Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mihouk tak vy sa mate ze idete aj do Zoo aj na promenadu...nam sa tam neskutocne pacilo...naozaj BA je moje oblubene mesto...velmi rada tam chodim...takze ty si rodena bratislavcanka? mne sa tam prestahovali takmer vsetky kamosky z vysky, takze vzdy tam mame ku komu ist,,,🙂 a Maximko preco nerad chyta zvieratka? a co babina s malou robi, ked ma az tak vela podnetov? moja mamina ta malemu stale rozprava, ukazuje...strasne su spolu zlati 🙂
@kajkovajanka
@lennusska
@elviska666
@zuzky1104
@matul
@martinka8
@larosa
Caute babenky, tak som rozmyslala o nasom stretku... co tak buducu stredu (19.9.) cca od 10tej? Miesto by mohlo byt opat v Detskom areali na Anicke, co vy na to? Ak mate lepsi napad, sem s nim 😀
kočka nemala som čas napísať, ale Šimonko je domááááááá, síce len do pondelka, ale aj tak super 🙂 od pondelka na onkológiu a začína chemoterapia, tak držte palčeky 😀
@zapka21 ooooj...to nebudeme moct...v stredu rano dorazime z Prahy...a po celonocnej ceste asi nebudeme mat vela energie 😒
@larosa super super supeeeer 🙂 🙂 🙂
@monky978 gratulujem 🙂 a vidis, ako sa pekne rozbehla 😎 o dva tyzdne ti uz bude cupkat po byte 😀
ahojte dievcata, mozem sa ku vam pridat do diskusie? mam tiez take male zlaticko, ktore sa narodilo 12.1.2012. Vola sa Filipko. Ako tak citam tieto vase diskusie a kukam fotky vasich prekrasnych deticiek, ze co uz vsetko dokazu, chcem sa aj ja zapojit. My uz mame 2 zubky a stvornozkujeme, no ale takto stat na nozickach este nedokazeme 🙂. Davate detickam papat aj ryzu? a ako ju pripravujete? alebo cestovinu. Zeleninkove polievky uz papame aj s maskom a strasne nam chutia 🙂
@mimuska2 neboj ona sa rovno rozbehne 🙂)) potom už nebudeš stíhať.
kočky dnes som narazila na toto http://www.shopcity.sk/Kosice/Vychytavka-4654-G... , / ináč hľadala som niečo k narodkám pre kolegyne 😀 😀 😀 /
Ženičky prosím vás o radu. Moja malá sa stále budí v noci 6-7 krát, už mi z toho šibe. Zobudí sa vždy, keď sa ide otočiť, alebo sa len pohne a zaspať už sama nevie. Nepomáha ani cumeľ, iba zobrať na ruky a dvoch minút je zas tuhá. Ona najradšej spí na brušku, ako sa otočí na chrbátik, tak bakoty. už sme skúsilio všetko možné, či nie je zima, teplo, je najedená, prebalená a spať nevie dlhšie ako 1-1,5 hodinkyNieje to obdobie zúbkov, proste ona je takto hore asi od troch mesiacov. myslela som, že to pôjde k lepšiemu, ale prd. nemáte voľaký fígeľ na spanie? Asi jej navarím makového odvaru 😀

@emamichaela ja davam aj uvareny v celku - uvarim vajičko a vyberiem žltok a popučim napr. do špenatu so zemiakmi, ale dala som už aj ako do polievky že som rozliala a povarila s mrkvou, zemiakom, kalerabom....