Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@nikolet_89 ahoj,aj mna tak bolelo brusko na silvestra,ze som ledva chodila a dnes znova,ale asi to bude tym,ze mala sa otocila hlavickou dolu a uz by rada vykukla von 😀
@petpop já skoro nepoužívám kosmetiku na Matouše dodnes. Do vany má jen vodu, zadek a pindíka mu omyju mýdlem - normální kostkou a když je vysušený, tak mažu Excipialem a nebo mu dám do vody Linolu (to je taková olejová lázeň), protože jsem to používala, když se jednou osypal a pak měl takovou hodně suchou kůži. Takže asi tak, ani vlasy mu nemyju šamponem a to mu budou v dubnu dva roky 😀
Jinak já dneska vyprala jednu pračku věcí pro miminko, ještě to vidím na jednu a tím končím 😉 Ale nemůžu najít ty úplně minipidi bodýčka, někam jsem je šikovně uklidila, abych je pak stopro našla, ale nějak mi to nejde 😀 😀 😀
babule ahojte tak sa hlásim po 6tich dňoch som doma z nemocky.Zatial sme v poriadku ale musím len ležať.Mala som vysoky tlak a kontrakcie každých 6min., ale sklepali mi to.V nemocnici boli na mňa všetci uplne super.V pondelok idem na poradnu už do nemocky tak uvidíme čo bude dalej.Všetkým vám želám všetko dobre v novom roku. 🙂
@mell Jee, Na ten Excipial jsem uplne zapomela!! To je neco uzasneho, pokud ma mimi (dite, clovek) suchou kuzi. Ja to pouzivala, mela jsem extremne vysusenou kuzi (bojuju s tim dodnes..) poradila mi to byvala "tchyne" ktera to pouzivala na syna exemy.. To je fak super vec ten krem 😉
Dobre zes mi pripomela, pripisu na seznam veci, ktere mi mamca ma dovezt z Cr 🙂
@jancag drzim,my sme na tom skoro podobne,tiez mam krcok len na spicku,ale nastastie som doma
Tak jsem vše dočetla... 🙂
Excipal, je super, měla jsem ho na malou- atopický exem, a byl opravdu dobrý.
@kokorunecka @defs Je to fakt zazrak ta emulze - a me hlavne i hrozne hezky voni !!! 😵
@nuna55 A ja som si na teba tak myslela, lebo som vedela, že nie len tak pre nič za nič tu nie si...
Tak snáď to ešte vydrží malinké aspoň chvíľku..
@veronika9686 no to hej,ale doma by som bola asi este vo vacsom strese...teraz vecer zas citim take tlaky zo spodu:(a to dnes cely den lezim+tabletky a infuzka..:(
jinak jsem tady asi poslední, co nemám ještě nachystanou tašku a koupené věci jako.... komoda, skříň, kočárek. Dnes mi přijel od silvestra mm, tak jsme jeli na kafčo a potrajdat po obchodech a když jsem přednesla, že koupíme vložky do podprsenky.... víc jsem nestihla, tak mi bylo řečeno, že to koupíme jindy a všechno... prostě to taktně zase posunul dál..... tak doufám, že to do porodu stihnu.... dala jsem mu do konce ledna..... že bude vše hotovo- tak jsem zvědavá 🙂
No to jsi hodná.... 😀 😀 😀 , já si to celkem přeji také 😀 😀 😉ale jen kůli těm věcem, jinak bych už rodila klidně za čtyři týdny . Dnes jsme byli na matrice vyřizovat jméno, že se bude malá jmenovat po tatínkovi, tak mi přítel v autě povídá ... a co když budou chtít i jméno, tak jsem mu řekla ať si dá co chce, že měl dost času, tak si asi uvědomil, že už asi fakt je na čase vybrat.
Holky víte co to pro mě je... pro člověka, co má vě věcech rád pořádek, vše nachystané... a já ještě nevím, jak se bude jmenovat naše babulinka..... to je úlet 🙂. U druhorozené dcerky jsem měla kočárek koupenej, a to jsem nevěděla, že už ji čekám a teď tohle, to jsou extrémy..... 😎 🙂
@petpop necitila mne len trochu viac tvrdlo brucho a to boli tie kontrakcie tiež mi to bolo divné 🙂 ja som ani moc nechcela isť do nemocky ale nakoniec som bola rada že som tam aj ked som tam strávila silvestra 😢 bola som kludnejšia lebo som vedela že som pod kontrolou.Každý den 3krát som bola na pásoch robili mi ozvy a tri krát som bola aj na sono a prietoky, takže starostlivosť jednotka s hviezdičkou 🙂 🙂 🙂
@petpop ahoj precitala som si vase prispevky a normlane ma chyta strach z porodu.... . Citala som ze rozoberate pudre, zdielam rovnaky nazor ze ak by bol skodlivy nevyrabali by ho. Co sa diskusie tyka bola by som nerada keby som bola vylucena z partie, viem ze sem casto nepisem, neprispievam ale rada vas citam.
Ja som priblizne v rovnakomtyzdni ako ty, lekar i v 30 tyzdni nakazal kludovy rezim, lebo sa mi skracuje krcok maternice a mala je este malicka tak aby som ju udrzala co najdlhsie. Tak sa jej kazdy den prihovaram aby vydrzala ze ju zoberiem na vylet. Mam naplanovane fotenie tehotenskych fotiek s bruskom a ked sa baby narodi tak sa dame zvacnit cela family(mamina, ocino a drobcek).inak tiez este nemam kupenu kojenec.podprdu, spolieham na tri sportove co mam doma cisto nove , nenosene uz par rokov a ked sa mi naleju prsia mliekom a ustalia sa tak si nejaku kupim. Pribrala som asi 8-9 kg vsetko do bruska prsia sa mi nezmenili. zajtra sa chystam dokupit veci do porodnice, na prdelku budem pouzivat sudookrem a ostanu kozmetiku necham na radu lekarky. Plienky velkost 2 az 5 kg som si kupila 2 balenia v DM, tie sa mi pacia a myslim ze neobsahuju chemiu, poradili mi ich ine maminy.
@ivce ahoj precitala som si tvoj prispevok o celiakii, moj manzel ju ma tiez a chcem ti poradit, je dostat aj kukuricnu krupicu, je trosku odlisna len v hrubke zrn ale mne chuti velmi. V marci mi operovali krcne mande a in e som ani nejdla 3x denne krupicu a zboznujem ju stale rovnako....ako a kedy zistili dcere celiakiu, ma ju niekto v rodine?

@mell @danka483 Presne tak, to mimi se tak nepoti, nespini, a hlavne kvuli tomu "ochranemu filmu" co se mu tvori teprve po nekolika tydnech, se nedoporucuji ze zacatku sampony, mydla, ruzne kremy apod. Ja spoleham na vodu, a olivovy olej 😉
@jancag Drzim palecky. Ja Ti tu asi nekde par stran zpatky psala, ze Te doktori zbytecne stresujou.....tak ted je mi trapne a omlouvam se 😅 Tak snad aspon chvilku jeste vydrzite 😉
No a jinak jeste k tomu pudru. Jsem z toho jelen. Ja samozrejme jeste nemam zkusenosti, ze... Koupila mi ho mamca, kdyz jsem byla v Cr. No jasne, ona to na nas pouzivala, ze? 🙂 A jestli tady v UK reknou, ze neco skodi diteti - to podle nich skodi vsechno, oni vsechno prehaneji..,.takze jsem tomu neverila. 🙂
No a neverim dal 😀 Jestli budu mit potrebu ho na Alíkovi aspon "vyzkouset", tak vyzkousim 😀 ...no a mozna ho pak taky vyvalim jako zbytecnost, ze? Kdo vi.. A nebo ho necham priteli na nohy, aby se mu v praci nepotily 😀 😀