icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

callex
27. máj 2011

@vierka0
@zuzkabluzka80 nielen v Irsku ale aj v Anglicku a aj v Australii.kamoska tam videla lekara az v den porodu.

zuzkabluzka80
27. máj 2011

@vierka0 Ahoj,no mne to bolo divne,ze ziadne vysetrenie, kamoska slovenka byva vedla v meste a tej zobrali moc, zmerali tlak a odvazili ju. Ja nic. Asi som vyzerala v pohode 🙂 No musim mysliet pozitivne, ono to tu v irsku beru tak preto,lebo keby aj nieco bolo zle, tak potraty su tu zakazane.... No uvidim, mozno skocim cez vikend na sukromnu polsku kliniku, aby som sa ubezpecila ze je vsetko ok.

zuzkabluzka80
27. máj 2011

@vierka0 jasne ze to dotiahnete do Januara, musis myslite pozitivne.🙂

vierka0
27. máj 2011

@zuzkabluzka80 tak drzim prsty..akoze na to, ze maju zakazane potraty, tak prave preto by sa mali starat o tie dietatka aby nedochadzalo k samovolnym potratom..ved aj obycajny duphaston niekedy vie pomoct dietatku prezit..

zuzkabluzka80
27. máj 2011

@vierka0 Ahoj, no ved ja mam taky isty nazor. Ale moj SK gyndos ma vybavil dufastonom na prve 3 mesiace, brala som ho aj pred otehotnenim na upravenie a berime aj Femibiion, tak dufam, ze vsetko bude ok.

mia_grace
27. máj 2011

aj tu v usa,je to na figu.ja som po troch operaciach vajecnikov,bolo mi povedane,ze vajickovody mam zabetonovane,ze dietatko jedine umelym oplodnenim.teraz som v 8 tt,d onemocnice mam ist 8.juna a to len na pohovor,na ultrazvuk sa dostanem asi v 14tt.uz som zufala z toho cakania ☹

cigaretka5
27. máj 2011

ôbabulky tak dnes // drzha slaba a kukam na to jak puk

petra.a
28. máj 2011

Ahoj tehulky, mozem sa k Vam pridat? termin mam podla PC 2.1. a podla sestricky 3.1. tak neviem kto sa sekol 😀, no ale ked sa dopracujeme do stastneho konca tak si termin aj tak urci mimi samo 😅

zlatat
29. máj 2011

@lilly2711 ak by sa dalo, aj ja by som sa k vám rada pridala do súkromky - teda ak ma prijmete. Podľa PM mi vychádza termín na 28.1. ale ak sa nič nestane a všetko dobre dopadne, tak malinké sa narodí niekedy v polke januára.

U dokiho som bola vo štvrtok, na USG toho veľa ešte nebolo vidno, nakoľko som vtedy bola len v 5tt ale predpísal mi Duphaston kôli tomu, že som v januári v 6tt potratila.
Najbližšie mám ísť 9.6. - dúfam, že už budeme vidieť aj akciu srdiečka -

lennusska
29. máj 2011

@zuzkabluzka80 ahoj zuzka, jej rovnaký deň nám vychádza? :D no vieš čo, zle mi nebýva, akurát som strašne unavená, najradšej by som stále ležala a oddychovala...pričom ja som dosť akčný typ, čo neobsedí 🙂 a čo ty? Je to tvoje prvé???

diano
31. máj 2011

ahojte ja mam termin 1.1.2012 podla tehotenskej kalkulacky na internetu.doktorovi idem 1.6. co je zajtra idu mi prat prvykrat krv sono mi uz robil hovoril ze je zatial vsetko ok uz mam aj tehotensku knizku a konecne sa tam nieco zaznaci.dufam ze len vsetko bude dobre. som 8tt alebo v 9tt.drzte sa vsetky nech stastne dojdeme do ciela. 🙂

solinkarka
31. máj 2011

@zlatat aaaaale koho to tu mame...vitaj 😉

zlatat
31. máj 2011

@solinkarka dík, nabrala som trochu odvahy sa sem vtierknuť

solinkarka
31. máj 2011

@zlatat neboj vsetko je ok...nestresuj, skodi to malickemu

zlatat
31. máj 2011

@solinkarka dúfam, ale ten strach je hrozný

matkat
31. máj 2011

@lilly2711 Ahoj, mozem sa pridat so sukromnej temy? Dakujem

pointka
31. máj 2011

Ahojte, tiez sa k vam pridavam. Cakame druhe babatko a verim, ze toto tehu budem mat omnoho pohodovejsie nez to prve 🙂

noniqa
31. máj 2011

ahojte, tiez sa k vam pridavam, ak mozem....
Som prvy krat tehotna, termin mam 22. januar, nesmierne sa tomu tesim, len som zvedava ako to tu bude fungovat, kedze zijem v Irsku a nemam moc skusenosti s tymito vecami 🙂

cranberys
1. jún 2011

ahojte tiež sa pridávam , som na začiatku 10.týždňa a termín mám začiatkom januára , dr mi to upresní za dva týždne na sone , tak sa teším a som zvedavá či to náhodou nevýjde na Nový rok to by bolo super.... A ak sa môžem spýtať nie ste tu niektorá z RK alebo okolia?všetkým pekné tehuľkovanie.... a pekný dník.... 🙂 🙂 🙂

lilly2711
autor
1. jún 2011

@matkat jasneeee 🙂 pristup povoleny.

katuska
2. jún 2011

ahojte, pridávam sa k januárovým bábätkám 2012. 🙂 Predpokladaný termín máme 28.01.2012 🙂 Dúfam, že ten 9-mesačný maratón a to, čo nás čaká po ňom zvládneme "ľavou zadnou" a bez komplikácií 😉

katuska
2. jún 2011

@zlatat tuším máme rovnaký termín 🙂 ja mám tiež za sebou 2 nevydarené pokusy (december, a február v 6 tt.), ten druhý ma dosť zobral. Brala som aj duphaston, ani to nepomohlo... Takže teraz po tretí krát, dúfam, že sa to tentokrát už udrží,..... 😨

zlatat
2. jún 2011

@katuska musííí to výjsť.
Ja som si teraz kukla vizitku a môj doki až od 15:30 ordinuje 😕

katuska
2. jún 2011

@lilly2711 aj ja by som sa rada pridala do súkromnej témy

venny26
2. jún 2011

Mám termín 6.1, už si to konečne začínam užívať. 🙂 Veď tehotenstvo je najkrajšie.
Držím palce všetkým mamičkám. 😀

slonovina
2. jún 2011

ahojte, aj ja sa pridávam do tejto skupinky 🙂 u mňa to zatiaľ vyzerá na 8.1.2012, ale 9.6. sa dozvieme viac a snáď už niečo aj uvidíme na ultrazvuku 🙂

sasena033
2. jún 2011

@venny26 samozrejme gratulujem vsetkym tehulkam.........ale nadalo mi napisat moj syncek sa narodil presne na termin 6,1,2009 ..teraz ma maly 6 juna 2 roky 5 mesiacov...strasne rychlo ten acs leti nedavno som bola ja v 9tt.takze drzim palec nech vsetko dobre dopadne

zuzkabluzka80
2. jún 2011

@lennusska ahoj, ano moje prve, citim sa fajn, vobec mi nebyva zle.Zijem v Irsku, idem domov na geneticke testy domov v 12tom tyzdni.

zuzkabluzka80
2. jún 2011

@noniqa jeeej, ahoj partacka, ja som tiez prvy krat teho a som v irsku. Kde zijes v Irsku?

venny26
3. jún 2011

@sasena033 Ďakujem si moc milá a nech sa Vám darí.