icon

Január 2014

lucinka1104
28. apr 2013

Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách

martinusik91
23. máj 2013

@siska765 no to neviem presne ale poslednu menstruaciu som mala 13.04

siska765
23. máj 2013

@martinusik91 aha no ak mavas pravidelnu MS a ovu v strede cyklu tak si na tom asi ako ja ale to tazko povedat ja som isla prvy krat ked mi tyzden akoze meskala MS , lebo ja som nemala pravidelnu a nikdy som vlastne ani nevedela kedy mam ovu ale vdaka folikulometrii som sa to dozvedela

martinusik91
23. máj 2013

no ja mám tak 31 dnový cyklus vzdy to dostanem o mesiac v ten istý den no mám celkom pravidelnú len obcas sa stane meskanie par dni hore dole tak raz za pol roka. podla kalkulacky by som mala byt v 5tt aj nieco myslís ze ked pojdem na sono cez buduci tyzden uz tam nieco uvidíme?

matulindaaa
24. máj 2013

na utorok objednaná k doktorovi som zvedavá čo uvidíme 🙂

matulindaaa
25. máj 2013

trpíte niektorá nespavosťou?....vždy som spala ako bábo a teraz je to strašné večer pekne zaspím a ráno už o pol tretej hore 😕 som nervózna a unavená .... dúfam že to nebude trvať dlho

malksir
25. máj 2013

@lucinka1104 ahoj, mozem sa pridat? Termin predbezne 16.1. 🙂

tahivka
25. máj 2013

@matulindaaa tak konečne jedna, ktorá nie je ako Šípková Ruženka a tiež vstáva so sliepkami 😉 Mám úplne rovnaké symptómy ako Ty - spať sa mi nedá, ale pritom vôbec nedokážem fungovať (pretože som totál unavená) a o nervozite ani nehovorím 😠 Ráno o 5-tej som hore a o 8-ej (RÁNO) som už totál KO 😀

martinusik91
25. máj 2013

Baby poradte podla vsetkeho som v siestom týždni a občas mám taký krč v bruchu je to normálne? stáva sa to aj vám či sa mám obávať?cez týžden idem už k lekárovi dúfam že je to ok ☹

matulindaaa
25. máj 2013

@martinusik91 ja som mala také tiež kŕče dole v podbrušku taký riadny pich že som sa skoro pototo najprv na jednej strane potom na druhej, ale že to tak má byť ... Ja idem tiež k doktorovi tento týždeň tak dúfam že to bude všetko ok

kvidka
25. máj 2013

baby ja mam pravidelny ciklus,,,,,ale ako nahle my meskal menzes len jeden den uz som si kupila testik,,mala som hned dve ciarki,,,uz som bola aj u dok,,,lebo pobolieva v podbrusku ako ked mas dostat menzes,,,vysetrila ma ultrazvukom,a uz ho videla som v piatom tyzdny zobrala my krv a dala tabletky a by ostalo,,,,tak len odihovat a nestresovat,,,,,,,v pondelok mam ist na kontrolny ultrazvuk,,no dufam ze bude vsetko,ok,,,,,drzim vam vsetkym palce,,neh to prezijeme v zdravy 🙂

matulindaaa
26. máj 2013

dnes som potiahla spánok z 2:30 na 4:30 takže fajne....

jaaanuska
26. máj 2013

Ahojte babenky, pridávam sa k vám, mne to vychádza na 17.1., tak sa tešíme, naša 6 ročná prvorodená by už straááášne chcela súrodenca - teda ona chce len sestričku 😒

jaaanuska
26. máj 2013

Ja tiež cítim bruško, také tlačenie, a každú chvíľu chodím cikať, ako mesiac pred pôrodom... Ja mám zas také slabé špinenie, akoro až krvácanie, tak verím, že je všetko O.K. Peknú nedeľu

martinusik91
26. máj 2013

@jaaanuska ahoj ja som tiez teraz zacala spinit a riadne som sa vylakala dúfam teda tiez ze je to v pohode ☹

domi1988
26. máj 2013

@matulindaaa
@tahivka baby mozem sa k vam pridat.. mam rovnaky problem-NESPAVOST.. o 4 rano uz cumim do plafonu.. furt som nervozna a uplne sa bojim ako to cele dopadne.. uplne mi dobre padlo,ze nie som sama 😀 😅

kahlann
26. máj 2013

ahojte. podla vsetkeho sa pridavam k vam......som po IVF a vo stvrtok mi potvrdil lekar vysoke HCG....tak dufam ze tento stvrtok sa vsetko len potvrdi..... 🙂

nikka_
27. máj 2013

Ahojte tiez sa k vam pridavam, vcera som si spravila test a je pozitivny, babo bolo planovane, nakolko sme k 4r. synovi chceli surodenca... U Dr. som este nebola. Chystam sa tento tyzden. Ale uz sa tesime. Dufam, ze vsetko bude v poriadku...

matulindaaa
27. máj 2013

@domi1988 neboj všetko dobre dopadne 🙂 ja som tiež nesvoja, musíme pekne pozitívne myslieť a všetko bude ok

nikka_
27. máj 2013

Je to už druhé dieťa, tak to našťastie neprežívam tak stresovo ako pri prvom, ale aj tak to už bolo pred 5 rokmi, človek až aj zabudol ake to bolo..

sladkasue
27. máj 2013

@lucinka1104 prosim ta a to odkial mas ze do 12tt???

jaaanuska
27. máj 2013

Veru nikka, u nás je to už po siedmych rokoch, takže som tiež pozabúdala, aké to bolo, ale nestresujem sa tak a hlavne som to hneď neroztrúbila po celom okolí, ako pri prvom 😉
A tiež nemôžem spať, ja ale nemôžem zaspať večer...

sladkasue
27. máj 2013

babule ja sa citim jak chora: rano mi je dost nevolno, i ked este som skutocne nevracala... a obcas ma pobolieva v podbrusku... zajtra - pozajtra by som chcela ist k dr. - tak uvidime...

tinnky
28. máj 2013

@kahlann drzim palceky, nech to vyjde 🙂

martinusik91
29. máj 2013

takže včera som bola u doktora potvrdil mi 7mi týžden už videl aj byť srdiečko a vravel že je všetko v poriadku tak som spokojná 😀 teraz len pekne jest vitaminy a cakat 🙂

matulindaaa
29. máj 2013

aj ja som včera absolvovala návštevu u doktora, zatiaľ sme videli iba tehotenský vačok čo prislúcha 4tt teda dosť skoro, budúci týždeň idem znovu na kontrolu 🙂

jardiniere
29. máj 2013

tiež sa pridávam. Dnes mi to potvrdil gynekológ na sone 6tt a hned mi vytlačil fotku maternice s malým "c"čkom (11€ :D, môj je strašne na prachy, ako je to s vašimi platíte veľa? Chcel mi hneď "dať" (za 10€) tehotenské vitamíny (Ladee Vita, Femibion800), keď som mu povedala, že beriem už pol roka iné, tak sa naštval, že nemám sa radiť s kamarátkami z PNS búdky 🙄 rozmýšľam o zmene gynekológa, ťažko sa s ním komunikuje, všetko treba z neho ťahať, ešteže teraz je doma keď je všetko na nete 🙂 On ani nevie koľko mg akého vitamínu sa ma v tehotenstve brať, len propaguje produkt nejakej farmaceutickej spoločnosti 🙄 Žiadne rady, či môžem/nemôžem brať lieky, zdvíhať ťažšie veci, čo jesť ...o ničom ma neinformoval (len vybral peňaženku a kešoval,bez potvrdenia).Tak som z toho taka sklamaná z nášho zdravotníctva a to by som sa mala tešiť 🙂

adriana001
29. máj 2013

Ahojte, konecne sa k vam mozem pridat aj ja 🙂 Po minulom nevydarenom pokuse som radsej cakala dlhsie, no dnes mi lekar potvrdil 7+2 a bijuce srdiecko, tak som kludnejsia. Na sone vidiet zatial taku malu korytnacku...
@ jardiniere - Tiez mi doktor poradil ten Femibion do 12tyzdna, ale predtym sa ma pytal, ci uz nieco uzivam, vravela som, ze ano, tak mi povedal, ze mam zvazit, ako chcem. Toto je moje 2 tehu, tak mi vela rad nedaval, ale vlastne ani pri prvom, pytala som sa sama - akosi asi ti lekari cakaju, ze vsetko uz vieme 😖 Ale inac som s mojim bola super spokojna, bol aj pri porode, takze vsetko ok. Tvoj lekar ma toho mozno vela, tak na zakladne veci zabuda, no ty mu musis doverovat, takze ak to necitis, asi by si mala zmenit lekara - mas na prehliadky predsa chodit v pohode a nie sa potom po nich stresovat...Drzim palceky!

iva04
29. máj 2013

@tinnky jej my dve to mame rovnako 🙂

tinnky
29. máj 2013

@iva04 ano uplne rovnako, som zvedava ako budeme rodit 🙂

v.elen
30. máj 2013

Ahojte, tak už to mám aj ja od Dr. potvrdené a už bolo vidieť aj srdiečko 🙂 úžasný pocit 🙂 som 6tt+5 a máme 6,7 mm 😀