Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@larosa pridete ?
@kajkovajanka Ďakujem ja mám až zajtra 🙂 oslávili sme to v sobotu 😀
@kajkovajanka prídeme, ale kam a o ktorej? volala som @martinka8 a aj @wisinka a nikto nezdvíha..... na Aničke o 10:30? ak som správne pochopila 🙂
@martinka8
@larosa
@kajkovajanka ci ta to vam krasne pocko vysli na stretko 🙂
@1234lubka myslis ako sme prezivali ockovanie? noooo, prve bolo velmi tazke, ale to mal maly len 10 tyzdnov, takze to bolo aj s teplotami, tie mal tyzden a hrcu na jednej nozke asi tyzden a pol...a to druhe sme ani nevedeli, ze nejake bolo...proste to zvladol uplne super 🙂 a vas ockovali teraz niekedy?
@martinka8
@kajkovajanka ahojteee, my sme tuuuu....boli sme v tej BA a vobec nestiha citat co sa tu vsetko popisalo...ako sa mate?
@1234lubka no veru, mal len 10 tyzdnov, take drobciatko malicke...mozno aj preto to tak zle znasal...ale naozaj to druhe bolo uplne v pohode...uvidime to tretie ako dopadne...ale to je este daleko...tak to neriesim...len ako som ti pisala...vobec o tom radsej ani necitaj...lebo to su doslova horory, ked o tom citam...ach, jaaaaj
@mimuska2 teeeeeda, tetovanie a ake??? nemas nejaku fotku??? a kde ho mas? a aj tenisky Lacoste, ty si teda bola dobraaaa 🙂 😉 😀 no veru, leti ten cas neskutocne...ked si predstavim ze len pred chvilkou bol malicke drobciatko a teraz je to fesak, ktory sam sedi, stavia sa na nohy, smejka sa, komunikuje, vie si vydobit svoje...je to naozaj ten najvacsi zazarak na svete....🙂
@mimuska2 fiiiiha, krasne je to tetovanie...naozaj nadherneeeee...aj ty aka si kocka 🙂 mas naozaj pamiatku na cely zivot...ja na to nemam odvahu, ale velmi sa mi to paci...a dakujeme ze sa ti pacia nase fotocky...🙂 si mila...🙂 a uz ste papkali? my akurat ideme, maly sa zobudil...a ma taku naaaaladu...radost byt s nim 🙂
od dnes mame novinku pri papkaní....prišli sme na to že jedlo sa dá dobre rozprašovať ústočkami 😀 😀 😀
@monky978 zlatucka 🙂 a ake tesaky tam dole vykukaju 😎 😀
@kajkovajanka jeeeej 11.2. ??? ja mam 10.2. 😀
@martinka8 heheej , dzive 😀
BOžE BABI VY STE TAKE RYCHLE NESTIHAM čITAT,,,TO BUDE ASI TIM žE MOJ MG Už 4TYžDEN JE NA TYžDNOVKE I TERAZ JE HET A JA SOM Už TOTALNE UNAVENA...MALI JE CELE DNI AKTIVNY ANI NEHOVORIM ZUBKY SA TLAIA Už DALšIE A JE TO KATASTROFA...V NOCI TAKMER VOBEC NESPAVA.....ZBLAZNIM SA....NA STRETKU SOM SAMOZREJME NEBOLA,,,I V KALENDARI SOM MALA NAPISANE,,,NO NESTIHAM TAK SA STRAšNE OSPRAVEDLNUJEM... ☹
fotodokumentacia 😀 su to vsetky, davala som ich sem, aby ste sa kazda mohli niekde najst, preto je ich tak vela (a dobre rychlo mi to tahalo, aj preto som nakoniec dala vsetky 😀)
teda: Beki a Enya na brusku
Leuska s @zapka21
Lilianka a Amalka vzadu
Lili s @martinka8
nasa modelka 😀
Amalka s @larosa a kdesi je aj Tonicka 😀
a Enya s ockom 😀 , a neskor aj s @wisinka
a pokus o spolocnu fotku s Beki 😀 😀
Perfektne ste baby, velmi Vam to pristalo na tom stretku, kocky vsetky 😉

@mimuska2 dobre vam to vyslo 😵 , vsetko najlepsie ti zelame 😎 🙂