icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tamaska
23. okt 2011

@bboossoorka 🙂 uvidíme ako všetko bude 😉 hlavne nech sú bábetká zdravé

larosa
23. okt 2011

ahojte 🙂 aj ja som z KE, termín mám 7.1. držte sa 😵

tamaska
24. okt 2011

@larosa ahoj Larosa,
ja jeden dník pred tebou 🙂 no uvidíme čo dá skutočnosť 😉

kuratenko80
24. okt 2011

@bboossoorka tak to ani ja.. je tam malá pravdepodobnosť.

kuratenko80
24. okt 2011

@peya104 Ahojky.. ako prebieha tehuľkovanie? už vieš, kde budeš rodiť?

larosa
24. okt 2011

Košičanky, tak kde budete rodiť? ja asi v starej tam som rodila aj dievčatá a pre mňa sú nahlavnejšie príjemné sestričky a tie tam vtedy boli super, ale je to už skoro 6 rokov po Saške 😵 no kámoška tam rodila pred mesiacom a vravela, že sestričky sú veľmi príjemné...teda na šestonedelí....Šaca sa mi vidí ďaleko- nie pre mňa, ale pre mužíka, bude mať dosť starostí aj tak 😉 no a Novej sa bojím....

zuzky1104
24. okt 2011

@larosa a preco sa bojis Novej...??Ja sa tam chystam.. 😲

larosa
24. okt 2011

keď som šla rodiť prvýkrát- pred 8rokmi, vtedy im tam zomreli nejaké mamičky a aj bábätká ☹ a to ma desí dodnes, vtedy to bolo rozmazané aj v novinách a tak, kolovali aj také fámy- že jedna mala objednaného Dr. a všetci sa na ňu vykašlalli, kým došiel bola na tom zle a zomrela 😢 neviem čo presne je z toho pravda, ale ja to mám tak zafixované....moja kámoška tam rodila a veľmi si pochvaľovala, a aj ďalšie si pochvaľovali, tak neviem... každý je prekvapený, že pri treťom všetko riešim oveľa viac ako pri prvom....muž tvrdí, že má zo mňa hlavu ako balón 😀 je to asi aj vekom, prvé som rodila ako 23ročná a teraz budem mať skoro 32 😉

@zuzky1104 máš tam nejakého Dr. vybaveného? alebo ideš len tak? lebo ja sa teraz chystám len tak 🙂

bboossoorka
24. okt 2011

@zuzky1104 už tolko neprehanajte,však už dakde porodime....a všetko dopadne oki....a starej by som neverila bo ak je nahodou dačo s malim abo ma žltačku tak maminka ostava tu a babo ide do novej....teraz rodila kamaratka a presne takto dopadla a preto nemože ani kojit bo pri malej ani nebola kym ich nepustili domov....takže tak

adika30
24. okt 2011

@zuzky1104 Zuzka ja sa chystam rodit v Šaci a ty? ja musim ist na cisársky.

adika30
24. okt 2011

@bboossoorka z košíc a ty?

peya104
24. okt 2011

@kuratenko80 prave6e neviem, riešim antolsku alebo kramare, dnes mi prave doktor robil moje predstavy ☹ dufala , teda ešte furt dufam že by ma niektory dokt. nechal rodiť spontanne, lebo mi je zle ked si predstavim sekciu zas. pojdem omrkať ešte.. a ty? ako to ide, kam sa chystaš liahnut? a začinaš byt už tuleň či stále flexibilka??? hehe

bboossoorka
25. okt 2011

@adika30 ja som z košic ale z okolia kostolany nad hornadom

tamaska
25. okt 2011

@larosa ja sa chystám do Starej 🙂 aj prvú som tam rodila

larosa
25. okt 2011

@bboossoorka keď má bábo žltačku tak ostáva normálne v tej nemocnici, v ktorej sa narodilo a je normálne kojené, iba pri veľmi veľkých problémoch a pri veľmi nedonosených deťoch ich prevážajú do Novej...
ja som len chcela počuť-čítať názory iných mamičiek na košické pôrodnice...áno porodí každá, ale ako a s akým prístupom....Šacu každý chválli a poznám kočky, ktoré povedali, že nikdy viac...koľko pôrodov...toľko názorov 😀

@tamaska asi sa tam stretneme 🙂 ja sa už neviem dočkať...nejako mi to teraz strašne pomaly ide... 😵

ewka0012
25. okt 2011

ahojte baby,prave som nasla tuto temu,mam termin 23.1.teraz som v 28tt a uz sa toho neviem dockat.niekedy mam pocit ze uz nevladzem,pripadam si velka,tazka a nepritazliva.ale babo je nastastie zdrave aj ked som mala nejake kompilkacie na zaciatku.uz som PN lebo som nevladala robit,za mesiac idem na matersku.pribrala som asi 16kg a cakame chlapca Adama.Je tu niekto z okolia Piestan?

tamaska
25. okt 2011

@larosa u mňa asi na 99,99% stará, už som sa objednala aj na prietoky, idem nabudúci týždeň v stredu 🙂
teším sa. Som zvedavá aký termín mi tam povedia. Prvú som mala 38t + 1 deň 🙂. Dúfam, že to tak teraz nebude lebo to potom vyjde presne na vianice 😀

bboossoorka
25. okt 2011

@larosa asi ano....tisic ludi tisic nazorov,,,no ja mam svoj..a či sa stretneme tak to by bol teda gol stretnut dakoho z netu

bboossoorka
25. okt 2011

@tamaska na prietoki a to v ktorom sa chodi?bo ja idem do novej
.....a to sa musiš objednavat?mne sa zda že v novej ne

tamaska
25. okt 2011

@bboossoorka okolo 32 týždňa sa chodi na prietoky, ja som sa dovolala pôrodničke, ktorá ma rodila predtým, tak že mám dojsť nab. týždeň
objednávať sa nemusíš, mali by ťa všade zobrať 😉

gabriela69111984
25. okt 2011

ahojte jauarovky , tak pridam sa i ja k vam, termin mame na 20. januara, ako zvladate tehu???

larosa
25. okt 2011

@tamaska
@bboossoorka ja idem na prietoky teraz v piatok k Rosochovi- do jeho ambulancie, bola som tam aj na ten veľký USG, moja gyn. ma posielala k Dankovčíkovi, ale tam sa platí 29€, čo je dosť a u neho vraj 10-15, až keď som sa objednala zistila som, že v starej je to zadara 😉 Tamaska a ku komu ideš na prietoky?

larosa
25. okt 2011

@gabriela69111984 ja mám 7.1. a dá sa 🙂 len som vo väčšom strese, ebo som asi dospela a pri treťom riešim aj to o mi ani pri prvých nenapadlo 😵 odkiaľ si? Ja z KE

gabriela69111984
25. okt 2011

@larosa ahoj, som z novych zamkov, a ja ze mamicky, ktore uz maju babatko, pri dalsom alebo dalsich detickach uz maju vseto v malicku 🙂 no ale vravi sa ze clovek sa vzdelava cely zivot ... pekny vecer, ake velke su uz tvoje deticky???

tamaska
25. okt 2011

@larosa ja som na prevé USG a morfologiu bola u Dankovčíka - fakt drahý 😨 ale stále to za to, pekne všetko vysvetelené aj manžel konečne niečo videl 😀
na prietoky idem k Dr.Frivaldskej

rainbow0508
26. okt 2011

Maminy, ani neviete, ako ste ma potesili, ze sme tu...my mame termin 6.1.2012. Sranda je, ze nas prvy gombik je tiez januarovy...v 2010. Je tu niektora z Vas z BA? Mohli by sme popismenkovat aj viac 🙂 😉

bboossoorka
26. okt 2011

@tamaska dakujem za radu

bboossoorka
26. okt 2011

@larosa aj v novej to je zadarmo

denkadenka
26. okt 2011

ahojte maminy 🙂 my máme termín 31 januára 🙂

bboossoorka
26. okt 2011

@larosa však to sa v žiadnej nemocnici neplati za prietoki,,,to sa plati len v abmbulanciach ked chceš daku určitu ambulanciu