icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
20. aug 2012

@mimuska2 dobre vam to vyslo 😵 , vsetko najlepsie ti zelame 😎 🙂

kajkovajanka
20. aug 2012

@larosa pridete ?

mimuska2
20. aug 2012

@kajkovajanka Ďakujem ja mám až zajtra 🙂 oslávili sme to v sobotu 😀

larosa
20. aug 2012

@kajkovajanka prídeme, ale kam a o ktorej? volala som @martinka8 a aj @wisinka a nikto nezdvíha..... na Aničke o 10:30? ak som správne pochopila 🙂

martinka8
20. aug 2012

@larosa nevolala si mi. Nemam zmeskany hovor. A ano 10:30 Anicka. Moj drobec este spi, tak hadam stihame 🙂

1234lubka
20. aug 2012

@martinka8
@larosa
@kajkovajanka ci ta to vam krasne pocko vysli na stretko 🙂

1234lubka
20. aug 2012

@mimuska2 nooo tesnotka jeden den keby v brusku vydrzal 🙂 ale aj tak krasny darcek ze? balhozelam obom 🙂

mimuska2
20. aug 2012

@1234lubka ďakujeme. Nonmohla lebo aj môj je 21.tak by bolo super že všetci 21. 😀

mirka2010
20. aug 2012

@1234lubka myslis ako sme prezivali ockovanie? noooo, prve bolo velmi tazke, ale to mal maly len 10 tyzdnov, takze to bolo aj s teplotami, tie mal tyzden a hrcu na jednej nozke asi tyzden a pol...a to druhe sme ani nevedeli, ze nejake bolo...proste to zvladol uplne super 🙂 a vas ockovali teraz niekedy?

mirka2010
20. aug 2012

@martinka8
@kajkovajanka ahojteee, my sme tuuuu....boli sme v tej BA a vobec nestiha citat co sa tu vsetko popisalo...ako sa mate?

1234lubka
20. aug 2012

@mirka2010 10tyzdnov?? hm nas az po ukoncenom tretom mesiaci prvy krat a druhy krat o mesiac na to🙂 asi tri mesiace dozadu

mirka2010
20. aug 2012

@mimuska2 gratulujeme vasej lasocke...my sme mali predvcerom, pridala som do albumu aj fotocky, kazdy mesiac tam priadavam ako rastie nasa laska...a ty teda oslavujes zajtra...bude este nejake prekvapko, napriklad od manzela? 😀 😀 😀

mirka2010
20. aug 2012

@1234lubka no veru, mal len 10 tyzdnov, take drobciatko malicke...mozno aj preto to tak zle znasal...ale naozaj to druhe bolo uplne v pohode...uvidime to tretie ako dopadne...ale to je este daleko...tak to neriesim...len ako som ti pisala...vobec o tom radsej ani necitaj...lebo to su doslova horory, ked o tom citam...ach, jaaaaj

mimuska2
20. aug 2012

@mirka2010 neviem či niečo chystá. Dostala som už tetovanie a Lacoste tenisky od neho. Tak uvidíme zajtra 😀 ďakujeme a aj mi teda vám gratulujeme. Ale to uteká že?

mirka2010
20. aug 2012

@mimuska2 teeeeeda, tetovanie a ake??? nemas nejaku fotku??? a kde ho mas? a aj tenisky Lacoste, ty si teda bola dobraaaa 🙂 😉 😀 no veru, leti ten cas neskutocne...ked si predstavim ze len pred chvilkou bol malicke drobciatko a teraz je to fesak, ktory sam sedi, stavia sa na nohy, smejka sa, komunikuje, vie si vydobit svoje...je to naozaj ten najvacsi zazarak na svete....🙂

mimuska2
20. aug 2012

@mirka2010 inú nemám mala som to odfotene ale nemôžem to nájsť. Tu hubu otras si nevsimaj. 🙂
Je to zázrak keď vidíš ako rastie učí sa nové veci. Juuj tak ju milujem 🙂

mirka2010
20. aug 2012

@mimuska2 fiiiiha, krasne je to tetovanie...naozaj nadherneeeee...aj ty aka si kocka 🙂 mas naozaj pamiatku na cely zivot...ja na to nemam odvahu, ale velmi sa mi to paci...a dakujeme ze sa ti pacia nase fotocky...🙂 si mila...🙂 a uz ste papkali? my akurat ideme, maly sa zobudil...a ma taku naaaaladu...radost byt s nim 🙂

mimuska2
20. aug 2012

@mirka2010 ďakujeme ti velmi pekne si zlatá 😎 mala akurat vstala zaspala o 11. Je tiež nejaká veselá dobre si pospala.

monky978
20. aug 2012

Naša 7,5 mesačná buchta....

nusiki
20. aug 2012

@mimuska2 gratulujem nech vam robi velku radost a vsetko naj k narodeninkam 🙂 🙂 🙂 moja Emka ma zajtra 7 mesiacikov a ja mam meniny 🙂 🙂 takze podobne aj u nas oslavujeme 🙂

nusiki
20. aug 2012

@monky978 juuuj aka je nadhernaaaaa 🙂 🙂 🙂 a tie žubyyyy 😀 😀 😀 krasna je 🙂

nusiki
20. aug 2012

od dnes mame novinku pri papkaní....prišli sme na to že jedlo sa dá dobre rozprašovať ústočkami 😀 😀 😀

ankaevka
20. aug 2012

@mimuska2 No teeeda, dobre to vyzerá, aj ja som chcela nejaké tetovanie ale nikdy som nenabrala odvahu si to dať spraviť. Gratulujem k zajtrajším narodkám.
@monky978 Zlatunká, jak žabka v tom kolese 😀 .. a na tej poslednej krásna okaňa 🙂 .

kajkovajanka
20. aug 2012

@monky978 zlatucka 🙂 a ake tesaky tam dole vykukaju 😎 😀

kajkovajanka
20. aug 2012

@nusiki @mimuska2 ked sme pri tych datumoch 😀 , Beki sa narodila 3.2., s manzelom sme sa brali 5.2. a ja mam narodky 11.2. 😀

martinka8
20. aug 2012

@kajkovajanka jeeeej 11.2. ??? ja mam 10.2. 😀

kajkovajanka
20. aug 2012

@martinka8 heheej , dzive 😀

bboossoorka
20. aug 2012

BOžE BABI VY STE TAKE RYCHLE NESTIHAM čITAT,,,TO BUDE ASI TIM žE MOJ MG Už 4TYžDEN JE NA TYžDNOVKE I TERAZ JE HET A JA SOM Už TOTALNE UNAVENA...MALI JE CELE DNI AKTIVNY ANI NEHOVORIM ZUBKY SA TLAIA Už DALšIE A JE TO KATASTROFA...V NOCI TAKMER VOBEC NESPAVA.....ZBLAZNIM SA....NA STRETKU SOM SAMOZREJME NEBOLA,,,I V KALENDARI SOM MALA NAPISANE,,,NO NESTIHAM TAK SA STRAšNE OSPRAVEDLNUJEM... ☹

kajkovajanka
20. aug 2012

fotodokumentacia 😀 su to vsetky, davala som ich sem, aby ste sa kazda mohli niekde najst, preto je ich tak vela (a dobre rychlo mi to tahalo, aj preto som nakoniec dala vsetky 😀)
teda: Beki a Enya na brusku
Leuska s @zapka21
Lilianka a Amalka vzadu
Lili s @martinka8
nasa modelka 😀
Amalka s @larosa a kdesi je aj Tonicka 😀
a Enya s ockom 😀 , a neskor aj s @wisinka
a pokus o spolocnu fotku s Beki 😀 😀

zuzky1104
20. aug 2012

Perfektne ste baby, velmi Vam to pristalo na tom stretku, kocky vsetky 😉