Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka u nas plati
@kajkovajanka Ano, plati, ak bude pekne jasne... 😉 a kde tam presne?
@zuzky1104 v detskom areali myslim 🙂 (minigolfovy)
@kajkovajanka ano aj u nas plati, tesime sa veeelmi 🙂
@bublina83 neviem ci rozumiem spravne, vy mate doma vlastne kravske mliecko? lebo to by bolo asi uplne ine ako to kupenske...no vsak postupne aj my zacneme, vsak sa tomu neda aj tak vyhnut, ci uz v jogurtoch, alebo celkovo...takze uz budem vidiet, kedy zaradime nejaky jogurtik a masielko...a co este malicky papava?
@katun ahoj, dá sa to aj oficiálne..starý rodič môže poberať rodičovský príspevok ak žije v spoločnej domácnosti s rodičom..tým pádom aj odvody by za neho platil štát..len neviem ako je to zo zápočtom rokov ale asi tak ako aj u matky, treba podpísať papier na soc. aby sa to započítalo..toto musím ešte pozisťovať
@ankaevka moja zlataaaaaa...uplne chapem co prezivas...my mame sice zatial len Maroska, ale presne ako si napisala, aj ja si stale chcem uzivat to babatkovanie s nim ako sa len najviac da....tiez si hovorim, bozinku cas nelet tak rychlo...ach, je to tak, velmi rachlo nam rastu poklady nase...ale kazdy cas prinasa nieco krasne, neopakovatelne...a do prace musis ist, alebo chces?
@mirka2010 No tak na puding islo trvanlive z krabice, ale ked zacne mliecko pit tak mame par km od nas chov kraviciek a sliepociek ... chodime tam aj pre vajicka ... tak mu budem kupovat take original 🙂)) no a co papame - kuracie masko, zelenina : brokolica, karfiol, mrkva, zemiak, hrasok, kukurica, kalerab, cuketa, spenat, potom slepaci vyvar, ryza - videla som, ze tu mamicky pisali o cvikle, ale u nas som to nevedela zohnat, to by som malemu rada dala. Z ovocia dyna, jablko, hruska, broskyna, banan, nektarinka ... kupene vyzivy aj s jahodami ... jogurt vanilka, cucoriedka, jahoda - plnotucny ! tu som niekde citala, ze maminka nevedela ci kupit nizkotucny ... vzdy vsetko plnotucne. Inak stravou by som sa aj ja rada nechala inspirovat, aj ked toto malemu uplne staci. No a fungujeme na sunare 🙂
@zapka21 ja to neviem porovnať, ale mám naj kámošku s ktorou som vyrastala a tá ma sestru o 4,5 rok mladšiu. v-nástich sa nevedeli vystáť a teraz na seba nedajú dopustiť. Sú mi obe ako sestry. No a Nika bude echt vzorom pre sestričku už sa teším 😀 😀 😀 ale teraz vie na dlho zabiť Elišku mám pocit, že niekedy je dlhšie v ohrádke ako v svojej izbe.
@kajkovajanka zatiaľ áno 🙂
@bublina83 tiež dávam granulovaný zatiaľ ale už mi dochádza a ďalší som kúpila už sáčkový tak dúfam, že bude chcieť..dávam jej aj vodu, zatiaľ neodmietla..bývame na dedine a máme vlastnú vodu, zatiaľ ju ani ja nepijem rovno z vodovodu iba prevarenú v káve alebo čaji, takže preváram určite aj malej
@kajkovajanka rada by som prisla ale asi zo mna zase nic ☹ ☹ skodaaaa... ☹
@martinka8 krasne fotky a krasne ste 🙂
@nusiki joooj , skoda ☹
@tamaska no vidis, a my name so sestrou 6rocny rozdiel a otrasny vztah 😀 , kym ja som mala babiky ona knizky, kam ona mala frajerov ja knizky, kym ja som mala frajerov a pracu, ona uz mala rodinu, deti, stale sme mali k sebe dost daleko....ale iste to nebude len tym vekovym rozdielom 😉
@martinka8 super, dakujem za radu.,..urcite coskoro vyskusam...a krupicnu kasu malej varis? lebo vcera bola u mna kamoska a ta ju vari ale vo vode...mliecka sa zatial tiez vyhyba...a co jogurty, tie kedy chces zacat davat? akurat som docitala jeden clanok od jednej maminky tu na MK, teraz naozaj neviem co je dobre...pise ze napriklad activiu do troch rokoc vobec nie...pritom moja dr mi prave activiu radi uz od pol roka...no mam zmatok

KOSICANKY a MOLDAVANKY 🙂 , stale to plati, ze stretko by mohlo byt v stredu? o pol 11? na Anicke, ked bude pekne?