icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petja
5. jan 2012

@petpop No prostě mi zasypávání puderem nepřijde zvlášť vhodné,hrozně to vysušuje a zbyzečná parfemace.
@vrabciatko Johnson je šílenáý kosmetika to nemá s dětskou nic společného.A na ten aviril pozor,jsou to ropné produkty,minerální olej.
Já používám rybilku,leniens mast,krémiky od welledy,do vany Oilatum toť vše
A ještě jednou k uzavření diskuze.Stejně bych neřekla ani na uzamčené to co si myslím že patří jen mě,takže třeba i to co psala @petpop o tom potrácení by bylo už na někoho příliš a stejně to do veřejné napsala.Takže to je na každém co kam pustí

defs
5. jan 2012

Holky, vy teda fakt frčíte 🙂 , jsem byla zavézt muže , u švagrové na snídani a vy už máte napsanou zase stránku, to nestíhám číst 😉 . Teď hrnu na gyndu- poslední kontrola na gyndě, pak už asi budu jezdit do Brna do porodnice. Dnes mi bude dělat stěry, tak doufám, že to bude ok. Krev mám už od minule a ta vyšla dobře. Tak se tu zatím mějte, já se jdu chystat.

A pořád se to hrne ten sníh.... auto je jak saně na tom rozbředlím sněhu na silnici........to je fakt pravda, že nejmenší lidi na svetě jsou silničáři..... napadne 5 cm sněhu a nejsou vidět 😀 😀 😀

krakorka
5. jan 2012

Tak jsem se prozatím na hledání vyprdla,kuličky jsem objednala přes vesnu,tak mi je manža pak vyzvedne přímo na prodejně,takže to je celkem dobrý,tak už jen tu podložku a tu taky splašim,ale možná,že na to zas kouknu večer.

Teď si musim vymslet nějaký rychlooběd a pak pofrčim ke kamarádce.

kokorunecka
5. jan 2012

Dobré ránečko.. A mne sa dobre spalo, aj keď tu zosilnel vietor a prší jak sviňa... Mužík mi vyvenčil havina a nechal ma spať - išiel kamarátovi opraviť auto 😀 Potom prišiel špinavý jak sviňa, umyl sa, urobil mi raňajky a išiel zasa interiérové dvere zohnať 😀

Pri monitore dychu som sa ani nepozastavovala... Aj tak pre mňa ako prvorodičku bude všetko celkom iné a mať bábätko v posteli mi nebude dávať dobre spať nejaký ten piatok, takže tak 😀

@matulat Tvrdnem v jednom kuse 😀 Či si chcem sadnúť, či vstať.. 🙂

ivce
5. jan 2012

@matulat a můžeš mi prosím napsat, kdo ji vyrábí, případně mi hodit sem nějaký link, ať se po ní můžu v obchodě podívat? Díky moc! Dceři to zjistili, když měla dva a půl roku, začala hubnout, byla plačtivá, průjmy, zvracela po jídle atd. Takže jí dělali v narkoze odběr ze střeva a diagnozu potvrdili. Následně se pak nechal vyšetřit i můj otec, protože celý život měl podobné potíže a u něho to potrdili taky. Bohužel ho do té doby cca 30 let léčili na slinivku 😠 a já mám taky udělané vyšetření, protože se jedná o nemoc dědičnou, ale u mě jen potvrdili, že mám genetickou predispozici, ale naštěstí se to u mě zatím nerozjelo. Tak jen chodím jednou za rok na krevní testy a kdybych měla nějaké potíže, tak by taky dělali ten odběr střeva. Snad se tomu vyhnu - já jsem závislák na pečivu a buchtách 😀

silente
5. jan 2012

@nikolet_89 - někdo má poslíčky klidně od 15.tt. Já sama jsem je rozháněla na Silvestra 😅

silente
5. jan 2012

@krakorka - ty sháníš tu podložku, jak má takové to zpevnění dole?

silente
5. jan 2012
nikolet_89
5. jan 2012

@mell aha tak dakujem 🙂 tak, ale potom nechapem naco su dobre ako predpriprava ?? :D

nikolet_89
5. jan 2012

@silente fuuha no na silvestra som aj ja dostala taky zvlastny krc dostredu brucha len na pravej strane, ale som to rozchodila, ale to asi nebolo ono a mozno hej...no tesim sa na druhe tehotenstvo, ked uz z toho nebudem tak misuge ako teraz :D

tunylyk
5. jan 2012

babulky normalne mi bolest odchadza a je to coraz lepsie,najhorsi bol tlak v hlave tesne pred tym,ako zacalo snezit,kazdou vlockou bolest viac a viac odchadza a ja som happy 😉 tuto migrenu ako som spravne predpokladala sposobila zmena tlaku,normalne vtedy ocami tlacim nebo nech uz prsi alebo snezi alebo hocico,lebo viem,ze bude dobre 😉
@krakorka Matusik uz haji,dnes ukazkovo,sup do postielky a do 5minut spal,toto u Kubka v jeho veku nehrozilo,on viacmenej od 2rokov nechcel poobede spavat,teraz spinka znova,ale len v skolke,doma malokedy a na Kubka som pouzila pre mna nie velmi oblubene riesenie,cumakuje na rozpravky v telke,ale aspon mam ticho 😉

krakorka
5. jan 2012

@silente děkuji za typ

@nikolet_89 nechci ti brát iluze,ale budeš z toho mišuge ještě víc než teď 😀 😀 Teda aspoň u mě to tak je. 😅 😀

@kokorunecka teda ty máš chlapa,ten si tě pěkně rozmazluje-paráda!!! 😵 😵 😵

xxx.klarka
5. jan 2012

@silente tahle podložka je fajn, máme ještě po dceři, jen se nám začli trhat ty švi na bokách. :-/

Čekám až Natý usne, abych se v klidu naobědvala.

nikolet_89
5. jan 2012

@krakorka :D aj to je dost mozne :D

krakorka
5. jan 2012

@tunylyk ono někdy je ta televize přeci jen k něčemu dobrá!!! 😅 Andulí mi doma taky nechce spinkat a hrozně brzy přestala po obědě spát,ale od listopadu chodí do školky na celý den a tam po obědě spí.

já tu podložku právě chci mít dole na postýlce,nahoře mám přebalovák a abych chodila pořád přebalovat nahoru to se mi nechce,tak jsem vymyslela tohle řešení.

jancip
5. jan 2012

@petja Máš špatnou zkušenost s Johnsonem?

mamilia
5. jan 2012

@nikolet_89 🙂🙂.no ja mam druhe tehu...a veru je ovela insie ako prve...same bolesti...a ine stavy ako pri prvom...

petja
5. jan 2012

no hlavně o tom vím svoje,stačí mrknout na složení,přitom 90% čekých porodnic v tomhle koupe novorozence!!! Moje děti v tom nikdo nekoupal,mimi sem si sama okoupala až 24h po porodu.
Ale pokud jde o zkušenost,mám ji spíš z okolí.osypané zadečky a lokty po koupeli od johnson.Je to parfémofané až běda

petja
5. jan 2012

@krakorka jo taky mám s tim pevným dnem,jsou tam zespod takový špunty o který se to na postýlce zapře.Je to super praktický,mám to nahoře dole budu mít hacku a mám tu přebalovák z ieky spolu s komodou,ten vrch se pak odmontuje

nikolet_89
5. jan 2012

@mamilia tak to mi je luto, ze ho mas tahsie, ale aj tak to stoji zato 🙂 ja dufam, ze skoncim na druhom :D

tunylyk
5. jan 2012

@jancip zamiesam sa vam troska do debaty,ale ja osobne ano,pritom ho taaak neskutocne vychvaluju a vsade tlacia,u nas na SK dokonca hned v porodniciach v tom kupu deticky,ked mal moj mladsi 4t bola som s oboma detickami kvoli rotavirusu v nemocnici na detskom oddeleni,sestricky mi chceli pomoct,sama som mala tazkosti,tak mi vzali maleho okupat,tiez pouzili danu znacku a vtedy dostal drobec silnu reakciu,ktorej vysledok riesime stale,maly ma atopicky ekzem...

petpop
5. jan 2012

@jancip @tunylyk Z Johnsonem musi mit problemy snad kazdy. Jak jsem psala vcera, se divim, ze tu znacku jeste nezakazali (minimalne pouzivat na deti). Ale jsou v tom urcite tezke prachy marketingu, jinak by to nebylo stale tak vsude reklamovane a vychvalovane... 😖

tunylyk
5. jan 2012

@petpop asi tak nejak... pritom drobcovi staci obycajne,hlavne neparfumovane detske mydlo a cista voda,tiez milujem tzv.detske prasky a avivaze,prevonane az strach 😝

petpop
5. jan 2012

@tunylyk No jo, ale v dnešní době reklama a prachy jsou všemocné. 😝 No naštěstí každá máme svůj selský rozum, a kdyžtak rady od jiných 😉

Utíkám do města, jinak doma přirostu ke gauči 😅 Doufám že mě vítr neodfoukne, je třeba dokoupit posledních pár maličkostí a navštívit kámošku 😉

lucalf
5. jan 2012

Ahoj, respektive dobré ráno 😀 Koukám jak to tady už od brzkých hodin rozjíždíte a já se teprve vzbudila... Sice to je poprvé po týdnu, co jsem se pořádně vyspala, ale stálo to za to 😎
S Johnsonem máte pravdu, na děti to vůbec nedoporučují (vlastní zkušenost nemám, ale moje máma dělala 20 let dětské + novorozenecké, tak v ní mám chodící encyklopedii 🙂 ).

xxx.klarka
5. jan 2012

Pravda pravda, na Johnsons hodně nadávají, ale nám vyhovoval nejvíce při dceři 😀 Tak jsem zvědavá co nám bude vyhovovat teď. Jinak souhlas že ta kosmetika Babylove z DM je taky super. Ubrousky kupujeme třeba jen dm.

mamilia
5. jan 2012

presne tak z DM...kozmetika je fayn....dokonca aj ich plienky su super... 🙂🙂
Odtial som mala aj krem na bradaky.🙂

mamilia
5. jan 2012

@nikolet_89 jasne stoji to za to..🙂

mamilia
5. jan 2012

huuups oprava...bradavky..🙂🙂🙂

nikolet_89
5. jan 2012

@mamilia aky si to pouzivala krem na bradavky ??