Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
ahojte maminky - čakateľky, môžem sa k vám pridať?? :o)
@lilly2711 ahoj ja sa k vam chcem tiez pridat do sukromnej temy,termin 4.1.2012,Ak by si mohla ,pridasa ma tam?
@uzlicek123 jasne, povolim pristup.
caute baby..chcela by som sa ka vam pridat..termin mam 9.1.2012, ale myslim, ze to bude neskor.. 😅
vsetky ste v tej sukromnej skupine?mozem k vam?
ahojte, tak aj by som sa k vám chcela pridať......termín máme 11.1.2012 a vééééééééľmi sa teším, dnes som bola u lekára a malé má už 5.5 cm 🙂
Ahojte baby mozem sa k vam pridat? Termin mam 7.1 a uz sa neviem dockat 🙂
Ahojte kočky. Chcela by som sa k vám pridať. Termín pôrodu mám 11.1.2012 a už sa neviem dočkať. Po dlhom snažilkovaní sa velmi tešíme 🙂
Ahojte, môžem sa aj ja k Vám pridať? Termín mám 15.1.2012, dnes sme boli na kontrole a máme 5,5 cm 🙂
ahojte, ja mam termin 26.1.2012 🙂 tesssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiime sa na druheho drobca
Ahojte baby ,tiez sa pripajam k tejto teme...ja mam termin 13. januara..Je tu taka s rovnakym terminom?
ahojte cakatelky, cakame uz druhy pokl 🙂 adik a termin je 22.1.2012. Tesime sa cela rodinka a samozrejme sa tesim aj s vami. ak mozem, tiez by som sa s radostou pridala do sukromnej skupiny. 🙂
Ahojte Januarovky, rada by som sa k Vam pridala...ja mam zatial termin vypocitany na 20.1 2012 😉

@lilly2711 ďakujem 🙂