Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@smile234 my sme z KE. neboj, vsetko pride tak prirodzene, ja som pri malom sledovala kazdy clanok, citala knizky a slo to uplne bezproblemovo akosi samo. akurat vcera sme s manzelom hovorili o tom, ake bolo ine ked sme cakali drobca a toto tehu, teraz sa nestresujeme ako plynie cas, ide to nejak samo, dokonca ma vcrea zaskocila aj otazka v ktorom som tyzdni 🙂 co pri malom bolo uplne normalne, ze som to vedela na dni, teraz to az tak neriesim aj ked vyratam rychlo 🙂
Ahojte baby, my už čakáme tretie dieťatko, snáď konečne vytúžené dievčatko! Rada by som sa k vám pridala do súkromnej skupiny- inak to je vážne super nápad;)
Ahojte tak ja sa ku Vam tiez pridavam. Som dnes presne v 11 tt, a termin mam 29.januara a uz mam aj prvu fotku tak sa tesim; -) A dnes ma zacal boliet zub som zvedava co spravim bojim sa....☹
Ahojte dievcata, rada by som sa k vam pridala aj do sukromnej skupiny.tiez mam termin januar 2012
Ahojte, my mame termin 28/1/11 tiez by som sa rada dostala do sukromnej skupiny.dakujem
Ahojte aj ja sa k vám pridám...termín vychádza na 25.1.2012. Budete to naše vymodlené bábenko tak dúfam, ež všetko prebehne hladko
čaute baby, ja mám termín na 15. jan. som v 14. tt a strašne sa tešíme na bábo s manželom 🙂
Ahojte dievcata, aj ja by som sa k Vam rada pridala, babetko cakame 18.1.2012, a velmi sa uz tesime na surodenca! 🙂
Ahojte to je neuveritelné ja mám tiež termín 18.1.2012 ale to je zatial prvý on bude asi ešte jeden. Je to moje vytúžené prvé bábätko a hoci už nejaké tie problémy mám stále sa držíme ale máme pred sebou ešte dlhú cestu inak ja som asi otvroila tiež tému januára 2012 nevšimla som si, že jedna tu už je nevadí ak môžem tak sa pridám do tejto.
Ahojte baby, takze vidim, ze tu sa vobec neprispieva...takze ak chcem mat s Vami kontakt chcem ci nechcem musim Vas poziadat o povolenie do sukromnej skupiny 😉 ze?
ahojte baby, ja mám termín 28.01.2012 s dvojičkami, takže sa môže stať že to bude o pár dní skorej. Január, február budeme v teplúčku doma a potom marec až september stále vonku, teším sa, čaká ma najkrajšie obdobie. 😀
Baby ked chcete do sukromnej temy napiste IP @lilly2711 ona vam povoli pristup tak sup sup 😉
Ahojte baby,
aj ja mam termin na januar, len este neviem ktory presne den. Stranky ukazuju 28.1. a fotecka 30.1., v stredu mi to doktorka bude musiet pekne upresnit 😀....
baby cítíte už niektorá pohyby?
Ahojte, my máme termín 17.1.2012 🙂 Veeeeľmi vytúžené, nakoľko prvé tehu nedopadlo dobre. Viete mi povedať, kedy sa dá zistiť z ultrazvuku pohlavie?
ja ešte pohyby necitim ale dufam, ze coskoro budem uz v piatom mesiaci by som ich mala citit nie? vraj u prvorodiciek to dlhsie trva.
baby pridate ma k vam
dakujem
ahoooojte baby, aj my sa k vám chceme pridať, ja a moje 2 babatka. Sme v 14tt+2 a budeme rodiť na antolskej ,,niekedy" v januári 🙂 pri dvojičkách je to zložitejšie. dúfam že vydržia drobci a porodíme až po silvestri 🙂 ja som sa rozhodla že pekný dátum bude 11.1.2011 alebo 20.1.2011 🙂
Ahojte,pridajte aj mna prosiiim.A boobaa 2012🙂)
okej,dakujem🙂

a budete niektora rodit na kramaroch??