Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 pondelok nemozem, lebo idem do skoly vybavovat si dajake veci. a utorok by sa teoreticky dalo
Beki ma dnes meniny 🙂 a uz sme mali doma vianoce 😀 😀
@kajkovajanka všetko najlepšie prajeme princeznej 😉
@kajkovajanka aj my prajeme len to najlepsie...🙂 takze oslavujete?
@emamichaela jáááj celý deň som trávila to fiasko ☹ zaspala o ôsmej.. nakojená prvý krát o pol desiatej a keď sa zobudila o pol dvanástej išiel ku nej mm s čajom.. upokojoval ju, ale ešte väčší rev.. do pol jednej to trvalo a potom som jej dala prso.. spala zas do tretej.. zas prso a keďže mm sa zabudol na gauči tak sme boli do rána hore ešte dvakrát... suma sumárum 5x hore za noc 😖 no neviem či toto bol zrovna úspech... Sme to nejak pototo... mohla by si mi prosím ťa trošku podrobnejšie napísať, že ako prebiehalo to upokojovanie keď plakala... aj keď každé bábo je iné a naša je vytrvalkyňa... možno mi to pomôže.. dnes ideme na to zas.
@kajkovajanka pekné meninky prajeme 🙂
dnes prvý krát na štyroch 😎 😎 môj Monďúrik je frajerka 😎
a včera sa posadila v kočíku a obdivovala kuchynskú linku a sporák.. to bolo radosti sa dotýkať takých vecí 🙂
Baby, ktoré púšťate nejaké rozprávky alebo pesničky svojím detičkám... inšpirujte ma niečím čo sa vaším detičkám páči, aby som sa zásobila na dlhú cestu na dovolenku.. či do compu alebo rádia... prosím SPIEVANKOVO 1 a 2 z toho vynechajte... to je u nás už na diagnózu 😅
@monky978 prva noc bola aj u nas tazka. Tatinko ju proste capkal po zadocku, hladkal chrbatik a potom ten caj. Po skoro hodine revu vypila flasu a pol caju. Tatik ju na zaver zobral prec zo spalne a na rukach ju hojdal a capkal. Ona stale plakala, potom som sa jej ukazala ja a rev bol horsi. Nas tato jej proste nedovolil prso skor ako o jednej. Potom od unavy zaspala a nad ranom som jej davala druhe prso. Na druhy den uz neplakala a zobudila sa len po jednej a po piatej. Treti den dokonca dokazala zaspat sama, ked sa zobudila. Bez capkania, hladkania ci prsa, ale o druhej uz bola moooc hlafna, tak to som jej dala. Aj teraz sa zobudila, otocila sa, zamrncala a spi dalej 🙂 bez tatika by som to ale nezvladla. Musis vydrzat viac ako dieta. Som si hovorila stale, ze ja urcujem pravidla a pre nas obe bude lepsie, ked sa toto odnaucime a naucime sa spinkat. Ale ty sama pocujes podla placu, ci jej ublizujes, alebo sa len dozaduje svojej drogy. Ked to bude moc, tak ju pomojkaj a daj jej cucnut. Ale az ako krajne riesenie. Drzim palce. Vobec si nerob tazku hlavu zo vcerajska. Aj ty sa ucis 😀
@monky978 nasa strasne lubi podhradsku a canakyho 🙂 a michel telo sa jej lubi. Aj mne. Spolu tancujeme. 🙂
@monky978 sikulka mala. my mame v aute CD Dinom danom, to je prva piesen. su to ludovky spievane detmi. to je celkom ok. dnes sme prisli do BA po dlllllllhom case. trochu ma z toho boli brucho, ale co uz. zajtra skolka, idem rychlo nachystat veci, co si adamko vezme. zmenili im ucitelku, co ma netesi, bola to jeho oblubenkyna, chodil do skolky iba kvoli nej 😀 musime dat niekedy to stretko 😎
@monky978 My tiez frcime na Spievankove...ale 1-tku si neviem stiahnut.. ☹ a neviem preco....oni tam maju aj ine pesnicky, ale zrejme to mas uz tiez...www.koncertypredeti.sk
@emamichaela ahoj. No dnes bola nasa 5 noc "po novom" a podarilo sa mi oddialit novne kojenie na tretiu rano a potom sme az ranajkovali o pol siedmej. Do tej tretej bola 2 krat hore, co sa nevedela znovu ulozit, tak ju tatinko uspal. O tretej sa napapala a spokojne este spinkala do 6:30. Ako vy? Asi si unavena, co? Ja stale dufam a verim, ze sa mi podari prejst na rezim bez kojenia a snad aj prespinka celu noc potom. Snad sa nam to aspon v tejto faze podari udrzat do 29., lebo ideme na svadbu a vecer nam malu pride varovat babka.
@monky978 ahoj. No dnes bola nasa 5 noc "po novom" a podarilo sa mi oddialit novne kojenie na tretiu rano a potom sme az ranajkovali o pol siedmej. Do tej tretej bola 2 krat hore, co sa nevedela znovu ulozit, tak ju tatinko uspal. O tretej sa napapala a spokojne este spinkala do 6:30. Ako vy? Asi si unavena, co? Ja stale dufam a verim, ze sa mi podari prejst na rezim bez kojenia a snad aj prespinka celu noc potom. Snad sa nam to aspon v tejto faze podari udrzat do 29., lebo ideme na svadbu a vecer nam malu pride varovat babka.
@emamichaela ahoj. Tak naša druhá noc a úspech. Do postele o ôsmej a vstala o jedenástej. Tatko ju uspal a pomerne dosť rychlo do 10 minút a potom sa zobudila až o pol druhej a to papala. A potom o štvrtej. Tiež dostala papat a potom až ráno o pol ôsmej. Začína sa to nejak rysovat. Hurá. A vy ako super pokračujete. No tešíme sa s vami. Nech len pekne spinkaju a určite sa aj tie naše detičky lepšie vyspia. Bude to aj pre nich lepšie a zdravšie nez každú chvíľku hore... prvý krát za jej život som bola takto hore a tak celkom súvisle spala 😝
Prvá celá prespatá noc. Od 20:00 do 6:45 s jedným zobudením na vloženie cumlíka. 🙂 🙂 🙂
Ach baby, dnes rano skolka, taak sme sa tesili, a bum nova ucitelka.....slzicky, neistota....viem zvykne si, no to uz je asi stvrta zmena pocas jej kratkeho chodenia do skolky, zakazdym si zvykala tak mi je jej luto...ze taka mala, a uz take sklamania ☹ 😀 ako viem, ziadna tragedia, ale tie mamicky, ktore si tym uz presli, iste vedia o com "tocim" 😉
@monky978 No vidis! Super. Gratulujem! Len tak dalej vytrvajte. Verim, ze si si aj odpocinula. Po takom dlhom case si treba odpocinut. Tesim sa s Tebou 😀 Naucite sa na rezim a bude sj dovolenka super.
jaaaj tolko tu toho pisete, ze to nestiham ani docitavat a uz vobec nie reagovat. Ale skusim 🙂
@kajkovajanka vsetko najlepsie prajem Bekinke 🙂
@monky978 gratulujem k uspesnejsej noci 🙂 U nas to fungovalo asi na 3tiu noc, aj ked ja som sa na to dala sama, myslim ze sme to celkom zvladli. Kojim malu len dva krat a to okolo polnoci a okolo stvrtej. Teraz uz tak aj vstava, predtym kazdu hodinku na cicku a este aj mimo toho na cumlik.... strasne. Zacala som ju uspavat po prebudeni v noci na rukach, pripadne som jej dala cajik, a niekedy to trvalo dlho, inokedy kratsie ale po troch nociach sa to upravilo. Tak drzim palec, urcite sa to podari aj Vam. Zatial nechcem zavadzat noc bez kojenia, 2 kojenia mi celkom vyhovuju, lebo sa obavam ze by som potom mala problem s mlieckom. A rada by som kojila aspon do roka. Mozno casom skusim vypustit jedno nocne kojenie. Uvidime.... 🙂
@zuzky1104 tak to mi je luto, dufam ze si Julinka rychlo zvykne 🙂
@tinika3 gratuluejm, a to ste ako dokazali??????
@monky978 my frcime na diesney junior, bavi ju vsetko, najviac The Hoobs, Buzz bee the hive,Mickey Mouse club house.... 🙂 potom jim jamm: monkey see monkey do, Fireman Sam,... ale aj ine 🙂

@mimuska2 no je to mile, velmi..ja to poznam...maly tiez vie taky ksichtiky davat..radost na neho pozerat...uz ste po obede??? ja este dovaram, malicky spinka, cakame nasich na obed...tak sa tesime na starkych 🙂