Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@reka99 Ahoj, rada ta tam pridam, ale poprosila by som potom dodrziavat nase pravidla, ktore su - a to prispievanie v ramci moznosti, lebo sme mali v teme maminy, ktore len citali prispevky a neprispievali, co sa väcsine nepacilo a pristup sme im zrusili.A pridanie udajov do tabulky.Dakujem za vsetky maminy.
Ja budem rodiť okolo 4-ho januára 2012, rodiť budem asi v Galante.
ahojte ja mám termín 4.1. 2012 a rodiť budem v Leviciach je tu niekto kto bude rodiť v tej istej nemocnici???
@lilly2711 a mne by si povedala prečo nemam uz pristup? Mala som ine povinnosti este aj pretrvavaju takze sem chodim malo a preto sa nemozem s vami v sukromi rozpravat? Dik za skoru odpoved
A ako sa docitavam mas aj neake pravidla ak sa tam mozem este vratit teda ak mi povolis tak si rada precitam aj pravidla len neviem kde ich najdem
@solinkarka a nevies preco ja mam uz zakaz?
@pikacu331 ak si mala uz pristup a uz nemas tak asi preto ze si nechodila do sukromky....baby cosi spominali ze kto sa nezapajal do debaty tak toho vysupli.
@siuzun Poziadaj o pristup do sukromnej skupiny, tam urcite niekoho najdes. 😉
@pikacu331 ak @lilly2711 prepaci, dovolim si odpovedat: islo o to, ze sa do sukromky pripojilo mrte bab, az to zacinalo byt neprehladne, na fore sme sa stretali stale tie iste mena...tak sa vytvorila tabulka kde sa zapisuju osobne udaje...zase plno zien, z ktorych vela tabulku nevyplnilo a ani od svojho vstupu do sukromky nepridalo ziaden prispevok..takze sa usudilo, ze tym, ze neprispievaju a nemaju zaujem zverejnit svoje udaje, chcu zrejme zostat anonymne a tym padom im je vstup do sukromky v podstate zbytocny. Naco je clenov 100, ked aktivni su mozno 50ti? A mimochodom zda sa mi, ze @lilly2711 vyzyvala a dala lehotu myslim 2 tyzdne, ze ak je nejaky problem ze nemoze ta-ktora prispievat, aby sa ozvala, aby sa vyhlo zbytocnym nedorozumeniam.
Co sa pravidiel tyka: aby zeny, ktore chcu byt clenkami sukromky prispievali a aby vyplnili udaje do tabuky, ktoru vytvorila @marosusu 😉
@monulicka dakujem za odpoved za mna. 🙂
@pikacu331 takze ako si sa uz docitala, takto to je, este upresnujem : upozornenie, ze mamicky, ktore neprispievaju budu mat zruseny pristup som pisala prvy krat uz zaciatkom juna, potom koncom juna a v juli dva krat. Pisala som aj to, ze neprispievajucich je vela a nemozem kazdej vypisovat a vyzyvat,aby pisali. Cakala som fakt dost dlho a tie, ktore sa neozvali som vymazala. ALE samozrejme ak niektora napise, ze zaujem trva a mala dovod, ze sa neozyvala, pridam ju spät s tym, ze sa dodrzia pravidla, ktore sme si urcili a ktore kazda odsuhlasila a to pravidelne prispievanie, samozrejme v ramci moznosti a pridanie info do tabulky. Verim, ze som sa tym nikoho nedotkla, ale ako tu uz bolo napisane, je nas tam vela a musime sa respektovat. 😉
pripajam sa medzi vas - termin 18.-22.1.2012, rodit budem v Piestanoch.
Ahojte, i já se ráda přidám, pokud můžu. Náš termín je 12.1.2012 🙂
Ahoj,aj ja poprosím o pridanie do súkromnej skupiny. Termín máme 20.1.2012 🙂
@lilly2711 ahoj,som tu nova dnes som sa zaregistrovala,mozem sa pridat do sukromnej skupiny?Termin mam 9.1.2012 🙂
@tinuska2011 jeej ahoj 🙂 vidim ze mame skoro rovnaky TP...ja mam 10.1. 🙂 a tiez som z okresu KNM 😀 odkial si?
ahoj 🙂 tak to som rada,ze som tu nasla partacku skoro s rovnakym terminom a este z okresu KNM 😀 Ja som priamo z KNM.A ty?
@tinuska2011 Sneznica, ak ti to nieco hovori 🙂
@solinkarka kym sa este naucim pisat 😀...... ahoj, tak to som rada,ze som tu nasla partcku skoro s rovnakym terminom a este z okresu KNM.Ja som priamo z KNM.A ty?
@tinuska2011 ano hovori jasnacka
@tinuska2011 tak odtial 😉 kde planujes rodit?

Termín 16.1.2012 už mám tému v obľúbených 🙂