icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

elenka6
5. nov 2012

@danka483 tušim antishock sa vola,ja som tiež nad tym rozmyšlala,lebo Nikolka sa bucha,ale zas neviem,nebude jej v tom teplo?a take srandovne by to bolo 😀 konečne jej včera sopliky a kašel prešli,ale sak vo štvrtok zas s močom 😖

danka483
5. nov 2012

@elenka6 no veď toto že ten môj čertík nechce ani čiapku vonku a nie ešte prilbu a dnu jááj nervy moje 😠 držím palec nech je všetko ok daj vedieť

bebel
5. nov 2012

@danka483 blbosť a vyhodené peniaze,- deti neznášajú také niečo vo vnútri na hlave 😎 🙂 kamošky zasi to kúpili a ich deti to potom odmietali nosiť.
btw : Iza mi včera v noci žuchla z manželskej postele dole na parkety. Plač bol až , kým som jej nestrčila prso do pusy....chvalabohu bola ok, ale ja som bola vydesená ešte hodinu....srdce mi búchalo ako o život, taký šok. Ona sa vie už dostať cez prekážky a v kuse cestuje ...a drahý sa odsťahoval vedľa do hosťovskej izby, ako jej idú zuby, lebo on sa na jej zamrnčanie zobudí a už nevie zaspať do rána...ja spím hneď bez ohľadu na vypitú kávu alebo čaj, zobudenie odsávanie, kontrolu detí počas noci ako zarezaná.

danka483
5. nov 2012

@bebel fúú to sa stalo aj nám keď mi Dado skydol z postele rev veľký tiež som ďakovala bohu že mám cecúle 😅 Ozaj ešte sa ťa spýtam na nosič https://www.modrykonik.sk/shopy/satky-nosice-kl... cena 50 e poprípade tento https://www.modrykonik.sk/shopy/satky-nosice-kl... za 55 chcela by som niečo kúpiť ak môžeš poprosím o radu ďakujem

bebel
5. nov 2012

@danka483 aj ja mám Ergo- využívame ho každý deň.🙂
som spokojná. Možno pre väčšie dieťa je potom ešte lepšia manduca, lebo je zväčšiteľná cez taký zips, ale inak veľmi obdobná 😉

danka483
5. nov 2012

@bebel ďakujem objednané lebo včul ako idú tie zubadlá no des stále na mne zavesený ...a snáď aj v zime využijeme

nelinqua
5. nov 2012

@danka483 my mame manducu ale mala mi tam uz dlho nevydrzi🙂 chce mat priestor a vrtiet sa..a ona nieje vobec mojkaci typ..co mna teda mrzi lebo ja by som ju v jednom kuse stiskala a pusinkovala :D

danka483
6. nov 2012

@nelinqua
@bebel môj je tutulko a ja krava som mohla už dávno objednať tak si nadávam teraz by tak bodol ...no nevadí musíme počkať kým príde 😖 už sa neviem dočkať
Inak ten zimný to je iná paráda ...ale zasa 175 e ...akože škoda že som nezbalila pracháča 😅

elenka6
6. nov 2012

baby mate v izbe kde ste s deťmi pustený televizor?aj to sleduju?myslite že im to može škodiť?

elenka6
6. nov 2012
danka483
6. nov 2012

@elenka6 ja mám lebo by mi šiblo mám to ako kulisu...a či škodí, neviem snáď niektorá niečo popíše a budem múdrejšia

kkl82
6. nov 2012

ahojte damy 😉 po dlhej dobe som tu zas... bubovi sa prerezali medzicasom dva nove zubky. ja mu cely cas pozeram druhu dolnu jednotku, ze uz uz sa bude prerezavat a on s nami vypiekol, lebo namiesto nej mu vybehli obe horne jednotky naraz 😝 teraz ho este par dni bude trapit ta druha dolna jednotka, ale snad potom bude chvilku pokoj. neviem cim to je, ale mam pocit, ze spodne nam idu o dost bolestivejsie a horne su takmer bez namahy... najhorsie na tom je, ze mame uplne rozhadzany rytmus a nic sa teraz s malym neda planovat, lebo on spi/nespi, papa/nepapa ako sa mu zachce 😖 nuz ale, pat zubov a siesty na ceste nie je zle 😉

elenka6
6. nov 2012

s kamošku Terezku,vlastne Nikolka je jej praprateta 😀

elenka6
6. nov 2012

@danka483 no presne,len v poslednej dobe stale na to hľadí,hlavne na reklamy,lenže reklamy su stale 😕 ja neviem,lebo moj čital zas nejake članky že do dvoch rokov nie.lenže ja ked som tu s nou sama a ešte bez telky to je take o ničom,a este ked teraz ani von nechodime 😖

danka483
6. nov 2012

@kkl82 no teda toľko zúbkov fíha ...ja som dnes objavila hornú jednotku ( idú nám nejak do kríža ) ale akože des chúďa piští katastrofen , nepapá ( klasika) stále na rukách ani žirafa sofia nepomáha vlastne si ju vôbec nevšíma 😝 zaujímavá bola len u vás 😅

danka483
6. nov 2012

@elenka6 no neviem u nás tiež fičia reklamy a znelky inak si telku moc nevšíma jedine mi pri nej tancuje 😖

kkl82
6. nov 2012

@elenka6 u nas pozerame tv velmi malo, vacsinou si len vecer pozrieme film, ale to uz maly spinka. takze bubo sa so zapnutou telkou dostane do kontaktu tak max na 10 minut denne (hlavne s tatom, ked pozera futbal). ked bol uplne malicky a telku nevnimal, zvykla som ho vecer nakojit, kym ja som pozerala kosti alebo csi ;). a potom mi zaspinkal na prsniku a ja som si s nim v naruci mohla pozerat dalsie dve hodiny. inak som vseobecne dost proti tomu, aby tak male dieta pozeralo telku. ale co viem, tak aj moja znama od tretieho mesiaca pusta malemu rozpravky. tazko povedat, ci sa to v buducnosti niekde odrazi alebo nie... z momentalnych dosledkov ma jas z tv (aj s pocitaca) vplyv na nespavost (aj u dospelych), lebo zhorsuje produkciu melaminu a tiez moze sposobit hyperaktivne spravanie u dietata.

elenka6
6. nov 2012

@danka483 no tam bolo pisane že detom vadi aj to blikanie a že potom zle spia,tak včera som telku ani nezapla a spala aj tak na prd jak každu noc.a hlavne ked ide kozi kuzi kuzuka to sa ide zjašiť tak tancuje a smeje sa.

kkl82
6. nov 2012

@elenka6 ta tvoja ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nadherne kukadla 🙂 pockaj ako bude motat chlapcom hlavy, ked bude velka 😀

elenka6
6. nov 2012

@kkl82 no ma krasne a má aj dlhoké mihalnice,ona sa narodila s takými dlhými mihalnicami 🙂

danka483
6. nov 2012

@elenka6 veru katka má pravdu bohovské kukadlá 😵
no tak teda skúsim zajtra nezapnúť telku uvidíme 😅

kkl82
6. nov 2012

@danka483 jasne, ved ako inak... vsetky hracky su zaujimave len vtedy, ked ich ma to druhe dieta 😀 doteraz spominam s usmevom na tvari, ako sa o nu natahovali 😀 😀 😀 kubko dostal zofu este minule vianoce, kym bol v brusku a davala som mu ju asi od druheho mesiaca. najprv na nu len kukal ako puk, pacili sa mu hlavne oci a ten piskot, ale intenzivne sa s nou zacal hrat (a hlavne ju zut) asi az niekedy v auguste, ked mu zacal rast ten prvy zubok...
a inak to nosenie je to hlavne, co mu na tie zubiska pomaha. to my doma s chlapom po veceroch teraz stepujeme a maleho si po patnastich minutach podavame, lebo uz nevieme, co na neho vymysliet. do satky/nosica sa mi ho vtedy ani neoplati davat... prve zuby som davala aj homeo, teraz uz nie, lebo mam pocit, ze pri tom tretom zube nejak nepomahali. teraz som kupila aj koren z fialky, ale ma to len jeduje, lebo bubo ho raz zuje a nervaci sa, ze mu ho po tych dvoch minutach beriem, a inokedy ho nechce ani vidiet... tak si vyber 😖

danka483
6. nov 2012

@kkl82 už máme žofu doma týždeň a len mu ju podsúvam že NA ! a má ju v paži popíska si a finito. Ja som dnes mladého capla do kočíka a behala hore dole po ulici ďalej sa mi ísť nechcelo nevedela som čím ho upokojiť a potom večer na rukách chúďa moje na noc som mu dala aj trošku sirupu polovičnú dávku 😖 a rytmus ani nehovor ráno o 5 máme pravidelne budíka potom ho ešte prehovorím ako vravím ukojím a dá ešte hoďku .

elenka6
6. nov 2012

@danka483 inak toto aj my,spavala do siedmej a ako posunuli cas tak o šiestej je hore,lenže o piatej jedava tak kym zaspi je pol šiestej preč a zachvilu hore už definitivne,ako vecer ide v podstate o hodinu neskor (tam si to neposunula)a rano o hodinu skor vstava(to si posunula herečka).

oluska88
7. nov 2012

tak my mame doma stale vypudzovaciu akciu,skrz deti sa snazime aby to bolo najviac bezpecnejsie,ale zatial sa kurnik nedari.cez vikend,ideme na prerabku kupelne a potom uz bude dobre.malinka je sikulka,uz stvornozkuje.ked je leniva ide do zadu a ked nieco chce,tak ideme do predu.Davame papa,robime tapusky,uz hovori aj baba,stavia sa v postielke na nozicky...tak sa snazime.

elenka6
7. nov 2012

@catrena inak tvoja malinká sa pozná s Terezku čo ju tu mame na fotke,su v jeden deň,boli spolu v porodnici 😀

catrena
7. nov 2012

@elenka6... tak potom sme boli spolu na cakacke...krasne babule... pozdrav zdenku 🙂 🙂

catrena
7. nov 2012

a inac u nas je telka zapnuta non stop aj v noci a mala tiez pozera reklamy a jimjam

danka483
7. nov 2012

Tetky moje včera som vás oklamala nejde nám jeden kus zubový ale oba horné jednotkové zabijáky .......nálada nič moc ...dlho dlho nič a teraz idú jak hríby keď naprší 😒