Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Holky, vy teda fakt frčíte 🙂 , jsem byla zavézt muže , u švagrové na snídani a vy už máte napsanou zase stránku, to nestíhám číst 😉 . Teď hrnu na gyndu- poslední kontrola na gyndě, pak už asi budu jezdit do Brna do porodnice. Dnes mi bude dělat stěry, tak doufám, že to bude ok. Krev mám už od minule a ta vyšla dobře. Tak se tu zatím mějte, já se jdu chystat.
A pořád se to hrne ten sníh.... auto je jak saně na tom rozbředlím sněhu na silnici........to je fakt pravda, že nejmenší lidi na svetě jsou silničáři..... napadne 5 cm sněhu a nejsou vidět 😀 😀 😀
Tak jsem se prozatím na hledání vyprdla,kuličky jsem objednala přes vesnu,tak mi je manža pak vyzvedne přímo na prodejně,takže to je celkem dobrý,tak už jen tu podložku a tu taky splašim,ale možná,že na to zas kouknu večer.
Teď si musim vymslet nějaký rychlooběd a pak pofrčim ke kamarádce.
Dobré ránečko.. A mne sa dobre spalo, aj keď tu zosilnel vietor a prší jak sviňa... Mužík mi vyvenčil havina a nechal ma spať - išiel kamarátovi opraviť auto 😀 Potom prišiel špinavý jak sviňa, umyl sa, urobil mi raňajky a išiel zasa interiérové dvere zohnať 😀
Pri monitore dychu som sa ani nepozastavovala... Aj tak pre mňa ako prvorodičku bude všetko celkom iné a mať bábätko v posteli mi nebude dávať dobre spať nejaký ten piatok, takže tak 😀
@matulat Tvrdnem v jednom kuse 😀 Či si chcem sadnúť, či vstať.. 🙂
@matulat a můžeš mi prosím napsat, kdo ji vyrábí, případně mi hodit sem nějaký link, ať se po ní můžu v obchodě podívat? Díky moc! Dceři to zjistili, když měla dva a půl roku, začala hubnout, byla plačtivá, průjmy, zvracela po jídle atd. Takže jí dělali v narkoze odběr ze střeva a diagnozu potvrdili. Následně se pak nechal vyšetřit i můj otec, protože celý život měl podobné potíže a u něho to potrdili taky. Bohužel ho do té doby cca 30 let léčili na slinivku 😠 a já mám taky udělané vyšetření, protože se jedná o nemoc dědičnou, ale u mě jen potvrdili, že mám genetickou predispozici, ale naštěstí se to u mě zatím nerozjelo. Tak jen chodím jednou za rok na krevní testy a kdybych měla nějaké potíže, tak by taky dělali ten odběr střeva. Snad se tomu vyhnu - já jsem závislák na pečivu a buchtách 😀
@nikolet_89 - někdo má poslíčky klidně od 15.tt. Já sama jsem je rozháněla na Silvestra 😅
@krakorka - můj oblíbený obchod, když jsem kupovala věci pro první mimi:
http://www.sambaby.com/16362-prebalovaci-podloz...
http://www.sambaby.com/16362-prebalovaci-podloz...
@mell aha tak dakujem 🙂 tak, ale potom nechapem naco su dobre ako predpriprava ?? :D
@silente fuuha no na silvestra som aj ja dostala taky zvlastny krc dostredu brucha len na pravej strane, ale som to rozchodila, ale to asi nebolo ono a mozno hej...no tesim sa na druhe tehotenstvo, ked uz z toho nebudem tak misuge ako teraz :D
babulky normalne mi bolest odchadza a je to coraz lepsie,najhorsi bol tlak v hlave tesne pred tym,ako zacalo snezit,kazdou vlockou bolest viac a viac odchadza a ja som happy 😉 tuto migrenu ako som spravne predpokladala sposobila zmena tlaku,normalne vtedy ocami tlacim nebo nech uz prsi alebo snezi alebo hocico,lebo viem,ze bude dobre 😉
@krakorka Matusik uz haji,dnes ukazkovo,sup do postielky a do 5minut spal,toto u Kubka v jeho veku nehrozilo,on viacmenej od 2rokov nechcel poobede spavat,teraz spinka znova,ale len v skolke,doma malokedy a na Kubka som pouzila pre mna nie velmi oblubene riesenie,cumakuje na rozpravky v telke,ale aspon mam ticho 😉
@silente děkuji za typ
@nikolet_89 nechci ti brát iluze,ale budeš z toho mišuge ještě víc než teď 😀 😀 Teda aspoň u mě to tak je. 😅 😀
@kokorunecka teda ty máš chlapa,ten si tě pěkně rozmazluje-paráda!!! 😵 😵 😵
@silente tahle podložka je fajn, máme ještě po dceři, jen se nám začli trhat ty švi na bokách. :-/
Čekám až Natý usne, abych se v klidu naobědvala.
@krakorka :D aj to je dost mozne :D
@tunylyk ono někdy je ta televize přeci jen k něčemu dobrá!!! 😅 Andulí mi doma taky nechce spinkat a hrozně brzy přestala po obědě spát,ale od listopadu chodí do školky na celý den a tam po obědě spí.
já tu podložku právě chci mít dole na postýlce,nahoře mám přebalovák a abych chodila pořád přebalovat nahoru to se mi nechce,tak jsem vymyslela tohle řešení.
@nikolet_89 🙂🙂.no ja mam druhe tehu...a veru je ovela insie ako prve...same bolesti...a ine stavy ako pri prvom...
no hlavně o tom vím svoje,stačí mrknout na složení,přitom 90% čekých porodnic v tomhle koupe novorozence!!! Moje děti v tom nikdo nekoupal,mimi sem si sama okoupala až 24h po porodu.
Ale pokud jde o zkušenost,mám ji spíš z okolí.osypané zadečky a lokty po koupeli od johnson.Je to parfémofané až běda
@mamilia tak to mi je luto, ze ho mas tahsie, ale aj tak to stoji zato 🙂 ja dufam, ze skoncim na druhom :D
@jancip zamiesam sa vam troska do debaty,ale ja osobne ano,pritom ho taaak neskutocne vychvaluju a vsade tlacia,u nas na SK dokonca hned v porodniciach v tom kupu deticky,ked mal moj mladsi 4t bola som s oboma detickami kvoli rotavirusu v nemocnici na detskom oddeleni,sestricky mi chceli pomoct,sama som mala tazkosti,tak mi vzali maleho okupat,tiez pouzili danu znacku a vtedy dostal drobec silnu reakciu,ktorej vysledok riesime stale,maly ma atopicky ekzem...
Ahoj, respektive dobré ráno 😀 Koukám jak to tady už od brzkých hodin rozjíždíte a já se teprve vzbudila... Sice to je poprvé po týdnu, co jsem se pořádně vyspala, ale stálo to za to 😎
S Johnsonem máte pravdu, na děti to vůbec nedoporučují (vlastní zkušenost nemám, ale moje máma dělala 20 let dětské + novorozenecké, tak v ní mám chodící encyklopedii 🙂 ).
Pravda pravda, na Johnsons hodně nadávají, ale nám vyhovoval nejvíce při dceři 😀 Tak jsem zvědavá co nám bude vyhovovat teď. Jinak souhlas že ta kosmetika Babylove z DM je taky super. Ubrousky kupujeme třeba jen dm.
presne tak z DM...kozmetika je fayn....dokonca aj ich plienky su super... 🙂🙂
Odtial som mala aj krem na bradaky.🙂
@nikolet_89 jasne stoji to za to..🙂
huuups oprava...bradavky..🙂🙂🙂
@mamilia aky si to pouzivala krem na bradavky ??

@petpop No prostě mi zasypávání puderem nepřijde zvlášť vhodné,hrozně to vysušuje a zbyzečná parfemace.
@vrabciatko Johnson je šílenáý kosmetika to nemá s dětskou nic společného.A na ten aviril pozor,jsou to ropné produkty,minerální olej.
Já používám rybilku,leniens mast,krémiky od welledy,do vany Oilatum toť vše
A ještě jednou k uzavření diskuze.Stejně bych neřekla ani na uzamčené to co si myslím že patří jen mě,takže třeba i to co psala @petpop o tom potrácení by bylo už na někoho příliš a stejně to do veřejné napsala.Takže to je na každém co kam pustí