Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Zdravím všechny, frčíte tady tak rychle, že ani nestíhám číst. Díky za inspiraci - včera jsem si koupila do porodky ještě granulovaný čaj na kojení a také z DM mast na bradavky. Tak jen doufám, že budu aspoň pořádně kojit. Minule to nebyla žádná sláva. Asi proto, že malý pořád chrupkal - i u kojení - a já ho musela intenzívně lechtat na nožičce, aby se vůbec napil 😀
ja teraz so spaním problemy nemám, po tých liekoch čo beriem stále len spím 🙂 aspon na niečo je to dobré. Inak začala ma chytať panika z pôrodu, dosť sa bojím ☹ hádam stihneme ten epidural 😀
Myslím, že už se to někde řešilo, ale zeptám se znovu, protože to začíná být aktuální - cvičíte některá s epi-no balonkem?
@kokorunecka
@petpop
@petrusew Ahooojte kocky.. dakujem, ze ste na mna mysleli.. 😉 vcera som si sla nachvilu oddychnut a vecer som bola zase aktivna 😝 vypomstilo sa mi to ostrou bolestou v podbrusku.. ☹ poucenie (uvedom si, ze si tehotna a kazdu chvilu ides rodit.. oddychuj .. zena oddychuj) 😀 😀 do rana som vydrzala.. vstavali sme o pol siestej aby sme boli v poradni medzi prvymi.. no a nakoniec som bola osma 😠 o osmej zacali ordinovat a slo to tam ako na beziacom pase.. uplna parada.. doktorka ma vysetrila.. nic nevidela.. lebo dnes som mala hlien krasny ciry.. ale vravela, ze je mozme ze sa mi uvolnila zatka a tie bolesti su oki.. ze to znamena, ze sa blizi porod.. ale zatial mala neklesa.. je dost vysoko.. no ale, ze to sa moze zvrtnut hocikedy.. takze mam byt pripravena.. na buduci tyzden sa mam objednat na uzv a s vysledkom do poradne a keby boli hociake problemy tak na okamzity prijem.. a bola som vybavena 😉 odchadzala som so super pocitom.. ze je vsetko oki.. a ze ked pride moja chvila budem v dobrych rukach.. je tam naozaj velmi mili personal.. aj ked nas tam bolo vela.. ku kazdemu mali fajn pristup.. 🙂
@kohutovci ajoooj....uz si bola v Ruzinove ???? ja este bud.tyzdnen idem k mojej gyn.do poradne a az potom idem do Ruzinova 🙂 to budem 38 tyz.
Super aspon sa nemusim zbytocne trepat do Ba 🙂
a krcok mas ako ??? ja mam iz viac uvolneny ako v minule...a aj drobec je uz nizsie...🙂 tiez mi hovorila ze uz sa chysta...
a Aka dokina tam bola.?? ako vyzerala.??? vzdy je tam.iny doki.??
@mamilia ahoj.. ano dnes sme boli.. mam take tlaky na spodok, ze som si radsej aj tasku uz zobrala 😀 .. ale vraj sa este nic nekona a tie tlaky su oki .. doktorka bola taka chuducka blondinka.. velmi prijemna zienka 😉
@nuna55 chuda moje.. tak nic moc, co? ☹ inak ja to nechapem... mne doktorka povie, ze sa mam pripravit, ze porod moze prist kazdu chvilu a keby daco tak mam ist hned na prijem.. a tebe zase, ze este vydzr.. 😕 a pritom sme ten isty tt
@nuna55 ahojky hlavne ze si este 2 v 1 traba oddychovat ake lieky ti inak dali coho kolko beries ? to na zastavenie ?
Ahooooj holky, takže včera večer mě manžel musel odvézt na pohotovost do zdejší porodnice...naštěstí jen velmi silné poslíčky a veeelmi živé miminko! Všichni byli moc milí a hlavně jsem neměla pocit, že některé z nich obtěžuji. Sice jedna sestřička nebyla moc příjemná, když mě brala dál, ale potom zjistila, kolik tam mám komplikací a že mám indikaci k císaři, tak mě ihned napojila a natočila monitor. Pan doktor mě vyšetřil a jsem otevřená na špičku prstu, ale na porod to nevypadá...naštěstí. Dneska jsem už naprosto v pohodě a hlavně, dobalila jsem tašku do porodnice, vyzvedla formuláře na pracáku na rodičák a už jen odpočívat. Jinak jsem oficiálně předaná do porodnice. 13.1 jedu na první monitor a kontrolu. Pak snad budu vědět víc.
tak taska do nemocnici zbalena a pomaly mozme zacat chystat ostatne veci...uz mate nieco pochystane???
@kristinaanna jo jo, jenom ať zůstanou hezky tam, kde jsou ještě nějakej ten týden. 😉
@babatienko27 mám lieky na tlak dopegit 4x1, železo 2x1 a magnézko3x2.kontrakcie mi zastavili v nemocke infuzkami a zatial je klud.
@oluska88 uplne vsetko.. mne uz len to babano chyba 😉
@petrusew jooj no super, ze je vsetko ok.. drzkaj sa 😉
@kristinaanna dakujeme 🙂
@mamilia tak to nie jebohvieco,ale aspon si o 2tt viac ako ja
Tak jsem se dívala do průkazky. Mám tam CS 1, tomu moc nerozumím, ale to bude ten krček, ne? Dneska je mi dobře, jen mi manžel teď kladl na srdce, abych víc odpočívala a hlavně, kdyby něco, tak mám volat rychlou 😀 Jel do práce 😀
@jancip Ahoj ja som používala niveu u mojej dcery skoro od začiatku a nikdy sme s nou nemali problem , prave naopak s čím s me mali problem bol obyčajný olivový olej pretože mala bola s neho dosť mastna a asi nemala moc suchú pokožku tak sa potom vysypala a vtedy nam pomohla nivea a dobrý je aj ten sos krem od nivei. Aj teraz pri malom sa ju chystam používať tak len dufam že jemu nebude robiť zle kedže každe babo je iné.
Babulky ked Vás tu čítam čo všetko už mate zbalené a nakúpene normálne ma chyta panika pretože je nemám ešte vobec nič okrem par vecičiek, ale chystam hned teraz po poradni ktorú mam 10.1. takže hadam všetko bude OK, lebo ako tu čítam vela ma už na male 🙂 .Držkajte sa.
@veronika9686 hej hej..🙂
@mell hej hej, no ved som zvedava kedy to pride skutocne 🙂
@petrusew 1 nemôže byť podľa mňa problém:
Na začiatku tehotnosti je väčšinou cervikálne skóre 0 a na konci 9. V tehotenskej knižke je uvedená maximálna tolerancia pre jednotlivé týždne tehotnosti, špeciálne pre prvorodičky (primi) a pre viacrodičky (multi).
http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/krco...
podľa tohto som ešte aj ja v norme 🙂

z Dm- ky. -babylove ..a tusim ani ten sa nemusel zmyvat..🙂