Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kkl82
@elenka6 Kati no čo zabralo spoločné kúpanie vo vani? vyskúšam aj ja .
Inak dnešná noc bola celkom v pohodke bol hore asi 4x a to nemal pauzu, a ráno ma tat nechal pospať 1,5 hoďky tak je so mňa iná osoba a dnes doobeda zaspal v nosiči zasa som mu békala 😅 a teraz poobede sme boli vonku a zaspal ako inak v nosiči a spinkal 45 minút jupí...
@elenka6 @danka483 no na moje zacudovanie, vana fungovala uplne skvelo 😝 capkali sme sa vyse pol hodinky, kubko vykopkaval, clapikal ruckami-nozkami. urcite mu ta jedna hodina na plavku pomohla, lebo je z neho vo vani uplne ine dieta, normalne si to uziva. kruti sa, natahuje sa za hrackami, no normalne ho nespoznavam. boli sme dnes u priatelovych rodicov a na ceste domov sme 3x museli zastavit, aby sme sa trochu poprechadzali, lebo hrozne plackal. dosli sme domov, ja som napustila vanu, tata zatial babo vyzliekol a akonahle mi ho doniesol do vane, uz bolo dobre. stravili sme tam pol hodku a potom sa mi krasne napapal na prsniku a zaspinkal 😉 tak som stastna prestastna, ze to funguje 😀 akurat, ze mi dnes dieta oficialne pokazilo mobil, uz sa neda ani odblokovat a dotykova obrazovka je nefunkcna uplne ☹ slintos zubaty, ale v aute na neho neplatilo nic ine 😅
fuha, to ja som fakt jedina matka, ktorej vobec nevadi nocne dojcenie??? ja som dokonca rada, ze ma zobudi, ze chce papat, aj ked 10x za noc (realne cislo, ked sa mu prave prerezava zub). inak ma ale teraz budi 3x za noc...
@kkl82 mne by to tiež nevadilo keby sa mi nepreberie na minimálne na hodinu v poslednej dobe a to moje opätovné zaspávanie je hrúza. Keď nechrápe tata tak mrnčí Dado . A keď sa feši zobudí tak behá po posteli a len ho dočahujeme nech sa neskotí z posteli a potom ho ukojiť k spánku no des....veď ho už poznáš čo je to za šidlo 😅
Baby moje,des mala v noci kazdu pol hodku hore,cez den spala len pol hodku a inak stale plakala,kazdu chvilu.uz sme chceli ist na pohotovost,co jej asi tak bolo.zaspala o pol deviatej uz uplne vycerpana.ak to bolo zo zuba,tak dufam,ze ho zajtra najdem vonku.uz som si aj ja poplakala aj ja.a hlava ma boli ani nevravim.
@danka483 no jo, dado je v tomto extra trieda 😝 ja mam tiez dost, ked sa moje male chlapisko pri nocnom prebalovani preberie a chce sa hrat. to potom tiez na dve hodky nezaspi, ale nastastie behat este nevie, tak sa len prekruca a kope do mna, aby som nespala 😀 nechcem to zakriknut, ale stava sa to len tak 1-2x za mesiac, takze este sa to da zvladat. neviem si to predstavit niekolkokrat za noc kazdy den... ale nikdy nie je iste, ze by to UM vyriesilo. podla mna teraz dado vyrovnava skore, po narodeni ti prespaval celu noc, kym my sme tu bdeli kazdu noc 😝 😝 😝 . ja osobne som bola hore kazde dve hodky na dve hodky az do konca piateho mesiaca...
tak baby...hena je chora ☹ vecer mala zvysenu teplotu v zadku 38,0 a ma sopel neviem kde mohla prechladnut,sak sa otuzujeme uz od narodenia,ale je super aj v noci pekne spala...
caute baby dlho som tu nebola...mala ma naplno obsadila, plakavali sme vecer o dusu...mala som pocit ze to bude zukami..mame spolu 5 zubov, 2dolne a 3 horne. papame prevazne len umele mliecko a tym padom uz tolko materskeho sa ani netvori...aj my to bolo luto ale uz som aj rada...mala je riadna spekulantka, ma velku silu v rukach, vysplha sa kam len chce...papa vsetko a stale v utorok mame poradnu tak som zvedava..sme trosku chory, mame sopliky a kasleme ale len trosku...
danka483 physiomer su kvapky?
co mate nove vy? nestiham vas citat...dufam ze ste zdravy
@danka483 skusim ho...zajtra behnem do lekarne a kupim ho...je volno predajny predpokladam.... my mame 5 zubov a teraz uz asi 3 tyzdne mala strasne slintala a vsetko si strkala na dasienka dozadu akoy jej mali ist stolicky...viem ze je este skoro ale asi sa postupne tlacia ju to svrbi...kupila som jjej grahamove palicky take tie hrube a tie zuzle a masiruje si nimi aj dasienka...co sa nas a krmenia tyka tak nic moc...rano zie ani nie polovicku chlebika okolo polievku a vecer bud jablcko ale minimum cca 2 -3 lyzicka a z mandarinky stavicku snad z 5 mesiacikov a tie palicky alebo som jej kupila skoricove kukuricne gulicky aleo jalkovo amarantove muslicky...a okolo 20:00-21:00pijeme umele mliecko, v noci papa cca este 2 krat niekedy len raz a niekedy vydrzi do rana...ale aj tak mam pocit ze strasne malo papa... blbosti by jedla ...co davas ty cez den?
Kolko zubkov ma Dado?
Ahojte maminky chcem sa vas spytat poradte mi co papaju vase deticky cez den??? Ja mam pocit ze nasa mala papa stale to iste...dochadza mi inspiracia...varite aj kasicky???dakujem
@matulat No dnes do obeda nedal nič veď sa celú noc kojil koťuha 😝 ale inak dávam biely smotanový jogurt -bánovecký , dnes tak poobede som mu dala uvareného zajka +hokaido tekvičku mixnuté a zmiešala som to do kukuričnej krupice (tú mám nemliečnu a miešam ju vo vode) a potom nejedol nič len som mu dala do ruky kúsok jablka tak sa s ním mordoval. Tiež žiadna sláva ale aspoň niečo. Okrem toho som mu ponúkala banán s nastrúhaným jablkom -zjedla som ja , banán výživka domáca jablko+broskyňa +marína keks -zjedla som ja ...takže asi takto dnes.
baby moje.este teraz placem.strasny den za nami.S Vaneskou sme dnes skoncili na chirurgii
ahojte baby,tak Vanes sa uz par dni nemohla vykakat.ak led z nej nieco vyslo,bol to len maly bobcek.lenze dnes rano stale velmi tlacila a syrasne plackala.rozbalila som ju a snazila som sa jej pomoct vykakat.ale neslo.ritusku mala az fialovu z toho tlacenia a stale roztiahnutu na 3cm.volala som lekarke a ta mi kazala,aby som sa posnaza jej to spickou teplomera po troskach vysparat.ale neslo.mala to ako kamen.a ona sa trapila v bolestiach,plakala a ju az na grcanie natahovalo a sa mi zachadzala.tak ma lekarka poslala k chirurgovi aby jej to vybral.moja,to bolo strasne.ona plakala srdcervuco.sestricka jej nozicky skrcila.brusko potlacila,doktor si natiahol rukavice,niecim namazal rulavice,strcil prsty hlboko do zadocku a vytahoval a este jej ak kolko krvi vyslo z ritky.no strasne.ja som plakala s nou.a ze ked to bude takto mavat,tak jej to musim takto vyberat.
&danka483 stale velmi place...

:( dnes sme prvy krat skusali UM...skoncilo sa to samozrejme velkym fiaskom a placom...Lauri pije z flase iba vodu, aj to len cez sosacik a minimalne mnozstvo denne, tak sme to najprv skusili takto, potom cez klasika dudel..potiahla 1x a vyplula...potom uz ani flasu nechcela zobrat ku ustam a strasny plac a urazena bola. ked mi uz podriemavala na prsniku skusila som to zamenit za flasu...a zas hned ako jej kvapla na jazyk prva kvapka obrovsky rev...necakala som ze to bude az taky problem:( potrebovala by som jej len jednu dennu davku nahradit UM...kto mate nejake rady, radte 😀