Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mirka2010 aj mne doporučuje dr activiu, ja ju dávam, čistú bielu. Mne pripadajú klalsické smotanové jogurty straše tučné... Malému som dávala Activiu cca 2 me,siace, a potom ke´d mu prestala chutiť, tak som prešla na Bánovský, Zvolenský a iné smotanové. Hollandiu neznášal. Esterke Activia chutí, tak jej ju budem dávať. Ale skúsim ešte popozerať v Bille nejaké bio.
ahoj bamule, ako sa máte? My celý minulý týždeň sople, cez víkend sople, dnes ešte stále sople. Malý mi trčí yo škôkkzt doma, tak neviem ani kde mi hlava stojí. Ale som rada, že to nebolo nič horšie ako nádcha. Len Estreka už strašne bojuje s odsávačkou....
Dnes má 1x teľacie mä,so na obed, uvidíme, a od včera dostáva jogurt...
jej ludkovia ja viem popísať večer hovadinky miesto zabaviť som dala " dlho zabiť Elišku " večer je asi dobrý na spanie a nie na písanie 😀
@rebecca2006 my sme sa dnes rano zobudili s cervenym ockom a troska napuchnutym neviem co to je.
@bublina83 ja som niekde tu na mk citala ako jedna radila ze aktivia je najhorsi jogurt pre deti.neviem co je natom pravdy.ja jogurt nechcem dat aspon do roka.
@mimuska2 mz to máme často, máva prievan, je na to citlivá. Dávam Ocuflesh a ak neprejde, tak aj OphtalmoSeptonex kvapky- 2-3x kvapnem a je OK. Ta snáď aj u vás to bude len banalitka
@rebecca2006 no dufam uvidim ci jej to prejde ked tak pojdem k dr aj tak ideme v stvrtok na poradnu
Dnes idem dat malemu nas obed ... salatovu polievku a halusky so smotanou 🙂
@rebecca2006 ahojky, dakujem...takze mala uz jogurt papa? a odkedy si zacala davat jogurtik? uz asi aj my zacneme...
@rebecca2006 prepac, citam ze od vcera davas jogurtik...aj telacie masko dnes date? ínak so soplikmi to je hotova kalvaria, nas maly ked dostane soplik tak minimalne dva tyzdne ho ma...nekonecny pribeh...ach, jaaaaj
@mirka2010 aj ja už uvažujem nad jogurtami, ale asi nakoniec počkám do ukončeného 9.-teho mesiaca.
@mimuska2 ako sa má babuľka? Už máte zaznamenaný nejaký pohyb aj mimo chodítka? My sa akurát stále len plazíme, dúfam, že čoskoro začneme štvornožkovať už 🙂 A rastú nám ďalšie dva zuby, horné trojky, takže bude vyzerať ako malá grófka drakulová, keďže horné jednotky a dvojky ešte nemáme 😀
ozaj mamicky, ak by ste chceli vidiet viac nasich fotiek tak mame ich na FB pod vlado ivan photo, kuknite 🙂
My sa mame celkom fajn, malemu idu tie zubky, ale uz je to trosku lepsie v noci s tym spanim. Neni zac, ved mate ozaj krasne fotky.

@mirka2010 Inak mne ta activia pride tak, ze to poriadne ani jogurt nie je ... nemam rada prilis propagovane produkty. Vseobecne od danone by som nekupovala malym detom nic. Treba citat zlozenie, najlepsi je pre deti klasicky smotanovy jogurt.