icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

bublina83
17. sep 2012

@mirka2010 Inak mne ta activia pride tak, ze to poriadne ani jogurt nie je ... nemam rada prilis propagovane produkty. Vseobecne od danone by som nekupovala malym detom nic. Treba citat zlozenie, najlepsi je pre deti klasicky smotanovy jogurt.

rebecca2006
17. sep 2012

@mirka2010 aj mne doporučuje dr activiu, ja ju dávam, čistú bielu. Mne pripadajú klalsické smotanové jogurty straše tučné... Malému som dávala Activiu cca 2 me,siace, a potom ke´d mu prestala chutiť, tak som prešla na Bánovský, Zvolenský a iné smotanové. Hollandiu neznášal. Esterke Activia chutí, tak jej ju budem dávať. Ale skúsim ešte popozerať v Bille nejaké bio.

rebecca2006
17. sep 2012

ahoj bamule, ako sa máte? My celý minulý týždeň sople, cez víkend sople, dnes ešte stále sople. Malý mi trčí yo škôkkzt doma, tak neviem ani kde mi hlava stojí. Ale som rada, že to nebolo nič horšie ako nádcha. Len Estreka už strašne bojuje s odsávačkou....
Dnes má 1x teľacie mä,so na obed, uvidíme, a od včera dostáva jogurt...

tamaska
17. sep 2012

jej ludkovia ja viem popísať večer hovadinky miesto zabaviť som dala " dlho zabiť Elišku " večer je asi dobrý na spanie a nie na písanie 😀

mimuska2
17. sep 2012

@tamaska jaj este na teba sociaku poslu.. 😀 aj mne sa to stava len ja si to nevsimnem ako ty 😀

mimuska2
17. sep 2012

@rebecca2006 my sme sa dnes rano zobudili s cervenym ockom a troska napuchnutym neviem co to je.
@bublina83 ja som niekde tu na mk citala ako jedna radila ze aktivia je najhorsi jogurt pre deti.neviem co je natom pravdy.ja jogurt nechcem dat aspon do roka.

rebecca2006
17. sep 2012

@mimuska2 mz to máme často, máva prievan, je na to citlivá. Dávam Ocuflesh a ak neprejde, tak aj OphtalmoSeptonex kvapky- 2-3x kvapnem a je OK. Ta snáď aj u vás to bude len banalitka

mimuska2
17. sep 2012

@rebecca2006 no dufam uvidim ci jej to prejde ked tak pojdem k dr aj tak ideme v stvrtok na poradnu

mirka2010
17. sep 2012

@bublina83 budem musiet nejake dobre popozerat...ty by si aky davala-konkretne znacku keby si mi napisala 🙂

bublina83
17. sep 2012

@mirka2010 Kupujem jogobellu vanilkovu v kilovom kybliku a potom tu v miestnom obchode - nieco ako jednota u nas - maju jogurty pod ich znackou, ktore su neskodne, vola sa to spar, ale to na SK nedostat.

bublina83
17. sep 2012

Dnes idem dat malemu nas obed ... salatovu polievku a halusky so smotanou 🙂

mirka2010
17. sep 2012

@rebecca2006 ahojky, dakujem...takze mala uz jogurt papa? a odkedy si zacala davat jogurtik? uz asi aj my zacneme...

mirka2010
17. sep 2012

@rebecca2006 prepac, citam ze od vcera davas jogurtik...aj telacie masko dnes date? ínak so soplikmi to je hotova kalvaria, nas maly ked dostane soplik tak minimalne dva tyzdne ho ma...nekonecny pribeh...ach, jaaaaj

bublina83
17. sep 2012

@mimuska2 No ako som pisala ... activia urcite nie, smotanovy klasicky jogurt je v pohode, takze mi uz na jogurte frcime 🙂

jankaja
17. sep 2012

@mirka2010 aj ja už uvažujem nad jogurtami, ale asi nakoniec počkám do ukončeného 9.-teho mesiaca.
@mimuska2 ako sa má babuľka? Už máte zaznamenaný nejaký pohyb aj mimo chodítka? My sa akurát stále len plazíme, dúfam, že čoskoro začneme štvornožkovať už 🙂 A rastú nám ďalšie dva zuby, horné trojky, takže bude vyzerať ako malá grófka drakulová, keďže horné jednotky a dvojky ešte nemáme 😀

mirka2010
17. sep 2012

@bublina83 tak to veru u nas nemame...jedna mamicka tu ma uzasny clanok prave o jogurtoch, pise ze zvolensky, banovecky a tesco hnedy kelimok, ze tie su vhodne...tak popozeram...takze maly ide mat teda riadny obed...moj bude mat dne brokolicku...mnam uz sa aj ja tesim 🙂

mirka2010
17. sep 2012

@jankaja hmmm, ved to, ze naozaj neviem ci este nie je skoro...ale moja dr by mi predsa nehovorila ze od 6 mesiaca mozem...

mabel1981
17. sep 2012

@martinka8 akeee ste podarene, Lilinka je nadherna 🙂

mirka2010
17. sep 2012

@mabel1981 cauko...ako sa mate??? inak si zlata, ako si poklikala na nase fotocky, dakujeme 🙂

mirka2010
17. sep 2012

ozaj mamicky, ak by ste chceli vidiet viac nasich fotiek tak mame ich na FB pod vlado ivan photo, kuknite 🙂

mabel1981
17. sep 2012

@mirka2010 Mirka ja som kdesi citala, ze jogurt by sa mohol zacat davat od 9 mesiaca, my sme tiez zatial nedali jogurt, tiez asi pockam az ked bude mat maly 9 mesiacov. A mal by sa davat plnotucny. Aj moja svagrinka dava malej banovecky a zvolensky biely smotanovy jogurt.

mabel1981
17. sep 2012

My sa mame celkom fajn, malemu idu tie zubky, ale uz je to trosku lepsie v noci s tym spanim. Neni zac, ved mate ozaj krasne fotky.

mimuska2
17. sep 2012

@jankaja ale kde ta nasa je nejaka leniva teraz fici na tom interaktivnom choditku ale na styi alebo nieco ine nehrozi,vysiel nam vrchny a nejako sa to ustalilo takze zatial mame tri zubky.ides zajtra na tu poradnu?a vy ako mate nieco nove?

mirka2010
17. sep 2012

@mabel1981 no uvidime...ked vies, malemu by som chcela zmenit troska aj chut...no este si to popremyslam 🙂 dnes ide papat brokolicu, masko mal teraz dva dni, ale veru to mu moc nechuti...

mimuska2
17. sep 2012

@mirka2010 najdi si ma na fb rastik a majus danihel ak teda chces 😀 mne to nejde

mirka2010
17. sep 2012

@mimuska2 uz som si ta pridala...pozri si ale vlado ivan photo a co ti nas nenaslo?

mimuska2
17. sep 2012

@mirka2010 neukazalo mi to ziadne foto v tom profile.ty niesi na fb?

mirka2010
17. sep 2012

@mimuska2 my sme tam s mm na spolocnom konte...ale ked si nas das vyhladat ako vlado ivan photo, tak urcite sa ti to ukaze 🙂 zatial si nas kazdy takto nasiel 🙂

mimuska2
17. sep 2012

@mirka2010 ok tak skusim este raz 🙂

mimuska2
17. sep 2012

@mirka2010 uz mi to islo 🙂