Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
dnes sme boli prvykrat plavat 🙂 🙂 🙂 ked sme vosli do vodicky Emka mala prevelku radost spliechala, smiala sa, ocividne sa jej to pacilo, potom uz trosku menej ked som s nou robila cviky, ale na prvykrat celkom v pohode 🙂 🙂 🙂 pojdeme skusit znova a uvidime aka bude reakcia 🙂 🙂
@mimuska2 boli sme vo štvrtok u doktorky, len to nemala ani teplotu, ani soplík, len trocha kašľala. Včera sa jej to riadne zhoršilo. Dnes sme boli na pohotovosti, ordinovala Ondrovičová, poslala nás ešte na ORL na Kramáre, ušká má našťastie takmer v poriadku, len v jednom začervenalý bubienok, takže nič vážne. Dostali sme ale kvapky do ucha a aj antibiotiká. Tak dúfam, že teraz to už rýchlo vybojujeme s tou hnusnou chorobou 🙂
hmm
@nusiki ja svojmu rano kojenia, desiata ovocie s piskotkou potom ho kojim, a obed okolo druhej mi nechce papat zje dve lyzicky a trucuje, tak ho necham tak skusim este nakojit ale malokedy chce a potom az okolo 5 mi otvara pusinu a krici akoby hammmmmmmmmmmm, alebo ammmmmmm a doje zvysok toho co an obed nezjedol :D potom mu uz nedavam nic len ho kojim, ale pred spanim mi urobim Um, a v noci tak 2-4 krat kojime
@zuzky1104 takze zajtrajsie stretko je o pol 11 pred detskym arealom na Anicke. pridete?
Ahojte, hlasime sa z nemocnice,vysetrenie mame zasebou, Miskovi odstranili chlopnu pri mocovom mechure co branila v odtoku mocu, mali mu aj rozsirovat mocovu ruru ale to vraj nebolo treba. Schytali sme hned zapal tak uz 4 den mame horucky, berie 3 antibiotika a konecne dnes teplota ustupila teraz poobede, tak verim, ze uz bude len dobre. Tri noci sme nespali co sme robili zabaly so sestrickami, uz som zacala byt zufala. Misko uplne stratil hlas od tolkeho placu, chudatko moje malinke. Takze tak, pobyt sa nam teda predlzil uvidime do kedy 😔 Doktorka mi vravela, ze tak za 3 mesiace znova absolvujeme toto vysetrenie, aby sa znova pozreli do moc.mechura 🙄 uz teraz sa toho desim. A narkozu celkom dobre zvladol, ale musela som ist prec skor ako ho uspali, lebo som to nezvladla, slzy som ledva udrzala 😒 No ale verim, ze uz bude dobre, prekazku odstranili a budeme ok. Dakujem, ze ste nam drzali palce. Idem si vas precitat dozadu co mate noveho s drobcami 🙂
@nusiki maly ma 8kg a zatial v pohode sa zmesti, ta sedacia cast je ok, len opierka chrbata je uzka maly je tam taky natesno uz teraz. . . . Ja by som si ho uz nekupila, nebola to veru stastna kupa a to som uz mala pri malej 3 kociky /Casualplay S4, Peg Perego a Chico\ a tento je z nich najhorsi ☹ ako konstrukcia ok ale ta sedacka naprd.
Tak docitane 😉 zimne bundy riesim uz aj ja, urcite kupim aj overal aj bundu urcite sa zidu oboje. Tie co nemate nanoznik na kocik, ja tiez nemam ale uvazujem ze kupim bud len nanoznik a dam deku alebo len fusak. Pri Ninke som mala oboje a vyuzivala som vzdy len jedno. Mala som fusak od Emitexu ten je riadne hruby a este na to nanoznik dat bolo zbytocne. Mne veci z Tesca velkostne vobec nesedia,ani pri malej, tak tam kupujem malinko. HMkove veci su vacsie a este kupujem veci z Nextu tie sedia velkostne. V KIK tiez kupujem pre babatka krasne veci mavaju, akurat, ze oproti Rakuskemu KIK, u nas je vyber bieda. Inak aj tam mavaju dobre zimne bundy aj overaly, urcite aj tam pozriem ked budu mat zimny tovar.
Baby Blava a okolie 😉 co tak tiez dat stretko? Ten dalsi tyzden? /uz budeme dufam z nemocnice doma/
@jankaja aj my budeme este dlhodobo sledovany a nie vzdy jedna operacia staci 😒 ako deti rastu tak mozu sa vyskytnut dalsie problemy. . . . 😒 ja som napr. citala na nete, ze to co robili nam odstranenie chlopne zvycajne reflux nevylieci 😒 a tu v nemocke bola maminka so 7 mesacnym chlapcekom, ktory ma uz 5 zakrok za sebou. ☹
@akova och, chudatko, nech sa cim skor uzdravi a uplne, aby ste uz nemuseli chodit na dalsie operacie 😒 😉 .. a dakujeme za infos 🙂
@akova ach bozinku, ked to citam ako Misko musel trpiet a ze ma este aj zapal, naozaj mi idu slzy do oci...chudatenko malicke, hlavne nech mu je uz en dobre a nech sa mu uz nic zle nestane...a ako sa ma dnes? uprimne ta obdivujem, ze to zvladas, aj ked urcite velmi tazko ale si tam pri nom a to je to najdolezitejsie...inak, nam v porodnici tiez povedali ze ma zvacsenu panvicku na oblicke, ale prveho stupna, takze mala som to len nahlasit dr...ta nas ani na sono neposala, no mozno pojdem pre istotu to dat ppozriet...moooooc malickeho pozdravujeme a prajeme mu skore uzdravenie aby sa co najviac s maminkou tesil a smejkal, boztek
Boze baby asi som nemala citat tu otrazku ale neziaduce ucinky malo vase dieta po ockovany, normalne mi beha mraz po chrbte...............
@akova dakujem za info tak si ho nekupim, lebo aj mne sa zda mala tak sedacka. Miskovi silno presilno drzime prsteky, nech uz vsetko zle je rychlo prec a nech uz je v poriadku 🙂 . urcite potrebujete vela sil zvladat take tazke chvile ale pozitivne myslenei robi velmi vela, som presvedcena ze bude uz len dobre 🙂 drzim palce
tak baby ja dufam, ze do Anicky trafim 🙂
@wisinka urcite 😉
@wisinka
@kajkovajanka tak baby ale dufam ze okrem nas este nnikto pride, larosa sa nejako odmlcala, tak uvidime. Lili teraz zaspala, takze ja by som to mala stihat, vidime sa 🙂
bol vikend ci dovolenky? 😀 bo dajak tu mame ticho 😀 😀

🙂 @vicki2012 Ahoj, ja malej davam rano moje mliecko, potom na desiatu ovocie s ovsenymi vlockami na lepsie kakanie 😀 , lebo zvycajne mame bobky 😒 , na obed varim kuracie masko so zeleninkou /mrkva, zemiak, kalerab, karfiol. cuketa), do toho trosku petrzlenovej vnate, niekedy pridam cestovinku, lraz do tyzdne namiesto maska zltok, potom poobede dojcenie, olovrant zvycajne ovocna vyzivka s piskotkou alebo bebe keksikom, a vecer pred spanim dojcenie, v noci potom este raz alebo dva krat dojcenie.oz este jej davam ozuzlavat niekedy rozok 😀 cajik velmi nechce, skor cistu vodu, ale male mnozstva, max 100 - 150 ml na den ked vypije, ale to uz je super mnozstvo 🙂
...na ockovanie reagovala v pohode, pri druhom mala trosku teplotku a opuchnutu nozku ale som jej dala obklad a bolo v pohode 🙂