ať si maminky erou malou tašku, ale když si mám vzít 3 balíky vložek a balení plenek pro mimi, tak to musím někam strčit, ne?🙂

petja
4. jan 2012

@petpop,děkuju za pochvalu i povzbuzení 😉
Já myslim,že zarůstat mechem to tu nebude 😀 ještě chodim do dvou diskuzí z roku 2007 a 2010 a furt se držíme a s jednim i scházíme 😉

mavanka
4. jan 2012

@loretana taky mi to s tou malou taškou přijde jako vtip 🙂

@petja taky myslim, že diskuse nezanikne... ale nechtěly byste ji udělat jako soukromou?

petja
4. jan 2012

@petrusew na tašce do porodky mám ještě lepící lísteček s věcma co budu balit bezprostř.před odjezdem 😉

petpop
4. jan 2012

@loretana @petja @petrusew Taky mi uz chybi dobalit jen veci, ktere tam nahazim na posledni chvili (nabijecka, fotak, ...) 😉 A taky mam u tasky papirek, abych na nic nezapomela 🙂
No jinak mala taska......to meli napsat "kolik" tech malych tasek, ja bych mela aspon 3 😀

@petja @mavanka Ja rozhodne nechci, aby diskuze pozdeji utichala, prave naopak 🙂 Bude super ta moznost, prijit si tady pro radu, povzbuzeni, a mit "kolem sebe" tolik lidi, kteri v jednom case prozivaji to same co ja 😉
Proto jsme tady uz ted, ze? 🙂
Ale proc by mela byt diskuze soukroma? Nekdy mi krapet leze na nervy, kdyz tady nekdo "cizi" vleti "s kravinama", ale zas proc jim brat tu moznost, se zeptat na co potrebuji. Nevim, me je to vlastne fuk. Kdyz nechci, nereaguju, ignoruju 🙂

petpop
4. jan 2012

@mavanka Ja jsem totiz taky zvedavec a litam koukat do jinych diskuzi, napr. do ledna 😀 ..pak by me stvalo, kdyby mi nekde zavreli pred nosem 😀

petpop
4. jan 2012

Konečně mi jde Drahouš domů, nese mi z práce dortíček 😵 , nadlábnu se a jdeme se natáhnout 🙂 Moc to tady s tím psaním nepřehánějte, abych to večer stihla dočíst 😉

loretana
4. jan 2012

@petpop jeeee, tak to závidím🙂 manžel má zíta volno, tak taky plánujeme, že zajdeme někam do cukrošky🙂
Taky doufám,ž e diskuze neutichne, klidně jí můžeme udělat soukromou, vůbec mi to neva...

paja83
4. jan 2012

Ty jo, koukám, že máte všechny zabaleno. Já to plánuju až v neděli (v sobotu mám poslední zkoušky), ale je pravda, že dnešek jsem celej proležela, hrozně mi tvrdne břicho, tak nevím, jestli nepůjdu pobalit ještě teď i když si říkám, že není kam spěchat🙂

paja83
4. jan 2012

Je pravda, že co se týká soukroumou / veřejnou....bylo období před Vánocemi, kdy se tady pořád objevoval někdo nový a ptal se na věci, které jsme už řešily a to mi taky vadilo. Teďe mám pocit, že už se to opět srovnalo. Myslím, že bychom ji měly nechat otevřenou do konce února, než tak nějak porodíme a pak si ji uzavřít.

mavanka
4. jan 2012

no spíš do soukromé toho můžeš víc soukromého napsat, tady nikdy nevíš, kdo to čte (a věř tomu, že to nejsou jenom ti, co se občas chtějí na něco zeptat) ... to se týká i fotek a pod.... no uvidíte časem, jak budete chtít

no a na balení tašky se taky stále jen chystám 🙂

bambula1307
4. jan 2012

@loretana ja mam tiez kufor jak hrom najvacsi aky doma mame

Ja uz sa viim stale sa budem hrabat v kufri ci tam je vsetko ;))))
Mne nevadi sukromna diskusia, skor naopak 🙂

petrusew
4. jan 2012

@petpop
@petja s tím lístečkem je to dobrej nápad, já tam mám zatím seznam věcí, které jsem si sepsala a odškrtávám. Ale ještě jsem zjistila, že budu potřebovat líh na pupík a kalciovku - to ještě nemám.

paja83
4. jan 2012

Mně je to taky vesměs jedno. to byl jen nápad🙂

mavanka
4. jan 2012

@petrusew na co plánuješ kalciovku?

petrusew
4. jan 2012

@mavanka na bradavky, prý je lepší a levnější než bephanten

petrusew
4. jan 2012

s tím uzamčením, já bych byla pro. Ono přece jenom je to "o soukromí"... ale nechám to na většině.

bambula1307
4. jan 2012

nam v nemocnici radili na bradavky lanolinovu masticku..ja mam multimam ale maju aj v DM lacnejsiu..mam aj tu..bo moj manzel mi pre istotu kupil..ze aby som mala dost hehe

petja
4. jan 2012

@loretana kypřící prášky mají v sekci alnatura,tamjak i výborné bujony a třeba vanilkový cukr s vanilkou original 😉

petja
4. jan 2012

No já osobně mám jednu mast na bradavky už třetí těhu 😀

mamilia
4. jan 2012

ajojte zienky....
Teda Vas stihat citat....dnes dom mala poradnu...bola som tam aj z malou...lebo nemal ju kdo postrazit....sme tam sli kolom 8.30....a skoncili sme az 11.30...:-( to sme sa nacakali....
Monitor ukazal kontrakcie.vsak som uz aj v noci citila straaaaasne silne tvrdnutia...a aj tlaky...
Krcok..je volny a maly sa mi tlaci na spodok...dost..tak dokina povedala ze sa tam uz chysta .....
Mala som aj prietoky zase...boli v poriadku..🙂🙂
Este bud.tyzden idem do poradne to uz budem 37.tyz. a potom do nemocky....
Moja dokina ma vsetky pristroje tak by bolo zbytocne jazdit do nemocky...

Zienky...cez den by som spala a vecer v noci nie a nie zaspat...
Citam zechcete sukr.skupinu .??? potom dajte vediet...🙂

veronika9686
4. jan 2012

som rada,ze planujete v debatach pokracovat aj po porode,urcite nam to pomoze,tak ako doteraz.
ja mam tasku tak napoly zbalenu,zajtra dokupim co mi chyba a bude pripravena keby nieco a pre male som to nachystala na stolicku.

mavanka
4. jan 2012

@petrusew to je škoda, že jsem t o nezjistila dřív, nejsem příznivce bepanthenu, ani na zadeček ho neplánuju používat, je šíleně drahej.... no ale už jsem ho minulý týden právě za tímhle účelem koupila .... tu nejmenší tubu, jakou měli.....

na zadeček doporučuju peruánskou mast - je na předpis, míchají jí v lékárně a za kelímek zaplatíš jenom těch 30 korun za recept.... jednou mi ji napsala dětská doktorka (když bxly dceři asi dva měsíce) a od té doby jsem nepoužívala nic jiného....

petrusew
4. jan 2012

@mavanka Já si koupila měsíčkovou mast od Weledy, četla jsem na ni samou chválu, je ta tuba veliká, tak snad vystačí dlouho. Tu kalciovku mi poradila mamka, je to dětská sestra.

mavanka
4. jan 2012

@petrusew kalciovku někde doma máme, jenom ten bepanthen budu muset někde udat 🙂

petrusew
4. jan 2012

Holky, poraďte, co na zimu na ksichtík pro prcka? Jakej krém?

loretana
4. jan 2012

@petja děkuji za tip🙂

loretana
4. jan 2012

@petrusew tak já mám bepanthen koupený, uvidím, snad s ním budu spokojená. Jinak všechnu kosmetiku jsem koupila v lékárně, pro začátek - krém do mrazu - Bubchen, vlhčené ubrousky - Rybilka, olej - Aviril, Koupel - Sebamed, vložky do podprdy - Chicco, vložky - Batist a plenky Pampers Premium Care 1... víc už mě snad nic nenapadá🙂

xxx.klarka
4. jan 2012

@petrusew mám od nivei proti větru a mrazu a max. spokojenost. 🙂

bambula1307
4. jan 2012

@petrusew ja mam tiez niveu..tu istu co xxx.klarka