Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@danka483 nemaj strach,vsetko bude,dockas sa.aj my sme sa dockali a som rada.minule som sa ako na malej nasmiala.davala som jej kusocky nektarinky.a ten malinkaty kusocek sa jej zapychol na zubocek a taka bola nervozna,chcela ho dostat prec jazykom,ale nedarilo sa jej.tak som sa pobavila.
baby,no dnesná noc bola desná 😝 ...stále sa budila...včera 7 mesiacov 6550g,70cm...zub ešte žiadny...
@catrena mala je riadna sikulka🙂
tak babule,nas tatino dostal vcera od dcerenky krasny darcek.hovori tata.taka je zlata,nechce ani prestat.pol hodku v kuse len tata.mu aj slzicka vyhrkla.
Ahojte baby idem napísať čo sme pozažívali za posledných pár dní : boli sme u ortopéda všetko ok, pochválil malého brušáky , dnes sme boli na poradni hlásime 8450 gr, tá krava dokyna ho zasa začala stavať na nohy to akože načo? A už jej asi zasek chýba očkovanie už kukala pizda že kedy ... 😠 boli sme na plavku juj to bolo radosti 😵
A plazí sa toto moje chlapča jak divé ide len tú riťu podsotí a fičí jak ďábel už dnes aj kvetinu okúsil
Papať hrúza večná jeden deň dá aj celú výživku a potom aj 4 dni horko ťažko 3 lyžičky 😝
A na závar to najlepšie pred pol hoďkou spadol z postele ☹ ktorá je dokola obklopená zloženými paplónmi a vankúšami a on to herec v spánku preliezol a dŕb skoro som zomrela ešte včul mi je zle ,hneď sme sa so starým povadili achh zajtrabudem majstrovať a dám ten bok z postielky do prdele a prisunem ju k svojej posteli (hlavne že to starému hovorím už 3m) mám nerv 😠 Tak asi takto fungujem ....
@danka483 jeeej, danko sa uz plazi? takze zacina u vas byt veselo, ze ano? 😝 u nas po lozeni ani chyru ani slichu, dokonca mam pocit, ze bubo zlenivel, lebo uz sa ani nepokusa tak ako pred mesiacom... ale mozno prekvapi 😉
pani doktorke nabuduce povedz, nech si dostuduje pohybovy vyvoj dietata, tava jedna... to akoze ti chcela ukazat, ze maly este nieco nevie, alebo co???
a tym padom sa netrap, to asi musi skor ci neskor absolvovat kazdy rodic ☹ dankovi sa nic nestalo a to je dobre, deti su napocudovanie velmi odolne...
no a kedy nas pridete pozriet? 😀 😀 😀 nech sa bubo nauci plazit a dado papat 😝
p.s. bola som pozriet ten bazen, ze tomu dam sancu... ale ked som ho pri zatvorenych oknach citila uz z desiatich metrov, tak som si povedala, ze predsa nie ☹ sice to vyzera dobre, cistucko a tak, ten chlorovy zapach ma odradil... to je fakt tak citit aj vo vnutri?
@kkl82 jaaj šak sa trasiem ešte včul ...vieš čo ono keď si vnútri tak to tak necítiš 😉 mne je ďaleko chodiť s malým do ZM už toto máme niekedy čo robiť aj dnes mi zaspal asi pri progrese 😅 , veď vieš tiež som riešila tú vodu a aj stále dúfam že sa nič neprihodí veď toľko ľudí to chváli a aj ja len tá voda 😒
Lozí jak drak raz olizuje nohu sedačky potom je pod naším prebalovacím (biliardovým ) stolom no je to prča len že už duplom nič nespravím. Včera od rána plač divočina kuknem do pusy a že také červené asi to bude zub ....trtla som ho do koča chodila som 2,5 hoďky po dedine jak dilina nech spinká lebo sa to nedalo furt plakal mrnčal chrobúšik môj a akože planý poplach ....a doma ako keby bomba padla ....tak som aspoň potom olízala podlahu lebo krpec je všade a vysávača sa bojí no akože miestami psycho 😀 😀
BABY aj u vás je to tak? čI len ja som taká nemtavá...?
@danka483 hahaha... ja sa takto citim kazdy den, mam problem aj umyt riady (tie co sa nedaju napchat do umyvacky). mam pocit, ze jedine, co doma stiham, je oprat a zapnut susicku. lebo to sa da spravit za minutku. inak hroza... teraz posledny tyzden sme dostali zabrat kvoli zubkom, maly je sice dobrucky, ale nechce byt vobec sam. este aj zo spanku sa zacal budit a zaspava len prituleny ku mne...
minuly tyzden sme boli v ikei a nakup mam furt roztahany po obyvacke. a to si fakt ani neviem predstavit, ked zacne lozit. buba nosim dost v satke, ale na chrbte mi nechce moc byt, len v predu, takze vela prac si ani neskrtnem, kym nepride vikend. a zas cez vikend je bubo v poslednom case veeelmi naladovy (asi nezvyk, ze je tata tolko casu s nim a bubo sa potom rozptyluje, zabuda jest a potom je zle). vysavac bubo akceptuje, ale len kym je niekto s nim, takze zas vysavame len po veceroch alebo cez vikend, ked je tata doma.
obdivujem vsetky maminy, ktore sa staraju naraz o viac deticiek. viem, ze to pride aj na nas, ale mne to teraz pride hrozne surrealisticke, ze dve deti a ich rozdielne potreby, navarit a postarat sa aj o chlapa, udrziavat byt a este aj seba...
Nikolka lozí jak vojak v zakope,prejde po celom byte,všade má hračky ale kdeže,ona len cedečka chce rabovať,a zosilovač zvuku tatovi štelovať 😀 včera zjedla kusok z letaku z billy,teraz neviem čo je v akcii 😝 spava otrasne,do piateho mesiaca super a odvtedy aj desat krat za noc ma zobudi co piští a mrví sa,nevie sa uložiť,stale dokola.upratujem a varím vtedy ked ju tato alebo starká vezmú von,pri nej nemam šancu,dnes som jej na obed spravila kuracie prsia s brokolicou mrkvou zemiakom a bezvaječnymi cestovinami 🙂,poradnu mame vo štvrtok ale mám pocit že pribrala tak 200g.ona je nonstop v pohybe,všetko vyšportuje 🙂
@kkl82 si móžme ruky podať 😅
INAK TETKY ČÍTAJTE
Dnes bola u mňa mama spravila som kafe a tak dala som jej vodu do pohára a malý po ňom mama mu dala cuc vody a on pil a ja kukám jak puk no dočkaj kamoš uvarila som mu polievku -kúsok zajaca mrkva patržlen a krumpla mixla som to a dala som mu to to toho smíšneho komunistického pohára ako keby z NDR ( pelíšky) a on vypil tú polievku asi polku pohára ja neviem baby ja mám doma asi malého UFÓNA... uvidím čo bude zajtra 😨
A ešte niečo už týždeň blaboce ma-ma , me-me, ba -ba juj to je hlások ako mončičči -milujem ho 😵
Ahojte mamičky..strašne dlho som vás nečítala z vidím ako vaše bábätka krásne rastú...My sme mali včera strašný stres doma.Oskar mal horúčku 39,6 a skončili sme v nemocnici :( ale už je v poriadku.Váži 6950g, máme už 4 zúbky, sedí sám na pár sekúnd a pred tromi dňami začal aj stáť na štyroch a pohybuje s ako chameleón 🙂)

@oluska88 no teda vy ste šikulky nám ani nechyruje o zúbkoch tak snáď do puberty vyraší 😀 😀