Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mabel81 ved jasne...my sme ju dovcera mali takto a uz ju ma nizsie, tiez sa poriadne bojim, aby sa neprevalil pokladik nas...takze uz ho ani cmucikovat ked tam bude lezkat nemozem...uz je moc nizko...ako sa inak mate??? Monika, uz je streda,ale ja fakt neviem ci sa mi podari sa za vami tento tyzden zastavit
@mimuska2 dakujeme 🙂 my mame teraz praveze priserne noci...stale je hore, nekludny je, mrnka zo sna...cestuje po celej postielke, musim ho neustale prekladat...ja uz neviem co s nim robit...som uplne bez energie, fakt som dost unavena z tohto...tak neviem ci zubky idu, naozaj neviem
ahoj babenky...no nestiham čitat ani odpisovat tak aspon v skratke...som rada že šimonko sa ma lepšie,,,babenky ktore v noci nespite kvoli drobcom nič si s toho nerobte 😉 patrim k vam.....inak vam babulki krasne rastu...už b sme mohli planovat dalšie tehu...či??? 🙂 budem tu už hadam častejčie a na stretko sa hadam pridam i ja
@mimuska2 my mame 6tažko teda vydretich ale su....neboj dobre bude
@mabel81 neda sa ta pridat ako priatel vraj nova registracia..je to možne?
@bboossoorka no neviem ako je to mozne, ale bude to asi tym, ze som zaregistrovana na ceskom koniku, neviem akym zazrakom sa mi to podarilo ☹
@mabel81 presne tak to tak vpisuje,,,no ništ teda
@zapka21 to by už hadam i šlo
baby došla mi mška ako mam na notbuku presuvat fotki s miesta na ine miesto??chcela som vkladat foto a ako vidim tak hovby
@mimuska2 nieee, nemame este ani jeden zubok, teda zatial...ale taky je mrzuty aj dnes cely den,....on taky vobec nebyva, tak je mozne ze ho to uz riadne bolka, len nevie ako mi to povedat pokladik nas...mozno aj to pocasie, ze sa ide menit, vsetko je mozne co na neho vplyva...ach, jaaaaj...uvidime aka bude noc, lebo ja uz som uplne hotova...ledva fungujem
@mabel81 ja by som velmi rada prisla, vsak uvidime este ako zajtra...len prisla mi aj moja najlepsia kamaratka z Anglicka, urcite bude chciet byt s nami co najviac, takze uvidime ako to zosuladim...inak tie noci, fakt je to narocne...a hlavne fungovat potom cely den, je to tazke...ale stale si hovorim, ze to je bud zubkami, alebo nieco ine ho trapi a je to len obdobie ktore prejde...maly vam co v noci vystraja?
@jankaja urcite aj vy uz coskoro zacnete...dr ho vcera na poradni len chvalila, ze je hodne popredu, tak som bola taka pysna na neho...ale asi sa nenazdate a budete 4nozkovat krasne ani nebudete vediet ako..nam to zacalo zo dna na den...naozaj, len tak...aj to vstavanie v postielke...ja ani neviem a zrazu bol hore...a co ste mali dnes dobre na obedik?
@bboossoorka my mame tri a este sa tri tlacia 🙂
@mirka2010 aj my sme taky na nic aj noci sa nam velmi pokazili odkedy sa tlacia.ach tie zuby
@matul este kojim, ale len vecer, v noci a rano. a dalsi problem je ten, ze od dalsieho tyzdna idem do skoly, denne studium , posledny rocnik, preto to chcem dokoncit uz. a malu bude pravdepodobne strazit vacsinu casu babka. ja som mala pred par mesiacmi snahy o samostatne zaspavanie a nejaky rezim, ale neslo to a uz na to nemam kapacitu (ani nebudem ) a plus to, ze bude u babky, nie somnou. mozno to uz bude neskoro, ale tymto sa budem zaoberat o rok po statniciach (ked ich urobim ) ... ale dakujem za rady 🙂
@mirka2010 my sa už veľmi tešíme, keď začne štvornožkovať, sestra má syna staršieho od Natálky o 2,5 mesiaca, tak budú veľmi zlatí spolu, teda nie, že by už teraz neboli zlatí spolu a každý sám 😀 Na obedík sme mali kuracie s ryžou od Hami, raz do týždňa dávam kupovaný príkrm a ryžu sama nevarím, vždy len cestovinu alebo zemiak. Dnes budeme mať doma varené hovädzie so zemiakom, mrkvou, petržlenom a kalerábom 😀

@samada ahoj, my to mame takto asi od 5.mes, ako sme zacali s prikrmami... uz som si sice zvykla, ale som polomrtva po kazdej noci... Zistovala som kde kade, ako a co s tym, ale vyzera, ze musia z toho len vyrast... (kamoska mi vravela, ze do 3 rokov sa nevyspim, nech sa na to pripravim) Ty uz asi nekojis, ze? Lebo ja este ku tomu vsetkemu kojim a to si asi vies predstavit, ako to vycerpava v noci...