Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@lilly2711 ahoj aj ja by som sa rada k vam pridala 🙂 🙂
@145marissa Ahoj 🙂 J sa cítim výborne, nevoľnosti nemám, ale tie som nemala ani pri prvom tehu tak dúfam, že ma to aj tentkrát obíde 🙂 A ty?
@lilly2711 a to ako sa tam dostanem
aj ja si prosim do sukromnej skupiny vstup.
dakujem 🙂
ahojte. Ja idem k dokimu o týždeň v utorok. Bola som pred 2 týždňami, ale ešte nebolo vidieť akciu srdiečka, tak máme prísť koncom mája. Tak som už nedočkavá, ako to dopadne. Termín mi vychádza na začiatok januára, ale tak uvidíme, ako mi to vyjde podľa ultrazvuku. Všetkým vám prajem krásne tehuľkovanie 😉
Nieco na pocuvanie..ukludnujuce,RELAX.Potrebujeme to teraz Tehulky.Prijemne pocuvanie 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=awH_oqctSXQahoj aj ja by som si prosila vstup do súkromnej témičky...díkyyy 🙂
@daniela242 zatial mi je skor tak "tazsie" na zaludok a kruti mi nosom ked mi nieco nevonia ... ale unavena zacinam byt strasne 😒 Jejj ty uz mas jedno dietatko, tak to aby teraz vysiel chlapcek, nech mate parik 😵
@lilly2711 ahoj, mate sukromnu temu? To ju vidia len clenovia? (prepac nie som tu dlho, este zistujem vsetko ako funguje) Ale rada by som sa pridala aj ja k Vam, k doktorovi idem sice az za tyzden aj par dni, ale snad bude vsetko ok 🙂 dakujem vopred
@145marissa uvidíme čo to bude tentokrát 🙂 mne je to v podstate jedno hlavne nech je zdravé, inak tá únava je hrozná 😝 mne sa chce spať len cez deň a v noci nič
@lilly2711 aj ja by som sa rada pridala do súkromnej témy 🙂
Babulky, pristup som vam povolila, postup ako sa tam dostat, je tu niekde na predch. strankach. 🙂 🙂 🙂 🙂
@lilly2711 ahoj,pridáš ma do súkromnej skupiny?
zienky uz mate nejake chute? alebo ci vam je zle? mne neberie maso
že vraj existuje niečo ako tehotenska nadcha v dosledku vačšieho prekrvenia sliznice
Ja som mala asi dva tyzdne pocit ako by sa u mna začala prejavovat jarna alerfia na peľ, našťastie to prešlo...
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/vela-kycham-aj-bez-priciny-je-to-tehotenska-nadcha/
@callex ahoj, dakujem za radu, kuknem si to a vyskusam.
@lennusska ahoj, aj mne vychadza termina na 10 teho jan. 🙂 ako s citis? Mne to vychadza, ze som v 7mom tyzdni, vobec mi nebyva zle, citim sa fajn.
@llennka211 ahoj, aj mne doktor predpisal duphaston 3x1 az do konca 12teho tyzdna.
@vierka0 to sa tesim ze je vsetko v poriadku.
Cafte baby, tak ja som teho v Irsku, tak vcera som bola u lekarky ( obvodnej) prvy krat a ta mi neurobila absolutne ziadne vysetrenie. Mali sme iba taku diskusiu, ze co a ako, co mam, nemam jest, ako sa mam rozhodnut pre porodnicu a tak. Ked som sa jej spytala, ze ci mi nezobere moc, krv alebo nieco....povedala, ze netreba, ze ked sa citim dobre, tak je vsetko ok. 🙂 a ze vsak som si urobila dva testy 🙂 a ze sa mam objednat na kotrolu do nemocnice v 12tom tyzni, dobre co? Tu v irsku to beru ako taky prirodzeny stav a pokial nemate potiaze nejako to neriesia, tak uvidime ako topojde dalej. Zatial sa citim fajn, ziadne nevolnosti, tak uvidime.
Koncom 12teho tyzdna letim domov na Slovensko, tak idem na geneticke testy, tak uvidime, dufam, ze bejby bude ok.
@solinkarka ahoj, no ja mam dost silnu alergiu, tak budem musiet nieco vymysliet.
@zuzkabluzka80 tak dufam, ze to dotiahneme do januara 🙂 este nemame vyhrate, takze tak 🙂
@zuzkabluzka80 no ja by som bola dost nervozna kebyze mam cakat do 12teho tyzdna 🙂 tu aspon chodis na tie kontroly, ze je vsetko ok 🙂 no ale viem, ze v irsku je to tazsie s tou prenatalnou starostlivostou..

baby, ktore chceli do sukromnej, mate povoleny pristup. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂