icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

elenka6
14. nov 2012

@fraufrt my jej kupujeme golfač,autosedačku,oblečenie,nejake drevenne hudobne nastroje,hovoriacu knižku,drevenne kocky no a dalej neviem.

oluska88
14. nov 2012

nas caka poradna v utorok a nove mame to,ze mame 4tucky zubocek.Vaneska podava vykony v spani(nespani)je to des.spava, tak 5-15 minut dva krat denne.viac nechce.teraz mame aj tatinka doma na ocr,tak mi pomaha a je z deti velmi unaveny.Janik,sa este da,ale Vaneska ho nici behanim riadne,hlavne krize.A tiez sa stara aj o mna a velmi mi pomaha.v noci,tiez spanok katastrofa a teraz posledne dni v noci kakame,tak potom nemoze dlho zaspat.Neustale by papala,nestacime chystat.No a na PRVE VANESKINE VIANOCE som jej kupila krasny svetrik,kipit chceme aj choditko,nejake drobnosti a oblecko.

kkl82
14. nov 2012

@fraufrt ja som objednala bubovi na vianoce zopar hraciek, rozhodim ich po celej rodine, od kazdeho teda dostane jednu hracku. asi mu to bude v tej chvili jedno, ale nam to pomoze 😉 a nech ma pod stromcekom aj on nieco, aj ked uz dopredu viem, ze najvacsiu radost bude mat z baliaceho papiera, ked sa budu darceky rozbalovat 😝

kkl82
14. nov 2012

@danka483 ze ake vychytavky 😝 otacajuca sa lyzicka? to som z toho jelen 😀

danka483
14. nov 2012

@kkl82 šak kukni Katka https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-jedalens... ja už som z neho jeleň lebo začal mi brať lyžicu pri papaní a sám si ju pchá do pusy a tú krpaňu ozubenú ešte aj otvorí 😅 akože za lyžicu capím 9,60 e a keď s ňou nebude jesť tak ju rozhryziem 😀

elenka6
14. nov 2012

@danka483 ta lyžička je super,potom napiš či to funguje,možno sa bude sam krmit a ty budeš mat vystaráno 😀 a ked mu napr naukladaš pred neho kusky jedla tak si sam nedava do ust?NIkolka sa tak rada krmi,ja jej tam dam na kusky chrumky alebo rožtek a ona si dáva,to vždy ked my sa chceme najesť,lebo šak ona musi s nami,dnes som jej dala tak celu špagetu že či ju vcucne.Vcucla 😀

danka483
14. nov 2012

@elenka6 tak sa tiež kŕmi ale on je chronta keď sa na neho pozeráme tak to len mrví a keď sa akože nekukáme tak dáva do pusy a kade tade ale akože aby bol len na rožkoch a chlebe ...nič moc ...skúsim a dám vedieť čo to bude za zázrak 😉

elenka6
14. nov 2012

@danka483 no to nemože byt len na tom,mne švagrina povedala že zbytočne ceremonie robim s tym varenim,že ona synovi od pol roka davala všetko co jedli oni,lenže jej syn ma 18 rokov teraz a 2 metre,tak to teda fakt nechcem 😀

danka483
14. nov 2012

@elenka6 no akože keby mal Dado v 18 dva metre by ma aj potešilo ...no len neviem ako by som to vysvetlila 😀 😀 😀 my sme taký nízkokmenný 😀 😀 😀 😀

elenka6
14. nov 2012

@danka483 no jeho rodičia tiež nejsu bohviejak vysokí,takže musi začat jest poriadne,na obed pečene kura a ryžu,na olovrant aspon tri banany alebo tri jogorty a na večeru flašu pudingu,potom spať vkuse 12 hodin a isto tie dva metre dosiahne 😀 vysvetli to malemu Emilovi 😀

danka483
14. nov 2012

@elenka6 😀 😀 😀 😀 no ma nejeduj bola by som vďačná keby dal na posedenie polku banánu 😀 😀 😀 😀 a inak ten Môj Emil ( pre nezainteresovaných podľa seriálu o kôlničke ) dal dnes vonku 2,5 hodinový spánok skoro mi tie moje hnáty odpadli čo som sa naprechádzala celú dzedzinu som prebehla a potom doma bol silno čulý dal si gumi džús a trošku batatu a fičááál 😅

nelinqua
14. nov 2012

@danka483 ja uz tej mojej nedovolim vonku spat..jej by sa to veducej samozrejme pacilo, vyvazat sa v koci a drichmat..ale take makove, doma bude spat! a mama vtedy sedi s vylozenymi nohami 😝 no a co ze u nas bomba vybuchla 😀

elenka6
14. nov 2012

@danka483 vidiš to a to važi vyše 9 kil,Nikolka ta zje v podstate všetko a ma osem.ale tak ona ma telo športovca,len lička take baculate,že si všetci myslia že jaka je buchtička.

danka483
14. nov 2012

@nelinqua šak mi aj vnútri spí ale to max 40 minút ( aj to som moc napísala )ale toto dal šak som zírala

danka483
14. nov 2012

@elenka6 ale to neporovnávaj to je dievčatko to je trošku iné

nelinqua
14. nov 2012

@danka483 a kolko krat denne este spinka? lebo nasej bohate staci 2x 40min

elenka6
14. nov 2012

pre nas bola ta nemocnica prospešna v tom že sa musela naučiť spať doma a nie v kočiku,tak teraz som tomu rada lebo kedže je už zima tak lekar nam nedovolil koli tym obličkam spavať vonku,ale najdlhšie spi hodinu a pol,nikdy nie viac,ale casto je to 30-40 minut,ale už to neriešim lebo jej to očividne stači a cely deň je spokojna a vysmiata (o nociach pomlčim lebo pre mna je nočny spanok v predstavach niečo krasne čo už asi nezažijem najbližši aspon rok 😨 )

danka483
14. nov 2012

@nelinqua spí 2x ale včera dal 3x 😕 kukala som ako puk keď mi zaspal po hoďke aj pol tiež v kočíku včera sme boli vonku 2 x aj to vždy spal ale inak doma zaspí keď je hlavne správna chvíla a na cici
@elenka6 aj ja potrebujem nepretržite aspoň 4 hoďky čo nehrozí a včera som išla spať a po tme som šmátrala a on si len tak stál v postielke akože to už čo je toto ...a to akože sa tváril že spí ...sa začnem báť že emil bude námesačník 😀

nelinqua
14. nov 2012

@danka483 ja Lauru kojim rano hned po zobudeni a potom pred spankom doobednym, poobednym a vecer..vzdy samozrejme hned zaspi na cici (okrem rana) pomedzi to si len obcas srkne trochu vody...a pravdupovediac trosku sa desim ako sa budeme uspavat ked uz nebudem kojit...

danka483
14. nov 2012

@nelinqua to som tu už aj ja rozoberala lebo Dado zaspí len na cici alebo v kočíku a aute ...neplánujem a ani nemôžem malého odstaviť čiže predpokladám pri našom tempe bude kojenie prebiehať do cca 15 rokov 😀 😀 😀 😀 ( ale nie) asi 2 ako budeme potom zaspávať, možno čas ukáže uvidíme....

elenka6
14. nov 2012

@danka483 bože tuto noc Nikolka si sadla alebo sa postavila asi 15 krat a este x krat plakala čo inak nezvykne a hlavne nie tak veľa,no katastrofa,len ked som videla ako sa tá malá hlava zdviha v postielke... 😖 ja mam vecer strašny problem zaspať,aj ked si idem lahnut napr o deviatej,zaspim o pol jedenastej,za chvilu ma zobudi,potom o pol dvanastej chce jest,potom o jednej zas je hore,od ruhej,o štvrtej chce zas jest,o pol šiestej už nechce spať..otras a nelepši sa to,stale sa to horši,kde su tie casy ked mala 3-4 mesiace a spala 9hodin v kuse 😕

danka483
14. nov 2012

@elenka6 ty KOKOS to píšeš o mne ja mám to isté ani za svet zaspať a keď konečne po 2 hoďkách v posteli zalomím tak sa emil preberie a žmolí cici poprípade tú kravinu na podprde čo sa odopína .... 😝

elenka6
14. nov 2012

@danka483 no o nervy a ona sa rano zobudi a vysmiata jak lečo a ja uplne hotova,a ked si idem pobede pospat tak naschval spi 30 minut a ked nejdem tak spi hodinu a pol 😅

oluska88
14. nov 2012

@danka483 ja tu citam,ze Emil.rozmyslam a rozmyslam,potom ma trklo a ten gumi dzus,ja tu mrem.Ako sa ma to moje chlapciatko krasne.moj muz sa na neho nemoze vynadivat,

danka483
14. nov 2012

@oluska88 ta nech dojde kuknúť aj naživo 😉
@elenka6
@nelinqua baby moje už som bola dať krpatému drink a už je u mňa v posteli tak idem za ním pekné sníčky a nech krpce dobre hajkajú čafte 🙂

oluska88
14. nov 2012

@danka483 dobru nocku

danka483
15. nov 2012

Tetky moje moje malé muňuňu má teplotu po odčítaní 38,6 ☹

oluska88
15. nov 2012

@danka483 a coze sa deje?zubky???

danka483
15. nov 2012

@oluska88 ja ti neviem ☹ už spinká dala som mu čípok