Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Tak sa musím pochváliť konečne máme aj my niečo na zimu. Kúpili sme krásnu zimnú bundicku a troje nihavive. Take rozkosne 😀
dnes smer Tatry, tak sa tesiiiim, jupiiii
@mihouk ja si to uvedomujem, ze najlepsie by bolo pestovat...mame aj kusok pozemku, dalo by sa, ale ja neviem kedy by som sa o to starala...naozaj, uz teraz mam toho straaaasne moc....ale susedka mi sem tam da cuketu, patizon, tekvicu, mrkvu a nasi zemiaky a jablcka, hrusky, to budeme mat vsetko zo zahradky...to som rada...🙂no nas maly ani neviem ako, ale zrazu si zacal takto sadat, uz aj v noci to urobil...aj vasa mala bude o chvilu sedkat sama 🙂 nas maly inak tiez nelozi, len sa vie posuvat dozadu...no a momentalne je prvy krat v choditku...tak lieta mi po celom dome, straaaasne sa mu tam paci....viem, ze ortopedi to neodporucaju, ale na chvilu tam predsa moze byt...my sme vsetci na tom vyrastali a sme tu 🙂
@mihouk no mojho zatial uspi aj dedo ale chcem aby sme ho vecer uspavali bud ja alebo mm....naseho vidia dst casto aj niejkolko krat tyzdenne tak mi to dot prekaza....najviac nemam rada ked vecer place alebo v noci a sa dovalia jak velka voda ze daj ja ho utisim....to akoby mi chceli uazat aka som neschopbna mi to pripada aj ked to tak mozno nemyslia, ale ja si chcem svoje dieta uspavat sama aj si ho tisit sama, ked budem potrebovat pomoc nemam problem ich o to poprosit....
@mirka2010 Ja som len rypala, viem ze pri detoch toho casu nie je vela, ono by bolo super keby sme sa nemuseli bat ziadnych potravin, kam ten svet speje ☹ V chodiktu musi byt sranda, je to uplne iny pohlad na svet a pocit nezavislosti, my sa tiez tesime na choditko a aj na skakatko co sa zavesi na dvere, Maxim ho miloval 😀 😀 😀
@1234lubka Tak s tym utisovanym vecer, to by som aj ja zakrocila, myslia to dobre, len si neuvedomuju co ti robia. Ja mam vyhodu ze vsetci byvaju daleko a teda su deti naviazane iba na mna a nasi ich sice poznaju, ale ja ich poznam lepsie a vzdy pride na moje slova... 😝
@martinka8 jej Mati, perfektne to je 🙂 😎 ... a mohla by si mi poslat tu nasu spolocnu fotku s Beki na hojdacke ? mozno si ju dam vyvolat 😀
No dnes je teda deň. Mala spala dokopy asi hodku a pol a je nervózna. Som zvedavá aká bude noc. Žeby ďalšie zúbky? Včera mala aj hračku. 😒
@mimuska2 No u nas to teplom nebude mame tu do 20stupnov, ale tiez hned zaspinkala, lebo cez den tomu vela nedala, tak dohana. Inak u nas v pohode, keby nebolo tych zubov, tak aj celkom klud, ale poviem ti ze radsej som ze je nervozna, lebo Maxim byval kludny, ale co zub to vysoke teploty. Potvora mala, ako sme boli na dovolenke, tak si zvykla ze spi s nami, takze ked tuho nespi a ja ju prelozim do postielky, tak uz aj sa hlasi, ze ona teda tuto nebude spinkat. Ale nejak to neriesim, lebo o 2 tyzdne idem zase k nasim a tam bude spat so mnou, ale potom by som ju chcela dat trochu do formy ako sa patri, nech sa aj ja vyspim, lebo ona spi styl Jezis na krizi a ako je mala, tak zabera aj cez pol postele.
Drz nam dnes palce, aj ked to sem nepatri, ale Maxima sme dali spinkat 1x bez plienky, tak dufam ze nebude nehoda a bude spinkat. 😉
@mihouk ako Maxim? uz je z neho velky chlapec bez plienky ? 🙂
@tamaska sikovnica 😎 ... inak, odkial mate ohradku ? lebo Beki sa dajak zacina pohybovat 😀 a tak sa zacinam po ohradkach obzerat uz aktivnejsie 😀 .. ale co som pozerala, masaker, aj za 80 eur, ved postielku s matracom mame lacnejsie 😝
@mimuska2 aj nás prevapila 🙂, neboj čochvíľa ťa prekvapí 🙂
@kajkovajanka ja som. po Nikolke predala kupila som ju predtým v Tescu cca za 40€ ale aj som ju predala a túto sme podedili je 120 x120
Prosím vás ako dávate deťom žĺtko? Normálne na tvrdo uvarené a potom zmiešané so zeleninou? Príde mi to dosť nechutné. Dík
@mihouk ved ja viem, ze si len tak podrypla 😀 😀 😀 😀 je to s tymi potravinami veeeelmi tazke...naozaj chcem pre neho len to najlepsie..aj ked viem, ze ho nedokazem uchranit na 100% ale aspon teraz kym sme spolu doma nech viem presne co papa 🙂 v choditku uz lieta po celom domceku, veeeeelmi sa mu v nom paci...len ho nechcem nechavat v nom dlho, lebo vcera sme boli kamoske na 30 tke, ona ma uz 2 rocnu, aj jej sesternica ma tak staru a tie ma vyslovene ohriakli, ze choditko, ze to vari nie...ze bude mali na spickach chodit...atd..tak som si vypocula...
@kajkovajanka ahojky, my mame ohradku, ale je to v podstate cestovna postielka...maly je v nej velmi rad, davam ho tam uz asi dva mesiace a ma tam svoje utocisko..nie je teda drevena a som nakoniec aj rada, lebo som to velmi zvazovala, ale tolko krat by sa uz v drevenej buchol, takto je ako tak chraneny pred udermi...my mame zo stranky www.perinbaba.sk a je to caretaro grande....🙂
heh, dlho som sa neozvala, naše debaty o prípravách na zimu ma inšpirovali, a od utorka, keď poštárka priniesla objednanú priadzu, som vyrábala viď foto. Teraz bojujem sama so sebou, či upletiem aj nejaký sveter, ale tuším sa mi nechce do toho, radšej pôjdem na nejaký shopping. Majú v Tescu a H&M už aj zimné svetre? Neboli ste niektorá?
@kajkovajanka Este nie je velky chlap, trochu si cvrkol, ale postel mal suchu iba pyzamko trochu vlhke, tak sme slavnostne urobili na ranajky palacinky 😀 😀 😀 😀
Ale za to Tilka je stale nervozna, ani jest rano nechcela, dufam ze sa jej ulavi, lebo dnes ju beriem so sebou upratovat a asi toho vela neurobim 😝
@mimuska2 Vy ako???? Spali ste???
@tamaska Aka sikovnicka, suprova je!!! 😀 😀 😀 😀 Skoda ze jej nie je vidno do oci, to by bol pohlad....

@1234lubka Neboj ked bude vacsi, tak sa nauci rozoznavat, kto pre neho co robi. Ja babky uz nechavam robit co chcu (pokial to nie je nieco s cim vyslovene nesuhlasim) jednak sa im to vrati a mne to usetri kopec nervov a dohovarania im. Pri Maximovi som bola prisnejsia, ale ked mama chce uspavat Tilku uz po 4x a to su len 2hodky, tak ju necham, viem ze Tilka nezaspi, mama sa citi dolezito a aj tak ich tak casto nevidi, tak nech si uzije a potom oceni ked uz aj ideme prec 😝